Cervarius Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 czapla napisał(a):dziekuje Ci dobra kobieto :D :D :D ależ bardzo prosze i polecam sie na przyszłość... :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Basenji - stawka basenji na wystawie w Lesznie-Championy jest podana w topiku "Basenji - wystawy", założonym własnie po to przez .... Ciebie. Pzdr. Quote
Agappe Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='christoph'] coraz piękniejsza robi się ta Twoja pociecha :)) gratulacje.. :) Quote
bety Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Mam prosbe. Czy ma ktos katalog z wystawy i moglby mi podac stawke Duzego Japonskiego Psa? Z gory dziekuje Quote
PSYLLA Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 bety napisał(a):Mam prosbe. Czy ma ktos katalog z wystawy i moglby mi podac stawke Duzego Japonskiego Psa? Z gory dziekuje był jeden pies: REDWITCH TRUE BLUE Quote
Asiaczek Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='Agappe'][quote name='christoph'] coraz piękniejsza robi się ta Twoja pociecha :)) gratulacje.. :) Christoph, w marcu br. to byłeś dla mnie obcą osobą. A teraz już nie! Gratulacje (spóźnione, lecz zaprzyjaźnione) za Leszno!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts