Alfa1 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Kochanienki Twój piesek,a jaki ma uśmiech :angel: Quote
Karka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 No Stars dawaj tu szybko większe foty bo patrząc na tę fotkę muszę tak :o wybałuszać :wink: Ślicznusi malusi twój przyjaciel :angel: Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Trzeba kliknąć na zdjęcie to się powiększy :D , piesio młodziutki i jest "jedyny w swoim rodzaju" :wink: , bardzo ładny. A jak ma na imię? Quote
Karka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Dzięki :PROXY5: nie wpadłabym sama na to :oops: Quote
sTaRs Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 Mała nazywa się Dżoja :lol: Tatuś jets neiznany, ciekawe co z niej wyrosnie :lol: :wink: Quote
anii Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 sTaRs napisał(a): Tatuś jets neiznany, ciekawe co z niej wyrosnie :lol: :wink: Na pewno wspaniala sunia, ma takie slodkie spojrzenie :) I bardzo ladne imie:) Quote
Karka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Jest świetna :P Nie zapomnij o nas i od czasu do czasu pokaż nowe foteczki Dżoji :) Będzie zapewne psiakiem z długim włosem po mamie :P co oznacza ,że musisz ją powoli przyzwyczajać do pielęgancji .Pogłaskanie dla maleńkiego :angel: Quote
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 a może ktoś wie co słychać u szlachetnej Dżoi??jak się chowa i jak isę miewa??? Quote
gayka Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 To ja tez o cos zapytam...bardzo mi się podobają duże pudle.Powiedzcie cos prosze o ich charakterze.No i oczywiście o zdrowiu.Za wszelkie informacje bedę bardzo wdzięczna!!!! Jak byłam malutka całkiem (ledwo pamietam) to rodzice mieli pudla-do dzis duzo o nim słyszę.No i z tych opowadań to pies niesamowity!! Czekam!! Pozdrawiam!! Quote
aneta Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Jeżeli bierzesz pudla a nie "pudla" to pod kątem zdrowia jest to pies właściwie bez problemu. Charakter super, ostatnio strzygłam dużego 6 msc i był to po prostu pies super zrównoważony. Jedyny problem to pielęgnacja, czesanie i strzyzenie - trzeba dobrać dobrego fachowca lub nauczyć sie samemu (jedno i drugie jest kosztowne, albo płacisz komuś, albo kupujesz sprzęt który kosztuje słono x000 ) Natomiast hodowli pudla dużego w Polsce jest niewiele, teraz są super suczki białe, będą szczeniaki morelowe (1 hodowla) , będą czarne (hodowle tej idmiany policzysz na palcach jednej ręki). Quote
martyna. Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Moi Drodzy...Proszę powiedzcie mi coś na temat pudli toy:) Bo w necie szukam i szukam a nic konkretnego nie moge znalezc:( Szczegolnie na temat charatkeru,hodowli i ceny wystawowego szczeniaczka bo nawet nie wiem ile moze kosztowac:) Rozglądam się nad Toyami i Mini,jak myślicie który lepszy?:) Aha,powiedzcie mi jeszcze czy trudno je obciac i co jest do tego potrzebne:) Dziekuje z gory za informacje:) Martyna Quote
Ewelinaa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 z Toy polecam hodowle Beyond The Time bardzo ładne toyki ! Quote
martyna. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ewelinaa napisał(a):z Toy polecam hodowle Beyond The Time bardzo ładne toyki ! Dziekuje:) A masz moze stronę tej hodowli??Oraz czy cena toya jest tam "w miare normalna"? Quote
Ewelinaa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Martyna2006 napisał(a):Dziekuje:) A masz moze stronę tej hodowli??Oraz czy cena toya jest tam "w miare normalna"? strona sie tworzy :D:D cenowo nie mam pojęcia to trzeba rozmawiac z właścicielką , namiary mogę dać Quote
Gośka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Martyna spis wszystkich hodowli masz na www.klubpudla.republika.pl. Są również ogłoszenia ze szczeniętami. Wybrać hodowlę musisz sama, bo tak każdy ci zaproponuje swoją albo zaprzyjaźnioną. Jeśli chodzi o charakter to było to już wałkowane setki razy, ostatnio w temacie GALERIA. Jeśli inetersujesz się rasą przejrzyj po prostu tematy. Najwięcej informacji znajdziesz w "Pudel nie taki straszny". Z tego co się oriętuję ceny toyów wachają się od 1500-300tys (+;-) w zależności od hodowli i od tego czy szczenię na wystawy czy na "kanapę". Quote
Gośka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Gośka napisał(a):(+;-) . Miało być plus minus, ale z tych znaczków co napisałam wyszła mi ikonka. Quote
martyna. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Święte słowa:) :)Ewelino dziekuje za namiary:) Quote
Alfa1 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Tak jak Gośka napisła,hodowla swoja lub zaprzyjaźniona,wiem ,że na dzień dzisiejszy są szczenięta w hodowli Cristamini z Poznania,na forum Olle,a tak na marginesie też jestem z właścicielką zaprzjaźniona;) Quote
Ewelinaa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Martyna2006 napisał(a):Święte słowa:) Bo hod. Racibowski Puch FCI poleciła mi dziewczyna która jest córką włascicielki tej hodowli:)Ewelino dziekuje za namiary:) nie ma sprawy Quote
AniaRe Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Witam, watek wybrałam troche na chybił-trafił, chciałam się przywitać, a że pewnie będę Was pracowicie pytać, ten był najlepszy :) Zaprosiła mnie tutaj Gośka, po tym, jak musiała mi odpowiadać na długaśne maile z pytaniami o pudle.;) Serdeczenie dziękuję . Szukam informacji o pudlach, za jakiś czas planuje kolejnego psa, (teraz mam bernenkę i dwa azjaty-zapraszam na stronę) , z tym,ze mam w stosunku do niego konkretne oczekiwania. Przerobiłam już teoretycznie kilka ras i żadna mi nie podchodziła. Mając bernenkę i azjaty, wiem, czego chcę. Czas oczekiwania spędzam pracowicie na poszukiwaniach, żeby wybór był trafny. Pies ma byc zdrowy, kontaktowy, odważny. Najchętniej niemodny, bo wiem, co moda robi z psami (mam dwa modne i siedzę w temacie). Chcę dla siebie tzw, psa towarzyszącego, (azjata nie podchodzi w tej roli ;)) do wyszkolenia. Dlatego będę sobie Was czytać i czytać, na razie nadrobię zaległości. Pozdrawiam Ania i Zmory Quote
Gośka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 AniaRe napisał(a):Zaprosiła mnie tutaj Gośka, po tym, jak musiała mi odpowiadać na długaśne maile z pytaniami o pudle.;) Serdeczenie dziękuję. Aniu cieszę się że trafiłaś :p Te długaśne maile to ja pisałam:oops: , ale ja uwielbiam gadać, a o pudlach to już wogóle:cool3: . Mam nadzieję, że dziewczyny wesprzą mnie w tym gadaniu. Tym bardziej, że namawiam Anię na czarnego średniaka;). Quote
Recommended Posts