Jump to content
Dogomania

LESZNO - WYSTAWA CHAMPIONÓW - 27 LUTY 2005

Recommended Posts

Posted

Hey Hey gdzie juz an forum pisalam ale napisz ejeszcze raz do IX grupy weszli Pudel miniaturowy pani Matławskiej, Chiński grzywacz NABAB Germanika,Maltanczyk i pekinczyk, ale on pzez przyapedk gdyz pani Junikiewicz sie zagalopowała..miala wybrac tylko 3 wiec pekonczyka pozniej przeprosila.
A Fuka Makaron był super przygotowany..trudno było zeby nie rzucił sie w oczy.;]Ale powiem wam ze według mnie takie sedziowanie to troche bez sesnu..taki chybił trafił...jezeli trafisz na rase bardziej efektowną to nie masz szans po prostu.Poztaym ci sedziowie ani nie macaja ani nic, wiec sobie duzo moga pstrykac raz czerwony raz niebieski...

Goleny wygrala pies/suka z Olsztyna...nie amm katalogu i nie moge podac nazwy.

Kingula to ja stałam obok Ciebie na BOG V. Ja byłam z huskym ;] i szczezre to myslalm ze do finału wejdzie pierwsza 3;p bo tak ładnie błyszczała w tym swietle reflektorów;]

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flashka, DZIEKI!
Wiesz, te losowania w finałach to makabra. Wole normalny system. Chociaz w nim - nie znalazłambym sie w rozgrywkach poza grupą. Ale i tak wole normane sedziowanie. Moze gdybym miala tak jak niektorzy do pokazania kilka psow - to bym tak wolała - bo mozna w ten sposb wyjsc w kilku parach. Ale mi to nie grozi :D

Posted

I baaaaaaaaardzo dziekuje wszystkim za miłe słowa i gratulacje. :D TO bardzo miłe jak inni zauważa i docenia czyjas prace.
Strasznie sie ciesze! :angel:

Posted

Witajcie, wreszcie wróciłam do żywych po powrocie z Leszna :wink:

Gratulacje dla wyróżnionych!!!!!!!

My tez mamy mały sukces - NSwR, ale wśród "męskiego szowinizmu" przepadł nam tytuł Zw.Rasy :wink:

Posted

Ojej, Flashka w takim razie pamietam Cie z BOG, myslalam wczesniej ze Ty to ta dziewszyna co wystawiala pointera, jamnika krotkowlosego i jeszcze cos tam. Byla w takim brazowym kompleciku i bialej bluzce :oops: Teraz juz Cie napewno bede poznawac :P

Posted

jostra napisał(a):
Mój białasek, nie chwaląc się, ;) dostał Zw.Rasy, niestety żadna miniatura nie wyszła z grupy :(
Widocznie sędzia lubił duże psiaki

jeżeli mowa o białym sznaucerku miniaturze, to siedziałam tuż za nim ze swoim posokowcem bawarskim
pozdrawiam i gratulacje

Posted

annaszustakiewicz napisał(a):
jostra napisał(a):
Mój białasek, nie chwaląc się, ;) dostał Zw.Rasy, niestety żadna miniatura nie wyszła z grupy :(

jeżeli mowa o białym sznaucerku miniaturze, to siedziałam tuż za nim ze swoim posokowcem bawarskim
pozdrawiam i gratulacje

To nad dalmatyńczykiem też siedziałaś i na dodatek wszystkie trzy spałyśmy chyba w jednym hotelu. :wink:

Posted

Kika napisał(a):
jostra napisał(a):

pozdrawiam i gratulacje

To nad dalmatyńczykiem też siedziałaś i na dodatek wszystkie trzy spałyśmy chyba w jednym hotelu. :wink:

wszystko na to wskazuje, szkoda że dopiero teraz to odkryłyśmy, pozdrawiam i do zobaczenia, to gdzie sie teraz udajecie?

Posted

Kika napisał(a):
My -z założenia - :wink: najczęściej bardzo daaaaaaaaaaaaleko :wink:

to w takim razie powodzenia i do zobaczenia gdzieś daleko.
a do kaliningradu sie wybieracie? :lol:

Posted

Kika napisał(a):
My -z założenia - :wink: najczęściej bardzo daaaaaaaaaaaaleko :wink:

to w takim razie powodzenia i do zobaczenia gdzieś daleko.
a do kaliningradu sie wybieracie? :lol:

:roll: tak , tak daleko to jeszcze nie byłyśmy- może trochę blizsze propozycje :roll: :wink: Pewnie najblizsze międzynarodowe pozwolą sie nam spotkać.

Posted

A ja pojechalam glównie towarzysko :)
W koncu jednak wyladowalam na ringu :wink: Wystawialam w porownaniu suczke basenji z ktora udalo mi sie wygrac rase :)
A na BOG wystawialam norwich terrierke, ale niestety nas nie zauwazono :wink:
Fuka bardzo milo mi bylo Cie poznac :) Makaronik przecudny!!
Gratuluje wszystkim sukcesow

Posted

a tak przy okazji też sie pochwalę, mój posokowiec wygrał rasę, potem wszedł do finału w grupie, odpadliśmy w finale- wylosowałam chauchau.
pozdrowienia i gratulacje dla pozostałych wystawców

Aniu, jeszcze raz ogromne gratulacje :D Masz ślicznego psa i jeszcze nie raz z nim wygrasz.