Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
No pisz coś :mad:

Co mam pisać? Ledwo zipię a nie mogę iść spać przez Pepsi.

Margi napisał(a):
Jak Twoje dziewczyny Szurę przyjęły?

Moje dziewczyny każdego psa przyjmą ok. Zmorka muchy nie skrzywdzi od smarkatych lat. Zira niby wiele hałasu robi ale to ugodowy pies. Raczej obawiam się każdego nowoprzybyłego jak zareaguje na nie ;)

AnkaG napisał(a):
Gratki dla Zirki :)

A dziękujemy.

• 2 weeks later...
Posted

Dla Pepsi i kolejnych tymczasów po niej. Zmorka i Zdzira mają swoje przeciez ;) Brakuje mi jedneg bo najczęściej mam psów sztuk 3 ;) A posłanka dwa....

• 1 month later...
Posted

No to chyba znowu będziesz gratulować, bo wczoraj w Ustroniu Zdzirka znowu wygrała ( tym razem miała konkurencje ;P) i zdobyła: 1 miejsce, złoty medal, ocene doskonałą, ZwMł, NJwR, BOB i w ten sposób ukończyła MłChPl :)
Na wystawie Zdzirka jak to Zdzirka- zero stresu a za to wielka chęć poznawania :) Sędzine polubiła, ludzi polubiła i chyba swoją przebojowością zrobiła super wrażenie bo wygrała ;)
Zdjęcia na fb ;)

Doczekać się nie moge na wyjazd nad morze ze smarkulą. Fakt- tylko 4 dni bo nie mam na dłuzej co z mamą zrobić, ale lepsze 4 dni oderwania się od codzienności ( oj....tak tego potrzebuję ze klękajcie narody! ) niż nic ;)

Posted

Paskudne jesteście. Tyłem nie chodzi ;p
Zamiast zachwycac sie jaka jest radosna na ringu i wpatrzone we mnie to Wy babska jedne sie smiejecie z mojego misia :placz:

:diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
No to chyba znowu będziesz gratulować, bo wczoraj w Ustroniu Zdzirka znowu wygrała ( tym razem miała konkurencje ;P) i zdobyła: 1 miejsce, złoty medal, ocene doskonałą, ZwMł, NJwR, BOB i w ten sposób ukończyła MłChPl :)

Gratuluję!!! :multi::multi::multi: (choć znowu spóźniona)
Śliczna czarna kulka z niej. :) Widać na filmiku, że pełna energii i taka pozytywnie zakręcona. :) Smakołyczki też lubi - przekupujesz ją, cwaniaro. ;)
Rywalka wydaje się dużo spokojniejsza...

• 2 weeks later...
Posted

Mam urlop. Nie wierzę. Kregosłup mnie boli jak nie wiem co ( bo ja mam pecha ).
Powoli szykujemy sie do wyjazdu ze Zdzirą. Obym aparatu nie zapomniała tylko ;) Chociaż.... Nie mam zamiaru taszczyc go ze sobą nad morze- co to to nie! Będę się rozkoszować luzem wszechogarniającym! Bez mówienia sobie : Muszę zrobić fotki, muszę to czy tamto. Szkoda tylko że to jedynie 4 dni. Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)