Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']żądam wyciągnięcia kota z tubki :mad::mad:
Buhahahhahahhahahaha:evil_lol::evil_lol:

Cze Ty moja Pyśnięta:loveu: Napisałabym coś więcej, ale idę oglądać film:grins:

Posted

[quote name='Alicja'];)ooo Szelmusia :loveu:przy nodze
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l1-9.jpg

a Zmorka:loveu: wcale nie gluci ;)
http://img256.imageshack.us/img256/8660/dsc0112rf1.jpg
Bo Zmorka nie gluci :eviltong: To Bahiya :evil_lol:

[quote name='malawaszka']ten glut to nie Zmora :lol:
Dokładnie :multi: Weszka umie odróżnić niufa od...niufa :evil_lol::loveu:

[quote name='Alicja']:razz::razz:ale jęzor ma jak Zmora .....z atramentu :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bo to:
1. Córka Zmorka
2. Nowofundlandka w 100% :diabloti:

[quote name='Medorowa']Buhahahhahahhahahaha:evil_lol::evil_lol:

Cze Ty moja Pyśnięta:loveu: Napisałabym coś więcej, ale idę oglądać film:grins:
TV wyjada mózgi :cool1: Nie oglądaj lepiej bo Ci resztki wyje ....:diabloti:

Weszka :) Zapomniałam napisać, że strasznie się cieszę, że wklejasz fotki !! Dzieki :)

Posted

[quote name='Pysia']Bo Zmorka nie gluci :eviltong: To Bahiya :evil_lol:

aaa to prawie jak Zmorka :evil_lol::evil_lol:

Dokładnie :multi: Weszka umie odróżnić niufa od...niufa :evil_lol::loveu:

bo wiedziała kogo foci :eviltong::eviltong:

Bo to:
1. Córka Zmorka
2. Nowofundlandka w 100% :diabloti:

żartujesz :roll:...praffda :angryy:................;)

TV wyjada mózgi :cool1: Nie oglądaj lepiej bo Ci resztki wyje ....:diabloti:

z tym się zgadzam :grins:

Weszka :) Zapomniałam napisać, że strasznie się cieszę, że wklejasz fotki !! Dzieki :)

czy mógłby mi ktoś powrzucać fotaski :razz::razz:....miała Klocusiowa z Pawciem zrobić Ozzulkowi sesję fotkową w plenerze to jej drzwi urwali :placz::placz::placz:i doopa z focenia zaś wszystko sama :shake:

Posted

Pysia napisał(a):
Noooooooo:placz:

Cześć :) Zaraz wstawię, bo wczoraj ładowałam baterie.....
Na karmie z biedronki to szamba by mi na zbierane odchody nie starczyło :eviltong: Kuna...Jakoś moje nie padaja tylko ...tyją :mad: Chyba mam jakieś inne te niufy :diabloti: To pewnie dlatego, że nie golone :evil_lol:

W aparacie :oops:

Kurcze nie wiem jak to się nazywa :roll: Ale każdy wet to wie. Powiedz, że chcesz paste dla kota na zapchane sierścią jelita. Ta pasta jest tak smaczna, że koty za nia przepadają ;) Nawet mój który NIC nie lubi :cool1: Jest w białej tubce. Nazwa mi wyleciała na śmierć z głowy :oops: Ja po prostu idę do mojego weta, proszę o paste i ja dostaje.... Nazwy nie muszę pamiętać :roll:

Kurcze - ja mam Duo-malt taką z brązowym Felek ją :hmmmm: toleruje...

Posted

malawaszka napisał(a):
Aga u nas chyba najpopularniejszy jest BEZO-pet

Ta, którą dawałam ma dodatek chroniący jelita. I jest połowę tańsza........ No i tylko taka była w naszym sklepiku zoo. Na zamówienie zresztą. Mam nadzieję, że to świństwo teraz całe zlezie. Felek pije mleko w ogromnych ilościach - a nigdy za nim nie przepadał... Zjadł pół kubeczka jogurtu. A ja tylko czyszczę kuwetę:oops:

Posted

aga1215 napisał(a):
Ta, którą dawałam ma dodatek chroniący jelita. I jest połowę tańsza........ No i tylko taka była w naszym sklepiku zoo. Na zamówienie zresztą. Mam nadzieję, że to świństwo teraz całe zlezie. Felek pije mleko w ogromnych ilościach - a nigdy za nim nie przepadał... Zjadł pół kubeczka jogurtu. A ja tylko czyszczę kuwetę:oops:

A ja przewracam dom do góry nogami w poszukiwaniu tubki:oops: Żeby Ci powiedzieć, jak ta pasta się nazywa....

