Flaire Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 pszym napisał(a):A dla pozostałych - jak wszytsko dobrze pójdzie Julka wkrótce będzie z nami!!!!! Tzn. z moimi rodzicami, ale to jedna rodzina :D :D :DNo ja się popłakałam :oops: . Super! Gratuluję! Rodzice będą mieli ślicznego pieska, a Julka - własnych ludzi tylko dla siebie! :D My tez piszemy się na spacer, jeśli nieco większe teriery uważacie za godnych towarzyszy spacerów :D . Quote
Fuka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Flaire, jak widac masz NOSA, a ściślej mamy :D Quote
Fuka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 A co do spaceru, to Wam zazdroszcze! Flaire, ciekawam co powiesz o Łatce, o myśle, że Petra też sie wybierze, prawda Petra? :lol: Quote
pszym Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 Tanita, jak tylko Twój foxio będzie mógł wychodzic na dalsze wędrówki i pogoda się unormuje to organizujemy spacer. Większe teriery też są mile widziane - Rolek teraz gania z dużymi goldenami, takze nie powinno być problemu. Ale fajnie! Quote
tanita Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 pszym napisał(a):Tanita, jak tylko Twój foxio będzie mógł wychodzic na dalsze wędrówki i pogoda się unormuje to organizujemy spacer Super :lol: , ja już się nie mogę doczekać a i mój Gringo już pęka w szwach z nadmiaru energii, niech no tylko otrzaska się z powietrzem to sie umówimy 8) . Jestem bardzo ciekawa jak on będzie sobie radził z psami. a Łatka też na pewno będzie chętna bo ostatnio ma pecha i spotyka same wiekowe psiaki, które mówią "spadaj mała" i nie chcą biegać ani skakać jak tylko teriery potrafią :wink: Quote
Petra_ Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Jasne!My z Łatką bardzo chętnie.Tylko ten dojazd :-? ode mnie to dość daleko, ale jak pogoda będzie ładniejsza chętnie wybierzemy się z Łatką do Anina :lol: Quote
Recommended Posts