Pysia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 malawaszka napisał(a):ale widziałyśmy się jak wiozłam Was z Sari :eviltong: a jesteś przesiąknięta prątkami :evil_lol: Aleś wymyśliła :cool1: W sobotę to ja byłam juz na chodzie, tylko ciut osłabiona po chorobie ;) Nie powinnaś wychodzić z mieszkania bo klatki schodowe i windy są zbiorowiskiem bakterii :diabloti: Quote
Doginka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Tak ładnie zapraszałaś, to przyszłam sie przywitać i lecę dalej:p Quote
Izabela124. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ja rownie przyszlam sie przywitac, buziaczki I zaparszam do siebie Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cześć zarazo tii tii kizi mizi:loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pozdrowienia z Warszawy...:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Doginka']Tak ładnie zapraszałaś, to przyszłam sie przywitać i lecę dalej:p Witaj :multi: [quote name='Izabela124.']Ja rownie przyszlam sie przywitac, buziaczki I zaparszam do siebie W wolnej chwili przylecę ;) Witaj :multi: [quote name='Medorowa']Cześć zarazo tii tii kizi mizi:loveu::loveu: Szurnieta jak zwykle :loveu::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pozdrowienia z Warszawy...:loveu::loveu: Pozdrowienia ze wsi zwanej Sarnów :loveu::loveu::loveu: A ja razem z weszką byłam u małych grzywaczy :loveu: Zostałam powalona, nadjedzona i....wyszłam zakochana w jednej suni :loveu: Gdyby nie to, że ma zostaw w hodowli to byłaby moja ;) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba oszalałam ale ona jest nie dość, że cudna, czarna to jeszcze ma taki świetny charakter :loveu: I cały czas leciała do cioci Pysi :loveu: Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pysia napisał(a):I cały czas leciała do cioci Pysi :loveu: :turn-l: w przerwach kiedy nie była u mnie :diabloti: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Oj zjadliwe te choróbska teraz ... Kiedyś na zap.oskrzeli i inne pierdy człek se chorował i już a teraz wszystkim można sie zarazić ...masakra :shake::shake::shake: A o grzywkach u Waszki czytałam ;)....no dobranapisam ......zazdraszczam :roll::p Quote
Pysia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='malawaszka']:turm-l: w przerwach kiedy nie była u mnie :diabloti: Akurat :eviltong: To u mnie na kolankach spała :loveu: I mnie obrabiała na leżąco :multi: [quote name='Alicja']Oj zjadliwe te choróbska teraz ... Kiedyś na zap.oskrzeli i inne pierdy człek se chorował i już a teraz wszystkim można sie zarazić ...masakra :shake::shake::shake: A o grzywkach u Waszki czytałam ;)....no dobranapisam ......zazdraszczam :roll::p Karol chyba teraz czuje się lepiej, bo poszedł do kompa ;) Grzywki małe są...:loveu::loveu::loveu: Powinny takie zostać ;) O tej czarnuli to myślę bezustannie.... Chyba mnie powaliło z głupoty :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pysia napisał(a):Akurat :eviltong: To u mnie na kolankach spała :loveu: I mnie obrabiała na leżąco :multi: taak taaak taaakk - Ty, Ciebie, Twoje, itd.... :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 malawaszka napisał(a):taak taaak taaakk - Ty, Ciebie, Twoje, itd.... :evil_lol: Zaraz powiesz, że to Ty chciałaś grzywka :diabloti: Albo ukraść jednego :diabloti: Quote
Pysia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Oto zagadka pt: " Kto powalił Pysie" rozwiązana :diabloti: Dumna zdobywczyni pysiowego serca :loveu: " I nie będziesz miała innych grzywków jak mnie mieć nie będziesz" - takiej modlitwy mnie nauczyła :evil_lol: A ta upodobała sobie ciekawe miejsce u Pysi :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... http://img292.imageshack.us/img292/3600/dsc0257fj8.jpg Quote
resuruss Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Moje zakalce :loveu::loveu::loveu: Nio Pysia chciała uprowadzic mojego czubka :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='resuruss']Moje zakalce :loveu::loveu::loveu: Nio Pysia chciała uprowadzic mojego czubka :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciągnie swój do swego ;).........:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... http://img292.imageshack.us/img292/3600/dsc0257fj8.jpg Ty się śmiej a w środku Cię zzera zazdrosć :diabloti: [quote name='resuruss']Moje zakalce :loveu::loveu::loveu: Nio Pysia chciała uprowadzic mojego czubka :evil_lol: Ja też zakalec Twój? :crazyeye: Nie czubka tylko ....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...porąbało mnie :mdleje: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciągnie swój do swego ;).........:loveu::loveu: Alka :mad::mad::mad::evil_lol: [quote name='resuruss']:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Zakaz śmiacia !! :mad: Wiesz, że jak zmienisz zdanie to mam w domu miejsce dla takiej pchły :loveu: Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pysia napisał(a):Zaraz powiesz, że to Ty chciałaś grzywka :diabloti: Albo ukraść jednego :diabloti: jakbym chciała to bym miała :eviltong::loveu: Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witaj Babcia! Widzę, że pchły rozłażą sie po galeriach...:evil_lol: śliczne pchły, to jakiś nowy gatunek???? nie chcesz może trochę liczi albo brzoskwiń, bo Tz wypija soki z puszek, a nam każe zżerać owoce... one słodkie są, mamy mdłości...:p Quote
anetta Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A Zmorka i Szelmusia to nie? No też, też!!! Wszędzie te cukiereczki nooo :loveu: Ress, gratuluje maluchów! Quote
Doginka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Boziu, Pysia jakie te grzywki słodziutkie, a ta czarna:mdleje: zakochałam się Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Boziu jakie sliczne szczylki, ja to bym je wszytkie do siebie zabrala:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pysiu chciałam powiedzieć, że skarpetki Ci się prują:roll::roll: http://img524.imageshack.us/img524/5233/dsc0012bp3.jpg Quote
e.v.a Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://img153.imageshack.us/img153/8987/dsc0255wv6.jpg Pysiu a dlaczego on chce na ciebie nasiusiac:roll::roll::roll:?? Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hihi a ja myślałam, że Pysia ma nowego lokatora:lol: Słodkie szczyle:loveu: Quote
Recommended Posts