malawaszka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a gdzie się niufoupiór szkoli???? :razz: fotek nie oglądałam bo Pysia mnie nie odwiedza :obrazic: :diabloti: Quote
Erhan Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Pysia napisał(a): Udajemy starego morsa :diabloti: (...) Bo foczka to raczej nie jest :evil_lol: (...) To nie mors ani foczka, bo przełyka cuś zielonego, jakby żabę, a żaby nie należą do jadłospisu morsów i foczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To może być np. bocian (czarny) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Witam:p a ja sie zastanawiam czy Bahiya pamięta Cie jako jej pierwszą opiekunke czy juz raczej nie? śnieżek leci z nieba:lol: Quote
Medorowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Pysia'] Mądra mina Szelmusi :evil_lol: :roll::roll::roll: Pamietaj Pysiu, pies upodabnia sie do właściciela:roll: Quote
Erhan Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Medorowa napisał(a)::roll::roll::roll: Pamietaj Pysiu, pies upodabnia sie do właściciela:roll: Tyż prawda:diabloti:, więc Pyś uważaj, bo jak psińce pójdą na całość, to bedziesz miała dwie blond:cool3: piękności w domciu i stada wielbicieli na płocie :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cześć Pysiu! Całuski dla morsów ;-) Quote
Pysia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 malawaszka napisał(a):a gdzie się niufoupiór szkoli???? :razz: fotek nie oglądałam bo Pysia mnie nie odwiedza :obrazic: :diabloti: Niufoupiór szkoli się w Katowicach ;) A zaglądam do Ciebie, tylko robisz takie piękne fotki, że mnie zatyka :thumbs: Erhan napisał(a):To nie mors ani foczka, bo przełyka cuś zielonego, jakby żabę, a żaby nie należą do jadłospisu morsów i foczek :evil_lol: To może być np. bocian (czarny) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mors, bo morsy lubią bawić się piłeczkami :eviltong: A to zielone to piłeczka ;) Hym....Szelma ma wysokie łapy ...Myślisz, że ona się wyrodziła i do jej przodków oprócz morsa i niedźwiedzia należy tez bocian? :crazyeye::evil_lol: Pegaza napisał(a):Witam:p a ja sie zastanawiam czy Bahiya pamięta Cie jako jej pierwszą opiekunke czy juz raczej nie? śnieżek leci z nieba:lol: Nie wiem czy pamięta, ale zawsze jak mnie widzi to dostaje *******ca z radości :loveu: U nas też leci coś białego ;) Medorowa napisał(a)::roll::roll::roll: Pamietaj Pysiu, pies upodabnia sie do właściciela:roll: Dlatego Zmorka taka śliczna :loveu: Erhan napisał(a):Tyż prawda:diabloti:, więc Pyś uważaj, bo jak psińce pójdą na całość, to bedziesz miała dwie blond:cool3: piękności w domciu i stada wielbicieli na płocie :evil_lol: My wszystkie trzy w średnim wieku jesteśmy ;) Już nam to nie grozi :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Cześć Pysiu! Całuski dla morsów ;-) Cześć Izuniu ! Morsy wycałowane :loveu: Zwłaszcza ta z wielkim pycholem morsa bo sama się nadstawia ;) Quote
Pysia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dalsze foty z szaleństw przed szkoleniem :) Drugi kolega Zresztą zakochany... Dziewczyna ma powodzenie Jak widać ;) Quote
Pysia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A tego za licho nie umiałam ufocić :evil_lol: Za jasny :diabloti: Co innego czarny niuf ;) i inne pokrewne kolory Z tego to fajny łobuz :) Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 fajny ten bernaś a ja bym chciała pofocić wiemarka :loveu: koło kuźnicy jest sunia - śliczna.... w kojcu koło pieknego ogromnego domu :angryy: oni pewnie mają super ciepło a taka łysia psica w budzie :mad::angryy: Quote
Pysia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='malawaszka']fajny ten bernaś a ja bym chciała pofocić wiemarka :loveu: koło kuźnicy jest sunia - śliczna.... w kojcu koło pieknego ogromnego domu :angryy: oni pewnie mają super ciepło a taka łysia psica w budzie :mad::angryy: O gadziny!! Wiesz...Oni pewnie mają skrzynkę na listy ;) Mozna do nich napisać apel serca bez wyrzutów ;) I wrzucić do skrzynki :) A weimarek biedny przy mrozie kombinował, jakby tu usiąść nie siadając i położyć się bez leżenia :evil_lol: Banda I łabądek - Bahiya :loveu: Szwajcary z berneńczykami się ganiają ;) Ich wielu- ona jedna ;) Ale zespół z nich zgrany :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :multi::multi::multi:widziałam fotasy mnóstestwa piesów :loveu::loveu: Mamciu Pysiu :loveu::loveu::loveu::loveu:coś ci jasne piesy nie chcą się dawać focić;) Quote
