Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pegaza napisał(a):
Pysia jestem ciekawa ile przyszlych synowych ci przedstawi:diabloti:

a moze podaj recepte a noz moze sie uda mi core tak wychowac:lol:

Recepta? Nie obiecywać jak spełnić nie możesz. Kochać i traktować na poważnie zawsze - nawet jak dzieciak mały. Nauczyć od malutkiego szacunku do siebie. Wymagać ale i dawać od siebie. Jeszcze raz kochać - mądrze ;) Pozwolić być sobą ;)

Posted

Arisa fotki są na jego watku ;) Jego fotki mi nie wychodzą... Za jasny jest :diabloti: Przeswietlam go notorycznie :evil_lol:
Aris

Dzisiaj rano Zmorka postanowiła spać z Tommym. Kot nie był chętny, ale został złapany i zawleczony na posłanie. Tam malutka niufowa łapinka go przygniotła i Zmorka zasnęła przy akompaniamencie kocich lamentów :evil_lol: Musiałam biedaka ratować bo mu się już muzyka zacinać zaczynała :diabloti:
Wczoraj wieczoram za to zapomniałam uspic Szelme. Codziennie wieczorem idę i kładę się z nią na posłanku. Śpiewam jej kołysankę i głaskam. Szelma najpierw mi mruczy a potem zasypia. Wczoraj z powodu zakatarzonego umysłu....zapomniałam :oops: Ale ona nie :shake: Po pół godzinie obudziło nas: hau....hau....hau....hau... itd :cool1: Wtedy mi się przypomniało... Nie pozostało mi nic, tylko iść i uśpić dziecinke :evil_lol:

Posted

Witamy!!

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/lipiec%202007/2299cz1l14-4.jpg - To zdjęcie jest przeurocze! :iloveyou:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/lipiec%202007/2299cz1l68-1.jpg - Toż to szaleństwo wychodzić z nimi na spacery :diabloti: :loveu:

[quote name='Pysia']
Wczoraj wieczoram za to zapomniałam uspic Szelme. Codziennie wieczorem idę i kładę się z nią na posłanku. Śpiewam jej kołysankę i głaskam. Szelma najpierw mi mruczy a potem zasypia. Wczoraj z powodu zakatarzonego umysłu....zapomniałam :oops: Ale ona nie :shake: Po pół godzinie obudziło nas: hau....hau....hau....hau... itd :cool1: Wtedy mi się przypomniało... Nie pozostało mi nic, tylko iść i uśpić dziecinke :evil_lol:

Słodkie maleństwo z takiego niufka. :loveu:

Pozdrawiamy i czekamy na więcej zdjęć!

Posted

przechodziłam obok i przez pomyłkę weszłam ... i umarłam ze śmiechu!
bo na to zdjęcie...

mam taką odpowiedź:

:diabloti::diabloti::diabloti:
nawet śniegowce mamy te same! :lol::lol::lol:
witam serdecznie, na pewno będę odwiedzać!

Posted

Dalej nie ma wielokrotnego cytowania :angryy:

Witam nie witanych w patologicznej galerii :loveu:

psiulka - obie moje baby są słodziutkie jak miodzik. Ale zderzenie z nimi grozi zwiększeniem się przyciągania ziemskiego :diabloti:

Od-Nowa
- cieszę się, że weszłaś :multi:
Śniegowce są świtne na śnieg i na błoto ;) Spacerujemy po łąkach a ich nikt nie odśnieża. W mokre dni topimy się ;)
Tylko mi powiedz, dlaczego Ty leżysz? Bo na mnie wpadł od tyły rozpędzony słoń :diabloti: Potem drugi słoń mnie obrabiał ... Jeden skończył to drugi zaczął :evil_lol:

doginka - postanowiłam je odchudzic :diabloti:

Izuniu - dzidzia nie żyje. Uległa dogoterapii i doznała rozdwojenia jaźni od niej :diabloti: Teraz jest dzidzia w dwóch częściach :evil_lol: