Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Pysia napisał(a):No i pchła została w nowym donku :) Ale popis dała....masakra :crazyeye: Ze strachu nawarczała i nastraszyła zębami malawaszke , potem innych :crazyeye: Nawet mnie złapała zębami za ręke :crazyeye: Trzymajcie kciuki, aby szybciuto przestała się bać bo nikt nie chce rzucającego się piesa :placz: Boli mnie głowa, brzuch..... I choćby nie wiem co to boję się i tyle!! A boję się zawsze .... no to szczymam apy :kciuki: Quote
Pysia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Trzymaj :) Myślę, że jak mała się przyzwyczai to przestanie wszystkich straszyć ;) A przylepa z nij jest :loveu: Tylko niech się nauczy szybciutko załatwiać na dworku .... Jestem tak zmęczona jakby nie wiadomo co robiła :crazyeye: I dzięki Justynka a potem weszka, że mnie transportem poratowałyście :loveu: Mimo braku czasu...:oops: W sumie to jednak wolę duże psy :) Są mniej wrażliwe ;) Fajna ta pchła, ale jednak za mała, za krucha i za delikatna ;) Ona wazy 3 kg ze smyczą i obrożą :crazyeye: To tyle co 2 tygodniowe szczenie niufa ....:evil_lol: Z wujkiem Ju :) Z zabaweczką Quote
Pegaza Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Cze Pyska:p taa wanna rogowa by się przydała :roll:ale miejsca na nią brak... fajna ta pchła podobna do czi:loveu: a ja wole jednak małe pchły....mniej są pracochłonne...:p Quote
Pysia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Pyska:p taa wanna rogowa by się przydała :roll:ale miejsca na nią brak... fajna ta pchła podobna do czi:loveu: a ja wole jednak małe pchły....mniej są pracochłonne...:p Cze Pegaza :multi: Ja jednak wolę duże niedźwiedzie bo są spokojniejsze choć bardziej pracochłonne ;) Zmorka właśnie próbuje mnie przekonać, że jest głodna :razz: Quote
Medorowa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Cudna ta mała pchła, ale co prawda, to prawda, nie ma to jak duze bydlaki:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Chwila refleksji :) Z małego Upiora Bahiya wyrasta na prawdziwą dame :multi: Jest coraz grzeczniejsza i spokojniejsza :loveu: Z każdym przyjazdem do mnie widzę jej odmiane i doroślenie. Od wczoraj uczęszcza na szkolenie, i ponoć jestem babcią baaaaaaaardzo mądrego psa :multi::loveu: Ja o tym wiedziałam, ale Justynka i Tomek musieli się przekonać, ze ich pies to nie goopolek tylko mądra bestia - mądrzejsza od nich samych ;) Na fotce - Bahiya w wieku niecałych 10 miesięcy :loveu: Mimo wszystko to nadal szczeniaczek :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nikt nie zagląda, ale i tak wstawię kilka fotek ;) Liniejaca Zmoreczka Bahiya w zabawie Z piłeczką Szelmusia I dla odmiany ;) Bouvier czyli BIG LADY Quote
Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 yhm yhm ja zaglądam z doskoku :cool3: a tak wogle to cze:p Bahiya jest większa od mamuni:p Quote
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l140-1.jpg śliczna :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l168-1.jpg hahahahah :roflt: Quote
anetta Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Aaaaa, Upiorek :loveu: i Big Lady :loveu: Quote
Pysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Pegaza']yhm yhm ja zaglądam z doskoku :cool3: a tak wogle to cze:p Bahiya jest większa od mamuni:p Cześć :) Zgadza się - bahiya jest sporo większa od mamusi... [quote name='malawaszka']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l140-1.jpg śliczna :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l168-1.jpg hahahahah :roflt: Lady jest śliczna :loveu: No...moze nie tak jak niuf ale prawie ;) A z Szelmusi było się śmiać? :mad::evil_lol: [quote name='Medorowa']Ale ona już wielka:mdleje::mdleje: Sie wyrosło dziewczynce :crazyeye:;) [quote name='anetta']Aaaaa, Upiorek :loveu: i Big Lady :loveu: A Zmorka i Szelmusia to nie? :placz: Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Pysia napisał(a):Nikt nie zagląda, ale i tak wstawię kilka fotek ;)... Ja zaglądam, tylko mało ostatnio się udzielam, bo byłam kilka dni w Zakopcu na nartach:p:multi::multi::eviltong: DOBRANOC:hand: Quote
Pysia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Doginka napisał(a):Ja zaglądam, tylko mało ostatnio się udzielam, bo byłam kilka dni w Zakopcu na nartach:p:multi::multi::eviltong: DOBRANOC:hand: Super miałaś :multi: Witajcie i miłego dnia życzę :) Karol teraz chory :placz: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :p...se wróciłam i przyszłam pooglądać duze pieski :grins: Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Pysia']Super miałaś :multi: Witajcie i miłego dnia życzę :) Karol teraz chory :placz: Współczuję - pewnie teraz musisz robić za pielęgniarkę - chłopcy raczej każdy katarek wyolbrzymiają do zapalenia płuc:razz: Odwiedzę Cię wieczorkiem Quote
Pegaza Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Trza uważac bo epidemia jest u Pyski:evil_lol: jeszcze się zarazimy więc ja szybko robie myk...:scared: Quote
Izabela124. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witanko, ja tu pierwszy raz zajrzalam, bo zobaczylam na bannerku nufki, a ja je bardzo lubie, i chce takiego w przyszlosci miec, pozdrawiam serdecznie Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 o rany teraz Karol :shake: zdrowiej chłopie!!!!!! :drinking: Quote
Pysia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja']:p...se wróciłam i przyszłam pooglądać duze pieski :grins: Cieszę się Alu, bo mi Ciebie brakowało :loveu: [quote name='Doginka']Współczuję - pewnie teraz musisz robić za pielęgniarkę - chłopcy raczej każdy katarek wyolbrzymiają do zapalenia płuc:razz: Odwiedzę Cię wieczorkiem Karol jest niekłopotliwym pacjentem :loveu: Zapraszam :) [quote name='Pegaza']Trza uważac bo epidemia jest u Pyski:evil_lol: jeszcze się zarazimy więc ja szybko robie myk...:scared: Ja to dziadostwo przywlekłam z pracy :angryy: Gamonie zamiast siedzieć w domu to chorzy do pracy przychodzą i sieją prątki :angryy: Potem i tak ląduja na L4 ale po drodze połowa ludzi pada :cool1: [quote name='Izabela124.']Witanko, ja tu pierwszy raz zajrzalam, bo zobaczylam na bannerku nufki, a ja je bardzo lubie, i chce takiego w przyszlosci miec, pozdrawiam serdecznie Witay serdecznie w zwariowanej czarnej galerii :multi: Nieco na odwrót czarnosci humorki mamy zawsze różowe ;) [quote name='Medorowa']Cześć Pyśnięta:p:p Cześć wariatko :loveu: [quote name='Iza i Avanti']Masz cudowną wnusię, Pysiu! I jaką mądrą :loveu: [quote name='malawaszka']o rany teraz Karol :shake: zdrowiej chłopie!!!!!! :drinking: Noooooooooooo...Karol to mnie raniutko nastraszył bardzo :cool3: Wstał bardzo słaby i omdlał na dole :roll: Ma wysoka temperature i objawy typowo grypowe :shake: Teraz leży w łóżku nafaszerowany lekami.... Przekażę mu pozdrowienia od Ciebie :loveu: Sari w nowym domku robi rewolucje wesołości :multi: I od niedzieli nie nabrudziła ani razu!!!! Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Pysia napisał(a): Ja to dziadostwo przywlekłam z pracy :angryy: Gamonie zamiast siedzieć w domu to chorzy do pracy przychodzą i sieją prątki :angryy: Potem i tak ląduja na L4 ale po drodze połowa ludzi pada :cool1: :mad:kłamczucho a jak ja się pytałam czy się od Ciebie nie zarażę toś mówiła, że niieeee nieeeeee :mad: masz szczeście, że łykam tony uodparniczy teraz :cool1: Quote
Pysia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 malawaszka napisał(a)::mad:kłamczucho a jak ja się pytałam czy się od Ciebie nie zarażę toś mówiła, że niieeee nieeeeee :mad: masz szczeście, że łykam tony uodparniczy teraz :cool1: Bo myslałam, że zapalenie zatok powoduje...kuna nie wiem co :roll: Jednak dowiedziałam się, że jednak wirusy też :cool1: Co do zarażenia to nie widziałyśmy sie wtedy :eviltong: A wirtualnie dość trudno :evil_lol: Mniemam, że nawet jest to niemożliwe :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ale widziałyśmy się jak wiozłam Was z Sari :eviltong: a jesteś przesiąknięta prątkami :evil_lol: Quote
Recommended Posts