an1a Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mala_czarna napisał(a):Tak, jestem z Wawki :lol: Finanse się znajdą, ale może być problem z tymi chętnymi osobami :roll: Gdzie dokładnie mieszkasz? :diabloti: Z chęcią dam się pogryźć :evil_lol: Ale dopiero jak będziesz dokładnie wiedziała jak reagować. Myślę, że szkoleniowiec też coś wykombinuje, ja na swoich zajęciach miałam tabun ludzi do głaskania i zabaw w weterynarza z Nerem. mala_czarna napisał(a): an1a. Ja wprawdzie nie znam się na tym, ale dla mnie zaskakujące jest to, że ona tak reaguje w obcym zupełnie dla siebie otoczeniu. Dla mnie to po prostu sygnał: nie jestem u siebie, ale skoro już tu przyszłam to wszystko mi wolno. A koleżankę potraktowała na zasadzie: jak już siedzisz to siedź, nie rób żadnych zbędnych ruchów :angryy: Jak dla mnie to ona to robi z niepewności i ma problemy z oceną sytuacji. Próbuje ją kontrolować w taki sposób. Quote
mala_czarna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 an1a napisał(a):Gdzie dokładnie mieszkasz? :diabloti: Z chęcią dam się pogryźć :evil_lol: Ale dopiero jak będziesz dokładnie wiedziała jak reagować. Myślę, że szkoleniowiec też coś wykombinuje, ja na swoich zajęciach miałam tabun ludzi do głaskania i zabaw w weterynarza z Nerem. Już zadzwoniłam ;) Jestem umówiona na 3 października, o godz. 11 na Polach Mokotowskich. Jeśli masz ochotę wystąpić w roki podgryzanej to będzie mi bardzo miło.:cool3: Albo chociaż sobie poobserwujesz ;) Quote
an1a Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mala_czarna napisał(a):Już zadzwoniłam ;) Jestem umówiona na 3 października, o godz. 11 na Polach Mokotowskich. Jeśli masz ochotę wystąpić w roki podgryzanej to będzie mi bardzo miło.:cool3: Albo chociaż sobie poobserwujesz ;) Zobaczę, czy będę w W-wie, bo urlop mi się kroi :evil_lol: Myślę, że na pierwszych zajęciach Ty będziesz więcej mówić i to będzie czas na zapoznanie się ;) Wpadnę na kolejne :diabloti: Quote
mala_czarna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Mam nadzieję, że nie trzeba będzie kolejnych :eviltong: Ok, żartuję. Sytuację w skrócie wyjaśniłam telefonicznie; na oko nie jest źle, no ale wszystko wyjdzie w praniu ;) Quote
an1a Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mala_czarna napisał(a):Mam nadzieję, że nie trzeba będzie kolejnych :eviltong: Ok, żartuję. Sytuację w skrócie wyjaśniłam telefonicznie; na oko nie jest źle, no ale wszystko wyjdzie w praniu ;) No tak, ja cały czas mam swojego w głowie z jego baardzo złożonymi problemami :evil_lol: Jak się jedno zrobiło, to coś nowego mu się rodziło w głowie :mdleje: Ale panienka super. Zobaczyłam najpierw zdjęcie i myślałam, że młodziutka. Wiek czytałam kilka razy i gdyby nie wyjaśnienie później, twierdziłabym, że jakiś błąd :lol: Quote
mala_czarna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 an1a napisał(a): Ale panienka super. Zobaczyłam najpierw zdjęcie i myślałam, że młodziutka. Wiek czytałam kilka razy i gdyby nie wyjaśnienie później, twierdziłabym, że jakiś błąd :lol: Fakt. Sporo osób mi nie wierzy jak mówię im ile ma lat. Poza tym, trzeba zobaczyć ją w akcji typu polowania na koty albo gołębie. Bryka wtedy jak młodziak :evil_lol: Quote
majuska Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No to trzymam za Was kciuki, widzę Kamilko, że nie popuścisz Frociakowi:evil_lol:...no i u Froci niestety jest ten ból, że nie wiemy do końca jak jej przeszłość wyglądała i czy czasem nie jest to wszystko jakoś ze soba powiązane...:shake: Quote
mala_czarna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 majuska napisał(a):No to trzymam za Was kciuki, widzę Kamilko, że nie popuścisz Frociakowi:evil_lol:...no i u Froci niestety jest ten ból, że nie wiemy do końca jak jej przeszłość wyglądała i czy czasem nie jest to wszystko jakoś ze soba powiązane...:shake: Pewnie, że nie popuszczę. Trzeba ją ucywilizować :evil_lol: A tak serio. Ja i tak się dziwię, że po tym co przeszła, ona ma jakieś zaufanie do ludzi :roll: Początkowo jak czytałam o jej spiłowanych ząbkach to zupełnie inaczej to sobie wyobrażałam. Jak zobaczyłam jej uzębienie to płakać mi się chciało. No i jak rozchyli się sierść na szyi to ślad po lince, albo jeszcze czymś gorszym jest cholernie widoczny. Mój sąsiad, który nie przebiera w słowach, jak dowiedział się o tym to stwierdził tylko tyle: urwałbym skur****** jaja za to co jej zrobił. Quote
majuska Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ...a kto wie co jeszcze jej robiono , a nie ma po tym śladów.....:shake: dobrze, że jest u Ciebie i jest bezpieczna i kochana:lol: Quote
mala_czarna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 majuska napisał(a):Sliczna " frania":loveu: Nie wyzywaj Froci od pralek :evil_lol::evil_lol: Quote
mala_czarna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No to się wydziałkowałam :evil_lol: Szkoda, że Froci nie mogłam zabrać ze sobą, ale co poradzić. Zapomniałam wcześniej napisać, że mamy na działce stałą rezydentkę. To by dopiero były bliskie spotkanie trzeciego stopnia :p A tu przedstawiam kocinkę: A tu z kolei wczorajsza śpiąca Frocinka (od dzisiaj izolowana, bo robotnicy juz do mieszkania weszli) :( Quote
mala_czarna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Nikt do nas nie zagląda to ja sobie takie dwie niefrociowe fotki wstawię. Sobotni zmierzch ;) A to jedna z wielu kani na działce. Pyyycha:loveu: Quote
rita60 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Zagladam,zagladam do was dziewczyny:pto jednak Frocia nadal sadzi sie na robotnikow:roll: Quote
halcia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Hej....tez sobie podczytuje co u Was:eviltong: Quote
mala_czarna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 To jeszcze 2 zdjęcia, które udało mi się ściągnąć z komórki na kompa (porty mi kurna siadają) :mad: Quote
elinka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 rita60 napisał(a):A co Frocia taka smutna:razz: Coś mi się wydaje, że jakiś robotnik tam się kręci. Frocia :knuje: jak :wallbash: . Quote
majuska Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 mala_czarna napisał(a): ale brzuchol...:turn-l:....:eviltong: Quote
mala_czarna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No mówiłam, że ona ma smutne oczka. Serio :roll: Ta fotka to od kumpeli. Majuśka, ja Ci dam brzuchol!! Wiecie co? Po raz pierwszy trafiłam podczas dzisiejszego porannego spaceru na takiego głupiego kiepa :mad: Wiadomo, że psy muszą się przywitać i powąchać. Pan spacerował sobie z młodym foksikiem, dość chętnym do zabawy i przyjaźnie nastawionym. Stanęłam, Frocia podeszła, zaczęła go wąchać, a facet do mnie: a pani kur** co? Na tramwaj czeka? Na nieszczęście (albo i szczęście), ja jestem dość wyszczekana, więc w takim samym tonie i z użyciem takiego samego epitetu mówię: nie, kur**, na kolejkę WKD. W każdym razie pan stwierdził, że sobie NIE ŻYCZY żeby obce kundle wąchały foksika. Humor mi z rana popsuł, palant jeden :wallbash: Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ot palant i juz:mad:głupich nie sieja,sami sie rodza:cool3:brawo,riposta była trafna:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 rita60 napisał(a):Ot palant i juz:mad:głupich nie sieja,sami sie rodza:cool3:brawo,riposta była trafna:evil_lol: Mówię Ci rita, ludzie nie przestaną mnie jednak zadziwiać. Skoro chce ograniczyć kontakty między swoim psem, a innymi pieskami do minimum, to na jaką cholerę chodzi rano w tak uczęszczane miejsca? Poza tym, Frocia była na smyczy, jego piesek też. Głupek jeden :mad: Z racji remontu Frocia przechodzi na puszki, bo dostęp do kuchni mam ograniczony :roll: Zaopatrzyłam się wczoraj w Bozitę. Pan bardzo polecał mi tę karmę, ale szczerze mówiąc nie znam jej. Czy to dobra karma? Quote
mala_czarna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Tia... Kupiłam dzisiaj zabawkę dla Frotelii, bo podkradała Julce myszosławę Przetrwała caaałe 2 godzinki :diabloti: Może teraz coś z azbestu?:lol: Tu już po "zabawce" ;) I najważniejsze: No soooryyy, ja nic nie zepsułam!!:eviltong: Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No ładnie sobie poczynasz szorstka mordeczko:pwyprostowała plecionke:evil_lol: Quote
Recommended Posts