Natalia_W Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 A ja BARDZO BARDZO BARDZO poprosze o stawke Sznaucerków Miniaturowych pieprz i sól!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
KN Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ja sie usmiecham :lol: o stawke sznaucerow olbrzymich czarnych Quote
PSYLLA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 No to po kolei :D GOLDENY PSY ESTRO Euro Plus FANFAN BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów FILO Żelazny Jar REMEMBER ME Błękitny Skarb SUKI AMELIA z Kostrowego Gorodu CALYPSO BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów HAPPY DEMI STASZEL PRIMA Galicja SHIH-TZU PSY BOCCACIO GRAND Hojan Polonica FCI LOBO Elmork MAGNAT ACTE YOU LOVE ME Bohemia Acro SUKI BOLOGNA GRAND Hajan Polonia FCI FARIA FASANGA Gandżista Quote
PSYLLA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 AKITA PSY AMAI Bakira BYSHIO PA-LIS Bearded Collie -nie było ani jednego BULDOŻEK FRANCUSKI PIES GUSTAW Mieszko i Jagienka king charles spaniele - tak jak przewidziałaś - nie było Quote
carotina Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dzięki :) , chociaż powiem szczerze, że humor mi sie popsuł :-? , mam nadzieje, że wygrali czesi... :P Quote
PSYLLA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 BEAGLE PSY BETASOL Beat Sol BILLON THE FIRST Catulus EMBARGO Tel Quel Daragoj FRANK ZAPPA - 1, CWC, BOB ICE CREAM ENGLISH Matricaria - 3 CH BARRISTER`S PLAY BILL - 2 Quote
warg2003warg Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Psylla, pliz szetlandy,stawkę chociaż.Miała tam być nasza psia rodzina. Quote
Natalia_W Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ja ponawiam moja ogromną prośbe o sznaucerki miniaturowe pieprz i sol:) :D :D :D Quote
dorotal Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Dziękuje. I jeszcze jedno pytanie ile było psow na wystawie? Quote
PSYLLA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 sznaucerki miniaturowe pieprz i sol PSY BLYTHEWOOD THE BUCK STOPS HERE DIAMENTE Nefer Tari ENISAN BARI Iz Kedrovoy Padl GRAND GRIMM Hajan INTI INRA Nefer Tari TIMUR Cerber SUKI LIZA Łezkowe Pole sznaucery olbrzymy czarne PSY HYPERION Nergal KAVIN z Tartaku MIRROR z Tartaku SUKI FIESTA Dyas GRAY Jamag-Ol HAPPINESS z Tartaku NIKE Nergal Quote
PSYLLA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='dorotal']Dziękuje. I jeszcze jedno pytanie ile było psow na wystawie? dorotal 408 I jeszcze dla warg2003warg szetlandy SUKI BETTI z Błękitnego Jeziora ELECTRA BLUE Kulczyna Chatka MEGAN BIS CASIDI POPKINS MARRY Polcoland :D Quote
PSYLLA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Chimera napisał(a):PSYLLA a były jakieś charty polskie? Tak jeden :) PIES BEHEMOT Arcturus Quote
orsini Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 aaa jeszcze czarno srebrne miniaturowe sznaucerki:)))pliz:)) Quote
maga18 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 a ja poprosze o stawke grzywaczy :D a ma moze ktos jakies zdjecia... chetnie bym sobie poogladala :lol: ???? Quote
PSYLLA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Proszę bardzo :) czarno srebrne miniaturowe sznaucerki PSY ALWAYS an Optimist SUKI FUFA Cieknąca Broda OSTRYGA Bella Fraga Quote
orsini Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 maga: grzywki to NABAB Germanika BoB, Sabda flaszki BoS:))))tyle wiem:)))) Quote
PSYLLA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 I jeszcze Whippety PSY ARMAN Pibaro MADAGASKAR Lazarus MAURITIUS Lazarus WHITE Charlie Filisart SUKI MERADITH LUKSUSOWA ZAWSZE Chińskie Grzywacze PSY CAMPARI SUA SPONTE CODY z Haliparku Sasquehanna (FCI) EMANOR NABAB Germanika SUKI CASABLANCA Pastoral Sasquehanna (FCI) ESPERANCA Sasquehanna SABDA :D Quote
Recommended Posts