Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak Ozzulec Fakt ;) Bo my lubimy takie " uśnumptane" ( jak Malawaszka kiedys napisła) i śnumptające psiaki :evil_lol: Quote
Patka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ja własnie zachwycałam sie Tommym - dlaczego go tak ukrywasz .... ;) Mój Walery to przy nim wyploszek :diabloti: Quote
Pysia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Patka napisał(a):Ja własnie zachwycałam sie Tommym - dlaczego go tak ukrywasz .... ;) Mój Walery to przy nim wyploszek :diabloti: Ja go wcale nie ukrywam :) W galerii są jego fotki ;) Problem polega na tym że ten gagatek jak tylko widzi aparat to zwiewa ile sił :evil_lol: Tylko niekiedy pozwala sobie robićfoty i to jak jest rozleniwiony :mad: Popróbujęmu popstrykaćdzisiaj ale w efekt nie wierzę... Quote
Alka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Pysia']Biedna zmęczona Zmoreczka ;) Moje słonko Co mi błyskasz i przeszkadzasz? ale kochana morduchna , boska !:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Cieszę sięze podobająsięfotki :) Wklejam kilka jeszcze ;) Jak pies z kotem... Widać mu to nie przeszkadza ;) Słodkie minki we snie :loveu: Z łapką Na boczku ;) Głęboki sen Quote
sylwiaskalska Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ale extra przytulanka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie miodzio Quote
KaRa_ Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jejku jak zmorka slicznie spi:loveu: :loveu: :loveu: A syneczek zmorkowy to duze psisko;) Quote
Pysia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='KaRa_TC']Jejku jak zmorka slicznie spi:loveu: :loveu: :loveu: A syneczek zmorkowy to duze psisko;) Wiam Kara :) Dziękujemy za pochwały :oops: Fotki nastepne muszą poczekać bo baterie sie ładuja:) Jutro jedziemy na narty a w niedziele porobie czarne plamy na białym czyli Zmorki w plenerze :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Pysia'] Z łapką Na boczku ;) Głęboki sen nic tylko kochać :loveu: prawdziwe cudeńko :bigcool: Quote
Pysia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']nic tylko kochać :loveu: prawdziwe cudeńko :bigcool: Witaj madzia :) Toteżkochamy obie z calutkich sił :) Najmocniej jak śpią:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Pysia']Witaj madzia :) Toteżkochamy obie z calutkich sił :) Najmocniej jak śpią:evil_lol: a no widok śpiącej psinki i jej rozkosznej mordeczki, sama słodycz :loveu: Quote
Pysia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a no widok śpiącej psinki i jej rozkosznej mordeczki, sama słodycz :loveu: Słodycz słodycza ale jak nie śpią to szukaja albo jelenia do głaskania albo czegoś co można ukraść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Pysia']Cieszę sięze podobająsięfotki :) Wklejam kilka jeszcze ;) Jak pies z kotem... QUOTE] Te proporcje na zdjęciu to prawidłowe, czy mieszka z Wami mały tygrys :cool3: Kocur wielki jak pół Zmorki :crazyeye: Quote
anushka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 boooskie fotki,gratulacje wygranej dla Zmorkki:multi: :multi: śliczne te wasze foteczki;) ,a czy Zmorki też śmigają na nartach????:cool3: Quote
Pysia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='beria'] Te proporcje na zdjęciu to prawidłowe, czy mieszka z Wami mały tygrys :cool3: Kocur wielki jak pół Zmorki :crazyeye: Hej Beria :) Poprostu kot był na pierwszym planie :) Ale i tak jest wyjatkowo wielki :evil_lol: Ania-k :) Zmorki na szczęście nie nauczyły się ;) I lepiej zeby nie umiały bo to droooogi sport :evil_lol: Wiesz...dwie pary nart, butów, a do tego stosowny ubiór...Masakra:) Nie mówiac juz o zjazdach :evil_lol: Także cicho sza ;) Quote
PiotrekJ Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ja tu w domu choruję, marznę a u Ciebie taki piecyk czarny leży sobie sam :roll: ... Mogę pożyczyć kaloryferek? :lol: Quote
Hanna R. Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Pysiu, jak już wrócisz z tych nart , to ja poproszę KOTA ! Zmory tez oczywiscie - ALE KOTA ! Ja proszę kota ! :p Quote
beria Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Pysia']Hej Beria :) Poprostu kot był na pierwszym planie :) Ale i tak jest wyjatkowo wielki :evil_lol: No wiem, że koty nie zbliżą się wielkością do Zmorek :lol: Cóż to za koteczek musiałby być :evil_lol: Ale u moich rodziców proporcje wielkości zwierząt domowych zostały zachwiane - pers skundlony ok 7 kg + sunia york ponad 2 kg :cool3: Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, jak już wrócisz z tych nart , to ja poproszę KOTA ! Zmory tez oczywiscie - ALE KOTA ! Ja proszę kota ! :p :hmmmm: a co na to Gezio? :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Ja tu w domu choruję, marznę a u Ciebie taki piecyk czarny leży sobie sam :roll: ... Mogę pożyczyć kaloryferek? :lol: PiotrekJ- ja mam dwa takie kaloryferki ;) Ale Zmorka1 czyli Seti jest najlepsza :) Zastyga z głową na poduszce i można sie w nia wtulac:) Problem tylko w tym że nawet jak juz jestem przegrzana od tego " kaloryferka" to i tak marne szanse na wywalenie go z łóżka :evil_lol: Zmorka1 waży tyle co ja a w momencie kiedy ją wypraszam to udaje nieboszczyka:evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] Pysiu, jak już wrócisz z tych nart , to ja poproszę KOTA ! Zmory tez oczywiscie - ALE KOTA ! Ja proszę kota ! :p Ale masz wymagania...Postaram mu się porobić ale to nie takie proste...Ten kot ma za mocną osobowosć;) [quote name='beria'] No wiem, że koty nie zbliżą się wielkością do Zmorek :lol: Cóż to za koteczek musiałby być :evil_lol: Ale u moich rodziców proporcje wielkości zwierząt domowych zostały zachwiane - pers skundlony ok 7 kg + sunia york ponad 2 kg :cool3: U mnie proporcje wagowe zostały zachwiane :cool3: Ja ważę tyle co Zmorka 1 a Zmorka 2 wazy...jakieś 13 kg więcej....:evil_lol: Zgadnij ile ważą obie ;) [quote name='Pika'] :hmmmm: a co na to Gezio? :evil_lol: Też sie zastanawiam :evil_lol: Na razie za chwilkę powstawiam Zmorki czyli " czarne na białym" i nie tylko ( niektóre w domu ;) ) Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Fotaski :) Na jednym poziomie :evil_lol: Co ten człowiek robi? Pachnie smakowicie..Pewnie coś jadł niedawno;) Kissi - wstawaj :) No dobra wstaję Potworek :evil_lol: Zaszalejemy Mam dosć On chyba nie... Szalony... Lepiej uciekać:evil_lol: Puść !! Przyjdzie za mną..nie przyjdzie... Przyszedł.. Muszę to wszystko przemyśleć:roll: Czyzby spacerek? Czyba nie :mad: Poczekam tutaj moze będzie ktoś chętny? Na nartach w sobote było bosko :) Warunki - marzenie :) Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Pysia'] Potworek :evil_lol: Ja kcem takiego potforka :lol: :lol: :cool3: ... Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Przyszedł.. No przyszedl, ale czy dal cos dobrego? :mad: Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 A kysz Zmoro jedna !! Mówie odczep się!! Puść mnie chłopie!!NIE ZNOSZĘ BYĆ LIZANY!!:angryy: TEGO TO ZA WIELE... Kaloryfer ;) Dla ochłody ( bo sępiła...) To sępienie ;) Drugi sęp... No to my popilnujemy jedzenia:diabloti: Poczekam aż sobie pójdą ;) Poszli :evil_lol: Ale czy warto wstawać ? Biegusiem Znowu się zapadam Ścieżką wygodniej ;) Ale tutaj są lepsze zapachy Rzeczywiście Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Pysia']Kaloryfer ;) O taki mi właśnie chodziło :lol: :lol: :cool3: ... Quote
Recommended Posts