Jump to content
Dogomania

LESZNO - WYSTAWA CHAMPIONÓW - 27 LUTY 2005

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaaaaa no racja :oops: gapa ze mnie :wink:

no to GRATULUJE!!!

i pozatym chcialabym napisac, ze pogoda byla beznadziejna!!! Mieszkam blisko Leszna i u mnie cala noc i caly dzien padal snieg. Drogi zasypane, z tym ze pozniej chlapa sie zrobila. Na trawnikach sniegu na okolo 30 cm :lol: Jak nigdy!!! W Lesznie pewnie bylo gorzej...

Posted

BEAUCERON
PSY
CYPRYS Kizos
MATCHO Optima Fide

[quote name='maga18']i pozatym chcialabym napisac, ze pogoda byla beznadziejna!!! Mieszkam blisko Leszna i u mnie cala noc i caly dzien padal snieg. Drogi zasypane, z tym ze pozniej chlapa sie zrobila. Na trawnikach sniegu na okolo 30 cm Jak nigdy!!! W Lesznie pewnie bylo gorzej...

A nie prawda .... w samym Lesznie pogoda była bardzo ładna. Było co prawda mroźno ale świeciło śliczne słoneczko :D

Posted

wystawa jak dla mnie fajna...jestem happy ze kc wygrała suczydła;] a Bis Speedy Gonzalesde Moulin e McGregor-west 2 Duzy japonski pies 3 maltanczyk z Czech i 4 weimar..droga byla fatalna..ale z taka ekipa jak jechalam to bylo miło i wesoło;]

a i Gratulacje dla Fuki...niezle tam wymiatała z tym foxem;];]prawie nie zemdlała z wrazenia jak co chwile wszytskich kosila zdrówko Fuka :drinking:

Posted

Nieprawdopodobne!!!
Naprawdę????
A to już trzeci kolejny BIS dla włascicielki tego psa (WHWT).
Z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę napisać, że w przyszłym roku ta sama właścicielka z jakimś innym Westem też wygra.
(Nawet mogę się pokusić o proroctwo, że będzie to suka - to wynika z następstwa faktów).
Gosia

Posted

Napisze mi ktos mopsy??? plizzzzz Nie bedzie duzo pisania :wink:
W ogole wie ktos co sie w IX dzialo???
Procz grzywki i maltanczyki bo to wiem:))))))))))

Posted

Ok niech będą jeszcze mopsy :wink:

PSY
AGAT Zachełmianka
SHEFFIELD FOREVER Sasquehanna
FATMAN Dog-Lome

SUKI
ARMANDA Stellanova
Sasquehanna SHEFFIELD FOR ME

Przykro mi ale co się działo w IX to już nie wiem :wink:

Posted

Matagi- slicznie dziekujemy :P
Wiem ze z V wybrany zostal malamut (Huk Amarok)karelski pies na niedzwiedzie- boski :angel: i chow, akity nie wybrano :(
Zgloszone byly cale dwie sztuki: AMAI Bakira- czerwona, oraz BYSHIO PA-LIS- biala, pamietam ze w BOG startowala taka hmmm plowa :roll: ( czyzby to ta czerwona? :oops: )

Posted

Kingula wielkie cmokacy i buziaki :multi:
i dla reszty dogomaniackich i nietylko championow

Fuka chwal sie tu szybko co i jak

I mala prosba :modla: o stawke terierow szkockich, cosk mi sie wydaje, ze za duzo ich nie bylo

Posted

Przekopiowuje z tematu o erdelkach :D

[quote name='Fuka'][quote name='niedzwiedzica']Dziś był dzień Primusa :D w Lesznie na Wystawie Championów wygrał rasę a jednoczesnie dziś po raz pierwszy został ojcem 7 szczeniat, 6 dziewczynek i 1 ( !!) chłopaka. Szczęśliwą mamusią została SAMBA Equitana.... :multi:
Nitencja z Alexem także dostała rasę :D
A Fuka z Makaronem wygrała również rase i jeszcze weszła do finałowej 3, wybranej z III grupy. Dalej nie wiem, uciekłam do domu :oops:
Potem na Bisie wygralismy w pierwszej wylosowanej parzez pointerem, wiec udało nam sie dojsc tylko :wink: do pierwszej 16 psow całej wystawy... Potem - relacją sedziowskich głosow 2 do 1 - przegralismy z dużym japońskim psem, który chyba potem był drugi na BISie. Pewna nie jestem - bo bylismy wtedy zajeci z Diukiem dbaniem o to żeby nowe Diuczeta przyszły na świat :D Natomiast pewne jest, że BIS wygrał po raz kolejny west, ten sam co w zeszłym roku! Zdjecia finałowej trojki z naszej grupy sa na topicu szorstkich foxow.

Wiecie co? ja się STRASZNIE CIESZE, jak głupia i Gośka też! Nie wiemy tylko, ktora z nas bardziej.... :angel:

Fuka i pozostali,gratuluje :angel:

Posted

kingula napisał(a):
Racja, na fotce wyglada troche czerwono :wink: Bardzo ladna byla, tylko lajka popsula jej wystep :(

A co łajka zrobiła? :evil: O jakiej fotce mówisz?czyżbyś miała foty? :wink: A nie wstawisz do galerii akiciej,albo i gdzie indziej?A może byś przesłała do mnie :wink: ?Proszę,bardzo proszę...!!!!! :P :P :P

Posted

DZIEKI wszystkim za gratulacje - bardzo sie ciesze!
:D [quote name='SzOlka']Kingula wielkie cmokacy i buziaki :multi:
i dla reszty dogomaniackich i nietylko championow

Fuka chwal sie tu szybko co i jak

I mala prosba :modla: o stawke terierow szkockich, cosk mi sie wydaje, ze za duzo ich nie bylo

Prosze bardzo z miła checia sie pochwale :angel: :angel: :angel:

Zaczne od zdjecia, ktore zrobiła BO!

finałowa trojka IIIgrupy ze szkotem specjalnie dla Szolki :wink:

Posted

Szkoty dla Szolki :D
psy:
BIG MAC Koncept
MISTING'S NON STOP
suki:
TAMARA ze Szkockiego Wzgórza
TOŚKA ze Szkockiego Wzgórza

Wiem na pewno, ze szkot rowniez wyszedł zwyciesko z pierwszej pary finałowej, a potem nie wiem co było - bo odpadlismy i poszlam "nagradzac" Makarona :wink:

Posted

[quote name='flashka-g']wystawa jak dla mnie fajna...jestem happy ze kc wygrała suczydła;] a Bis Speedy Gonzalesde Moulin e McGregor-west 2 Duzy japonski pies 3 maltanczyk z Czech i 4 weimar..droga byla fatalna..ale z taka ekipa jak jechalam to bylo miło i wesoło;]

a i Gratulacje dla Fuki...niezle tam wymiatała z tym foxem;];]prawie nie zemdlała z wrazenia jak co chwile wszytskich kosila zdrówko Fuka :drinking:

Flashka :lol: DZIEKI :drinking: Bardzo sie ciesze, ze Cie spotkałam osobiscie!
Powiem tak - tez bys miała nogi jak z waty gdybys wystawiala psa, ktory odkad został sprowadzony do Polski najczesciej miał problemy z wyjsciem z rasy, a bywało także, że i z klasy. A rasa na wymarciu, wiec stawki niewielkie naogol... Najsmieszniejsze jest to, że albo przegrywał z suka wyhodowana przez jego właścicielke. Albo jak nie był wystawiany - ta suka dokopywała psom, z ktorymi przegrał. W efekcie przyzwyczailismy sie juz do tego, że Makaron bierze w tyłek, w zeszłym tygodniu - był wprawdzie 2 na grupie, ale... :roll:
I nie zrozum mnie zle - ja wiem jak on wygląda i dobrze znam jego mocne jak i słabe strony!

Posted

Ogromne gratulacje dla wszystkich! :laola:
Fuka - Makaron ma dobra passe, z Wilna to chyba wrocisz z BISem :D
A tak juz przy okazji, moze ktos mi poda jakie kerry blue sie pojawily? :D

Posted

czapla napisał(a):
Ogromne gratulacje dla wszystkich! :laola:
Fuka - Makaron ma dobra passe, z Wilna to chyba wrocisz z BISem :D
A tak juz przy okazji, moze ktos mi poda jakie kerry blue sie pojawily? :D

Kerry Blue Terrier był tylko jeden
DACKAR BOY Vaksam
a tak przy okazji też sie pochwalę, mój posokowiec wygrał rasę, potem wszedł do finału w grupie, odpadliśmy w finale- wylosowałam chauchau.
pozdrowienia i gratulacje dla pozostałych wystawców :lol: