Jump to content
Dogomania

LESZNO - WYSTAWA CHAMPIONÓW - 27 LUTY 2005

Recommended Posts

Posted

wiedzialam;p skubana 8) hehe,...a wogole co ty tam gadalas temu swojemu psu na tym ringu??bo probowlaam was podsluchac;]hehe pewnie mi tyłek obgadywaliscie;] albo juz opijanie :drinking: szykowaliscie;]

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gratuluję wszystkim biorącym udział w wystawie CHAMPIONÓW!

I bardzo ładnie proszę o stawkę basenji (V grupa). Dzięki
Pzdr.

Zrobiłabym to z przyjemnością , ale nie mam katalogu, bo jakiś gałgan nie bał sie i zabrał mój katalog :( :evilbat:

Posted

Flashka, gadalam, wiem az mi troche glupio bylo :oops: tak myslalam ,ze musialas slyszec i czekalam az mnie opieprzysz ze Twojego psa rozpraszam :oops: Gadam do niego zeby sie nie zamulil, byl juz zmeczony a i to swiatlo reflektorow dawalo tyle ciepla ze malo mi sie nie rozplynal na ringu :(

Posted

hehe spoko Yukon to akurat czekał tylko na ten kawalek kurczaka w mojej rece do której sie caly czas przysuwał;]Nie no wiesz..myslalam ze masz jakies handlerskie tricki w przemowie do psów;] :drinking: zdrówko

Posted

Jeszcze nie opatentowalam jakiegos uniwersalnego przemowienia dla kazdego psa :D Kazdemu truje co innego :wink:

A foteczke mam jedna- baska, ale bardzo niewyrazna, wlasciwie widac lepiej wlasciciela niz psa :( Jest jeszcze jedna z finalow, ale zamiast mojego psa widac palme :o malamuta i kawalek akity :roll: no i cala masa zdjec samkow :D

Posted

Fuka dzieki :multi: ,
no i jeszcze raz ogromne gratulacja, dla przepieknego tyłeczka Makaronowego, cudne cudo :multi: , zaczela sie extra passa i oby tak trzymać, jak co ładne to wreszcie dostrzegą te nasze ślepoty
Teraz trzymam kciuki za wsód :thumbs: