christoph Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 A tutaj typowałem zwycięzcę wystawy. i niewiele się pomyliłem. Quote
christoph Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Cd mojego typowania zwycięzcy wystawy. Zdjęcie zrobione (najprawdopodobniej) już po tym, jak fila brasileiro (na poprzednim zdjęciu na lewo od DJP) został wyrzucony z ringu za napaść na DJP. Quote
christoph Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Wybór finalistów gr. V. Tu jeszcze z łajką. Quote
kingula Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ojej, i moj Kingus sie zalapal :) a w BOG wlasnie bieglismy, bo nas nie widac :( czy lajka zostala wyproszona z ringu bo nie pamietam?Wiem ze strasznie zaczepiala akite :-? Quote
christoph Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Przy następnym spotkaniu już będę wiedział who's who. Na grupie V staliśmy w kolejności Kingula, Flashka i ja - czyli Chris z akitą AMAI Bakira vel Bushi. Co do łajki, to rzeczywiście uczestniczyła w wyborze finalistów gr. V tylko do czasu. Po usiłowaniu napaści na mojego psa sędzina podziękowała za dotychczasowe uczestnictwo. Wniosek z tego, że sędzina zna się na rzeczy i zdaje sobie sprawę, jaki mógłby być końcowy rezultat takiego bliskiego spotkania 3 stopnia innego psa z akitą. Mój pies akurat pierwszy nie zaczyna, ale mogłoby być nieprzyjemnie. Faktem jest, że po tym wydarzeniu pies już nie pokazał się tak, jakbym tego chciał. Trudno, z drugiej strony jednak dobrze, że na takie sytuacje sędziowie reagują moim zdaniem prawidłowo. Quote
Fruzia2 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Mogłabym prosic o stawkę czarnych terierów? :D Będę niezmiernie dźwięczna :lol: Quote
kingula Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Teriery rosyjskie: Psy GERLAT RIVSKI tz Knjazhego Grada Barby's Bronnich JARILO NIEBIESNYI Suki GRAND PRIX tz Knjazhego Grada Quote
flashka-g Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 ja juz na przygotowawczym czekałam az ta łajka cos capnie...i tak myslalam ze w koncu sedzina podziekuje jej na głównym.nerwy jej puściły;] Quote
Germanika Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 NABAB Germanika-NPwR,BOB,po raz trzeci BOB na tej wystawie. Quote
flashka-g Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 fotki sa takze na: http://www.bohemia-acro.com/27_2_2005_Leszno_sampion_sampionu.htm oraz http://www.nahaci.cz/stranky/v_zahr_270205CoCLeszno.htm Quote
Cervarius Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 PSYLLA napisał(a):annaszustakiewicz napisał(a):a tak przy okazji też sie pochwalę, mój posokowiec wygrał rasę, potem wszedł do finału w grupie, odpadliśmy w finale- wylosowałam chauchau. pozdrowienia i gratulacje dla pozostałych wystawców Aniu, jeszcze raz ogromne gratulacje :D Masz ślicznego psa i jeszcze nie raz z nim wygrasz. jeszcze raz wielkie dzięki, twoje dwa też niczego sobie... wszystkie wdały sie w tatusia. pani Ania Rajs nawet w Kielcach powiedziała, że mój Huk to zupełnie jak jej Amigo oby i nam udało sie tyle osiągnąć.. pozdrawiam i do zobaczenia pewnie w Katowicach :P Quote
Aluzja Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 annaszustakiewicz napisał(a):PSYLLA napisał(a):annaszustakiewicz napisał(a):a tak przy okazji też sie pochwalę, mój posokowiec wygrał rasę, potem wszedł do finału w grupie, odpadliśmy w finale- wylosowałam chauchau. pozdrowienia i gratulacje dla pozostałych wystawców Aniu, jeszcze raz ogromne gratulacje :D Masz ślicznego psa i jeszcze nie raz z nim wygrasz. jeszcze raz wielkie dzięki, twoje dwa też niczego sobie... wszystkie wdały sie w tatusia. pani Ania Rajs nawet w Kielcach powiedziała, że mój Huk to zupełnie jak jej Amigo oby i nam udało sie tyle osiągnąć.. pozdrawiam i do zobaczenia pewnie w Katowicach :P Widzialam Twojego posokowca i trzymalam za niego kciuki....nie udalo sie ale takie sa prawa gdy w rachube wchodzi slepy los :-? Quote
Gosia Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Przywiozłam z Leszna dwa CWC i BOB. Dla moich shib oczywiście. Gosia Quote
Cervarius Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Widzialam Twojego posokowca i trzymalam za niego kciuki....nie udalo sie ale takie sa prawa gdy w rachube wchodzi slepy los :-?[/quote] Bardzo dziękuję i pozdrawiam Quote
Basenji Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='christoph'] O ile mnie oczy nie mylą to chyba są baski?? Możesz podać wyniki w tej rasie? Zdrówko :lol: Quote
rysiczka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Jeszcze raz bardzo prosze o stawke jamnikow dlugowlosych standardowych.Plisssss!!! Quote
Cervarius Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 rysiczka napisał(a):Jeszcze raz bardzo prosze o stawke jamnikow dlugowlosych standardowych.Plisssss!!! były tylko miniaturki i królicze Quote
rysiczka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Wielkie dzieki Aniu! :D Teraz zaluje ze nie pojechalam moglam zaszalec z moja suka bylaby sma w rasie. :D Quote
Gosia & c.o. Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 O ile mnie oczy nie mylą to chyba są baski?? Możesz podać wyniki w tej rasie? Zdrówko Rase wygrala suka ;) Quote
czapla Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Moge slicznie poprosic o stawke kerry blue terrierow? Quote
Cervarius Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 czapla napisał(a):Moge slicznie poprosic o stawke kerry blue terrierow? o ile pamiętam już pisałam ,al e proszę był jeden-DACKAR BOY Vaksam Quote
Recommended Posts