Pysia Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 wilczy zew napisał(a):No pisz coś :mad: Co mam pisać? Ledwo zipię a nie mogę iść spać przez Pepsi. Margi napisał(a):Jak Twoje dziewczyny Szurę przyjęły? Moje dziewczyny każdego psa przyjmą ok. Zmorka muchy nie skrzywdzi od smarkatych lat. Zira niby wiele hałasu robi ale to ugodowy pies. Raczej obawiam się każdego nowoprzybyłego jak zareaguje na nie ;) AnkaG napisał(a):Gratki dla Zirki :) A dziękujemy. Quote
Pysia Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Dla Pepsi i kolejnych tymczasów po niej. Zmorka i Zdzira mają swoje przeciez ;) Brakuje mi jedneg bo najczęściej mam psów sztuk 3 ;) A posłanka dwa.... Quote
Pysia Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 http://www.dogomania.pl/forum/threads/253398-Posłanie-dla-psa-ciuchy-biżuteria-dla-Kory-do-10-06-do-21-00 Nr 21 zobacz. To licytuję. Ostatnią kasę wydam na nie jak mi sie uda, ale kazdy tymczas będzie miał wrazenie że na piernatach śpi :) I to własnych. Położy sie drybeda i będzie wypas większy niż mają moje własne :) Quote
Saththa Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 [quote name='Pysia']http://www.dogomania.pl/forum/threads/253398-Posłanie-dla-psa-ciuchy-biżuteria-dla-Kory-do-10-06-do-21-00 Nr 21 zobacz. To licytuję. Ostatnią kasę wydam na nie jak mi sie uda, ale kazdy tymczas będzie miał wrazenie że na piernatach śpi :) I to własnych. Położy sie drybeda i będzie wypas większy niż mają moje własne :) aaaaaaa już widze Dziękuje :) Quote
ulana Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Zajrzałam po przerwie. :) Spóźnione, ale jednak wielkie gratki wystawowe dla temperamentnej panny. :multi: Quote
Pysia Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 No to chyba znowu będziesz gratulować, bo wczoraj w Ustroniu Zdzirka znowu wygrała ( tym razem miała konkurencje ;P) i zdobyła: 1 miejsce, złoty medal, ocene doskonałą, ZwMł, NJwR, BOB i w ten sposób ukończyła MłChPl :) Na wystawie Zdzirka jak to Zdzirka- zero stresu a za to wielka chęć poznawania :) Sędzine polubiła, ludzi polubiła i chyba swoją przebojowością zrobiła super wrażenie bo wygrała ;) Zdjęcia na fb ;) Doczekać się nie moge na wyjazd nad morze ze smarkulą. Fakt- tylko 4 dni bo nie mam na dłuzej co z mamą zrobić, ale lepsze 4 dni oderwania się od codzienności ( oj....tak tego potrzebuję ze klękajcie narody! ) niż nic ;) Quote
Pysia Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Macie kochane filmik Zdziry na ringu :) https://www.youtube.com/watch?v=vrEubXUT6v0&feature=youtu.be Nareszcie ją mam! Dziękuję za zrobienie..... nicku nie pamiętam ups.... Quote
AnkaG Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Noooo gratki. :) Nie dość, że fajny charakter to i ładna :) Quote
Saththa Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 hahahahah jaka czarna plama :) jak się odwracała to tylko język widac :D Quote
wilczy zew Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Saththa napisał(a):hahahahah jaka czarna plama :) jak się odwracała to tylko język widac :D dobrze,że ma język to widać gdzie przód :D GRATKI!! Quote
Pysia Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Paskudne jesteście. Tyłem nie chodzi ;p Zamiast zachwycac sie jaka jest radosna na ringu i wpatrzone we mnie to Wy babska jedne sie smiejecie z mojego misia :placz: :diabloti: Quote
wilczy zew Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Wcale się nie śmiejemy.....tylko kwiczymy ze śmiechu :evil_lol: Wpatrzeniem w Ciebie to mnie zadziwia,ten drugi pastuch tak nie patrzy na swego ludzia. Quote
ulana Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Pysia napisał(a):No to chyba znowu będziesz gratulować, bo wczoraj w Ustroniu Zdzirka znowu wygrała ( tym razem miała konkurencje ;P) i zdobyła: 1 miejsce, złoty medal, ocene doskonałą, ZwMł, NJwR, BOB i w ten sposób ukończyła MłChPl :) Gratuluję!!! :multi::multi::multi: (choć znowu spóźniona) Śliczna czarna kulka z niej. :) Widać na filmiku, że pełna energii i taka pozytywnie zakręcona. :) Smakołyczki też lubi - przekupujesz ją, cwaniaro. ;) Rywalka wydaje się dużo spokojniejsza... Quote
Pysia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Nie do końca da się Zdzirke przekupić ;) Ona nie z tych " przepadzistych " :angryy: Tu trzeba sie bardziej wysilić ;) Quote
anetta Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Gratuluję!!! Tak jest w Ciebie wpatrzona jak w obrazek!! tak tak tak Quote
Pysia Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 To wpatrzenie jest wspólne ;) Kocham ja jak nie wiem co! Quote
Pysia Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Mam urlop. Nie wierzę. Kregosłup mnie boli jak nie wiem co ( bo ja mam pecha ). Powoli szykujemy sie do wyjazdu ze Zdzirą. Obym aparatu nie zapomniała tylko ;) Chociaż.... Nie mam zamiaru taszczyc go ze sobą nad morze- co to to nie! Będę się rozkoszować luzem wszechogarniającym! Bez mówienia sobie : Muszę zrobić fotki, muszę to czy tamto. Szkoda tylko że to jedynie 4 dni. Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) Quote
Recommended Posts