Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
No i pchła została w nowym donku :) Ale popis dała....masakra :crazyeye: Ze strachu nawarczała i nastraszyła zębami malawaszke , potem innych :crazyeye: Nawet mnie złapała zębami za ręke :crazyeye: Trzymajcie kciuki, aby szybciuto przestała się bać bo nikt nie chce rzucającego się piesa :placz:
Boli mnie głowa, brzuch..... I choćby nie wiem co to boję się i tyle!! A boję się zawsze ....

no to szczymam apy :kciuki:

Posted

Trzymaj :) Myślę, że jak mała się przyzwyczai to przestanie wszystkich straszyć ;) A przylepa z nij jest :loveu: Tylko niech się nauczy szybciutko załatwiać na dworku ....
Jestem tak zmęczona jakby nie wiadomo co robiła :crazyeye:

I dzięki Justynka a potem weszka, że mnie transportem poratowałyście :loveu: Mimo braku czasu...:oops:

W sumie to jednak wolę duże psy :) Są mniej wrażliwe ;) Fajna ta pchła, ale jednak za mała, za krucha i za delikatna ;) Ona wazy 3 kg ze smyczą i obrożą :crazyeye: To tyle co 2 tygodniowe szczenie niufa ....:evil_lol:
Z wujkiem Ju :)

Z zabaweczką

Posted

Cze Pyska:p
taa wanna rogowa by się przydała :roll:ale miejsca na nią brak...

fajna ta pchła podobna do czi:loveu:
a ja wole jednak małe pchły....mniej są pracochłonne...:p

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Pyska:p
taa wanna rogowa by się przydała :roll:ale miejsca na nią brak...

fajna ta pchła podobna do czi:loveu:
a ja wole jednak małe pchły....mniej są pracochłonne...:p

Cze Pegaza :multi:
Ja jednak wolę duże niedźwiedzie bo są spokojniejsze choć bardziej pracochłonne ;)
Zmorka właśnie próbuje mnie przekonać, że jest głodna :razz:

Posted

Chwila refleksji :)
Z małego Upiora Bahiya wyrasta na prawdziwą dame :multi: Jest coraz grzeczniejsza i spokojniejsza :loveu: Z każdym przyjazdem do mnie widzę jej odmiane i doroślenie. Od wczoraj uczęszcza na szkolenie, i ponoć jestem babcią baaaaaaaardzo mądrego psa :multi::loveu: Ja o tym wiedziałam, ale Justynka i Tomek musieli się przekonać, ze ich pies to nie goopolek tylko mądra bestia - mądrzejsza od nich samych ;)
Na fotce - Bahiya w wieku niecałych 10 miesięcy :loveu:

Mimo wszystko to nadal szczeniaczek :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']yhm yhm ja zaglądam z doskoku :cool3:
a tak wogle to cze:p

Bahiya jest większa od mamuni:p
Cześć :)
Zgadza się - bahiya jest sporo większa od mamusi...

[quote name='malawaszka']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l140-1.jpg
śliczna :loveu:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l168-1.jpg
hahahahah :roflt:
Lady jest śliczna :loveu: No...moze nie tak jak niuf ale prawie ;)
A z Szelmusi było się śmiać? :mad::evil_lol:

[quote name='Medorowa']Ale ona już wielka:mdleje::mdleje:
Sie wyrosło dziewczynce :crazyeye:;)

[quote name='anetta']Aaaaa, Upiorek :loveu: i Big Lady :loveu:
A Zmorka i Szelmusia to nie? :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Nikt nie zagląda, ale i tak wstawię kilka fotek ;)...

Ja zaglądam, tylko mało ostatnio się udzielam, bo byłam kilka dni w Zakopcu na nartach:p:multi::multi::eviltong:
DOBRANOC:hand:

Posted

Doginka napisał(a):
Ja zaglądam, tylko mało ostatnio się udzielam, bo byłam kilka dni w Zakopcu na nartach:p:multi::multi::eviltong:
DOBRANOC:hand:

Super miałaś :multi:
Witajcie i miłego dnia życzę :)
Karol teraz chory :placz:

Posted

[quote name='Pysia']Super miałaś :multi:
Witajcie i miłego dnia życzę :)
Karol teraz chory :placz:
Współczuję - pewnie teraz musisz robić za pielęgniarkę - chłopcy raczej każdy katarek wyolbrzymiają do zapalenia płuc:razz:
Odwiedzę Cię wieczorkiem

Posted

[quote name='Alicja']:p...se wróciłam i przyszłam pooglądać duze pieski :grins:
Cieszę się Alu, bo mi Ciebie brakowało :loveu:

[quote name='Doginka']Współczuję - pewnie teraz musisz robić za pielęgniarkę - chłopcy raczej każdy katarek wyolbrzymiają do zapalenia płuc:razz:
Odwiedzę Cię wieczorkiem
Karol jest niekłopotliwym pacjentem :loveu:
Zapraszam :)

[quote name='Pegaza']Trza uważac bo epidemia jest u Pyski:evil_lol: jeszcze się zarazimy więc ja szybko robie myk...:scared:
Ja to dziadostwo przywlekłam z pracy :angryy: Gamonie zamiast siedzieć w domu to chorzy do pracy przychodzą i sieją prątki :angryy: Potem i tak ląduja na L4 ale po drodze połowa ludzi pada :cool1:

[quote name='Izabela124.']Witanko, ja tu pierwszy raz
zajrzalam, bo zobaczylam na bannerku nufki, a ja je bardzo lubie, i chce takiego w przyszlosci miec, pozdrawiam serdecznie
Witay serdecznie w zwariowanej czarnej galerii :multi: Nieco na odwrót czarnosci humorki mamy zawsze różowe ;)

[quote name='Medorowa']Cześć Pyśnięta:p:p
Cześć wariatko :loveu:

[quote name='Iza i Avanti']Masz cudowną wnusię, Pysiu!
I jaką mądrą :loveu:

[quote name='malawaszka']o rany teraz Karol :shake: zdrowiej chłopie!!!!!! :drinking:
Noooooooooooo...Karol to mnie raniutko nastraszył bardzo :cool3: Wstał bardzo słaby i omdlał na dole :roll: Ma wysoka temperature i objawy typowo grypowe :shake: Teraz leży w łóżku nafaszerowany lekami....
Przekażę mu pozdrowienia od Ciebie :loveu:

Sari w nowym domku robi rewolucje wesołości :multi: I od niedzieli nie nabrudziła ani razu!!!!

Posted

Pysia napisał(a):

Ja to dziadostwo przywlekłam z pracy :angryy: Gamonie zamiast siedzieć w domu to chorzy do pracy przychodzą i sieją prątki :angryy: Potem i tak ląduja na L4 ale po drodze połowa ludzi pada :cool1:

:mad:kłamczucho a jak ja się pytałam czy się od Ciebie nie zarażę toś mówiła, że niieeee nieeeeee :mad: masz szczeście, że łykam tony uodparniczy teraz :cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
:mad:kłamczucho a jak ja się pytałam czy się od Ciebie nie zarażę toś mówiła, że niieeee nieeeeee :mad: masz szczeście, że łykam tony uodparniczy teraz :cool1:

Bo myslałam, że zapalenie zatok powoduje...kuna nie wiem co :roll: Jednak dowiedziałam się, że jednak wirusy też :cool1:
Co do zarażenia to nie widziałyśmy sie wtedy :eviltong: A wirtualnie dość trudno :evil_lol: Mniemam, że nawet jest to niemożliwe :diabloti: