Jump to content
Dogomania

LESZNO - WYSTAWA CHAMPIONÓW - 27 LUTY 2005

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cd mojego typowania zwycięzcy wystawy. Zdjęcie zrobione (najprawdopodobniej) już po tym, jak fila brasileiro (na poprzednim zdjęciu na lewo od DJP) został wyrzucony z ringu za napaść na DJP.

Posted

Przy następnym spotkaniu już będę wiedział who's who. Na grupie V staliśmy w kolejności Kingula, Flashka i ja - czyli Chris z akitą AMAI Bakira vel Bushi.
Co do łajki, to rzeczywiście uczestniczyła w wyborze finalistów gr. V tylko do czasu. Po usiłowaniu napaści na mojego psa sędzina podziękowała za dotychczasowe uczestnictwo. Wniosek z tego, że sędzina zna się na rzeczy i zdaje sobie sprawę, jaki mógłby być końcowy rezultat takiego bliskiego spotkania 3 stopnia innego psa z akitą. Mój pies akurat pierwszy nie zaczyna, ale mogłoby być nieprzyjemnie. Faktem jest, że po tym wydarzeniu pies już nie pokazał się tak, jakbym tego chciał. Trudno, z drugiej strony jednak dobrze, że na takie sytuacje sędziowie reagują moim zdaniem prawidłowo.

Posted

PSYLLA napisał(a):
annaszustakiewicz napisał(a):
a tak przy okazji też sie pochwalę, mój posokowiec wygrał rasę, potem wszedł do finału w grupie, odpadliśmy w finale- wylosowałam chauchau.
pozdrowienia i gratulacje dla pozostałych wystawców

Aniu, jeszcze raz ogromne gratulacje :D Masz ślicznego psa i jeszcze nie raz z nim wygrasz.

jeszcze raz wielkie dzięki, twoje dwa też niczego sobie... wszystkie wdały sie w tatusia. pani Ania Rajs nawet w Kielcach powiedziała, że mój Huk to zupełnie jak jej Amigo oby i nam udało sie tyle osiągnąć..
pozdrawiam i do zobaczenia pewnie w Katowicach :P

Posted

PSYLLA napisał(a):
a tak przy okazji też sie pochwalę, mój posokowiec wygrał rasę, potem wszedł do finału w grupie, odpadliśmy w finale- wylosowałam chauchau.
pozdrowienia i gratulacje dla pozostałych wystawców

Aniu, jeszcze raz ogromne gratulacje :D Masz ślicznego psa i jeszcze nie raz z nim wygrasz.

jeszcze raz wielkie dzięki, twoje dwa też niczego sobie... wszystkie wdały sie w tatusia. pani Ania Rajs nawet w Kielcach powiedziała, że mój Huk to zupełnie jak jej Amigo oby i nam udało sie tyle osiągnąć..
pozdrawiam i do zobaczenia pewnie w Katowicach :P

Widzialam Twojego posokowca i trzymalam za niego kciuki....nie udalo sie ale takie sa prawa gdy w rachube wchodzi slepy los :-?