Canaveral-staff Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='PARSONRK']weimarka CYNA Mysia Zagłada FCI - CWC, BOB, Zwycięzca Polski ! IMPULS Mysia Zagłada FCI - Zw Młodzieży, Młodzieżowy Zwycięzca Polski, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy INTRYGANTKA Mysia Zagłada - lok II dosk Plappermaulchen's KUSZA- CWC, CACIB, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięzca Polski tym samym Impus jako trzeci z miotu ukończył Młodzieżowego Championa Polski Kusza zdobywając tytuł Zw Polski zebrała WSZYSTKO co jest możliwe do zdobycia w Polsce !!! GRATULACJE dla Twoich ZWYCIĘZCÓW:multi::multi::multi::multi: Quote
eski Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Yorshirka napisał(a):Ma ktoś zdjęcia shih -tzu ?:-( Ja mam mnóstwo zdjęc shih-tzu. Niestety nie wszystkie są dobrej jakości, ale kilka wstawię. Tylko nie w tej chwili, bo moja sucz mi spokoju nie daje - czas na zabawe ;) Quote
eski Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Darianna napisał(a):Agnieszko, a może ufociłaś dwóch takich rudych młodzieńców.... ;) A Twoje rudzielce jaką miały smyczkę ? Bo mam takie dwa padnięte z białą smyczką z ciemniejszymi znaczkami. Jednego rudzielca z fiotelową smyczą i jednego z czerwoną (ten miał wielkie suszone uszy do miętolenia). Ciekawe czy ktorys z nich to Twój :) Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 z czerwoną smyczką i wędzonymi uszami to Brando :D Będę wdzięczna za foty :D Presto był z zieloną smyczką i najczęściej był z Brandulcem, pomijając chwile gdy leciał na dwór na siku :D A z fioletową smyczą to pewnie Neo od Oli :D Też go możesz dać :D Quote
Paatrycja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='ariss'][FONT=Times New Roman]Ogólnie mówiąc sędzia był surowy i bardzo dokładny, przyznawał całą gamę ocen.[/FONT] [FONT=Times New Roman]PSY[/FONT] [FONT=Times New Roman]Championów:[/FONT] [FONT=Times New Roman]DON DIEGO Flavago: bdb[/FONT] [FONT=Times New Roman]NICKNAME GRAND CALVERA: V1, CWC,CACIB,BOS,Zw.Polski 2009[/FONT] [FONT=Times New Roman]SUKI[/FONT] [FONT=Times New Roman]Młodzieży:[/FONT] [FONT=Times New Roman]HEBANITA Flavago: bdb[/FONT] [FONT=Times New Roman]NOMEN OMEN NIRVANA Grand Calvera: V1,Zw.Młodzieży,BOB JUNIOR,Mł.Zw.Polski[/FONT] [FONT=Times New Roman]Otwarta[/FONT] [FONT=Times New Roman]AWANGARDA Dynasty of Altair: dost,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Championów[/FONT] [FONT=Times New Roman]GASSIRA Flavago: V1,CWC,CACIB,BOS,BOB,Zw.Polski 2009[/FONT] Awa miała super handlera, poproś o skan opisu tam pewnie wszystko będzie napisane. Właśnie widzę. Gratulacje dla pani i Gassirki! ;) Cóż, Awa w ogóle nie miała treningów przed Poznaniem, na wystawie ledwo kilka minut. "Zaowocowało" to tym, czym zaowocowało.. Quote
cockermanka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Elitesse']ja wymarzlam masakrycznie - w hali 2 temperatura jak na dworze :shake: i jak dla mnie wiocha ze na najwazniejszej wystawie w roku nie ma pucharow dla Zwyc Polski albo choc dla Zwyc Rasy :roll: a oplaty wcale nie takie male ... [...] My tym razem miałyśmy szczęście - chyba pierwszy raz było ciepło - pewnie dlatego,że byłyśmy w hali 5 :evil_lol: Też uważam,że to co najmniej nieładnie,że na takiej wystawie żadnych pucharków poza BISami.... :roll: Z naszych wyników jesteśmy prawie zadowolone: Cassanova - lok.1,CWC Dolcevitta - Młodzieżowy Zwycięzca Polski, Najlepszy Junior w Rasie :multi: Carrmen - lok.1, CWC Quote
eski Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No to proszę bardzo... Oto rudzielce Brando, Neo i Presto tez gdzies sie tam załapał ;) Quote
eski Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A to druge groźne psisko, które trzyma Ola na smyczy to co to za stwór ? ;) Ten koc na którym leży Brando dał mi do myślenia. Zapaliło mi się czerwone światełko: czyżby ktos z dogo ? ;) Darianna, pilnuj swoich rudzielców, bo fajne z nich chłopaki Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 na zdjęciu gdzie jest Presto widać mnie - czarne spodnie, granatowa kurtka ;) Miałam na nich oko :D A psisko to owczarek belgijski Oli koleżanki - o ile czegoś nie poplątałam to Zwycięzca Rasy :) Quote
eski Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Darianna']A psisko to owczarek belgijski Oli koleżanki - o ile czegoś nie poplątałam to Zwycięzca Rasy :) Też piękne psisko. Majestatyczne takie Quote
karenina Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja bardzo nie lubie wystaw Poznaniu, ale chyba polubie :loveu: Mój młodziutki 11 miesieczny charcik włoski Dipsy du Domaine de Chanteloup Młodziezowy Zwyciezca Polski + BOB + BOG 2 :loveu::multi::loveu: Jako ciekawostkę dodam, ze całe "pudło" grupy X to psy z klasy młodziezy :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 karenina - gratulacje!! To ogromny sukces!! A teraz wrzucaj imionka psów z pudła.... :evil_lol: Quote
simbik Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Canaveral-staff']ja tam pierwsze wspaniałe wiesci juz mam :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: staffordshire bull terrier Canaveral-Staff VIGOR kl. championów lok. I ,CWC,NDPwR,CACIB :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='maga18']ja tez sie pochwale, a co :grins: pies odemnie z hodowli, kotry mieszka w Szwecji, a do Polski przyjechał zrobic championat, dzis w Poznaniu własnie go rozpoczął :multi: Aston Martin Gattaca- dosk I/4, CWC :loveu: [quote name='Elitesse'] Eska - ESCADA SENTIMENT Elitesse - V1 Ml. Zwyc. Polski + Najlepszy Junior ukonczyla Mlodziezowy Championat Polski Waciak - PONTIAC Grasant - V1 CWC CACIB Zwyc. Polski + Zwyc. Rasy [quote name='JOLY']gratulacje dla wszystkich!!!!::multi::multi: My wróciłyśmy zadowolone MELANIA Kajopiko FCI cwc,NDSwR, CACIB, Zwycięzca Polski:multi: Wjazd na teren targów 50 PLN, i jeszcze nie mieliśmy gdzie zaparkować ( obok pawilonu w którym mieliśmy się wystawiać nie było miejsc). Uważam, że za taką kasę , to można to było jakoś rozwiązać. [quote name='MEGNUM']Przy okazji sie pochwalę :eviltong: MICHELLE MA BELLE Balao I dosk., CWC, NDSwR, CACIB , Zw. Polski i tym samym skończony Championat Polski :multi: Gratulacje :multi::multi::multi: dla znajomych bliższych i dalszych oraz dla wszystkich zadowolonych tych mniej mi znanych :lol:. My się chwalić czym nie mamy ale wyjazd udał się przynajmniej towarzysko :cool3:. Quote
ROZENTAL Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Piękne,a ma ktoś zdjęcia nowofunlandów i westie Quote
eski Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 pati1033 napisał(a):a moze znalazlaby sie jakas fotka amstaffki z wyboru bis szczeniat ? chcialabym jakas pamiatke, ze udalo nam sie na te wybory w ogole dostac :) A jaki nr niuńka miała ? Kto ją prowadził ? Quote
moon_light Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 a dogi niemieckie ktoś ma :) ?? z ringu albo z bisów ?? Mój Figaro-1 dosk, cac,cacib,BOB :p:p:pZw.Polski hurra Quote
ariss Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='moon_light']a dogi niemieckie ktoś ma :) ?? z ringu albo z bisów ?? Mój Figaro-1 dosk, cac,cacib,BOB :p:p:pZw.Polski hurra to ten Twoj wieeeeeeeeeelki dog obok nas czekał na grupę:diabloti: i miał ochotę schrupać myszkę:evil_lol: śliczne maaaaaaaleństwo:loveu: Quote
pati1033 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 eski napisał(a):A jaki nr niuńka miała ? Kto ją prowadził ? numerek 1350 :) prowadzilam ja ja- dziewczyna w bialej marynarce i jeansach :) Quote
kingula Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Podroz do Poznania koszmar- zepsul sie nam samochod na autostradzie, w ostatniej chwili zabralismy sie z bardzo mila Pania, wlascicielka szpica wilczego :loveu: która takze jechala na wystawe. Dotarlismy spoznieni i tylko w polowie skladu, zatem nie dalismy rady wykonac naszego planu w 100% :shake: Nie mamy wywiadów oraz migawek z ringów, bowiem jak dojechaliśmy ocena wielu ringach dobiegala konca :shake: mamy za to wszystkie finaly i inne "atrakcje" z ringu glownego, plus oczywiscie fotki :multi: Quote
moon_light Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ariss napisał(a):to ten Twoj wieeeeeeeeeelki dog obok nas czekał na grupę:diabloti: i miał ochotę schrupać myszkę:evil_lol: śliczne maaaaaaaleństwo:loveu: wcale nie chciał schrupać !!! :)...tylko wciągnąć nosem :evil_lol:. Poznałam dogomaniowego Hakera :), ale was nie. Mam nadzieje że jeszcze nie raz poczekamy na wybory BOG :diabloti: Quote
kingula Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='moon_light']a dogi niemieckie ktoś ma :) ?? z ringu albo z bisów ?? Mój Figaro-1 dosk, cac,cacib,BOB :p:p:pZw.Polski hurra Mam, mam Twojego Figara :evil_lol: Quote
karenina Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='panienkabubu']karenina - gratulacje!! To ogromny sukces!! A teraz wrzucaj imionka psów z pudła.... :evil_lol: Dzięki :loveu: Młody zgarnał w tym roku wszystko co mogł w Polsce, Mł Zwyc Klubu + BIS a teraz Poznan :loveu: :loveu: [FONT=Arial]BOG1 - Tombouktou`s Azulai (azawak)[/FONT] [FONT=Arial]BOG 2- Dipsy du Domaine de Chanteloup ( charcik włoski) [/FONT] [FONT=Arial]BOG 3 -Fionn Clann Rhiannon (greyhound)[/FONT] Quote
moon_light Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kingula napisał(a):Mam, mam Twojego Figara :evil_lol: Mój ojciec w samochodzie się chwalił ze Fifi będzie w "internetowej telewizji", i od razu pomyślałam o Tobie :) . DZIEKI !!! Nie mogę się doczekać !! Quote
panienkabubu Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gratulacje ;-) Moon - kto był drugi na grupie?bo III sznut mini z tego co wiem... Kingula - kiedy ogarniecie wyniki finałów? ;-) Quote
Recommended Posts