Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak Ozzulec

Fakt ;) Bo my lubimy takie " uśnumptane" ( jak Malawaszka kiedys napisła) i śnumptające psiaki :evil_lol:

Posted

Patka napisał(a):
Ja własnie zachwycałam sie Tommym - dlaczego go tak ukrywasz .... ;)
Mój Walery to przy nim wyploszek :diabloti:

Ja go wcale nie ukrywam :) W galerii są jego fotki ;) Problem polega na tym że ten gagatek jak tylko widzi aparat to zwiewa ile sił :evil_lol: Tylko niekiedy pozwala sobie robićfoty i to jak jest rozleniwiony :mad:
Popróbujęmu popstrykaćdzisiaj ale w efekt nie wierzę...

Posted

[quote name='Pysia']Biedna zmęczona Zmoreczka ;)

Moje słonko

Co mi błyskasz i przeszkadzasz?

ale kochana morduchna , boska !:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cieszę sięze podobająsięfotki :) Wklejam kilka jeszcze ;)
Jak pies z kotem...

Widać mu to nie przeszkadza ;)

Słodkie minki we snie :loveu:

Z łapką

Na boczku ;)

Głęboki sen

Posted

[quote name='KaRa_TC']Jejku jak zmorka slicznie spi:loveu: :loveu: :loveu: A syneczek zmorkowy to duze psisko;)
Wiam Kara :)
Dziękujemy za pochwały :oops:
Fotki nastepne muszą poczekać bo baterie sie ładuja:) Jutro jedziemy na narty a w niedziele porobie czarne plamy na białym czyli Zmorki w plenerze :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']nic tylko kochać :loveu: prawdziwe cudeńko :bigcool:
Witaj madzia :) Toteżkochamy obie z calutkich sił :) Najmocniej jak śpią:evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
a no widok śpiącej psinki i jej rozkosznej mordeczki, sama słodycz :loveu:

Słodycz słodycza ale jak nie śpią to szukaja albo jelenia do głaskania albo czegoś co można ukraść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Cieszę sięze podobająsięfotki :) Wklejam kilka jeszcze ;)
Jak pies z kotem...

QUOTE]

Te proporcje na zdjęciu to prawidłowe, czy mieszka z Wami mały tygrys :cool3: Kocur wielki jak pół Zmorki :crazyeye:

Posted

[quote name='beria']
Te proporcje na zdjęciu to prawidłowe, czy mieszka z Wami mały tygrys :cool3: Kocur wielki jak pół Zmorki :crazyeye:
Hej Beria :) Poprostu kot był na pierwszym planie :) Ale i tak jest wyjatkowo wielki :evil_lol:
Ania-k :) Zmorki na szczęście nie nauczyły się ;) I lepiej zeby nie umiały bo to droooogi sport :evil_lol: Wiesz...dwie pary nart, butów, a do tego stosowny ubiór...Masakra:) Nie mówiac juz o zjazdach :evil_lol: Także cicho sza ;)

Posted

[quote name='Pysia']Hej Beria :) Poprostu kot był na pierwszym planie :) Ale i tak jest wyjatkowo wielki :evil_lol:

No wiem, że koty nie zbliżą się wielkością do Zmorek :lol: Cóż to za koteczek musiałby być :evil_lol: Ale u moich rodziców proporcje wielkości zwierząt domowych zostały zachwiane - pers skundlony ok 7 kg + sunia york ponad 2 kg :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu, jak już wrócisz z tych nart , to ja poproszę KOTA ! Zmory tez oczywiscie - ALE KOTA ! Ja proszę kota ! :p
:hmmmm: a co na to Gezio? :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']

Ja tu w domu choruję, marznę a u Ciebie taki piecyk czarny leży sobie sam :roll: ...
Mogę pożyczyć kaloryferek? :lol:
PiotrekJ- ja mam dwa takie kaloryferki ;) Ale Zmorka1 czyli Seti jest najlepsza :) Zastyga z głową na poduszce i można sie w nia wtulac:) Problem tylko w tym że nawet jak juz jestem przegrzana od tego " kaloryferka" to i tak marne szanse na wywalenie go z łóżka :evil_lol: Zmorka1 waży tyle co ja a w momencie kiedy ją wypraszam to udaje nieboszczyka:evil_lol:
[quote name='HankaRupczewska'] Pysiu, jak już wrócisz z tych nart , to ja poproszę KOTA ! Zmory tez oczywiscie - ALE KOTA ! Ja proszę kota ! :p

Ale masz wymagania...Postaram mu się porobić ale to nie takie proste...Ten kot ma za mocną osobowosć;)
[quote name='beria'] No wiem, że koty nie zbliżą się wielkością do Zmorek :lol: Cóż to za koteczek musiałby być :evil_lol: Ale u moich rodziców proporcje wielkości zwierząt domowych zostały zachwiane - pers skundlony ok 7 kg + sunia york ponad 2 kg :cool3:
U mnie proporcje wagowe zostały zachwiane :cool3: Ja ważę tyle co Zmorka 1 a Zmorka 2 wazy...jakieś 13 kg więcej....:evil_lol: Zgadnij ile ważą obie ;)
[quote name='Pika'] :hmmmm: a co na to Gezio? :evil_lol:
Też sie zastanawiam :evil_lol:

Na razie za chwilkę powstawiam Zmorki czyli " czarne na białym" i nie tylko ( niektóre w domu ;) )

Posted

Fotaski :)
Na jednym poziomie :evil_lol:

Co ten człowiek robi?

Pachnie smakowicie..Pewnie coś jadł niedawno;)

Kissi - wstawaj :)

No dobra wstaję

Potworek :evil_lol:

Zaszalejemy

Mam dosć

On chyba nie...

Szalony...

Lepiej uciekać:evil_lol:

Puść !!

Przyjdzie za mną..nie przyjdzie...

Przyszedł..

Muszę to wszystko przemyśleć:roll:

Czyzby spacerek?

Czyba nie :mad:

Poczekam tutaj moze będzie ktoś chętny?

Na nartach w sobote było bosko :) Warunki - marzenie :)

Posted

A kysz Zmoro jedna !!

Mówie odczep się!!

Puść mnie chłopie!!NIE ZNOSZĘ BYĆ LIZANY!!:angryy:

TEGO TO ZA WIELE...

Kaloryfer ;)

Dla ochłody ( bo sępiła...)

To sępienie ;)

Drugi sęp...

No to my popilnujemy jedzenia:diabloti:

Poczekam aż sobie pójdą ;)

Poszli :evil_lol: