Misieeek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 elo mam pytanko posiadam 12 tyg szceniaka i chcialbym sie spytac czy waze etz tak czeto sikaja bawi sie je pije normalnie tylko czesto sika duzo ludzi mi gadalo ze to normalka u szczeniakow :D Quote
Szamanka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Pewnie, że to normalne...;) Mój psiak też ciagle sikał i też się martwiłam..ale taki był rozbrykany, ze nie wyglądał na chorego. Po jakimś czasie wyrósł z tego, nawet nie wiem kiedy dokładnie. Stało się to tak naturalnie. Teraz nie mogę się przyzwyczaić, że mój łobuz sika już dorośle - podnosząc łapę ;) 8) hihihi.... myślę więc, że jeśli piesek je normalnie, nic mu nie dolega i jest zawsze w świetnym, zabawowym humorze - to z pewnością jest zdowy jak rydz, a sikanie to po prostu taki urok szczenięctwa. :) pozdrawiam Quote
Misieeek Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 no to mnie troche uspokoilas dzieki hehehe :evil: bo ten diabel co powacha obsika a ja latam ze szmata jak glupi no ale ucze go juz sikac na dworze narazie moje wysilki ida na marne pozdrowka Quote
arnika Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 zajrzyj sobie na "wychowanie", albo załóż topik na swojej rasie, na pewno ci poradzą jak uczyć małego:) życzę dużo pociechy z psiaka Quote
Recommended Posts