Jump to content
Dogomania

LESZNO - WYSTAWA CHAMPIONÓW - 27 LUTY 2005

Recommended Posts

Posted

Dobry wieczór.

Chciałabym zapytać się czy ktoś dysponuje wolnym miejscem w samochodzie dla jednej (szczupłej) osoby + jedna suczka (bardzo spokojna i przyjazna, (średniej wielkości). Jestem z Warszawy i interesuje mnie transport na wystawę Championów. Partycypuję w kosztach oczywiście.

Proszę o odpowiedź na maila lub na dogo - pozdrawiam

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PSYLLA napisał(a):
annaszustakiewicz napisał(a):
a masz może numer startowy, bo ja nawet na kartce potwierdzajacej zgłoszenie nie mam ani numeru ani godziny sędziowania.

Na potwierdzeniu mam numerki, ale tam pisze, ze to numer zgłoszenia :-? i są trochę dziwne bo pies ma 311 a sunia 310... jak by to były numery startowe to chyba powinny być na odwrót :roll:

wydaje mi sie ze to noramle ze pies jest przed suką, ale dziwne jest to że macie większy numer niż psy z gr IX.

Posted

Jezlei psy beda te same w wiekszosci..wszystko teraz zalezy jak posedziuja sedziowie na ringach.A w tym roku takze telewizorki za bisa??BBo juz sie smialam ze znajomą ze tym razem daje mi go w prezenencie bo juz 3 go nie bedzie miała gdzie postawic;]

Posted

Ja tez nie mam potwierdzenia:( Dzwonilam jednak do Leszna, jestesmy w katalogu, wiec kazali przyjechac nawet bez zgloszenia.

Mam wrazenie ze jakis delikatny balaganik sie tam wkradl, czy tylko mi sie wydaje?
Bede tam pierwszy raz i jestem bardzo ciekawa jak wyglada ta wystawa. Mam jeszcze prosbe mozecie podac adres gdzie jest wystawa i godzine o ktorej rozpoczyna sie sedziowanie. A jak byscie znali kolejnosc sedziowania na ringach ( mam na mysli amstaffy) to bede bardzo wdzieczna
Pozdrawiam Malgosia

Posted

pomocy!!!!!
:( :( potrzebny tansport do leszna z warszawy i z powrotem!!!!!!!!!!!!!!
chuda pani i piesek-posokowiec bawarski..........
bardzo proszę o pomoc, oczywiście uczestniczę w kosztach.
ponieważ nie mam stałego podłączenia do internetu, proszę o kontakt na tel.kom. 501-819-548 lub 837-74-86
z góry dzięki

Posted

orsini napisał(a):
Oooo mam plan:))))nie bede z Was zdzierac...duzo:))))jak ktos chce te zaswiadczenia to prosze bardzo niech sobie podrukuje ja mu popodbijam:)))ile u weta kosztuje?25zl?to ja za iles tam jakies winko poprosze i juz:)))))trzeba qr*** smutki zapic:)))

gosiak1111 jak nie widzisz w tym zartu to masz serio bardzo maly rozumek!bez urazy!!!ale to: ;)))) to sa usmieszki jak nie wiesz:))))

Posted

Już wróciłam i troszkę się pochwalę :) Gama CWC i NSwR a Puzelek tym razem drugi :)

[quote name='Cardi']Czy kto[ juz wrocil??
BLAGAM! O stawke Welsh Corgi obu ras

Cardi Corgi dla Ciebie :)

CARDIGAN
PSY
YARDICANUS WESTWYN LEO

SUKI
ALL TRADE GALAXY

PEMBROKE
SUKI
NAWŁOĆ Lisiura

Posted

góral napisał(a):