majuska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Majuska po tych dzisiejszych psich kąpielach sama musiała się wymoczyć, ale już jestem i zabieram się za obrabianie zdjęć, niebawem wkleję. Teriery przecudne!!! Quote
majuska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 UWAGA ! UWAGA ! Przedstawiamy Państwu najnowszy fryzjerski paryski szyk , najmodniejsze trendy na lato 2009! I to wszystko zechce nam zaprezentować niesamowicie przystojny, powalający swoim urokiem na kolana, jedyny i niepowtarzalny KOREK, do pokochania od zaraz:loveu: Quote
rita60 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Wow,jaki przystojniaczek:-oteraz to terier pełnym pyszczkiem:multi: Quote
majuska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A teraz Drodzy Państwo chciałaby się pokazać cudowna księżniczka z rodu Szorstowłosiarzy - FROTKA , o której to nie będę się rozpisywać . Jest BOSKA i wszystko na ten temat!!! oczywiście również prezentuje najnowsze letnie trendy z paryskich wybiegów;) : Quote
majuska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Dodam jeszcze , że po tych postrzyżynach, zauważyliśmy u Froci ( widoczne na fotach ) , że ma bida bliznę na szyi , taki ciemny pasek sierści, aż strach domyślać się po czym..:shake:, i nie wiem czy było o tym pisane ale stan jej zębów też wskazuje na coś dziwnego, ma poprostu przednią część dolnych i górnych ząbków z przodu dziwnie startą, jakby długo starała się coś przegryźć (łańcuch , kraty ?:shake:), jest tak kochana, że ciary mi chodzą po plecach jak pomyślę przez co ona kiedyś przeszła:shake: Pozostaje nadzieja, ze tylko wszystko najlepsze przed nią... Quote
rita60 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 majuska moze ktos celowo podpiłował jej te zabki:roll:słyszałam,ze tak robia pseudo mysliwi:angryy: Quote
Neczka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Rita, po co się tak robi ? :crazyeye::crazyeye: Quote
majuska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 rita60 napisał(a):majuska moze ktos celowo podpiłował jej te zabki:roll:słyszałam,ze tak robia pseudo mysliwi:angryy: Wiesz co nie chcę sobie nawet tego wyobrażać, coś takiego to mogą tylko ludzie z pseudo mózgiem zrobić:angryy: Z Froci to taki pies myśliwski, że ho, ho , najchętniej cały dzień spędziłaby na łasuchowaniu i miziactwie:evil_lol: ..... i dobrze;) Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :o o kurczaczek musze zmienic foty na stronce :D Quote
rita60 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Neczka napisał(a):Rita, po co się tak robi ? :crazyeye::crazyeye: Zeby za mocno nie uszkodzic "ofiary":angryy: Quote
majuska Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jak tam się macie dzisiaj szorściaki, Frocia pewnie leżakuje w swoim wyrku, a Korek??? pewnie by poszalał, dołki pokopał, potropił dziką zwierzynę.... ehhhh:shake: Quote
majuska Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dobranoc moje kochane terierki!:loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 majuska napisał(a):(...)a Korek??? pewnie by poszalał, dołki pokopał, potropił dziką zwierzynę.... ehhhh:shake: A nie prawda :D Korek pojechał dziś wieczorem do nowego domku ! :loveu::multi: Quote
majuska Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ło maj gad !!! To super:multi::multi::multi: Mam nadzieję, że wiedza co przygarnęli:evil_lol: Jaki to domek, wiesz coś Ania?? Ja tak jakoś przy terierkach strasznie jestem ciekawa???;) Quote
majuska Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ale mieli farta, takiego pachnącego i wyfryzowanego se wzięli nie?? Mam nadzieję, że pokaże im Koreczek co to znaczy mieć terierka w domu :diabloti: He, he! Czyli został nam kochany Frociak tylko ..:roll: Quote
Neczka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Wiem, że jesteś terierkolubna, wiem :):diabloti: Korkowiec poszedł do mieszkanka w bloku, ludzie ponoć bardzo konkretni. Wydawała Kasia, więc ona nieźle przyszłych właścicieli magluje ;) W razie czego, zawsze są wizyty poad., nie ? :) Quote
majuska Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Frocia też do domku pójdzie, nie ma innej opcji, z takim łagodnym charakterkiem i nieprzeciętna urodą musi się ktoś w niej zakochać:loveu: Quote
Miśka84 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Neczka napisał(a):A nie prawda :D Korek pojechał dziś wieczorem do nowego domku ! :loveu::multi: Super :multi: Quote
rita60 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Neczka napisał(a):A nie prawda :D Korek pojechał dziś wieczorem do nowego domku ! :loveu::multi: :multi::multi::multi:badz szczesliwy szorstki:multi::multi::multi:jeszcze ty Froteczko zostałas:-( Quote
Daga&Maks Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 przynajmniej jeden szorstek znalazł dom :multi: i na Frotkę w końcu przyjdzie pora Quote
majuska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Frociaczku kochany, pewnie dalej czekasz grzeczniutko... Quote
rita60 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 majuska napisał(a):Frociaczku kochany, pewnie dalej czekasz grzeczniutko... Przestan byc grzeczna dziewczynka ;)i za domkiem rozgladaj sie... Quote
Recommended Posts