Magi Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Dzieki,no to musze sie jeszcze w cierpliwosc uzbroic ;)Ale milo slyszec ,ze Curley jest szczesliwa Quote
J.G Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Dziękuję wszystkim za gratulacje:B-fly: Ja gratuluję całej krajowej ekipie i waszym pokom:laola: Magi obiecane fotki są na FK i wysłałem je również do ciebie e-mailem.;) Quote
M&S Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 hej GRATULACJE dla całej ekipy :multi::multi::multi: a teraz jackowe fotki ;) Quote
filonek_bezogonek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 zdjęcia od Beaty ImageShack� - Gallery Quote
Tofipom Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 GRATULACJE:multi::multi::multi: dla "naszych" pięknych reprezentantów.To wspaniale, że tak piękne psy można podziwiać na europejskich ringach i zdobywają kolejne, zresztą zasłużone tytuły. :lol::lol::lol: Quote
J.G Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Maks i Spark bardzo serdecznie dziękuję za wstawienie fotek.:calus: Tofipom bardzo dziękuję za gratulacje:loveu: dla ciebie to również powód do dumy bo Char's RISKY BUSINESS jest ojce twojego psa który dostał wszystkie możliwe tytuły w rasie w pierwszym dniu tej wystawy.;) Quote
Willy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Tofipom napisał(a):GRATULACJE:multi::multi::multi: dla "naszych" pięknych reprezentantów.To wspaniale, że tak piękne psy można podziwiać na europejskich ringach i zdobywają kolejne, zresztą zasłużone tytuły. :lol::lol::lol: Witam po dluzszej przerwie, Niebylo mnie na forum dosc dawno a tutaj tyle nowosci. Po pierwsze witam nowych uczestnikow forum, gratuluje wszystkim ostatnich wystawowych sukcesow ,niemoglabym niewspomniec o 'Pusiu",ktory szaleje na ringach. Beatko gratuluje ci ogromnie,wspanialych osiagniec z pusiem. Keep winning!!!!!! Dzieki wielkie za opieke i wspanialy pokaz,pusio ma wspaniala nowa kochajaca wlascicielke,ciesze sie bardzo!:multi::multi::multi: Do zobaczenia wkrotce. Quote
Pencia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Witam:lol: Filonku dziękuje za wstawienie fotek.Jacku super,że śledzisz tak dokładnie wszystko i dałeś wieści,że Tofipom to moja "rodzina",witaj Tofipom mój "synku",cieszę się,że jesteś na forum,Pusiol-tata pozdrawia.Jacku cieszę się,że zacząłeś ch.Słowacji,:cool3:ale Pusia nie dogonisz(żart).Bożenko nie może byc inaczej,taką cudowną istotkę nie można nie kochac,my go ubóstwiamy,gwarantuję Ci,że jeszcze nie raz Pusio zaznaczy swoje jestestwo na wystawach w kraju i zagranicą.Nie wiem tylko,czy zrobię mu ch.Canady,który w tej chwili zdobył Twój Willi-gratki.Jeszcze raz gratuluję wszystkim pomkom w polskich rękach,które tak pięknie pokazały się w wielu konkurencjach na tej wystawie.Brawo :loveu: Quote
Tofipom Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 p.Jacku jesteśmy bardzo dumni z tatusia:lol: którego serdecznie pozdrawiamy;) Willy i Pencia miło Was poznać :lol: Quote
Recommended Posts