Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy wszystkim :loveu:
Kilka fotek od tyłu:
Są podobne no bo na ringu nic ciekawego nie ma....

Stoi Zmorka ładnie ( o dziwo..)

Głowa do góry!

Pięknotka nasza

Posted

PIKA napisał(a):
Jaka dumna :loveu:

To ja jestem z niej dumna i to nie za złoto :) To nie jest najważniejsze :) Najwazniejsze jest to że dzikuska i wieśniara tak pięknie potrafiła się na ringu zachować!!!!:multi: Przecieżja mam ją dopiero półtora miesiaca. W domu nie pozwoliła sięustawiać tzn nie pozwalała przestawiać sobie łap. A tu???? Mogłam robić co chciałam :multi: Moja kochana Myszka :) Moje serduszko :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Pysia a ona byla wczęsniej wystawiana? Chyba, ze mówilaś, a cos mi umknęło
Była ale dwa razy w klasie...młodzieży...A teraz ma 5 lat :)

Posted

Wczoraj w nocy siedziałam na kompie i podtrzymywałam na duchu znajomych którzy siedzieli przy rodzącej labradorce o imieniu..... PIKA[SIZE=2] :evil_lol: Urodziły się...ośmioraczki :evil_lol: Wstawiam zdjęcia maluszków [SIZE=4]PIKI [SIZE=2]i ich mamy :lol: ;)
Mama PIKA [SIZE=2]i my czyli 6 dziewczynek i dwóch chłopców :)

Czarnuszki po mamusi :)

Towarzystwo mieszane :)

A to zdjęcie mi coś przypomina ;)

Śliczne - prawda ??:loveu: Gratulacje dla PIKI :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Dziękujemy wszystkim :loveu:
Kilka fotek od tyłu:
Są podobne no bo na ringu nic ciekawego nie ma....

Stoi Zmorka ładnie ( o dziwo..)

Głowa do góry!

Pięknotka nasza

No Pysia, przyznasz sama, że te zdjecia to MISTRZOSTWO SWIATA ! :cool3:
Walory wystawianej i wystawiajacej są - CO NAJMNIEJ mało eksponowane . :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No Pysia, przyznasz sama, że te zdjecia to MISTRZOSTWO SWIATA ! :cool3:
Walory wystawianej i wystawiajacej są - CO NAJMNIEJ mało eksponowane . :roll:
Nawet mnie nie denerwuj :razz: To foty z filmu z kamery wyciągnięte !!! Masakra!! Wszystkiemu winna kamera :placz:
Hanka a dlaczego nic nie mówisz o swoich dzieciach z PIKą ??? Przecieżwstawiłam zdjęcia pociech :evil_lol:

Posted

Nie no nie moge :roflt: :roflt::roflt:

Ja slawna jakas jestem :B-fly::B-fly::B-fly:
Labradorka - Pika :lol: :lol:

Zeberka Eveliny tez Pika :lol: :lol:

To za zdrowie maluszkow mojej imienniczki :drinking: :drinking:

Posted

PIKA napisał(a):
Nie no nie moge :roflt: :roflt::roflt:

Ja slawna jakas jestem :B-fly::B-fly::B-fly:
Labradorka - Pika :lol: :lol:

Zeberka Eveliny tez Pika :lol: :lol:

To za zdrowie maluszkow mojej imienniczki :drinking: :drinking:

cHWILA CHWILA :) nIE WYWINIESZ SIE :) tOZ TO tWOJE DZIECI :evil_lol: Przecież byłaś w ciąży - no nie ??:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']cHWILA CHWILA :) nIE WYWINIESZ SIE :) tOZ TO tWOJE DZIECI :evil_lol: Przecież byłaś w ciąży - no nie ??:evil_lol:
No ba :evil_lol:
A nie mowilam, ze dzieci beda i piekne i mądre :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']
Hanka a dlaczego nic nie mówisz o swoich dzieciach z PIKą ??? Przecieżwstawiłam zdjęcia pociech :evil_lol:

PIKA !!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No nieeee, taka głupia to ja już nie jestem ! :angryy: NIE WROBISZ MNIE !!!! JA ICH NIE UZNAJĘ ! Nie podobne do mnie są .... :p :p :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']PIKA !!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No nieeee, taka głupia to ja już nie jestem ! :angryy: NIE WROBISZ MNIE !!!! JA ICH NIE UZNAJĘ ! Nie podobne do mnie są .... :p :p :p
HANKA !! Jak mozesz!!! Przecież dzieci muszą mieć ojca !!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']PIKA !!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No nieeee, taka głupia to ja już nie jestem ! :angryy: NIE WROBISZ MNIE !!!! JA ICH NIE UZNAJĘ ! Nie podobne do mnie są .... :p :p :p
Eeeeee tam
wszystkie dzieci po urodzeniu wyglądaja tak samo :cool3:

Posted

[quote name='Maga100']Buhahaha, umarłam :lol: :lol:
Pika, piekne, piekne dzieci! Jestem wyjatkowo obiektywna, jeżeli chodzi o tę rasę :lol: :lol:
Prawda??:evil_lol: A zobacz jak się Hanka zachowuje :shake: :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Wczoraj w nocy siedziałam na kompie i podtrzymywałam na duchu znajomych którzy siedzieli przy rodzącej labradorce o imieniu..... PIKA[SIZE=2] :evil_lol: Urodziły się...ośmioraczki :evil_lol: Wstawiam zdjęcia maluszków [SIZE=4]PIKI [SIZE=2]i ich mamy :lol: ;)
Mama PIKA [SIZE=2]i my czyli 6 dziewczynek i dwóch chłopców :)

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Pysia']Prawda??:evil_lol: A zobacz jak się Hanka zachowuje :shake: :mad: :evil_lol:

Haniu, czemu się nie chcesz przyznać, do takich ślicznych dzieci? :-(
Martwisz, że nie wykramisz całej ósemki? Ale teraz o zasiłki łatwo, państwo jest hojne :diabloti: A becikowe, czy będzie razy osiem? :crazyeye: