Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Ludzie Wy to macie gadane:crazyeye: Gdzie są jakieś zdjęcia! Musze się przekopać.

Dzisiaj taki ponury dzień, że tylko spać się chce...

życzymy dużo zdrówka!

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ludzie Wy to macie gadane:crazyeye: Gdzie są jakieś zdjęcia! Musze się przekopać.

Dzisiaj taki ponury dzień, że tylko spać się chce...

życzymy dużo zdrówka!

Uuuuuuuuuuuuuuu...Z fotkami to ostatnio u mnie cieniutko :oops: Baby wyliniałe i pogoda nie sprzyja :shake: A i ja jakoś czasu nie miałam na robienie i wstawianie fot :roll:

Alicja napisał(a):
:multi::multi::multi:Pysia zdrowieje :multi:

:hmmmm: to kiedy te faworki :razz::razz:

Zdrowieję :multi: A czułam się tragicznie :razz:
Faworki pewnie niedługo bo lubię :loveu:

Muszę się zabrać za obcinanie paskud :roll: Zmorka ma łałok zarośnięty, portki długie strasznie no i te pióra na łapach :crazyeye: Reszta wyliniała, i wygląda dość dziwnie :evil_lol: Szelma tez ma łałok i portki do wyciachania ;) Potem kąpiel obu Zmoroszelm. Zmorka na wszelki wypadek pójdzie do wany w towarzystwie leczniczego szamponu - żeby stan skóry poprawić po zapaleniu ;)
Już mi się słabo robi na samą myśl.... Godziny kapieli i suszenia :mdleje: Szelma dodatkowo nie lubi suszarki :flaming:Po kąpieli w nocy będzie z nami spała w sypialni. Nie wiem czy ja to przeżyję :grab:

Posted

Pysia napisał(a):

Faworki pewnie niedługo bo lubię :loveu:

czyli mam rozumieć , że Mnie nie zapraszasz :obrazic:...zapamiętam ...czytałam ............................................

:roll::eviltong:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Pysiu nie zazdroszczę:evil_lol: Ja to tylko naleje wody do wanienki i gotowe. Wszystko zajmuje z 15-20min.

U Ciebie to roboty na cały dzień

U nas to jakieś 3 godziny na jednego psa :cool1: Przy czym jest to czas bez suszenia :shake: Samo namoczenie trwa najdłuzej :flaming:Ich ierść kompletnie nie przyjmuje wody :cool1: Spływa jak po przysłowiowej kaczce :evil_lol:

Alicja napisał(a):
czyli mam rozumieć , że Mnie nie zapraszasz :obrazic:...zapamiętam ...czytałam ............................................

:roll::eviltong:

Przybywaj gangreno :bigok: W sobote będą na bank pączki ;)

Własnie zamówiłam u weta szampony :mdleje: Nie pytajcie ile zapłacę bo mi słabo :huh: Muszę pamiętać, żeby nigdy nie kąpać futer w jednym czasie .... To ostatni raz :cool1:

Posted

anetta napisał(a):
Pysia, zdrówka życze.

Witam sie grzecznie w galeryjce. Od razu zdrowka zycze bo sledzilam rozwoj wirusa:shake:.
Przyznaje ze poczytalam tylko ostatnie 100 stron...wiecej nie dalam rady. I musze powiedziec ze psice przecudne:loveu:...sliczne:loveu:..kochane:loveu:...i grzeczne:loveu::diabloti:

Co to łałok?

Wlasnie...tez chcialabym wiedziec co to lalok:oops:

Posted

Pysia napisał(a):

Tłusty czwartek jest JUTRO tzn. chyba w czwartek:PROXY5: no chyba , że został przeniesiony na sobotę... :hmmmm:

Posted

anetta napisał(a):
Pysia, zdrówka życze.

Czytałam że maja być zdjęcia Upiora...?:diabloti:

Co to łałok?

Zdrówko coraz lepiej - dzięki :loveu:

Są fotki Upiora w kompie :diabloti: Ale robione w psim pokoju i siakieś takie....

lolka75 napisał(a):
Wlasnie...tez chcialabym wiedziec co to lalok:oops:

Łałok to podgardle kudły ;)

malawaszka napisał(a):
ja wiem ja wiem :multi: łałok to podgardle :cool3:

Patrz jaka Ty rozgarnięta jesteś :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
Cze Pyska:p
ja kąpałam dzis tą dużą i ledwo tu siedze tak mnie napier kręgosłup:mad:
dawno mnie nie było ale remoncik sie przedłużyl...

Ha!! A widzisz ;) Ja przy kąpieli psa dowiedziałam się po cholere mi taka wielka narożna wanna :diabloti: Wchodzę w spodenkach razem z futrem, siadam sobie na siedzonku i robię myju myju pieskowi w luksusach i bez bólu kręgosłupa :multi: Polecam ;)

Ravk napisał(a):
Tłusty czwartek jest JUTRO tzn. chyba w czwartek:PROXY5: no chyba , że został przeniesiony na sobotę... :hmmmm:

Tyle mnie znasz a jeszcze nie wiesz, że dla mnie czas płynie w szczególny sposób? :diabloti: U mnie tłusty czwartek jest dopiero w sobote :evil_lol:

Posted

Pysiu jak dobrze, że wracasz do zdrowych:multi::multi::multi:
Nie pogadam dzisiaj, bo chce mi się spać - jestem wykończona egzaminem:razz: - niby tylko 45 minut, a zmęczyło mnie to na cały dzionek - ale zdałam i za 3 tygodnie odbieram swoje Prawo Jazdy:multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
http://www.dogomania.pl/forum/showth...94#post9405294
Zapraszamy na Pyśśśny bazarek z przetworami Pysi :loveu:

Zapraszamy - cel wielki na szczotki weszki ;) ( czyt. na sznaucery :evil_lol:)

Doginka napisał(a):
Pysiu jak dobrze, że wracasz do zdrowych:multi::multi::multi:
Nie pogadam dzisiaj, bo chce mi się spać - jestem wykończona egzaminem:razz: - niby tylko 45 minut, a zmęczyło mnie to na cały dzionek - ale zdałam i za 3 tygodnie odbieram swoje Prawo Jazdy:multi::multi::multi:

Hura :multi::multi::multi: Zdałas :multi::multi::multi: A ja jestem tchórz :oops:

Posted

Pysia napisał(a):

Hura :multi::multi::multi: Zdałas :multi::multi::multi: A ja jestem tchórz :oops:

ale ja zdałam za trzecm podejściem:oops:
Ale miałam egzaminatora zajebistego - Pycha Ciacho do schrupania:loveu::loveu::loveu:
Wybacz, ale już muszę iść do łózia, bo ledwo na oczy patrzę ze zmęczenia - taki krótki egzamin, a na cały dzień mnie powalil:cool3: - ale zdałam:multi::p
DOBRANOC:hand:

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo - nie tak całkiem na moje :razz: - na te bezdomne :shake: Dzięki Pysiu :loveu:

Wiem że nie Twoje ale szczotki mi się z Tobą kojarzą ;)

Doginka napisał(a):
ale ja zdałam za trzecm podejściem:oops:
Ale miałam egzaminatora zajebistego - Pycha Ciacho do schrupania:loveu::loveu::loveu:
Wybacz, ale już muszę iść do łózia, bo ledwo na oczy patrzę ze zmęczenia - taki krótki egzamin, a na cały dzień mnie powalil:cool3: - ale zdałam:multi::p
DOBRANOC:hand:

Jestem z Ciebie dumna !! :multi::loveu:
Z siebie nie....:razz:

Posted

Proszę Upiora ze Zmorką :)
Po lewej Upiór - po prawej jej mama - Zmorka. Dodam że wiek Upiora to 9,5 m-ca....

Druga fotka :)

I anielski Upiorek :loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to jest to tulkane przez Nas maleństwo ...coś kręcisz :shake: albo Justynka podmieniła :razz::razz::loveu::loveu:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l39-5.jpg

haaaaaaaaaa ja też wiedziałam co to łałok ...ale siem nie wyrychlałam bo zaś by było ze się wymądrzam :eviltong::eviltong::eviltong:

cześć Pyśśśśśśśśśśśśś...................na :multi::multi::multi:

Posted

Pysia napisał(a):
U nas to jakieś 3 godziny na jednego psa :cool1: Przy czym jest to czas bez suszenia :shake: Samo namoczenie trwa najdłuzej :flaming:Ich ierść kompletnie nie przyjmuje wody :cool1: Spływa jak po przysłowiowej kaczce :evil_lol:

Własnie zamówiłam u weta szampony :mdleje: Nie pytajcie ile zapłacę bo mi słabo :huh: Muszę pamiętać, żeby nigdy nie kąpać futer w jednym czasie .... To ostatni raz :cool1:

Ile, ile:cool3::cool3::cool3::diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Proszę Upiora ze Zmorką :)
Po lewej Upiór - po prawej jej mama - Zmorka. Dodam że wiek Upiora to 9,5 m-ca....

:turn-l:A całkiem po prawej to kto?

Posted

Alicja napisał(a):
:crazyeye:to jest to tulkane przez Nas maleństwo ...coś kręcisz :shake: albo Justynka podmieniła :razz::loveu:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l39-5.jpg

haaaaaaaaaa ja też wiedziałam co to łałok ...ale siem nie wyrychlałam bo zaś by było ze się wymądrzam :eviltong:

cześć Pyśśśśśśśśśśśśś...................na :multi:

Pewnie że kręce :diabloti: Zrobiłam fotomontaż :evil_lol:

Medorowa napisał(a):
Ile, ile:cool3::diabloti:

Chcesz w łeb? :mad:

Ravk napisał(a):
:turn-l:A całkiem po prawej to kto?

Czy ja Ci kiedyś mówiłam, żeś wredny? :mad::diabloti::evil_lol:

Alicja napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

A Ty co? Gdzie pączki? :mad:

Doginka napisał(a):
Cześć - wpadłam na sekundeczkę zobaczyć Twoje Upioraski i Zmorki:crazyeye::loveu: i lecę dalej:p na spacer z kundlami moimi:hand:

Uważaj bo kominy dla mioteł są szkodliwe i lubią stawać na ich drodze :diabloti:

Chyba jestem złośliwa :crazyeye: