flashka-g Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 wiedzialam;p skubana 8) hehe,...a wogole co ty tam gadalas temu swojemu psu na tym ringu??bo probowlaam was podsluchac;]hehe pewnie mi tyłek obgadywaliscie;] albo juz opijanie :drinking: szykowaliscie;] Quote
Asiaczek Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Gratuluję wszystkim biorącym udział w wystawie CHAMPIONÓW! I bardzo ładnie proszę o stawkę basenji (V grupa). Dzięki Pzdr. Quote
Kika Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Asiaczek napisał(a):Gratuluję wszystkim biorącym udział w wystawie CHAMPIONÓW! I bardzo ładnie proszę o stawkę basenji (V grupa). Dzięki Pzdr. Zrobiłabym to z przyjemnością , ale nie mam katalogu, bo jakiś gałgan nie bał sie i zabrał mój katalog :( :evilbat: Quote
Asiaczek Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 A może jest ktoś, kto dotarł do domu z katalogiem w plecaku? Bardzo proszę o sprawdzenie i poinformowanie Asiaczka o stawce basków, please. Pzdr. Quote
christoph Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 @Asiaczek Baski: Psy: Faraoland VICTORY & FREEDOM Suki: CHATTANOOGA CHOO CHOO Za chwilę będzie parę fotek. Quote
christoph Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Mała poprawka do stawki basenji. Nie zauważyłem, przy sukach na końcu należ jeszcze dodać Ypsylon. Quote
Asiaczek Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Dzięki, dzięki. A możesz mi jeszcze podać sędziego? Pzdr. Quote
christoph Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Oto kilka zdjęć z wystawy. Będę wysyłał po kilka, bo mój komputer taki mądry... Quote
christoph Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Sędzia: Ewa Pyrchała Co do zdjęć, wiedziałem, że chyba coś schrzanię, w takim razie próbuję znowu. Quote
christoph Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Sędzia: Ewa Pyrchała Co do zdjęć, wiedziałem, że chyba coś schrzanię, w takim razie próbuję znowu. Quote
christoph Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 W końcu się udało, to wysyłam następne. " class="ipsImage" alt=""> Quote
kingula Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Flashka, gadalam, wiem az mi troche glupio bylo :oops: tak myslalam ,ze musialas slyszec i czekalam az mnie opieprzysz ze Twojego psa rozpraszam :oops: Gadam do niego zeby sie nie zamulil, byl juz zmeczony a i to swiatlo reflektorow dawalo tyle ciepla ze malo mi sie nie rozplynal na ringu :( Quote
flashka-g Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 hehe spoko Yukon to akurat czekał tylko na ten kawalek kurczaka w mojej rece do której sie caly czas przysuwał;]Nie no wiesz..myslalam ze masz jakies handlerskie tricki w przemowie do psów;] :drinking: zdrówko Quote
flashka-g Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 a ma ktos jeszcze jakies fotencje// Quote
kingula Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Jeszcze nie opatentowalam jakiegos uniwersalnego przemowienia dla kazdego psa :D Kazdemu truje co innego :wink: A foteczke mam jedna- baska, ale bardzo niewyrazna, wlasciwie widac lepiej wlasciciela niz psa :( Jest jeszcze jedna z finalow, ale zamiast mojego psa widac palme :o malamuta i kawalek akity :roll: no i cala masa zdjec samkow :D Quote
SzOlka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Fuka dzieki :multi: , no i jeszcze raz ogromne gratulacja, dla przepieknego tyłeczka Makaronowego, cudne cudo :multi: , zaczela sie extra passa i oby tak trzymać, jak co ładne to wreszcie dostrzegą te nasze ślepoty Teraz trzymam kciuki za wsód :thumbs: Quote
Recommended Posts