maja06mojyork Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Heja Moja sunia którą wczoraj dostałam kocha sie bawic! problem w tym ze w nocy piszczy zeby ją wypuscic z zagrody (zagrode ma po to zeby nie gryzla zadnych rzeczy) pomocy nie da sie spac:oops: Quote
dominika.95 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 to nie chodzi tylko o zabawe. jeszcze troche to potrwa zanim przyzwyczai się do nowego miejsca. naa początku mój pies spał w koszyku a ja mu spuszczałam ręke z łóżka , on zato zamiast spać nieustannie ją gryzł [też mam yorka].a teraz przesypia całą noc, oczywiście w łóżku ale moim;DD Quote
Zofia.Sasza Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 maja06mojyork napisał(a):Heja Moja sunia którą wczoraj dostałam kocha sie bawic! problem w tym ze w nocy piszczy zeby ją wypuscic z zagrody (zagrode ma po to zeby nie gryzla zadnych rzeczy) pomocy nie da sie spac:oops: Zamienić na pluszową? :diabloti: To normalne że szczeniak chce się bawić i piszczy pierwszej nocy w nowym domu. Nie bardzo rozumiem, czego się spodziewałaś? Quote
Martens Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f30/noc-jest-od-spania-136452/ Daleko nie trzeba było szukać :evil_lol: Quote
Recommended Posts