Szybowiec Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Stawka na krajową wystawę,sędzia p.Małgorzata Lorenc: Psy kl.szczeniąt QUEST Roal :lol: kl.otwarta AKIDO Furia :eviltong: Suki kl.młodzieży ASTRA KAI Ulubieńcy Kasi :eviltong: kl.otwarta YUZUKI Gamron :multi: Quote
andromeda Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 O to juz wiadomo gdzie to mozna sprawdzic :) A tak to jestem, zdenerwowana bo mały nie chce pokazywac zabkow a dłonie pachnace czyms smakowitym lize i koniec. Ale to chyba lepiej ze lize niz miałby brac na zab :roll: Quote
Szybowiec Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Wybór Best Puppy-Quest dzielnie walczył/przepraszam,ale sciągnęłam zdjęcie od Pelargonii Andromedy...Przepraszam.../ Quote
Szybowiec Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS] A teraz wyniki:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ring 5 s.Małgorzata Lorenc:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]671 QUEST Roal wo BEST PUPPY :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]672 AKIDO Furia NDPwR,CWC,BOB :eviltong: ukończony Champ.Polski[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]673 ASTRA KAI Ulubieńcy Kasi Zw.Mł,Naj.Junior :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]674 YUZUKI Gamron NDSwR,CWC :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]GRATULUJEMY wszystkim shibowcom i ich właścicielom!!!!!!!!![/FONT] Quote
ktrebor Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 O proszę shiba na pudle :) super że maluch wygrał w finałach. Rzadko jakaś shiba sobie tam walczy. Gratulacje! Quote
andromeda Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Szybowiec ja tam sie nie gniewam :) jest OK :p Quote
M&S Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 szybowiec napisał(a):[font=comic sans ms] a teraz wyniki:[/font] [font=comic sans ms]ring 5 s.małgorzata lorenc:[/font] [font=comic sans ms]671 quest roal wo best puppy :razz:[/font] [font=comic sans ms]672 akido furia ndpwr,cwc,bob :eviltong: ukończony champ.polski[/font] [font=comic sans ms]673 astra kai ulubieńcy kasi zw.mł,naj.junior :eviltong:[/font] [font=comic sans ms]674 yuzuki gamron ndswr,cwc :loveu:[/font] [font=comic sans ms]gratulujemy wszystkim shibowcom i ich właścicielom!!!!!!!!![/font] gratulacje !!!!!!!!!!!!!! Quote
Szybowiec Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] D Z I Ę K U J E M Y!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze chcemy...;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Myślę,że z wystawy na wystawę shibki lepiej się pokazują...:eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Choć konkurencja czuwa i nie jest łatwo wygrywać...:lol:[/FONT] Quote
M&S Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Szybowiec napisał(a): [FONT=Comic Sans MS]D Z I Ę K U J E M Y!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze chcemy...;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Myślę,że z wystawy na wystawę shibki lepiej się pokazują...:eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Choć konkurencja czuwa i nie jest łatwo wygrywać...:lol:[/FONT] ..bardzo proszę;) no wiesz praktyka czyni mistrza:cool3: A. Quote
Szybowiec Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):..bardzo proszę;) no wiesz praktyka czyni mistrza:cool3: A. My będziemy trzymać kciuczki 6 czerwca za Was... Quote
Recommended Posts