berdi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 nescaland napisał(a): Heezedoorn's QUIZ MASTER- lok 1, BOB, BOS, CACIB BOB, BOS, CACIB,CWC i ZWYC.POLSKI 2009 Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Carry, widze, ze się kręciłaś przy borderach :cool3: Nie masz może moje potwora? Wena (LAWENA katalogowo), czarno biała suka z jasnymi oczętami, jak się nudziła to robiła dziwne rzeczy, była pierwsza w otwartej suk :p Quote
Fuka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Bardzo mi miło, że mój pies nieobecny na wystawie odniósł taaki sukces:crazyeye: MUSZĘ ZDEMENTOWAĆ: [quote name='asia_i_bora']BIS I - foksterier szorstkowłosy - Strozzavolpe SOVEREIGN TO TRAVELLA II - siberian husky - Winterfrost's ANGEL OF GLORY III - jamnik szorstkowłosy standardowy - Treis Pinheiros TANGERINE BISa wygrał - Strozzavolpe KAPJROYALE - pies z tej samej włoskiej hodowli, bratanek wymienionego powyżej mojego Makarona. Podejrzewam, ze pomyłka się wzieła stąd, że obaj byli w katalogu. [quote name='Jasia01']Z FOKSTERIEREM na grupie i na BIS-ie to chyba zaszła jakaś pomyłka ! Wygrał przecież FOKS z Węgier . Quote
Jagoodka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A mój Taresik w wieku 8 lat bez 3 tygodni dosk1, CWC, CACIB, BOS, i Zwycięstwo Polski 2009 Zwycięstwo Rasy, CACIB i BOB dla Taresikowej córeczki TIGRESS MAGIC Adea!!! Ale się cieszę z wyników :multi: Quote
narisowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jagoda - GRATKI WIELKIE !!! :multi::multi::multi: Quote
Paula&Goofi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW !!! :multi::multi::multi::multi: A my: BEREK Norbertus - kl.Championów: Lokata 1/1, oc. doskonała, CWC oraz res.CACIB! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ariss Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Paatrycja']Tak wiem, słyszałam. Po prostu załamałam się jak to usłyszałam. :-( Coraz gorzej z tą moją Awą, trzeba się za nią w marcu ostro wziąć. :-(:mad: Żałuję, że nie przyleciałam.. Cóż, za rok podwójny CACIB jest nasz! :evil_lol::lol: ariss, a jak reszta czarnych? [FONT=Times New Roman]Ogólnie mówiąc sędzia był surowy i bardzo dokładny, przyznawał całą gamę ocen.[/FONT] [FONT=Times New Roman]PSY[/FONT] [FONT=Times New Roman]Championów:[/FONT] [FONT=Times New Roman]DON DIEGO Flavago: bdb[/FONT] [FONT=Times New Roman]NICKNAME GRAND CALVERA: V1, CWC,CACIB,BOS,Zw.Polski 2009[/FONT] [FONT=Times New Roman]SUKI[/FONT] [FONT=Times New Roman]Młodzieży:[/FONT] [FONT=Times New Roman]HEBANITA Flavago: bdb[/FONT] [FONT=Times New Roman]NOMEN OMEN NIRVANA Grand Calvera: V1,Zw.Młodzieży,BOB JUNIOR,Mł.Zw.Polski[/FONT] [FONT=Times New Roman]Otwarta[/FONT] [FONT=Times New Roman]AWANGARDA Dynasty of Altair: dost,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Championów[/FONT] [FONT=Times New Roman]GASSIRA Flavago: V1,CWC,CACIB,BOS,BOB,Zw.Polski 2009[/FONT] Awa miała super handlera, poproś o skan opisu tam pewnie wszystko będzie napisane. Quote
Jagoodka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='narisowa']Jagoda - GRATKI WIELKIE !!! :multi::multi::multi: Bardzo bardzo dziękujemy :) Quote