Pysia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widziałam fotasy mnóstestwa piesów :loveu::loveu: Mamciu Pysiu :loveu::loveu::loveu::loveu:coś ci jasne piesy nie chcą się dawać focić;) Siakies takie niewyraźne te jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I blade :diabloti: [quote name='Medorowa']Ale fajna banda:p:p Fajna :multi: I goopawkowa ;) A ten nadal siakiś taki niewyraźny :shake: Hym...On to chyba barwy ochronne ma :evil_lol: Na czele peletonu muza gracji i lekkosci :loveu: Quote
Erhan Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Pysia'] A ten nadal siakiś taki niewyraźny :shake: Hym...On to chyba barwy ochronne ma :evil_lol: Bardzo ładne pustynne maskowanie, pasowałby kolorystycznie do piaskowego śmietnika kolegi Tedera z orgii :evil_lol:. Jeszcze trochę, jak przyjdzie wiosna i wszystko się ślicznie zazieleni, to nawet ślepy gajowy go wypatrzy :lol::lol::lol:. Ale uchi to ma fajne;) jak z reklamy czapi :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Erhan napisał(a):Bardzo ładne pustynne maskowanie, pasowałby kolorystycznie do piaskowego śmietnika kolegi Tedera z orgii :evil_lol:. Jeszcze trochę, jak przyjdzie wiosna i wszystko się ślicznie zazieleni, to nawet ślepy gajowy go wypatrzy :lol::lol::lol:. Ale uchi to ma fajne;) jak z reklamy czapi :evil_lol: :evil_lol: Chciałam mu fajną fotke zrobić, ale nie było kontrastowego tła :diabloti: On to chyba nie do lasu ale na wystawy stworzony ;) A uchi to każdy weimar ma fajne :loveu: Żyją własnym życiem :evil_lol: Na dworze błoto...W domu błoto....Po spacerze właśnie wymyłam podłogi :cool3: Po co? Nie pytajcie bo zaraz wypuszczam po jedzeniu burki na dwór :roll: Quote
Pysia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jedyna panna na szkoleniu :) Pies - ideał w maskowaniu :evil_lol: Bawimy się Za nią chłopaki! Wystarczy Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l134-1.jpg hahah a co ten weimar tu robi??? :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='malawaszka']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l134-1.jpg hahah a co ten weimar tu robi??? :evil_lol: :evil_lol: Berneńczyk non stop skakał po Bahiyi a weimar delikatnie go klateczką od niej odpychał :evil_lol: Hura! Nowy kolega przyszedł :multi: Jakis taki wyblakły :evil_lol: Na niego Witacz Za dużo ich :shake: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Pysiu ....mam coś dla Ciebie http://pl.youtube.com/watch?v=uVgXXXu5CbA Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']Pysiu ....mam coś dla Ciebie http://pl.youtube.com/watch?v=uVgXXXu5CbA Ale zajebiste:loveu::loveu: Jaki śliczny, lossie zakochałam się:mdleje: Pyśnięta dawaj więcej zdjęć:grins: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Ale zajebiste:loveu::loveu: Jaki śliczny, lossie zakochałam się:mdleje: .....ciiii...nie wiem czy Pysia podzieli Nasz entuzjazm Quote
Pysia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']Pysiu ....mam coś dla Ciebie http://pl.youtube.com/watch?v=uVgXXXu5CbA Kici kici jezyku :loveu: Chodź do Szelmusi :diabloti: Szelmusia Ci pokaże jak się je :diabloti:...jeże :evil_lol: [quote name='Medorowa']Ale zajebiste:loveu::loveu: Jaki śliczny, lossie zakochałam się:mdleje: Pyśnięta dawaj więcej zdjęć:grins: Za zakochanie w jeżu nie dam :mad: [quote name='Alicja'].....ciiii...nie wiem czy Pysia podzieli Nasz entuzjazm Pyśnięta ....liczy do dziesięciu właśnie :cool1::mad::angryy: Liczy.... Liczy..... Juz do 50 - ciu.... :angryy: Do stu.... Nadal liczy.... Moze ja przyjdę później :cool1: Quote
Pysia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Doliczyłam do 250 i mi przeszło :diabloti: Dalej psy Wyblakłe też ;) Z prawej kolory normalne - z lewej uprane w Ace :diabloti: Przestawiłam ;) Quote
Recommended Posts