JOLY Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 gratulacje dla wszystkich!!!!::multi::multi: My wróciłyśmy zadowolone MELANIA Kajopiko FCI cwc,NDSwR, CACIB, Zwycięzca Polski:multi: Wjazd na teren targów 50 PLN, i jeszcze nie mieliśmy gdzie zaparkować ( obok pawilonu w którym mieliśmy się wystawiać nie było miejsc). Uważam, że za taką kasę , to można to było jakoś rozwiązać. Quote
Nugatowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 BOG VII 1.ARAGON Z Ojcowskiej Doliny s.s 2.VENTU AT MARIS Magenta s.a 3.GIPSY WIND Z Arislandu s.i BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! Quote
Klaudia :-) Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 mogę prosić o stawke border collie? Quote
pierozek_monika Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='asia_i_bora']BIS BOG VIII - cocker spaniel angielski Bleper's Prime Minister Quote
Matagi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Bardzo ładnie prosze o staweczkę shib /zawsze kilka tylko/:lol: Quote
aga616 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nugatowa napisał(a):BOG VII 1.ARAGON Z Ojcowskiej Doliny s.s 2.VENTU AT MARIS Magenta s.a 3.GIPSY WIND Z Arislandu s.i BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! BRAWOOOOO BRAWO dla Ojcowskiej Doliny!!!!!!!!:p:p Quote
McDzik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 FredziaFredzia napisał(a):McDzik - PUKKA SAHIB Chatanga ;) dzięki wielkie :) Quote
panienkabubu Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A grupa II i IX jak wyglądała w całości? aha i proszę o stawkę bernardynów (długie i krótkie) Quote
Judit Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 od nas: ARWENA Shadow Dog (kl. młodzieży) - oc. dosk.2 ASHANTI Shadow Dog (kl. młodzieży) - oc. dosk.1, Zw.Mł, Mł.Zw.PL, NJwR, BOB jesteśmy przeszczęśliwi :multi: Quote
Guciek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 My wracamy niepocieszeni:evil_lol: W tollerach zmiana sędziego (i NIGDZIE ŻADNEJ wzmianki o tejże zmianie). Sędzia nie bał się bdb i db (do tego pretensji nie mam), ale suce z otwartej i suce z championow dał po dosk. 1 i CWC, kończąc na tym ocenianie tollerów - ZERO porównania chociażby od NSwR, tłumacząc, że jego zdaniem, żadna z tych suk na CACIB nie zasługuje. Tylko przecież można mieć NSwR bez CACIBa, bo nie są one przyznawane obligatoryjnie...:roll: Tak więc w tollerach nawet BOB'a nie było i zakończyło się na tych nieszczęsnych doskonałych i CWC...:eviltong: Quote
ariss Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Paatrycja']suni z klasy otwartej - startuje sama. Prosiłabym także o zdjęcia z wyboru Najlepszej Dorosłej Suki w Rasie i BOB'a. ;) Z góry baaaaaaardzo dziękuję! fot jeszcze nie mam. ale Awangarda dostała dostateczną. Quote
Jasia01 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Z FOKSTERIEREM na grupie i na BIS-ie to chyba zaszła jakaś pomyłka ! Wygrał przecież FOKS z Węgier . Quote
alyffa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ktoś pstrykał fotki gordonkom może ? :loveu: Quote
Paatrycja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ariss napisał(a):fot jeszcze nie mam. ale Awangarda dostała dostateczną. Tak wiem, słyszałam. Po prostu załamałam się jak to usłyszałam. :-( Coraz gorzej z tą moją Awą, trzeba się za nią w marcu ostro wziąć. :-(:mad: Żałuję, że nie przyleciałam.. Cóż, za rok podwójny CACIB jest nasz! :evil_lol::lol: ariss, a jak reszta czarnych? Quote
panienkabubu Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Nikt nie zna wyników grup? :( II i IX.......... Quote
EwikB Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ozdóbki - pudel , chińczyk i chichachua a dwójka pierwsza chyba ruska terierka Quote
Marysia_i_gończy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Moje zdjęcia z pokazów flyballu TUTAJ :) Na zachętę ;) Quote
nescaland Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 stawka bernardynow Bernardyn dlugowlosy psy kl.ml DEMON z Karolewka- dosk LARY z Karolewka- bdb Bernegarden's XTARLIGHT - Zwyc Ml. Mlodziezowy Zwyc Polski 2009 psy kl otwarta ALEX z Kotliny Wloclawskiej- dyskfalifikacja za probe ugryzienia sedziego BARRY Mankowa Zagroda-dost GRACJAN Lewandkow Zagroda-bdb psy kl.ch ARAN Palucki Przejar-dosk, lok 2 Heezedoorn's QUIZ MASTER- lok 1, BOB, BOS, CACIB YETI Olbrzym z Galicji-dosk,lok 3 suki kl ml GREYS z Bogdanowej Zagrody- zwyc ml suki kl posrednia GREY Olbrzym z Galicji- chyba bdb suki kl otwarta BARBIE Mankowa Zagroda-bdb IGA Palucki Przejar- dosk lok 3 MAJA Dar Swietego Bernarda-dosk lok 2 Heimer's TULLAMORE DEW- BOS,CWC,CACIB,Zwyc Pl 2009 suki kl. ch TANIA z Karolewka Bernardyn Krotkowlosy psy kl posrednia GASTON z Bogdanowej Zagrody psy kl championow EDAN Palucki Przejar - BOS,Zwyc Pl 2009,CACIB,CWC YRO Olbrzym z Galicji suki kl mlodziezy CARINA Mankowa Zagroda Bernegarden's YELLOW YKANA-zwyc ml, Ml zwyc pl 2009, BOS suki kl ch MIKA Dar Swietego Bernarda Quote
MEGNUM Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mam ogromną prośbę. Czy mógłby mi ktoś zeskanować z katalogu dogi niemieckie, buldogi francuskie i jack russell terriery i wysłać na maila ( magda.slusarczyk@poczta.onet.pl ) Będę bardzo wdzieczna :) Przy okazji sie pochwalę :eviltong: MICHELLE MA BELLE Balao I dosk., CWC, NDSwR, CACIB , Zw. Polski i tym samym skończony Championat Polski :multi: Quote
UlciaK Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 panienkabubu napisał(a):Nikt nie zna wyników grup? :( II i IX.......... II grupe napewno wygrała sunia Czarnego Teriera Gracja z Norblińskiej Doliny Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Setery Irlandzkie: młodzież: Neiven AMOR'S ARROW- Młodzieżowy Zwycięzca Polski, Najlepszy Junior w Rasie !!!!!!!!!! Ukończony Młodzieżowy Championat Polski !!!!!!!!!!!!!! Piękny prezent sobie zrobił na pierwsze urodziny, które będzie miał za dwa dni :smile: A właściwie jutro :-D szczenięta: Lofty AL CAPONE - w.o. lokata 2 - ale jestem z niego dumna, pięknie się dziecko pokazało - ślicznie biega, ślicznie stoi... Będą z niego psy :-D Ogromnie podziękowania dla Oli, która poprowadziła Brandolinowego do zwycięstwa :-D Olu - jesteś rewelacyjna :-D Quote
Dzidtka_Gl Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 czy ktoś posiada fotki z BEST IN SHOW szczeniąt ??? drugą lokatę wywalczył lhasaczek AMERICAN GIGOLO z Czańca a może ktoś uchwycił lhasaczkę na BIS junior lub BOG , BOB w lhasakach dla 13sto i pół miesięcznej PS I LOVE YOU z Czańca no i jeszcze sie pochwalę, że CACIBa w psach zdobył SURPRISE BY LOVE z Czańca. który tym cacibem spełnił warunki do Międzynarodowego Championa :) Quote
Recommended Posts