Neiven Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Dzidtka_Gl']czy ktoś posiada fotki z BEST IN SHOW szczeniąt ??? drugą lokatę wywalczył lhasaczek AMERICAN GIGOLO z Czańca a może ktoś uchwycił lhasaczkę na BIS junior lub BOG , BOB w lhasakach dla 13sto i pół miesięcznej PS I LOVE YOU z Czańca no i jeszcze sie pochwalę, że CACIBa w psach zdobył SURPRISE BY LOVE z Czańca. który tym cacibem spełnił warunki do Międzynarodowego Championa :) Coś się znajdzie... Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Agnieszko, a może ufociłaś dwóch takich rudych młodzieńców.... ;) Quote
FLY Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gratulacje dla wszystkich Zwyciezcow!! :) Też sie pochwalimy: goldenek FLY ANGEL Sfora znad Jeziora- 1.w.o. NSZwR i fajny opisik. Jestem z niego b dumna bo to nasza pierwsza halowka a druga wystawa w ogole;) Na finalach odmowil wspolpracy i w sumie zaluje ze go tam ciagnelam:( juz po ocenie..:) : Quote
pati1033 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Neiven napisał(a):Coś się znajdzie... a moze znalazlaby sie jakas fotka amstaffki z wyboru bis szczeniat ? chcialabym jakas pamiatke, ze udalo nam sie na te wybory w ogole dostac :) Quote
panienkabubu Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 nescaland - dziękuję za stawkę i od razu wyniki Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :-) Czekam na fotki i wyniki finałów ;-) Quote
PARSONRK Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 weimarka CYNA Mysia Zagłada FCI - CWC, BOB, Zwycięzca Polski ! IMPULS Mysia Zagłada FCI - Zw Młodzieży, Młodzieżowy Zwycięzca Polski, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy INTRYGANTKA Mysia Zagłada - lok II dosk Plappermaulchen's KUSZA- CWC, CACIB, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięzca Polski tym samym Impus jako trzeci z miotu ukończył Młodzieżowego Championa Polski Kusza zdobywając tytuł Zw Polski zebrała WSZYSTKO co jest możliwe do zdobycia w Polsce !!! Quote
pati1033 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gratulacje dla wszystkich :multi::multi::multi::multi: Ja jestem z wystawy bardzo zadowolona- oprocz tego, ze tak strasznie zmarzlam w naszej hali :angryy: tamisia lok 1/4 w klasie i szczeniat i w porownaniu tytul Najlepsze Szczenie :loveu::loveu::loveu: moze ma ktos zdjecia tego mojego malucha? Quote
Carry Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja daję ostatnie foty 8) Było 8 ale imageshack za każdym razem je zjada :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Carry napisał(a):Ja daję ostatnie foty 8) :shake: buu miałam nadzieje, że mój borderos sie zaplątał skoro inne borderasy były :razz: Quote
asia_i_bora Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='pierozek_monika']Bleper's Prime Minister Poprawiłam :) [quote name='Fuka']Bardzo mi miło, że mój pies nieobecny na wystawie odniósł taaki sukces:crazyeye: MUSZĘ ZDEMENTOWAĆ: BISa wygrał - Strozzavolpe KAPJROYALE - pies z tej samej włoskiej hodowli,bratanek wymienionego powyżej mojego Makarona. Podejrzewam, ze pomyłka się wzieła stąd, że obaj byli w katalogu. Najmocniej przepraszam, po całym dniu spędzonym na wystawie można się pomylić, naturalnie, że miałam wpisany nr katalogowy 1470, a nie wiadomo czemu przepisałam innego psa:shake: Quote
ROZENTAL Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Śliczne foteczki i jeszcze raz gratuluję:multi: Quote
Aga&Morka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czy ma ktoś może fotki czarnych terierów i foksterierów?? bo niestety aparat mi odmówił posłuszeństwa i nie posiadam żadnej pamiątki:placz: Quote
Recommended Posts