Saththa Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='ania0112']:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Każdego szkoda ;) Zabierzcie ode mnie tego małego Critersa. Nie cierpie szczeniąt! Quote
Yoana Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Szczylki są cudne :loveu: Pokaż to się pozachwycamy :lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Proszę: https://www.youtube.com/watch?v=ROXbDptuRoQ https://www.youtube.com/watch?v=apQE8t5Zr_Q Quote
Yoana Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Noo, mówiłam, że szczylki i kudłate są cudne :loveu: Zirka ma z kim poszaleć :lol: Quote
Margi Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Cudniaste oba.:loveu:Szczeniorek ma takiego pięknego pysia.Nic tylko całować i rozuszczać. Quote
Pysia Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='Yoana']Noo, mówiłam, że szczylki i kudłate są cudne :loveu: Zirka ma z kim poszaleć :lol:[/QUOTE] Szkoda ze wcześniej o tym nie wiedziałam że uwielbiasz bo mam w sumie niedaleko do Ciebie- przywiozłabym ją ;P Quote
Yoana Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='Pysia']Szkoda ze wcześniej o tym nie wiedziałam że uwielbiasz bo mam w sumie niedaleko do Ciebie- przywiozłabym ją ;P[/QUOTE] Biorę w ciemno, w zamian daję mojego TZ (nie jest taki słodki jak Lalka :diabloti:) . Quote
Pysia Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Zgadzam się na zamiane. Przyda się do robót domowo- ogrodowych. Mam trochę gałęzi do wycięcia, basen do wysprzątania i remontu a potem do pomalowania. No i wiele, wiele innych :) Kiedy mogę przyjechać po niego? Zapomniałam napisać, że mój TZ jest w weekendy jest w domu więc Twój musiałby na te dwa dni mieszkać w psim hoteliku hahaha Quote
Yoana Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Biorąc pod uwagę jak zarośnięta jest nasza działka i jaką kuchnię preferuje mój TZ to kiepski interes byś zrobiła. W trosce o Ciebie chyba do zamiany nie dojdzie :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Biorąc pod uwagę moją umiejętność delikatnej perswazji uwierz, że moja działka nie byłaby przy nim zarośnięta hahaha Quote
Yoana Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 To bierz, jutro sama go odwiozę - ale reklamacji i zwrotów nie przyjmuję :diabloti: Quote
wilczy zew Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Widziałam filmiki :loveu: To kiedy mała jedzie do domu? Widzę,że Uszatka ładnie bawiłaby się z Zirką :) Quote
Pysia Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Właśnie nam się transport posypał. Wszystko się poplątało. Nie mamy nikogo kto by Szure przywiózł ;( Quote
Pysia Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Zdzira dzisiaj na wystawie w Bytomiu bawiła sie tak dobrze, że aż musiałam posiłki wzywać zeby ją ujarzmić :evil_lol: Skakała, biegała, szalała i szczekała radośnie. Podobało jej sie jak nie wiem co. W lekkiej panice że wyjdziemy na ring i nas wywalą z łatką " pies nie do oceny" zawezwałam znajomego Darka. Bo ja jak ona tak szaleje to zaczynam się coraz mocniej śmiać buahahaha. I nakręcam ją jeszcze bardziej. Ale jak się nie śmiać jak ona taka śmieszna? Niemozebne ;) Darek pobiegał w powadze z nią trochę i dziecko sie uspokoiło. Na ringu nawet chwilkę pobiegła normalnie :) Chwilkę hahaha. Wystarczyło to jednak do oceny ;) Co ciekawe, sędzia był zachwycony temperamentem. Super! Bo puli takie powinno być! Zdzira otrzymała: 1 miejsce Ocvenę doskonałą Najlepszy Junior w Rasie Zwycięzca Młodzieży Zwycięzca Rasy :multi: Opis sędziego i zdjęcia na fb bo mój komp więcej nie przeżyje... Próbowałam! Quote
Recommended Posts