Posted

[quote name='Pysia']A ja przewracam dom do góry nogami w poszukiwaniu tubki:oops: Żeby Ci powiedzieć, jak ta pasta się nazywa....

wytrząchnij Tommy'ego z tubki to będziesz wiedziała jaka nazwa :diabloti:

cze Pyśnięta :grins:

Posted

[quote name='Alicja']wytrząchnij Tommy'ego z tubki to będziesz wiedziała jaka nazwa :diabloti:

cze Pyśnięta :grins:[/quoteNie wyrząsnę, bo zacznie się drzeć :shake::diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Zuzia pozdrawia Ciocię Pysię!

Ło jaka Zuzia wielka już :loveu::loveu::loveu: A ciocia dawno u niej nie była, więc dziecko musiało do cioci :oops::oops::oops:
I papatki mi robi :loveu:
Wycałuj śliczną buziunie od cioci Pysi :loveu:

[quote name='aga1215']Dzięki :loveu:
BEZO-pet się nazywa :)
I nie dziękuj, bo wiem co to drący się kot....

Posted

[quote name='Doginka']Hej Pyśka - przyszłam pogapić się na te piękne foty Twoich Zmoro-Szelm:loveu::loveu::loveu:
Hej Doginka :) Gdyby nie weszka to pięknych fotek nie byłoby :shake:

[quote name='Medorowa']Nie martw się:loveu::loveu::loveu: Nie ma mi już co wyjadać:lol!:
Wiedziałam....:evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Ja tez pozdraiwam ciocie Pysie z centralnej Polski...:loveu:
i zycze milego dnia...

Aga
Wiem, że Polska leży w Sarnowie ale....Myślałam, że nie wszyscy się z tym zgadzaja :evil_lol:
Pozdrawiamy też :loveu:

Zmorka chrapie!!! Gdzie się podziało mlaskanie? :crazyeye:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ciociu Pysio!

Mamusia mnie wycałowała.

Zuzia
Zuzanko kochana :loveu: Mam nadzieję, że na żywo Cię kiedys zobaczę :loveu:

[quote name='malawaszka']a Ty gdzie się podziewasz??? :mad: już całkiem nas zdradziłaś :placz:
W pracy kochana... A dzisiaj to nawet 5 minut nie miałam od rana :shake:

Posted

Erhan napisał(a):
Jakieś pustki tu dzisiaj:cool3:
Hop na pierwszą:evil_lol:

Pustki, bo po wylince trzeba obie baby doprowadzić do porządku :roll: A to wymaga czasu, wytrwałości i....bólu rąk:roll: Jutro Szelma po wyczesaniu idzie do kąpieli a potem będzie słuzyła Justynce jako eksponat do nauki obcinania niufa :diabloti: Ciekawe jak im się współpraca ułoży :evil_lol:

Posted

Szelma jest borcuch. Brudzi i kołtuni się w sekundzie :angryy: Zimą nie ma jak ją wysuszyć ...Nie mam dmuchawy :placz:Kąpiel stanowi przez to problem :cool1: Nie mogłam już wytrzymać:cool3:No i dzisiaj o 7 rano znaleźliśmy się u fryzjera zaopatrzonego w dmuchawe ;)Szelmowska została wykąpana i wysuszona :multi:Była baaaaaaaaaardzo grzeczna :loveu: Teraz mam czystą i śliczną Szelmusie:loveu:Do następnego wykopanego dołka i do następnego tarzanka w błotku :mad:A na dworze leje :placz:
Kilka fotek zrobiłam w salonie ale bateria mi padła :evil_lol:

Za jakąś godzinke przychodzi Justynka uczyć się podcinania niufa na Szelmie :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Szelma jest borcuch. Brudzi i kołtuni się w sekundzie :angryy: Zimą nie ma jak ją wysuszyć ...Nie mam dmuchawy :placz:Kąpiel stanowi przez to problem :cool1: Nie mogłam już wytrzymać:cool3:No i dzisiaj o 7 rano znaleźliśmy się u fryzjera zaopatrzonego w dmuchawe ;)Szelmowska została wykąpana i wysuszona :multi:Była baaaaaaaaaardzo grzeczna :loveu: Teraz mam czystą i śliczną Szelmusie:loveu:Do następnego wykopanego dołka i do następnego tarzanka w błotku :mad:A na dworze leje :placz:
Kilka fotek zrobiłam w salonie ale bateria mi padła :evil_lol:

Za jakąś godzinke przychodzi Justynka uczyć się podcinania niufa na Szelmie :diabloti:

"operacja" trwa? :hmmmm: