J.G Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Sędzia: Pan Karel HORAK (CZ). [SIZE=1]Zgłoszenia do dn.15.05.2009. [SIZE=3]Psy klasa Pośrednia:[SIZE=2] SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI. Quote
J.G Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Dziś dostaliśmy potwierdzenie. Czy ktoś jeszcze będzie na tej wystawie? Quote
J.G Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 PSY[SIZE=3] Klasa pośrednia [SIZE=2]237.SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI-Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB. [SIZE=4]SUKI [SIZE=3]Klasa młodzieży [SIZE=2]238.Little King's DIVA-Nieobecna. 239.KIM KOLWIEK Bobrolandia-Dosk.I,Zw.Ml.,NJwR. [COLOR=Black]240.ZULEJKA z Niedzwiedziej Gwary-[COLOR=Red]Dosk.II.[COLOR=Navy][SIZE=4] Wystawa godna polecenia,wspaniały teren super organizacja,przepiękne puchary za BOB-a,za rok również jedziemy. [COLOR=Red][SIZE=1]Fotki będą.;) Quote
J.G Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Dziękuję bardzo serdecznie za gratulacje.[SIZE=2] Moje fotki można zobaczyć tu: pomeranian, szpic, szpic miniaturowy, rasa pierwotna, hodowla gro-mor fci Quote
Neutralka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Oprócz gratulacji dla Jacka i Splendido przesyłam gratulacje dla hodowców Splendido, że trafilili na tak pełnego zapału, konsekwentnego wystawcę. Brawo dla Jacka! Quote
Neutralka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Podziękowania dla Teresy za nauczenie mnie, jak się poprawia błędy w napisanej już i wydrukowanej wiadomości! Quote
J.G Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Neutralka napisał(a):Oprócz gratulacji dla Jacka i Splendido przesyłam gratulacje dla hodowców Splendido, że trafilili na tak pełnego zapału, konsekwentnego wystawcę. Brawo dla Jacka! Tereniu,Neutralko dziękuję bardzo serdecznie za gratulacje:calus: Neutralko zanim SPLENDIDO... trafił do nas obiecałem hodowcą że będzie dużo wystawiany i to przesądziło że tak kochany krasnal trafił do nas,dla tego słowa dotrzymuję i wystawiam go wszędzie gdzie tylko mogę i wspólnie z jego hodowcami cieszymy się z jego sukcesów i to jest piękne,życzę wszystkim takiego wsparcia i wspaniałego kontaktu z hodowcami naszych psów jaki my mamy. Quote
filonek_bezogonek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 jak by nie bylo .... najlepszy tandem do wygrywania to hodowca + wlasciciel ;) Quote
Recommended Posts