Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):O taki mi właśnie chodziło :lol: :lol: :cool3: ... Ile dajesz za wypożyczenie:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Pysia napisał(a):Ile dajesz za wypożyczenie:eviltong: Swojego Ci wypożyczę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):Swojego Ci wypożyczę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :megagrin: Ale bym miała wesoło :megagrin: Zwłaszcza ze jedna Zmorka ma cieczke :megagrin: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Pysia napisał(a)::megagrin: Ale bym miała wesoło :megagrin: Zwłaszcza ze jedna Zmorka ma cieczke :megagrin: Loco za głupi jeszcze, wącha ale nie wie co robić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Loco za głupi jeszcze, wącha ale nie wie co robić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tatuś go jeszcze nie nauczył ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobacz jak tam na polu fajnie Z tarasu lepszy widok I lody sa;) Ale na dworze można poszaleć I powachać wiatr Pobiegac... Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 W domku fotaskowo W domu za to są zabawki ;) Którymi fajnie sie bawi Dzielimy sie nimi :) Raz jedna a drugi -druga :lol: Czasami można zerknąć na telewizor I rozkawałkowac zabawkę;) Porozmawiać szczerze ;) Niektórzy to nawet sie od tych rozmów obrażaja:diabloti: Przeprsić czy nie? Pomyślę Przeprosze;) A teraz znowu mogę się pośmiać:lol: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Pysiu - o Zmorkach już wszystko napisano - więc nie będę się powtarzać . Ale upierdliwie dopominam się O KOTA !!! :cool1: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Pysia napisał(a):Tatuś go jeszcze nie nauczył ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Starał się, ale synek niekumaty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu - o Zmorkach już wszystko napisano - więc nie będę się powtarzać . Ale upierdliwie dopominam się O KOTA !!! :cool1: A popatrzyłaś dobrze ??:mad: :mad: :mad: Bo kota tam troche też było:mad: Kot stwierdził własnie ze zwariowałam :lol: Latałam jak wariatka po mieszkaniu z aparatem za nim ;) Stwierdził że dla spokoju ( wariatom się ustępuje ) zatrzyma sie od czasu doczasu....Zaraz wgram foty i powstawiam kobieto!! Quote
LAZY Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Piękneklimaty tutaj! Fajosko jest oglądac relacje z zabaw dwóch czarnulek! Ale kociaka tez chetnie obejrze... Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 ;) to się nazywa komitywa a ja dziś byłam na internetowej wystawce i na kogos tam głosowałam ;) Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Teraz zmiana dogomanii na kociomanie :) To jest Tommy :) Już nie śpi Lizać też lubi Ale humory też miewa Teraz toaleta Od Zmor ciagle jestem brudny... Teraz juz lepiej Teraz zaś ta się przyczepiła... W nogi! Odeszła Chwila spokoju Od tych co maja niepokolei w głowie trzeba zmykać Co za kobieta... Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];) to się nazywa komitywa a ja dziś byłam na internetowej wystawce i na kogos tam głosowałam ;) My tam jestesmy ;) Czyli Zmorki i dwa zmorkowate synki :) Na www.wystawa.kynologia.pl w nowofundlandy ;) A to specjalnie dla Ciebie :) Dalszy ciąg komitywy :) Uszka kochanej Zmorki trzeba umyć Ostatnie poprawki Jeszcze sprawdzę No ;) Jest ok :) Quote
Maga100 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Tommy jest naprawdę fantastyczny. I widać, widać, że to PRAWDZIWY KOT :cool1: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 JEST ! JEST KOT !!! Dzięki Pysiu... Zmory powalają na kolana !!! :modla: A co u Waszki ??? Coś jej mało ??? Quote
beria Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Kocur wspaniały :loveu: Ma niesamowite oczy. [quote name='Pysia'] A teraz znowu mogę się pośmiać:lol: Co to za pozycja :evil_lol: Świetne zdjęcie. Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Maga100']Tommy jest naprawdę fantastyczny. I widać, widać, że to PRAWDZIWY KOT :cool1: Serio ?:-o Czasem trudno mi to zauwazyć:evil_lol: Wykładanko pod kanapą Troszkę zabawy ;) Noga do góry Łapa prosto Smyranko Dobra maskotaka...dobra.. ;) Ech Komputeromaniak ;) Słodziak Niewiniątko Piękniś Rozkostrzewiony ;) Zgadnijcie dlaczego :evil_lol: Znowu przewracanko I figurki Gimnastyka Łapka do góry Obie łapki No starczy tego kota :) Bo Zmorki jak zobaczą to się na mnie obrazą na śmierć ;) Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']JEST ! JEST KOT !!! Dzięki Pysiu... Zmory powalają na kolana !!! :modla: A co u Waszki ??? Coś jej mało ??? Wasia...:-( :-( :-( Pascalek Haniu nie zyje :-( :-( :-( Wasia smutna bardzo :-( :-( :-( Tak walczyła o niego a on w piątek odszedł za Tęczowy Most :shake: Teraz trzeba jąpodtrzymać na duchu:( Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Przeprosze;-) Jakie slodkie :loveu: A teraz znowu mogę się pośmiać:lol: :roflt: :roflt: Quote
beria Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Pysia'] Rozkostrzewiony ;) Zgadnijcie dlaczego :evil_lol: Czyżby koteczka nękały Zmory :cool3: Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='beria']Czyżby koteczka nękały Zmory :cool3: Nęka jęzorem zwłaszcza jedna :evil_lol: Zaraz powstawiam foteczki rosnacych dzieci PIKI :) Tylko pozmniejszam :) Przysłali mi dzisiaj :) Quote
sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Pysia']Nęka jęzorem zwłaszcza jedna :evil_lol: Zaraz powstawiam foteczki rosnacych dzieci PIKI :) Tylko pozmniejszam :) Przysłali mi dzisiaj :) Extra czekam z niecierpliwością :) Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PIKI dzieci !! Zaczniemy od synków ;) Synek 1 Synek 2 Córcia 1 Córcia 2 Córcia 3 Córcia 4 Córcia 5 Córcia 6 :) Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PIKO, jestem pod wrażeniem Twojego potomstwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Jeszcze jedna fotka kotka :) Potem to juz raczej same Zmory będą ;) Ścieżkowa Zmorka Dwie Zmorki Gęsiego Wąchanko jak zwykle... Jak się tu zmieścić na jednej ścieżce Zostałam w tyle Iść czy nie iść? A idę Tylko gdzie? W kółko Quote
Recommended Posts