Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej mam pytanie czy będzie można na tej wystawie obejrzeć rasę "pies faraona"?? A jeśli tak to mniej więcej w jakich godzinach?

Jestem z Poznania. Byłam na tej wystawie tylko raz w życiu - jako małe dziecko <wstyd>. Teraz się wybieram bo planuję jakiegoś pieska za rok. Ale powiem wam że pamiętam, że zawsze w dzień przed wystawą i w dzień wystawy Poznań zmieniał się w jedną wielką psiarnię... Gdzie się nie spojrzało pełno rasowych psów wyprowadzanych na spacerki.. Kiedyś na joggingu - niczego nieświadoma - biegnę, biegnę i po drodze pełno ludzi z psami. Dziwne to było. Zagadałam do jednego że fajne psy - a ten do mnie po angielsku. Biegnę dalej - znowu zagadałam, znowu mi odpowiadają po angielsku. W końcu spotkałam kogoś z Polski i się pytam czemu wzędzie pełno rasowych psów, a babka mi mówi że przecież dziś wystawa. No tak, to wszystko wyjaśniało :razz:

Posted

Kaya napisał(a):
Ja dzisiaj o ile dobrze pójdzie (znajde chwilke) to ide wysłać zgłoszenia na Poznań :)

zgłosiłaś już psa na Poznań? dostałaś jakieś potwierdzenie mejlowe?

Posted

Lottie napisał(a):
Hej mam pytanie czy będzie można na tej wystawie obejrzeć rasę "pies faraona"?? A jeśli tak to mniej więcej w jakich godzinach?

Jestem z Poznania. Byłam na tej wystawie tylko raz w życiu - jako małe dziecko <wstyd>. Teraz się wybieram bo planuję jakiegoś pieska za rok. Ale powiem wam że pamiętam, że zawsze w dzień przed wystawą i w dzień wystawy Poznań zmieniał się w jedną wielką psiarnię... Gdzie się nie spojrzało pełno rasowych psów wyprowadzanych na spacerki.. Kiedyś na joggingu - niczego nieświadoma - biegnę, biegnę i po drodze pełno ludzi z psami. Dziwne to było. Zagadałam do jednego że fajne psy - a ten do mnie po angielsku. Biegnę dalej - znowu zagadałam, znowu mi odpowiadają po angielsku. W końcu spotkałam kogoś z Polski i się pytam czemu wzędzie pełno rasowych psów, a babka mi mówi że przecież dziś wystawa. No tak, to wszystko wyjaśniało :razz:

Będzie to dopiero wiadome po zakończeniu zgłoszeń. Wtedy będzie wykaz zgłoszonych psów i godziny sędziowania. Nikt Ci teraz nie powie czy będzie taka rasa, bo one są dosyć rzadkie i nieiwadomo czy będą ;) Trzeba czekać ;)

Posted

A mi w czasie wysyłania przelewu zerwało połączenie z netem i po kliknięciu "ośwież" okazało się, że opłata poszła dwukrotnie...
Napisałem do oddziału i od razu odpowiedzieli, że zwrócą ;)
Niektórzy się śmieją z poznańskiej dokładności, a ja jestem zadowolony :diabloti:

Posted

Dynamique napisał(a):
Będzie to dopiero wiadome po zakończeniu zgłoszeń. Wtedy będzie wykaz zgłoszonych psów i godziny sędziowania. Nikt Ci teraz nie powie czy będzie taka rasa, bo one są dosyć rzadkie i nieiwadomo czy będą ;) Trzeba czekać ;)

Czyli o której będą wystawiane dalmatyńczyki też nie wiadomo?
Kiedy pojawią się wiadomości jaka rasa o której będzie wystawiana?

Posted

CaneSs napisał(a):
tzn. ?:lol:

Bo My- młodzi prezenterzy nie jedziemy sobie ot tak na mp, nie? :eviltong: Zbieramy punkty żeby później "pod koniec sezonu" były zliczone, i 10 prezenterów z gr. młodszej i 10 z gr. starszej z największą ilością punktów jest zapraszanych na wystawę w Poznaniu, gdzie odbywają się mistrzostwa Polski w Junior Handlingu, a przed nami jeszcze parę wystaw, więc trzeba się będzie wstrzymać:lol: Jak coś, to myślę że znajdzie się parę osób chętnych :cool3:

Posted

Lottie napisał(a):
Czyli o której będą wystawiane dalmatyńczyki też nie wiadomo?
Kiedy pojawią się wiadomości jaka rasa o której będzie wystawiana?

zgłoszenia są do niedzieli. Zaś keidy będzie wykaz zgłoszonych psów niewiadomo ;)