Magic Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Dobry wieczór. Chciałabym zapytać się czy ktoś dysponuje wolnym miejscem w samochodzie dla jednej (szczupłej) osoby + jedna suczka (bardzo spokojna i przyjazna, (średniej wielkości). Jestem z Warszawy i interesuje mnie transport na wystawę Championów. Partycypuję w kosztach oczywiście. Proszę o odpowiedź na maila lub na dogo - pozdrawiam Quote
Gosia Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Ja Cię mogę zabrać. Odezwij się na maila, bo Ty swojego jakby nie podałeś/aś. ppiekarczyk@go2.pl Gosia Quote
Cervarius Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 PSYLLA napisał(a):annaszustakiewicz napisał(a):a masz może numer startowy, bo ja nawet na kartce potwierdzajacej zgłoszenie nie mam ani numeru ani godziny sędziowania. Na potwierdzeniu mam numerki, ale tam pisze, ze to numer zgłoszenia :-? i są trochę dziwne bo pies ma 311 a sunia 310... jak by to były numery startowe to chyba powinny być na odwrót :roll: wydaje mi sie ze to noramle ze pies jest przed suką, ale dziwne jest to że macie większy numer niż psy z gr IX. Quote
kingula Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Pies rzed suka- jak najbardziej, ale numery sa jakby zamienione :-? :P Quote
Basenji Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 A ja proszę o zerknięcie na wystawiane Basenji i ewentualnie cyknięcie fotek, please. Zdrówko Quote
flashka-g Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Jezlei psy beda te same w wiekszosci..wszystko teraz zalezy jak posedziuja sedziowie na ringach.A w tym roku takze telewizorki za bisa??BBo juz sie smialam ze znajomą ze tym razem daje mi go w prezenencie bo juz 3 go nie bedzie miała gdzie postawic;] Quote
PROZAK Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Ja tez nie mam potwierdzenia:( Dzwonilam jednak do Leszna, jestesmy w katalogu, wiec kazali przyjechac nawet bez zgloszenia. Mam wrazenie ze jakis delikatny balaganik sie tam wkradl, czy tylko mi sie wydaje? Bede tam pierwszy raz i jestem bardzo ciekawa jak wyglada ta wystawa. Mam jeszcze prosbe mozecie podac adres gdzie jest wystawa i godzine o ktorej rozpoczyna sie sedziowanie. A jak byscie znali kolejnosc sedziowania na ringach ( mam na mysli amstaffy) to bede bardzo wdzieczna Pozdrawiam Malgosia Quote
Cervarius Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 pomocy!!!!! :( :( potrzebny tansport do leszna z warszawy i z powrotem!!!!!!!!!!!!!! chuda pani i piesek-posokowiec bawarski.......... bardzo proszę o pomoc, oczywiście uczestniczę w kosztach. ponieważ nie mam stałego podłączenia do internetu, proszę o kontakt na tel.kom. 501-819-548 lub 837-74-86 z góry dzięki Quote
flashka-g Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Hala Widowiskowo-Sportowa Trapez ul.Jana Pawła II.Na pewno wszytsko zaczyna sie od 10 ale nie wiem jaka rasa o której. Quote
warg2003warg Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Trzymam za Was wszystkich kciuki,a najbardziej za śliczną szelticzkę.Cwc z tej wystawy liczy się już jak duże z międzynarodówki,prawda? Quote
orsini Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 a ja nie jade:((bo transportu niet:(((suczydlo zrobione i buuu:(((w domku zostanie;((( Quote
orsini Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 orsini napisał(a):Oooo mam plan:))))nie bede z Was zdzierac...duzo:))))jak ktos chce te zaswiadczenia to prosze bardzo niech sobie podrukuje ja mu popodbijam:)))ile u weta kosztuje?25zl?to ja za iles tam jakies winko poprosze i juz:)))))trzeba qr*** smutki zapic:))) gosiak1111 jak nie widzisz w tym zartu to masz serio bardzo maly rozumek!bez urazy!!!ale to: ;)))) to sa usmieszki jak nie wiesz:)))) Quote
orsini Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 ;)))) przechyl glowe w lewo i zobaczysz oczki-nosa niet,ale za to usmieeeeeeeech i to baardzo szeroki-proste nie?:)))) Quote
Cardi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Czy kto[ juz wrocil?? BLAGAM! O stawke Welsh Corgi obu ras :D Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ja proszę u pudle nie będzie ich dużo :modla: Quote
PSYLLA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Już wróciłam i troszkę się pochwalę :) Gama CWC i NSwR a Puzelek tym razem drugi :) [quote name='Cardi']Czy kto[ juz wrocil?? BLAGAM! O stawke Welsh Corgi obu ras Cardi Corgi dla Ciebie :) CARDIGAN PSY YARDICANUS WESTWYN LEO SUKI ALL TRADE GALAXY PEMBROKE SUKI NAWŁOĆ Lisiura Quote
Dorota_Fiszer Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 A podalabys mi stawke goldenow :D :wink: ? Quote
carotina Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 a mi shih-tzu :D , jestem strasznie ciekawa :oops: :P , wiem że była BA i pewnie wzieli rase, ale co poza tym.... :wink: Quote
tunio Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 A ja wyjatkowo o stawke nie prosze,tylko czekam na relacje.Fuka,hop hop ? 8) Quote
PSYLLA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 góral napisał(a):Ja proszę u pudle nie będzie ich dużo Pudel duży biały, czarny, brązowy PSY CALIMERO Mysi Kozisek Pudel miniatura biały, czarny, brązowy SUKI MISS LISA od Lalanki VANESSA NOIRE z Altheyrosel Pudel miniatura srebrny, aprikot SUKI HONDA Jantarowa Fuga JEKATERINA Jantarowa Fuga Pudel średni biały, czarny, brązowy SUKI HARMONY Corona Boreakis Quote
skubi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 To jeszcze ja się przyłanczam i bardzo ładnie prosze o stawke Bearded Collie. Quote
dorotal Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ja też prosze o stawkę: buldozki francuskie i king charles spaniele(tych pewnie nie było) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 A ktos wie cos wiecej na temat finalow? :) Quote
Agasia Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 A to ja jeszcze beagle moglabym prosic :> ? 8) Quote
Recommended Posts