Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='malawaszka']ten glut to nie Zmora :lol: :razz::razz:ale jęzor ma jak Zmora .....z atramentu :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']żądam wyciągnięcia kota z tubki :mad::mad: Buhahahhahahhahahaha:evil_lol::evil_lol: Cze Ty moja Pyśnięta:loveu: Napisałabym coś więcej, ale idę oglądać film:grins: Quote
Pysia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'];)ooo Szelmusia :loveu:przy nodze http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l1-9.jpg a Zmorka:loveu: wcale nie gluci ;) http://img256.imageshack.us/img256/8660/dsc0112rf1.jpg Bo Zmorka nie gluci :eviltong: To Bahiya :evil_lol: [quote name='malawaszka']ten glut to nie Zmora :lol: Dokładnie :multi: Weszka umie odróżnić niufa od...niufa :evil_lol::loveu: [quote name='Alicja']:razz::razz:ale jęzor ma jak Zmora .....z atramentu :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo to: 1. Córka Zmorka 2. Nowofundlandka w 100% :diabloti: [quote name='Medorowa']Buhahahhahahhahahaha:evil_lol::evil_lol: Cze Ty moja Pyśnięta:loveu: Napisałabym coś więcej, ale idę oglądać film:grins: TV wyjada mózgi :cool1: Nie oglądaj lepiej bo Ci resztki wyje ....:diabloti: Weszka :) Zapomniałam napisać, że strasznie się cieszę, że wklejasz fotki !! Dzieki :) Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Pysia']Bo Zmorka nie gluci :eviltong: To Bahiya :evil_lol: aaa to prawie jak Zmorka :evil_lol::evil_lol: Dokładnie :multi: Weszka umie odróżnić niufa od...niufa :evil_lol::loveu: bo wiedziała kogo foci :eviltong::eviltong: Bo to: 1. Córka Zmorka 2. Nowofundlandka w 100% :diabloti: żartujesz :roll:...praffda :angryy:................;) TV wyjada mózgi :cool1: Nie oglądaj lepiej bo Ci resztki wyje ....:diabloti: z tym się zgadzam :grins: Weszka :) Zapomniałam napisać, że strasznie się cieszę, że wklejasz fotki !! Dzieki :) czy mógłby mi ktoś powrzucać fotaski :razz::razz:....miała Klocusiowa z Pawciem zrobić Ozzulkowi sesję fotkową w plenerze to jej drzwi urwali :placz::placz::placz:i doopa z focenia zaś wszystko sama :shake: Quote
aga1215 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Pysia napisał(a):Noooooooo:placz: Cześć :) Zaraz wstawię, bo wczoraj ładowałam baterie..... Na karmie z biedronki to szamba by mi na zbierane odchody nie starczyło :eviltong: Kuna...Jakoś moje nie padaja tylko ...tyją :mad: Chyba mam jakieś inne te niufy :diabloti: To pewnie dlatego, że nie golone :evil_lol: W aparacie :oops: Kurcze nie wiem jak to się nazywa :roll: Ale każdy wet to wie. Powiedz, że chcesz paste dla kota na zapchane sierścią jelita. Ta pasta jest tak smaczna, że koty za nia przepadają ;) Nawet mój który NIC nie lubi :cool1: Jest w białej tubce. Nazwa mi wyleciała na śmierć z głowy :oops: Ja po prostu idę do mojego weta, proszę o paste i ja dostaje.... Nazwy nie muszę pamiętać :roll: Kurcze - ja mam Duo-malt taką z brązowym Felek ją :hmmmm: toleruje... Quote
malawaszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Aga u nas chyba najpopularniejszy jest BEZO-pet Quote
aga1215 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 malawaszka napisał(a):Aga u nas chyba najpopularniejszy jest BEZO-pet Ta, którą dawałam ma dodatek chroniący jelita. I jest połowę tańsza........ No i tylko taka była w naszym sklepiku zoo. Na zamówienie zresztą. Mam nadzieję, że to świństwo teraz całe zlezie. Felek pije mleko w ogromnych ilościach - a nigdy za nim nie przepadał... Zjadł pół kubeczka jogurtu. A ja tylko czyszczę kuwetę:oops: Quote
Pysia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 aga1215 napisał(a):Ta, którą dawałam ma dodatek chroniący jelita. I jest połowę tańsza........ No i tylko taka była w naszym sklepiku zoo. Na zamówienie zresztą. Mam nadzieję, że to świństwo teraz całe zlezie. Felek pije mleko w ogromnych ilościach - a nigdy za nim nie przepadał... Zjadł pół kubeczka jogurtu. A ja tylko czyszczę kuwetę:oops: A ja przewracam dom do góry nogami w poszukiwaniu tubki:oops: Żeby Ci powiedzieć, jak ta pasta się nazywa.... Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Pysia']A ja przewracam dom do góry nogami w poszukiwaniu tubki:oops: Żeby Ci powiedzieć, jak ta pasta się nazywa.... wytrząchnij Tommy'ego z tubki to będziesz wiedziała jaka nazwa :diabloti: cze Pyśnięta :grins: Quote
aga1215 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Pysia napisał(a):A ja przewracam dom do góry nogami w poszukiwaniu tubki:oops: Żeby Ci powiedzieć, jak ta pasta się nazywa.... Dzięki :loveu: Quote
