beria Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Pysia']Moja piękna Zmoreczka 2 :) A to juzGłogów :) Niestety tylko tyły nam widać;) Nie widzę "tyłów" :shake: A Kissi śliczna Quote
sylwiaskalska Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Spóźnionie ale szczerae. Pysia gratulacje z wygranej :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :bye: :bigcool: :klacz: Quote
Pysia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dziękujemy wszystkim :loveu: Kilka fotek od tyłu: Są podobne no bo na ringu nic ciekawego nie ma.... Stoi Zmorka ładnie ( o dziwo..) Głowa do góry! Pięknotka nasza Quote
Pysia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol: tylko które to negatyw To białe :lilangel: :niewiem: :-D Quote
Pysia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 PIKA napisał(a):Jaka dumna :loveu: To ja jestem z niej dumna i to nie za złoto :) To nie jest najważniejsze :) Najwazniejsze jest to że dzikuska i wieśniara tak pięknie potrafiła się na ringu zachować!!!!:multi: Przecieżja mam ją dopiero półtora miesiaca. W domu nie pozwoliła sięustawiać tzn nie pozwalała przestawiać sobie łap. A tu???? Mogłam robić co chciałam :multi: Moja kochana Myszka :) Moje serduszko :loveu: Quote
PIKA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Pysia a ona byla wczęsniej wystawiana? Chyba, ze mówilaś, a cos mi umknęło Quote
Pysia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='PIKA']Pysia a ona byla wczęsniej wystawiana? Chyba, ze mówilaś, a cos mi umknęło Była ale dwa razy w klasie...młodzieży...A teraz ma 5 lat :) Quote
Pysia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Wczoraj w nocy siedziałam na kompie i podtrzymywałam na duchu znajomych którzy siedzieli przy rodzącej labradorce o imieniu..... PIKA[SIZE=2] :evil_lol: Urodziły się...ośmioraczki :evil_lol: Wstawiam zdjęcia maluszków [SIZE=4]PIKI [SIZE=2]i ich mamy :lol: ;) Mama PIKA [SIZE=2]i my czyli 6 dziewczynek i dwóch chłopców :) Czarnuszki po mamusi :) Towarzystwo mieszane :) A to zdjęcie mi coś przypomina ;) Śliczne - prawda ??:loveu: Gratulacje dla PIKI :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Pysia']Dziękujemy wszystkim :loveu: Kilka fotek od tyłu: Są podobne no bo na ringu nic ciekawego nie ma.... Stoi Zmorka ładnie ( o dziwo..) Głowa do góry! Pięknotka nasza No Pysia, przyznasz sama, że te zdjecia to MISTRZOSTWO SWIATA ! :cool3: Walory wystawianej i wystawiajacej są - CO NAJMNIEJ mało eksponowane . :roll: Quote
malawaszka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 hahahaa PIKA urodziła osmioraczki :evil_lol: :loveu: niech się zdrowo chowają maluszki śliczne :loveu: :multi: Quote
Pysia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No Pysia, przyznasz sama, że te zdjecia to MISTRZOSTWO SWIATA ! :cool3: Walory wystawianej i wystawiajacej są - CO NAJMNIEJ mało eksponowane . :roll: Nawet mnie nie denerwuj :razz: To foty z filmu z kamery wyciągnięte !!! Masakra!! Wszystkiemu winna kamera :placz: Hanka a dlaczego nic nie mówisz o swoich dzieciach z PIKą ??? Przecieżwstawiłam zdjęcia pociech :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Nie no nie moge :roflt: :roflt::roflt: Ja slawna jakas jestem :B-fly::B-fly::B-fly: Labradorka - Pika :lol: :lol: Zeberka Eveliny tez Pika :lol: :lol: To za zdrowie maluszkow mojej imienniczki :drinking: :drinking: Quote
Pysia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 PIKA napisał(a):Nie no nie moge :roflt: :roflt::roflt: Ja slawna jakas jestem :B-fly::B-fly::B-fly: Labradorka - Pika :lol: :lol: Zeberka Eveliny tez Pika :lol: :lol: To za zdrowie maluszkow mojej imienniczki :drinking: :drinking: cHWILA CHWILA :) nIE WYWINIESZ SIE :) tOZ TO tWOJE DZIECI :evil_lol: Przecież byłaś w ciąży - no nie ??:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 PIKA gratulacje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=2]a tak wogól to słodziaki te maluszki :loveu: Quote
PIKA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Pysia']cHWILA CHWILA :) nIE WYWINIESZ SIE :) tOZ TO tWOJE DZIECI :evil_lol: Przecież byłaś w ciąży - no nie ??:evil_lol: No ba :evil_lol: A nie mowilam, ze dzieci beda i piekne i mądre :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Pysia'] Hanka a dlaczego nic nie mówisz o swoich dzieciach z PIKą ??? Przecieżwstawiłam zdjęcia pociech :evil_lol: PIKA !!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No nieeee, taka głupia to ja już nie jestem ! :angryy: NIE WROBISZ MNIE !!!! JA ICH NIE UZNAJĘ ! Nie podobne do mnie są .... :p :p :p Quote
Hanna R. Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='PIKA']No ba :evil_lol: A nie mowilam, ze dzieci beda i piekne i mądre :loveu: Ty mi tu oczu nie mydlij !!! :angryy: Quote
Pysia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']PIKA !!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No nieeee, taka głupia to ja już nie jestem ! :angryy: NIE WROBISZ MNIE !!!! JA ICH NIE UZNAJĘ ! Nie podobne do mnie są .... :p :p :p HANKA !! Jak mozesz!!! Przecież dzieci muszą mieć ojca !!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
PIKA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']PIKA !!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No nieeee, taka głupia to ja już nie jestem ! :angryy: NIE WROBISZ MNIE !!!! JA ICH NIE UZNAJĘ ! Nie podobne do mnie są .... :p :p :p Eeeeee tam wszystkie dzieci po urodzeniu wyglądaja tak samo :cool3: Quote
Maga100 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Buhahaha, umarłam :lol: :lol: Pika, piekne, piekne dzieci! Jestem wyjatkowo obiektywna, jeżeli chodzi o tę rasę :lol: :lol: Quote
Pysia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Maga100']Buhahaha, umarłam :lol: :lol: Pika, piekne, piekne dzieci! Jestem wyjatkowo obiektywna, jeżeli chodzi o tę rasę :lol: :lol: Prawda??:evil_lol: A zobacz jak się Hanka zachowuje :shake: :mad: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Pysia']Wczoraj w nocy siedziałam na kompie i podtrzymywałam na duchu znajomych którzy siedzieli przy rodzącej labradorce o imieniu..... PIKA[SIZE=2] :evil_lol: Urodziły się...ośmioraczki :evil_lol: Wstawiam zdjęcia maluszków [SIZE=4]PIKI [SIZE=2]i ich mamy :lol: ;) Mama PIKA [SIZE=2]i my czyli 6 dziewczynek i dwóch chłopców :) :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Maga100 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Pysia']Prawda??:evil_lol: A zobacz jak się Hanka zachowuje :shake: :mad: :evil_lol: Haniu, czemu się nie chcesz przyznać, do takich ślicznych dzieci? :-( Martwisz, że nie wykramisz całej ósemki? Ale teraz o zasiłki łatwo, państwo jest hojne :diabloti: A becikowe, czy będzie razy osiem? :crazyeye: Quote
Recommended Posts