Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yoana']Noo, mówiłam, że szczylki i kudłate są cudne :loveu:

Zirka ma z kim poszaleć :lol:[/QUOTE]
Szkoda ze wcześniej o tym nie wiedziałam że uwielbiasz bo mam w sumie niedaleko do Ciebie- przywiozłabym ją ;P

Posted

[quote name='Pysia']Szkoda ze wcześniej o tym nie wiedziałam że uwielbiasz bo mam w sumie niedaleko do Ciebie- przywiozłabym ją ;P[/QUOTE]

Biorę w ciemno, w zamian daję mojego TZ (nie jest taki słodki jak Lalka :diabloti:) .

Posted

Zgadzam się na zamiane. Przyda się do robót domowo- ogrodowych. Mam trochę gałęzi do wycięcia, basen do wysprzątania i remontu a potem do pomalowania. No i wiele, wiele innych :)
Kiedy mogę przyjechać po niego?
Zapomniałam napisać, że mój TZ jest w weekendy jest w domu więc Twój musiałby na te dwa dni mieszkać w psim hoteliku hahaha

Posted

Biorąc pod uwagę jak zarośnięta jest nasza działka i jaką kuchnię preferuje mój TZ to kiepski interes byś zrobiła. W trosce o Ciebie chyba do zamiany nie dojdzie :evil_lol:

Posted

Zdzira dzisiaj na wystawie w Bytomiu bawiła sie tak dobrze, że aż musiałam posiłki wzywać zeby ją ujarzmić :evil_lol: Skakała, biegała, szalała i szczekała radośnie. Podobało jej sie jak nie wiem co. W lekkiej panice że wyjdziemy na ring i nas wywalą z łatką " pies nie do oceny" zawezwałam znajomego Darka. Bo ja jak ona tak szaleje to zaczynam się coraz mocniej śmiać buahahaha. I nakręcam ją jeszcze bardziej. Ale jak się nie śmiać jak ona taka śmieszna? Niemozebne ;)
Darek pobiegał w powadze z nią trochę i dziecko sie uspokoiło. Na ringu nawet chwilkę pobiegła normalnie :) Chwilkę hahaha. Wystarczyło to jednak do oceny ;) Co ciekawe, sędzia był zachwycony temperamentem. Super! Bo puli takie powinno być!
Zdzira otrzymała:
1 miejsce
Ocvenę doskonałą
Najlepszy Junior w Rasie
Zwycięzca Młodzieży
Zwycięzca Rasy
:multi:

Opis sędziego i zdjęcia na fb bo mój komp więcej nie przeżyje... Próbowałam!