Guest Kamcia_14 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 cudowne irlandki biegają naokoło mnie, niekoniecznie moje, ale mi wystarcza ich bliska obecność :wink: jak na razie to mnie cieszą inne rasy- vide mój podpis co do innych spraw ja się nie wypowiadam Quote
Guest Kamcia_14 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 acha a co do słów " zna się jak nikt inny" to ja się tego trzymam, Darek zna się jak nikt inny na seterach, nie znaczy to ,że wie o nich najwięcej bo nie mi to roztrząsać. Znać się jak nikt inny tzn. znać się na nich w swój właściwy dla siebie sposób nic więcej. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Źle mnie odebrałaś to "(...) No cóż" nie jest negatywne, chodziło mi o to, że Seterk@ nie dostała szczeniaka od nich. Więc może już zakończmy ten temat, bo to jest bez sensu dla mnie każdy kto ma hodowlę i udaje mu się wyhodować fajne psy ma odnośnie z mojej strony szacunek. Basiu widziałam zdjęcia szczeniąt - śliczne. To co będzie teraz miot na "D"? Masz już imionka? :wink: A my powinniśmy być jutro w Kaliningradzie, ale niestety mam ważną uroczystość jutro i nie możemy pojechać.... Mam nadzieję, że Basia i Kim przynajmniej z BOG'iem wrócą ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Za ten widok należy juz podziwiać Pana Spisaka: Quote
tristia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 sa swietne!!! jejku ale one piekne :D szkoda ze ja nie umie tu umieszczac zdjec:) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Wstawiasz zdjęcie na serwe, a potem wstawiasz : i koniec ;) Quote
Recommended Posts