Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

Udajemy starego morsa :diabloti: (...)
Bo foczka to raczej nie jest :evil_lol: (...)

To nie mors ani foczka, bo przełyka cuś zielonego, jakby żabę, a żaby nie należą do jadłospisu morsów i foczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To może być np. bocian (czarny) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
:roll::roll::roll:
Pamietaj Pysiu, pies upodabnia sie do właściciela:roll:

Tyż prawda:diabloti:, więc Pyś uważaj, bo jak psińce pójdą na całość, to bedziesz miała dwie blond:cool3: piękności w domciu i stada wielbicieli na płocie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a gdzie się niufoupiór szkoli???? :razz:

fotek nie oglądałam bo Pysia mnie nie odwiedza :obrazic:

:diabloti:

Niufoupiór szkoli się w Katowicach ;)
A zaglądam do Ciebie, tylko robisz takie piękne fotki, że mnie zatyka :thumbs:

Erhan napisał(a):
To nie mors ani foczka, bo przełyka cuś zielonego, jakby żabę, a żaby nie należą do jadłospisu morsów i foczek :evil_lol:

To może być np. bocian (czarny) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mors, bo morsy lubią bawić się piłeczkami :eviltong: A to zielone to piłeczka ;)
Hym....Szelma ma wysokie łapy ...Myślisz, że ona się wyrodziła i do jej przodków oprócz morsa i niedźwiedzia należy tez bocian? :crazyeye::evil_lol:

Pegaza napisał(a):
Witam:p
a ja sie zastanawiam czy Bahiya pamięta Cie jako jej pierwszą opiekunke czy juz raczej nie?

śnieżek leci z nieba:lol:

Nie wiem czy pamięta, ale zawsze jak mnie widzi to dostaje *******ca z radości :loveu:
U nas też leci coś białego ;)

Medorowa napisał(a):
:roll::roll::roll:
Pamietaj Pysiu, pies upodabnia sie do właściciela:roll:

Dlatego Zmorka taka śliczna :loveu:

Erhan napisał(a):
Tyż prawda:diabloti:, więc Pyś uważaj, bo jak psińce pójdą na całość, to bedziesz miała dwie blond:cool3: piękności w domciu i stada wielbicieli na płocie :evil_lol:

My wszystkie trzy w średnim wieku jesteśmy ;) Już nam to nie grozi :evil_lol:

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Pysiu! Całuski dla morsów ;-)

Cześć Izuniu ! Morsy wycałowane :loveu: Zwłaszcza ta z wielkim pycholem morsa bo sama się nadstawia ;)

Posted

fajny ten bernaś a ja bym chciała pofocić wiemarka :loveu: koło kuźnicy jest sunia - śliczna.... w kojcu koło pieknego ogromnego domu :angryy: oni pewnie mają super ciepło a taka łysia psica w budzie :mad::angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']fajny ten bernaś a ja bym chciała pofocić wiemarka :loveu: koło kuźnicy jest sunia - śliczna.... w kojcu koło pieknego ogromnego domu :angryy: oni pewnie mają super ciepło a taka łysia psica w budzie :mad::angryy:
O gadziny!!
Wiesz...Oni pewnie mają skrzynkę na listy ;) Mozna do nich napisać apel serca bez wyrzutów ;) I wrzucić do skrzynki :)
A weimarek biedny przy mrozie kombinował, jakby tu usiąść nie siadając i położyć się bez leżenia :evil_lol:

Banda

I łabądek - Bahiya :loveu:

Szwajcary z berneńczykami się ganiają ;)

Ich wielu- ona jedna ;)

Ale zespół z nich zgrany :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widziałam fotasy mnóstestwa piesów :loveu::loveu:

Mamciu Pysiu :loveu::loveu::loveu::loveu:coś ci jasne piesy nie chcą się dawać focić;)
Siakies takie niewyraźne te jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I blade :diabloti:

[quote name='Medorowa']Ale fajna banda:p:p
Fajna :multi:

I goopawkowa ;)

A ten nadal siakiś taki niewyraźny :shake:

Hym...On to chyba barwy ochronne ma :evil_lol:

Na czele peletonu muza gracji i lekkosci :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']
A ten nadal siakiś taki niewyraźny :shake:

Hym...On to chyba barwy ochronne ma :evil_lol:

Bardzo ładne pustynne maskowanie, pasowałby kolorystycznie do piaskowego śmietnika kolegi Tedera z orgii :evil_lol:.

Jeszcze trochę, jak przyjdzie wiosna i wszystko się ślicznie zazieleni, to nawet ślepy gajowy go wypatrzy :lol::lol::lol:.

Ale uchi to ma fajne;) jak z reklamy czapi :evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Bardzo ładne pustynne maskowanie, pasowałby kolorystycznie do piaskowego śmietnika kolegi Tedera z orgii :evil_lol:.

Jeszcze trochę, jak przyjdzie wiosna i wszystko się ślicznie zazieleni, to nawet ślepy gajowy go wypatrzy :lol::lol::lol:.

Ale uchi to ma fajne;) jak z reklamy czapi :evil_lol:

:evil_lol: Chciałam mu fajną fotke zrobić, ale nie było kontrastowego tła :diabloti:
On to chyba nie do lasu ale na wystawy stworzony ;)
A uchi to każdy weimar ma fajne :loveu: Żyją własnym życiem :evil_lol:

Na dworze błoto...W domu błoto....Po spacerze właśnie wymyłam podłogi :cool3: Po co? Nie pytajcie bo zaraz wypuszczam po jedzeniu burki na dwór :roll:

Posted

[quote name='Alicja']Pysiu ....mam coś dla Ciebie

http://pl.youtube.com/watch?v=uVgXXXu5CbA
Kici kici jezyku :loveu: Chodź do Szelmusi :diabloti: Szelmusia Ci pokaże jak się je :diabloti:...jeże :evil_lol:

[quote name='Medorowa']Ale zajebiste:loveu::loveu: Jaki śliczny, lossie zakochałam się:mdleje:

Pyśnięta dawaj więcej zdjęć:grins:
Za zakochanie w jeżu nie dam :mad:

[quote name='Alicja'].....ciiii...nie wiem czy Pysia podzieli Nasz entuzjazm
Pyśnięta ....liczy do dziesięciu właśnie :cool1::mad::angryy:

Liczy....
Liczy.....
Juz do 50 - ciu....

:angryy:

Do stu....

Nadal liczy....

Moze ja przyjdę później :cool1: