Onaa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Jak to nikt dzisiaj do Froteczki nawet nie zaglądnął :roll:. Quote
rita60 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Dobranoccccc :)[/quote] Cioteczko,nie za wczesnie:cool3:niech dziewczynka jeszcze pospaceruje,ładnie dzisiaj:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Wsumie to dopiero teraz sie da spacerowac ;) Quote
Neczka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Dogo, a co to za briardowatego włochacza masz na avatarku ? :smhair2::) Dobranoc Frociaczku :sleep2: Quote
Onaa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Neczka']Dogo, a co to za briardowatego włochacza masz na avatarku ? :smhair2::) Dobranoc Frociaczku :sleep2:[/quote] Neczka, a w avatarku jest mój piesio :). Quote
Neczka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Cudo stwór :loveu: ...chyba Frociaka obudziłyśmy :evil_lol: Quote
Onaa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Dzięki :). Szkoda tylko, że Froteczka samotnie śpi, a patrzę właśnie na mojego psiaka jak sobie obok mnie śpi w najlepsze. Quote
majuska Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 A co się tak u Froci po nocy tłuczecie??? Spać psu nie dacie:shake: Przecież ona w schronisku nie pośpi...... Quote
jurmar98 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Neczka jak Dogo07 zawsze gdzieś jakieś cudo wypatrzy i człowiek potem nie ma spokoju,ale ona chyba bardzo szybko znajdzie domek.na razie nie miałem czasu przeczytać wszystkiego,ale nadrobię.Jeśli potrzeba wyróżnień to pokryję koszty Quote
Neczka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Witaj Jurek :) Narazie może poczekajmy z Frociakowymi wyróżnieniami. Kiedy odwiedzisz Orzechowskie psiaki ? ;) Quote
jurmar98 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Neczka']Witaj Jurek :) Narazie może poczekajmy z Frociakowymi wyróżnieniami. Kiedy odwiedzisz Orzechowskie psiaki ? ;)[/quote] Dopiero po połowie lipca.Na razie mam dość napięty terminarz wyjazdowy.Jak będę jechał to dam znać ,można będzie zabrać parę osób. Quote
rita60 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Neczka napisał(a):Wygłaszczemy się dziś, co Frotku ? :) Odemnie tez,odemnie tez:multi: Quote
rita60 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Neczka napisał(a):No oczywiście :) Frociak wygłaskany od wszystkich przez wszystkich :evil_lol: Każdy kto przechodzi obok jej boksu - głaśnie po tej szorstkiej mordce :) Tylko zebyscie jej buzke nie wytarły:razz: Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 No oczywiście :) Frociak wygłaskany od wszystkich przez wszystkich :evil_lol: Każdy kto przechodzi obok jej boksu - głaśnie po tej szorstkiej mordce :) Quote
majuska Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To jest takie cudo, że nie wiem co nawet o niej więcej pisac.... a w dodatku daje mi odczuć, że jestem jej koleżanką, no boska jest:loveu: Ona ma w sobie trochę takiej damy , jest taka dostojna, powściągliwa .... ale pynio cudny i tak go po prostu wkłada człowiekowi do reki i stoi....:loveu: Quote
rita60 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 majuska napisał(a):To jest takie cudo, że nie wiem co nawet o niej więcej pisac.... a w dodatku daje mi odczuć, że jestem jej koleżanką, no boska jest:loveu: Ona ma w sobie trochę takiej damy , jest taka dostojna, powściągliwa .... ale pynio cudny i tak go po prostu wkłada człowiekowi do reki i stoi....:loveu: Tak samo robi moj Parysek:razz:i jak tu nie przytulic:oops: Quote
leni356 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wygłaszczcie też ode mnie :) Ile ona ma wzrostu mniej wiecej? Bo ze zdjęć nijak nie mogę wyliczyć sobie :) Quote
CornflakeGirl Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jaaa toż to piesia lukier miód. to niemożliwe, że nikt się Tobą nie interesuje... chyba zacznę wpadać tu częściej :)) takie sierściuchy są najpiękniejsze :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts