Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żabusia napisał(a):
No widzicie a w niedzielę był bezpłatny transport samochodowy W-wa / Poznań :p

Ale w niedzielę Pretekst się nie nadawał do transportu, niestety :-(

Podnoszę wątek. Ciotki POMOCY!!!!

Posted

Finansowo to u mnie kruchutko. Coś tam na pewno się wyskrobie, ale nie będzie to znaczące kwota. Jedyne, co w tej sytuacji przychodzi mi do głowy, to zaczekać do weekendu 29-31.05, ale przetrzymanie psa wiąże się z kosztami w lecznicy i zależy od decyzji Goni. A ile potrzebowalibyśmy pieniędzy na płatny transport?

Posted

majqa napisał(a):
Ładnie nas Gonia trzyma w niepewności. :evil_lol:

Nie znęcaj się już tak nad nami :roll: Jeśli mam zawieść Kleszczyka do Warszawy, to chciałabym wiedzieć kiedy, no i kiedy lecieć się z nim pożegnać :-(

Posted

feluska997 napisał(a):
Nie znęcaj się już tak nad nami :roll: Jeśli mam zawieść Kleszczyka do Warszawy, to chciałabym wiedzieć kiedy, no i kiedy lecieć się z nim pożegnać :-(

Widzę, że Gosia się znęca ...... żartuję, pewnie jest zajęta. Z tego co mi mówiła, nie będziesz wiozła Preteksta do Warszawy. Jedna dobra dusza zadeklarowała się na CAŁĄ trasę :multi: Ale szczegóły .... Gosia
A żegnać trzeba się w czwartek

Posted

Najwidoczniej mamy Spinco różne informacje... Ja się dowiedziałam, że mam zawieść psa do Radzymina w czwartek i stamtąd pojedzie następnego dnia do Poznania. Czekam tylko na kontakt "pośrednika". Już nie rozumiem...

Posted

Więc ja już nic nie mieszam. Jeśli do jutra Gosia nic nie napisze, zadzwonię do Niej i wszystko ustalę. Albo lepiej Ty zadzwoń żeby było bez pośredników.

Posted

Czekałam na telefon od Pana, do którego miałam zawieść psa, ale pewnie zadzwoni dopiero jutro. Jakby coś to oczywiście będę dzwonić do Gosi. Uff, trzymanie kciuków wciąż jest wskazane :p chociaż ma nadzieję, że już nic nas nie zaskoczy:cool1:

Posted

Ulżyło mi - już myślałam, że ze mn coś nie teges :hmmmm:. Goniu zadzwoń proszę do kliniki i powiedz, że pies zostaje dłużej. Ja mogłabym to zrobić, ale wydaje mi się, że chyba lepiej, żebyś Ty zadzwoniła, bo zarządzasz kasą :razz:

Posted

Właśnie zapłaciłam za pobyt i leczenie Preteksta w klinice w Łomży. (642zł) A czy Wy wiecie, że on miał operowane oczy?? Bo właśnie dziś się dowiedziałam... Nie, nie mam pretensji, bo wyraźnie powiedziałam Panu Wojtusiowi :eviltong: żeby zrobił dla niego wszystko co trzeba i postawił go na cztery łapy... No i okazuje się, że miał grudkowe zapalenie 3 powieki, więc grudki wycięto i przyjedzie do nas z kropelkami do oczu ;) Ponoć czuje się już dobrze a ja nie mogę się doczekać kiedy go w końcu poznam. Jutro wielki dzień!

Posted

GoniaP napisał(a):
Właśnie zapłaciłam za pobyt i leczenie Preteksta w klinice w Łomży. (642zł) A czy Wy wiecie, że on miał operowane oczy?? Bo właśnie dziś się dowiedziałam... Nie, nie mam pretensji, bo wyraźnie powiedziałam Panu Wojtusiowi :eviltong: żeby zrobił dla niego wszystko co trzeba i postawił go na cztery łapy... No i okazuje się, że miał grudkowe zapalenie 3 powieki, więc grudki wycięto i przyjedzie do nas z kropelkami do oczu ;) Ponoć czuje się już dobrze a ja nie mogę się doczekać kiedy go w końcu poznam. Jutro wielki dzień!

Ja widziałam, że Preteks ma coś nie tak z okiem. Miał wyraźnie załzawione to oczko i podpuchnięte troszkę.
Trzymam kciuki za tę podróż

Posted

Ooo! Nie mogłam go odwiedzić, a tu taka wiadomość! Ale jest dzielny i urodzony pod szczęśliwą gwiazdą więc wszystko będzie dobrze! A niech spróbuje być źle :mad:tak,tak, jutro wielki dzień :loveu: