Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Przecież Haniu my teżCi pomożemy :evil_lol: Zorganizujemy aukcje i zbiórkę na wyprawki ;) Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Pysia napisał(a):Przecież Haniu my teżCi pomożemy :evil_lol: Zorganizujemy aukcje i zbiórkę na wyprawki ;):p no Haniu , głowa do góry przecież ,, wszystkie dzieci są nasze '':evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): wszystkie dzieci są nasze '':evil_lol::evil_lol: :crazyeye: To ilu one mają ojców? :crazyeye: Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: To ilu one mają ojców? :crazyeye: No Hanke tylko ale nie martw się :) Pomożemy Ci :evil_lol: A jak cośto wiesz....możesz na nas liczyć ;) A swoją drogą maluchy śliczne :):loveu: I te biszkopciki i te czarne :loveu: Pika jest kochaną słodką sunią i ich tata też niczego sobie :) Teraz ich czeka kilka tygodni nieustającej pracy a potem...no cóż:) Trzeba szukać nowych właścicieli i rozstaćsię ze słodziakami :roll: Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Mam obiecane fotki Pikowych dzieci ale na razie wstawiam kilka zmorkowatych foteczek :) Ostatnie poprawki przed ringiem Czekamy na wejscie A to radość :) I moje podziękowania dla Zmorki A to sesja z serii" Przewracanie się na łóżku ":evil_lol: Potem będąmalutkie Pikusie ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Dobra Pysia co zrobiłaś z głową Zmorki :mad: :lol: Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Dobra Pysia co zrobiłaś z głową Zmorki :mad: :lol: Odcięłam ?????:evil_lol: Quote
asher Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='PIKA'] Napisał(a) Alicjarydzewska wszystkie dzieci są nasze '':evil_lol::evil_lol: :crazyeye: To ilu one mają ojców? :crazyeye:PIKO, upadła kobieto, TO TY SAMA NIE WIESZ??? :crazyeye: :shake: Pysiu, że te kamerowe fotki sa marnej jakości, to ja rozumiem. Ale dlaczego do licha operator nagrywał was od dupy strony??? :-o :shake: Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='asher']PIKO, upadła kobieto, TO TY SAMA NIE WIESZ??? :crazyeye: :shake: Pysiu, że te kamerowe fotki sa marnej jakości, to ja rozumiem. Ale dlaczego do licha operator nagrywał was od dupy strony??? :-o :shake: Bo tak siedział sędzia ze musiałam stać dupą do kamery!!!! Quote
aga1215 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Pysia napisał(a):Bo tak siedział sędzia ze musiałam stać dupą do kamery!!!! Pysia - sie nie przejmuj - ładnemu od każdej strony ładnie:lol: - przebrnęłam przez kulka oststnich stron zaległości - pięknie prezentowałyście się na ringu :multi: BTW - Pika,dzieci baaaaardzo udane :klacz: :klacz: :klacz: -a teraz przyznaj się, ile razy becikowe dostałaś ?????? Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 aga1215 napisał(a):Pysia - sie nie przejmuj - ładnemu od każdej strony ładnie:lol: - przebrnęłam przez kulka oststnich stron zaległości - pięknie prezentowałyście się na ringu :multi: No myślę:evil_lol: Co prawda ciut poszerzyłam perspektywe zeby mieć ten tył szerszy ale co mi tam ;):evil_lol: A prezentowałysmy sie takbo Zmorka moja kochana pięknie siezachowała :multi: Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Teraz opowieść o pewnym spacerku :) Foty kiepskie bo " kamerowe " ...Kto śledzi temat to wie dlaczego :cool3: Pewnego dnia wybrałyśmy się na zimowy spacerek Brodziłyśmy w śniegu ledwo idąc Ale Zmorkom nawet w zabawie to nie przeszkadzało Radości było wiele Bo niufy kochają śnieg ;) Chwilami szłyśmy w miare spokojnie Chwilami ktoś mi chciał urwac ręke.... Lub zakopać koleżanke... Musiałam odpocząć ;) Porobiłam kilka fotek Choć Zmorki nie bardzo chciały współpracować:lol: A potem lotem musiałam sie zbliżyć do siatki ogrodzeniowej... Trzebabyło wyhamować Zmore jedną Ale tylko na chwile... Zmorka okazała się silniejsza:razz: Powaliła mnie na kolana :mad: Ale tez musiała mnie podnieść :evil_lol: Zmoreczka wolała trzymać się z daleka od zadymy ;) I nawet w całosci niepołamane wróciłyśmy do domu :) Quote
sylwiaskalska Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Zmorka odrzutowiec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Zmorka odrzutowiec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A ja służę jako co?? Ogon?? Ster?? Czy może skrzydła....:mad: Quote
sylwiaskalska Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - hmmmm jako lekki hamulec :evil_lol: :loveu: Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 sylwiaskalska napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - hmmmm jako lekki hamulec :evil_lol: :loveu: BARDZO lekki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie wiem czy mnie w ogóle czuje....:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 A to ostatnie iskierki w promieniu zachodzacego słońca :) Quote
Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Pysia']A to ostatnie iskierki w promieniu zachodzacego słońca :) iskierki nie iskierki , a mi ZIMNO :-( Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):iskierki nie iskierki , a mi ZIMNO :-( Lodowata kobieto wskocz kilka stron wcześniej to jest wiosna :) Quote
malawaszka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Pysia napisał(a):A ja służę jako co?? Ogon?? Ster?? Czy może skrzydła....:mad: jako zbędny balast :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 swietne swiet wiecej zmorkowych fot:loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 malawaszka napisał(a):jako zbędny balast :evil_lol: A Zmorka doszła do wniosku, że zbędnego balastu trzeba się pozbyć :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 malawaszka napisał(a):jako zbędny balast :evil_lol: Pchi :razz: Ja tam leciutki motylek jestem :lol: Ona pewnie mnie nawet nie czuła :evil_lol: PiotrekJ napisał(a):A Zmorka doszła do wniosku, że zbędnego balastu trzeba się pozbyć :evil_lol: ... I nie pozbyła sie bo trzymałam mocno smycz :diabloti: Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ewelinabuck napisał(a):swietne swiet wiecej zmorkowych fot:loveu: ewelinko witaj :) Obiecuje ze jutro rano wstawie Zmorkowate fotki :) Kota też;) Quote
Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 dobrze że Zmorka cię tak na brzusiu nie przeciągnęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts