Sweet Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Zdjęcia ode mnie są w linku: Picasa Web Albums - adus906 - wystawa Pozna... Mało i brzydkie ale jakieś są... Quote
Lottie Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 YouTube - Wystawa Psów Owczarek Niemiecki Poznań 2009 Quote
Kateczka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ciekawe czy te psy na spacerze też tak "ładnie" chodzą ;) i kiedy taka piękna rasa...będzie tak wykątowana czy jak się to nazywa, że będzie tyłkiem po ringu powłóczyć :-( osobiście znam wyniki tylko w akitach.....ale miło było zobaczyć tyle pięknych psów w jednym miejscu:oops: Quote
Pieseczkowo Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A czy ma ktoś zdjęcia West Highland White Terrier-ów. Widziałam,że Sweet miała,ale może ktoś jeszcze:razz:Będę bardzo wdzięczna:lol: Quote
moon_light Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 NAJLICZNIEJ PREZENTOWANĄ RASĄ NA WYSTAWIE CACIB POZNAŃ 2009 BYŁY DOGI NIEMIECKIE !!! :multi::multi::multi: czy naprawdę nikt nie ma fotek ? Quote
Flaire Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A mój Guinness wygrał klasę Championów, CACIB, Zw. Polski i BOB, a potem na grupie był wybrany do finałowej piatki, ale tym razem bez lokaty. Za to ogromnie miło było mi biegać w grupach hodowlanych z młodzieżowym psem z Poezji Ruchu, która to hodowla wywalczyła trzecie miejsce w tej konkurencji. :) Ma ktoś może fotki Guinnessa lub grupy AT? :) Quote
ewka i haker Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 carry dzięki za szyszke http://img402.imageshack.us/img402/923/img9560.jpg alde http://img177.imageshack.us/img177/5426/img9645s.jpg Infortune dzięki za szyszke http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/CACIB%202009/DSC_8990.jpg można przekleić? Quote
ewka i haker Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 moon_light napisał(a):wcale nie chciał schrupać !!! :)...tylko wciągnąć nosem :evil_lol:. Poznałam dogomaniowego Hakera :), ale was nie. Mam nadzieje że jeszcze nie raz poczekamy na wybory BOG :diabloti: spadać od mojej myszy:mad::eviltong: trzeba było sie przedstawić bo ja nie poznaje Klaudia psy szczeniaki 1 ARAVIR Enonae 2 DREAM OF EMPIRE Viva la Tia psy młodzież 1 AMINA SPEED GONZALES Borderclan 2 OmegaMtn BRIGHT SIDE OF LIFE 3 FALCO Lusika -bez lokaty 4 ONLY ONE Gasko Prim- bez lokaty 5 RED REVOLUTION COMES Alderaan- IV lokata Q'Celtic X-CEED ENERGY - III lokata psy pośrednia 1 DARK RAIDER Rising Sun- dysk 2 HIALDERAAN of Maranns Home 3 HONOUR ME AS van't Vlassenhout psy otwarta 1 AGENT OF DELTA FORCE Hadron 2 GRAND Big Granda 3 Karrder KIND OF MAGIC 4 LEON Rogonia psy użytkowe 1.AVALON psy chemion 1 NNL HIGHLAND STROM 2 Alderaan SGIAN DUBH suki szczeniaki 1. Enonae AKASHA 2 Enonae ANUNNA 3 AYLA Willem's Choice 4 BALLANTINES Plush Berry 5 BLUE MARGO Dynamic Quest 6 DEAR BABY GIRL BC Vangeldis 7 DELICIOUS DREAM Viva La Tia młodzież suki 1 DARSY Dajavera- bdb 2 EMA Gulden Land-bez lokaty 3 Triple Trouble MADEMOISELLE MAROUSSIA 4 MAKE WIT CHU AlDERAAN Triple Trouble 5 ROLY-POLY-Ko-To-Ra 6- ROSETTE Ko-To-Ra 7 NNL WAINT'N SEE- bez lokaty pośrednia suki 1 ALDA Eldest Slovakia- I lokata CWC 2 HOPSA Big Granada 3 Alderaan NO MERCY 4 Alderaan R.U.READY otwarta suki 1 Sioło Pastuszek ALFA 2 CAOIMHE du Domaine de Jolea 3 COCO Nikolerose 4 Alderaan FLYING HIGH 5 HAVANA Alchera 6 LAWENDA SZKB-I miejsce CWC, RES CACIB 7 NNL POETRY IN MOTION 8 NNL QUALITY LABEL 9 TESSA RED Team Tempo 10 VENDETTA Coleen suki użytki CINDY Lusika suki chempion Heartland BONAFIDE Quote
kingula Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Flaire napisał(a):A mój Guinness wygrał klasę Championów, CACIB, Zw. Polski i BOB, a potem na grupie był wybrany do finałowej piatki, ale tym razem bez lokaty. Za to ogromnie miło było mi biegać w grupach hodowlanych z młodzieżowym psem z Poezji Ruchu, która to hodowla wywalczyła trzecie miejsce w tej konkurencji. :) Ma ktoś może fotki Guinnessa lub grupy AT? :) Flaire zdjęcia ze wszystkich finałów są już na stronie, mam jeszcze Waszą grupę przed wejściem na ring, ale dziś już nie dam rady :( Quote
andromeda Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Kilka fotek z Poznania :p Moj Kersiaczek ( na kolanach):oops: "] "] "] Quote
Nati28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ile fotek :razz: Wszystkie psiaki piekne :loveu::loveu: Quote
JIM Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Infortune, a nie masz może przypadkiem zdjęcia małego czarnego kundlika z pokazów agility?:cool3: Quote
kingula Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 I nowe fotki :) Psia.tv - Galeria zdjęć Quote
Złośnica Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Infortune.'] http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/CACIB%202009/DSC_9016.jpg o jak miło, że się załapałyśmy :lol: suczka ze zdjęcia to Mł. CH. PL QuentinHill SAY YOU LOVE ME , dostała CWC i do ukończenia dorosłego championatu brakuje nam tylko czasu. Za to mój Luger - INT CH SCOOTER Buteo - CWC CACIB i BOB i Zwycięzca Polski 2009 :multi: Quote
Recommended Posts