Spinca Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ciotki, pomóżcie!!!! Dziewczyny, może zróbmy zrzutę na ten transport, może ktoś szybciej się zgłosi za zwrot kosztów Quote
majqa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Bardzo mi przykro, że nie jestem w stanie zadeklarować pomocy finansowej. :-( Quote
GoniaP Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Za gładko szło na początku, to teraz muszą być schody... Popytam wśród emirowców... Quote
żabusia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No widzicie a w niedzielę był bezpłatny transport samochodowy W-wa / Poznań :p Quote
Spinca Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 żabusia napisał(a):No widzicie a w niedzielę był bezpłatny transport samochodowy W-wa / Poznań :p Ale w niedzielę Pretekst się nie nadawał do transportu, niestety :-( Podnoszę wątek. Ciotki POMOCY!!!! Quote
feluska997 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Finansowo to u mnie kruchutko. Coś tam na pewno się wyskrobie, ale nie będzie to znaczące kwota. Jedyne, co w tej sytuacji przychodzi mi do głowy, to zaczekać do weekendu 29-31.05, ale przetrzymanie psa wiąże się z kosztami w lecznicy i zależy od decyzji Goni. A ile potrzebowalibyśmy pieniędzy na płatny transport? Quote
Spinca Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Gonia załatwiła transport:multi: Sama opisze szczegóły. Gosia jesteś WIELKA :) Quote
feluska997 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Czekamy więc z niecierpliwością!!! :multi: Quote
feluska997 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Goniu czekamy na informacje, co robimy. Quote
majqa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ładnie nas Gonia trzyma w niepewności. :evil_lol: Quote
feluska997 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 majqa napisał(a):Ładnie nas Gonia trzyma w niepewności. :evil_lol: Nie znęcaj się już tak nad nami :roll: Jeśli mam zawieść Kleszczyka do Warszawy, to chciałabym wiedzieć kiedy, no i kiedy lecieć się z nim pożegnać :-( Quote
Spinca Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 feluska997 napisał(a):Nie znęcaj się już tak nad nami :roll: Jeśli mam zawieść Kleszczyka do Warszawy, to chciałabym wiedzieć kiedy, no i kiedy lecieć się z nim pożegnać :-( Widzę, że Gosia się znęca ...... żartuję, pewnie jest zajęta. Z tego co mi mówiła, nie będziesz wiozła Preteksta do Warszawy. Jedna dobra dusza zadeklarowała się na CAŁĄ trasę :multi: Ale szczegóły .... Gosia A żegnać trzeba się w czwartek Quote
feluska997 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Najwidoczniej mamy Spinco różne informacje... Ja się dowiedziałam, że mam zawieść psa do Radzymina w czwartek i stamtąd pojedzie następnego dnia do Poznania. Czekam tylko na kontakt "pośrednika". Już nie rozumiem... Quote
Spinca Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Więc ja już nic nie mieszam. Jeśli do jutra Gosia nic nie napisze, zadzwonię do Niej i wszystko ustalę. Albo lepiej Ty zadzwoń żeby było bez pośredników. Quote
feluska997 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Czekałam na telefon od Pana, do którego miałam zawieść psa, ale pewnie zadzwoni dopiero jutro. Jakby coś to oczywiście będę dzwonić do Gosi. Uff, trzymanie kciuków wciąż jest wskazane :p chociaż ma nadzieję, że już nic nas nie zaskoczy:cool1: Quote
majqa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja nie puszczam, w łapkach mam już przykurcze od tego zaciskania. Quote
GoniaP Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Jest tak jak pisze feluska. A teraz lecę. Tomek na pewno do Ciebie Olu zadzwoni! Quote
feluska997 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Ulżyło mi - już myślałam, że ze mn coś nie teges :hmmmm:. Goniu zadzwoń proszę do kliniki i powiedz, że pies zostaje dłużej. Ja mogłabym to zrobić, ale wydaje mi się, że chyba lepiej, żebyś Ty zadzwoniła, bo zarządzasz kasą :razz: Quote
feluska997 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Wszystko umówione. Jutro zabieram Kleszczyka z lecznicy i jedziemy w okolice Warszawy. W piątek będzie już w hoteliku w Poznaniu! :multi: Quote
GoniaP Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Właśnie zapłaciłam za pobyt i leczenie Preteksta w klinice w Łomży. (642zł) A czy Wy wiecie, że on miał operowane oczy?? Bo właśnie dziś się dowiedziałam... Nie, nie mam pretensji, bo wyraźnie powiedziałam Panu Wojtusiowi :eviltong: żeby zrobił dla niego wszystko co trzeba i postawił go na cztery łapy... No i okazuje się, że miał grudkowe zapalenie 3 powieki, więc grudki wycięto i przyjedzie do nas z kropelkami do oczu ;) Ponoć czuje się już dobrze a ja nie mogę się doczekać kiedy go w końcu poznam. Jutro wielki dzień! Quote
Spinca Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 GoniaP napisał(a):Właśnie zapłaciłam za pobyt i leczenie Preteksta w klinice w Łomży. (642zł) A czy Wy wiecie, że on miał operowane oczy?? Bo właśnie dziś się dowiedziałam... Nie, nie mam pretensji, bo wyraźnie powiedziałam Panu Wojtusiowi :eviltong: żeby zrobił dla niego wszystko co trzeba i postawił go na cztery łapy... No i okazuje się, że miał grudkowe zapalenie 3 powieki, więc grudki wycięto i przyjedzie do nas z kropelkami do oczu ;) Ponoć czuje się już dobrze a ja nie mogę się doczekać kiedy go w końcu poznam. Jutro wielki dzień! Ja widziałam, że Preteks ma coś nie tak z okiem. Miał wyraźnie załzawione to oczko i podpuchnięte troszkę. Trzymam kciuki za tę podróż Quote
feluska997 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Ooo! Nie mogłam go odwiedzić, a tu taka wiadomość! Ale jest dzielny i urodzony pod szczęśliwą gwiazdą więc wszystko będzie dobrze! A niech spróbuje być źle :mad:tak,tak, jutro wielki dzień :loveu: Quote
malaria Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 feluska997 napisał(a):tak,tak, jutro wielki dzień :loveu: :) za kleszczyka :thumbs:) Quote
Recommended Posts