Pysia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Alicja']wytrząchnij Tommy'ego z tubki to będziesz wiedziała jaka nazwa :diabloti: cze Pyśnięta :grins:[/quoteNie wyrząsnę, bo zacznie się drzeć :shake::diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Zuzia pozdrawia Ciocię Pysię! Ło jaka Zuzia wielka już :loveu::loveu::loveu: A ciocia dawno u niej nie była, więc dziecko musiało do cioci :oops::oops::oops: I papatki mi robi :loveu: Wycałuj śliczną buziunie od cioci Pysi :loveu: [quote name='aga1215']Dzięki :loveu: BEZO-pet się nazywa :) I nie dziękuj, bo wiem co to drący się kot.... Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Hej Pyśka - przyszłam pogapić się na te piękne foty Twoich Zmoro-Szelm:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Pysia napisał(a): TV wyjada mózgi :cool1: Nie oglądaj lepiej bo Ci resztki wyje ....:diabloti: Nie martw się:loveu::loveu::loveu: Nie ma mi już co wyjadać:lol!: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ja tez pozdraiwam ciocie Pysie z centralnej Polski...:loveu: i zycze milego dnia... Aga Quote
Pysia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Doginka']Hej Pyśka - przyszłam pogapić się na te piękne foty Twoich Zmoro-Szelm:loveu::loveu::loveu: Hej Doginka :) Gdyby nie weszka to pięknych fotek nie byłoby :shake: [quote name='Medorowa']Nie martw się:loveu::loveu::loveu: Nie ma mi już co wyjadać:lol!: Wiedziałam....:evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Ja tez pozdraiwam ciocie Pysie z centralnej Polski...:loveu: i zycze milego dnia... Aga Wiem, że Polska leży w Sarnowie ale....Myślałam, że nie wszyscy się z tym zgadzaja :evil_lol: Pozdrawiamy też :loveu: Zmorka chrapie!!! Gdzie się podziało mlaskanie? :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ciociu Pysio! Mamusia mnie wycałowała. Zuzia Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 a Ty gdzie się podziewasz??? :mad: już całkiem nas zdradziłaś :placz: Quote
Pysia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciociu Pysio! Mamusia mnie wycałowała. Zuzia Zuzanko kochana :loveu: Mam nadzieję, że na żywo Cię kiedys zobaczę :loveu: [quote name='malawaszka']a Ty gdzie się podziewasz??? :mad: już całkiem nas zdradziłaś :placz: W pracy kochana... A dzisiaj to nawet 5 minut nie miałam od rana :shake: Quote
Erhan Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Jakieś pustki tu dzisiaj:cool3: Hop na pierwszą:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Erhan napisał(a):Jakieś pustki tu dzisiaj:cool3: Hop na pierwszą:evil_lol: Pustki, bo po wylince trzeba obie baby doprowadzić do porządku :roll: A to wymaga czasu, wytrwałości i....bólu rąk:roll: Jutro Szelma po wyczesaniu idzie do kąpieli a potem będzie słuzyła Justynce jako eksponat do nauki obcinania niufa :diabloti: Ciekawe jak im się współpraca ułoży :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Szelma jest borcuch. Brudzi i kołtuni się w sekundzie :angryy: Zimą nie ma jak ją wysuszyć ...Nie mam dmuchawy :placz:Kąpiel stanowi przez to problem :cool1: Nie mogłam już wytrzymać:cool3:No i dzisiaj o 7 rano znaleźliśmy się u fryzjera zaopatrzonego w dmuchawe ;)Szelmowska została wykąpana i wysuszona :multi:Była baaaaaaaaaardzo grzeczna :loveu: Teraz mam czystą i śliczną Szelmusie:loveu:Do następnego wykopanego dołka i do następnego tarzanka w błotku :mad:A na dworze leje :placz: Kilka fotek zrobiłam w salonie ale bateria mi padła :evil_lol: Za jakąś godzinke przychodzi Justynka uczyć się podcinania niufa na Szelmie :diabloti: Quote
aga1215 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pysia napisał(a):Szelma jest borcuch. Brudzi i kołtuni się w sekundzie :angryy: Zimą nie ma jak ją wysuszyć ...Nie mam dmuchawy :placz:Kąpiel stanowi przez to problem :cool1: Nie mogłam już wytrzymać:cool3:No i dzisiaj o 7 rano znaleźliśmy się u fryzjera zaopatrzonego w dmuchawe ;)Szelmowska została wykąpana i wysuszona :multi:Była baaaaaaaaaardzo grzeczna :loveu: Teraz mam czystą i śliczną Szelmusie:loveu:Do następnego wykopanego dołka i do następnego tarzanka w błotku :mad:A na dworze leje :placz: Kilka fotek zrobiłam w salonie ale bateria mi padła :evil_lol: Za jakąś godzinke przychodzi Justynka uczyć się podcinania niufa na Szelmie :diabloti: "operacja" trwa? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pysia napisał(a): Kilka fotek zrobiłam w salonie ale bateria mi padła :evil_lol: kup se nową!!! :mad: to drugi raz w ostatnich kilku dniach :mad: Quote
Recommended Posts