Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

:lol::lol: a kogo tak ta NieLuna wylozyla ? :lol:

Pysia napisał(a):
Cholender wyobraź sobie ze nie !!:mad: Mówi tylko żem nieudolna...Wiedziałam ze będęmiećproblemy przez to wredziarstwo jak tylko się w domu pojawiło !!

To jak taki mądry to niech sam zgra na dysk :angryy:

Posted

PIKA napisał(a):
:lol::lol: a kogo tak ta NieLuna wylozyla ? :lol:

To jak taki mądry to niech sam zgra na dysk :angryy:

On ?? Oszalałaś??:-o On tylko wyscigi samochodowe potrafi uruchomić:evil_lol: I dobrze bobym do kompa sie nie docisnęła....

Posted

beria napisał(a):
To był chyba trening jak na dzisiejszej wystawie rozłożyć rywali na łopatki :razz:
Cyba że pomyliłam Zmorki :roll:

Nie pomyliłaś :)
A nieLuna mnie wyłozyła bo kogóżby innego.... W końcu to ja jestem na prochach - no nie ?;)

Posted

[quote name='Pysia']

Chodziło mi o CZARNE Zmorki, bo domyślam się do kogo one tak chętnie biegną :lol: (a Luneta nie) Za to w tle widać jeszcze drugiego czarnego włochacza, a ja nie umiem ich rozróżnić :shake: i nie wiem, która Cię rozłożyła na śniegu - Kissi czy Seti.

Posted

beria napisał(a):
Chodziło mi o CZARNE Zmorki, bo domyślam się do kogo one tak chętnie biegną :lol: (a Luneta nie) Za to w tle widać jeszcze drugiego czarnego włochacza, a ja nie umiem ich rozróżnić :shake: i nie wiem, która Cię rozłożyła na śniegu - Kissi czy Seti.

To Kissi wywróciła Pysie...dlatego, ze Zmorka 1 chodzi luzem bez smyczy a ta druga nie:lol:

Posted

[quote name='LAZY']To Kissi wywróciła Pysie...dlatego, ze Zmorka 1 chodzi luzem bez smyczy a ta druga nie:lol:
Święta prawda :)
Kilka fotek
Oj jakiś taki przedpokój ciasny...Szybko trzeba kupić dom:evil_lol:

Zaduma na dworze

A tu zgadnijcie z kim ? ;)

I tu :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
No dobra to Waszka :evil_lol:

BARDZO ŚMIESZNE!!! :angryy:

a zdjęć JEJ na sankach nie ma bo Waszka jest zbyt dobroduszna żeby JEJ na to pozwolić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O ! :crazyeye: Malawaszka !!! :crazyeye: A mówiłam, żeby nie prowadzić hulaszczego trybu życia, bo sie wtedy ląduje POD MOSTEM ... :shake:
Ja jej też to mówiłam ale to jej sprawa :evil_lol: Tylko dlaczego moją Kissi też w to życie wciaga ??:razz: :evil_lol: :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja jej też to mówiłam ale to jej sprawa :evil_lol: Tylko dlaczego moją Kissi też w to życie wciaga ??:razz: :evil_lol: :mad:

zaraz zaraz :mad: ktoś tu sobie ładnie grabi :mad: A MÓWIŁAM NIE RÓB MI FOTY POD TYM MOSTEM BO TU BRZYDKO :angryy: TO NIE!!! MUSIAŁO BYĆ POD MOSTEM BO NA ZEWNĄTRZ POPADYWAŁ MALUTEŃKI ŚNIEŻEK I JESZCZE MI SIĘ APARAT POPSUJE!!! :angryy: :mad: :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']zaraz zaraz :mad: ktoś tu sobie ładnie grabi :mad: A MÓWIŁAM NIE RÓB MI FOTY POD TYM MOSTEM BO TU BRZYDKO :angryy: TO NIE!!! MUSIAŁO BYĆ POD MOSTEM BO NA ZEWNĄTRZ POPADYWAŁ MALUTEŃKI ŚNIEŻEK I JESZCZE MI SIĘ APARAT POPSUJE!!! :angryy: :mad: :shake:
I tak omal się nie popsuł bo TOBIE fotki robił:evil_lol:
A teraz zdjęcia z malutkimmm...zresztą sami zobaczcie ;)
Czy to nie jest piękne ?

Jeszcze raz

Uciekam

A teraz pancio małej białej i moja wielka czarna

Posted

[quote name='Pysia']I tak omal się nie popsuł bo TOBIE fotki robił:evil_lol:
A teraz zdjęcia z malutkimmm...zresztą sami zobaczcie ;)
Czy to nie jest piękne ?

Jeszcze raz

Uciekam

A teraz pancio małej białej i moja wielka czarna

Jezu, Pysia, komu ty zmorkowe dzieci sprzedałaś???!!! Piorą malucha w bielince??? :shock:

Posted

asher napisał(a):
Jezu, Pysia, komu ty zmorkowe dzieci sprzedałaś???!!! Piorą malucha w bielince??? :shock:

A czy Ty widziałaś zdjęcie Zmorkowego syna ? :lol: On już taki jak Zmorka....Albo większy...

Posted

Pysia napisał(a):
A czy Ty widziałaś zdjęcie Zmorkowego syna ? :lol: On już taki jak Zmorka....Albo większy...
A skąd ja mam wiedzieć, że to są nowe zdjęcia??? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaa w końcu się odważyli maluszka do Kissi puścić?? bo ja weszłyśmy tam to porwali na ręce i uciekli do gabinetu :lol: :lol: :lol:

On a własciwie ona chodziła sobie potem luzem i zaczepiała Kissi :)Ale to wyglądało :lol: Zmorka 2 patrzyła ciężko zdziwiona co jej się pląta pomiędzy nogami ;)

Posted

asher napisał(a):
A skąd ja mam wiedzieć, że to są nowe zdjęcia??? :evil_lol:

A wiesz że raz jeden pan mi powiedział że widział takiego samego psa jak mów w Zakopanym? Załapałam i zapytałam czy był biały :) On - że tak. Ja na to że moja to podhalan tylko taki TROCHE SKUNDLONY :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A wiesz że raz jeden pan mi powiedział że widział takiego samego psa jak mów w Zakopanym? Załapałam i zapytałam czy był biały :) On - że tak. Ja na to że moja to podhalan tylko taki TROCHE SKUNDLONY :evil_lol:
Złosliwa baba :lol: Zamiast nieść w naród kaganek kynologicznej oświaty, to sobie z biednego pana jaja robi :roflt:

Posted

Jaki sliczny maluszek i jak kontastuje ze Zmorą :lol:

[quote name='Pysia']A wiesz że raz jeden pan mi powiedział że widział takiego samego psa jak mów w Zakopanym? Załapałam i zapytałam czy był biały :) On - że tak. Ja na to że moja to podhalan tylko taki TROCHE SKUNDLONY :evil_lol:
:roflt::roflt::roflt:

Posted

Pysia napisał(a):

:lol:

Podhalan brunet, odmiana górniczo-zagłębiowska i dlatego czarny.

malawaszka napisał(a):
aaaaa w końcu się odważyli maluszka do Kissi puścić?? bo ja weszłyśmy tam to porwali na ręce i uciekli do gabinetu :lol: :lol: :lol:

To daje do myślenia :hmmmm: