Pysia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 malawaszka napisał(a):Pysiulku zdrowiej!!!! :drinking: Jutro do lekarza. Oczywiście Ju nie ma :mad: Będzie dopiero we wtorek :cool1: A tu tak wieje, że zaraz pofruniemy razem z domem licho wie gdzie :-o Jak ja jutro do lekarza dojadę? :placz: Quote
malawaszka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ehhh pomogłabym Ci, ale jutro muszę jechac z Oliwią na ćwiczenia :shake: Quote
Pysia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 malawaszka napisał(a):ehhh pomogłabym Ci, ale jutro muszę jechac z Oliwią na ćwiczenia :shake: Dam se rade ;) Tylko muszę tampony do nosa wsadzić.... Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kup sobie te mini mini:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Pysia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Doginka napisał(a):Kup sobie te mini mini:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Muszę kupić te najbardziej chłonne, bo te mini mini to po minucie nadawałyby się do wymiany ;) Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Pysia napisał(a):Muszę kupić te najbardziej chłonne, bo te mini mini to po minucie nadawałyby się do wymiany ;) Nie wygoopiaj siem - nos sobie rozepchasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i będziesz miała kopalnie:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Pysia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Doginka napisał(a):Nie wygoopiaj siem - nos sobie rozepchasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i będziesz miała kopalnie:evil_lol::evil_lol::eviltong: No co Ty ;) Będę wtedy handlować jako szejk :diabloti: Będę bogata :loveu::multi: A ceny paliwa wciąż rosną :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Hahahahahahaha Dobranoc - śpij dobrze pomimo kataru Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Berek PYSIU :multi::multi::multi:w 19999 poście :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 aaaa 20000 mój mój mój :laola: :drinking: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 malawaszka napisał(a):aaaa 20000 mój mój mój :laola: :drinking: :klacz: czekał an ciebie ....:knajpa: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 malawaszka napisał(a):aaaa 20000 mój mój mój :laola: :drinking: Ja mam za to 20002 - 2 otwiera i 2 zamyka:multi: Quote
Pysia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Witajcie :loveu: Doginka napisał(a):Hahahahahahaha Dobranoc - śpij dobrze pomimo kataru Spałam okropnie :placz: Alicja napisał(a):Berek PYSIU :multi::multi::multi:w 19999 poście :multi::multi::multi: Berek :) Tylko ja nie jestem w stanie się bawić.... malawaszka napisał(a):aaaa 20000 mój mój mój :laola: :drinking: Gratulacje - Twój ci on :multi::multi::multi: Alicja napisał(a)::klacz: czekał an ciebie ....:knajpa: Czekał - owszem :) Alkoholiczki :diabloti: Doginka napisał(a):Ja mam za to 20002 - 2 otwiera i 2 zamyka:multi: Fajna będzie jeszcze 20202 :evil_lol: Masakra kochane. Dzisiaj to masakra....Bolą mnie zatoki masakrycznie:-( Ruszyć głową nie mogę z bólu. Niedługo wyruszam do lekarza.... Quote
Pysia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 tygra napisał(a):a ja mam 20004 :) :multi::multi::multi: To jakaś epidemia ?:crazyeye::evil_lol: Byłam u lekarza. Stwierdził, że jestem chora i mam leżeć w łóżku :diabloti: Odkrywczy facet :evil_lol: Nobel mu się za to należy :diabloti: Była u nas Bihiya czyli Niufo-Upiór :loveu: Ale się ze Zmorką całowały :loveu: Tylko kuna dlaczego 10-miesięczna smarkula jest dużo większa od swojej matki? :cool3: Łeb ma jak sklep albo supermarket :mdleje: Widzę ją często, ale za każdym razem jest coraz większa :hmmmm: Quote
Doginka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Pysia napisał(a):To jakaś epidemia ?:crazyeye::evil_lol: Byłam u lekarza. Stwierdził, że jestem chora i mam leżeć w łóżku :diabloti: Odkrywczy facet :evil_lol: Nobel mu się za to należy :diabloti: Była u nas Bihiya czyli Niufo-Upiór :loveu: Ale się ze Zmorką całowały :loveu: Tylko kuna dlaczego 10-miesięczna smarkula jest dużo większa od swojej matki? :cool3: Łeb ma jak sklep albo supermarket :mdleje: Widzę ją często, ale za każdym razem jest coraz większa :hmmmm: Biedna Pysiulka Zrób foto wielkopsiudowi:loveu: - lecę do wyrka, bo mnie też coś głowizna napier***a:placz: Quote
Pysia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Doginka napisał(a):Biedna Pysiulka Zrób foto wielkopsiudowi:loveu: - lecę do wyrka, bo mnie też coś głowizna napier***a:placz: Witajcie :) Zrobiłam fotki Upiorowi ;) Tylko trzeba je na kompa wstawić :roll: A ja zajmuję się od rana spaniem. Nigdy tyle nie spałam :crazyeye: Jak siedzę przy kompie to głowa mi pęka. Wolę spac.... Szelma dzisiaj taka cichutka. Spałyśmy obie a Zmorka u góry dmolowała mi kuchnie :mad: Miałam ciastka :cool1: W szafce :cool1: Quote
Pysia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):Pysiu .......sces ciastko :grins: Sces ...po głowie? :diabloti: malawaszka napisał(a):wgrywaj foty gigantusa!!! Ale one są w domu robione w pokoju na dole :roll: Wgram tylko odpocznę ... Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Pysia napisał(a):Sces ...po głowie? :diabloti: sadystka :obrazic: Quote
Pysia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a): sadystka :obrazic: Serio? Hymmmmmmm....:diabloti: Ból głowy... Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Pysia napisał(a):Witajcie :) Zrobiłam fotki Upiorowi ;) Tylko trzeba je na kompa wstawić :roll: A ja zajmuję się od rana spaniem. Nigdy tyle nie spałam :crazyeye: Jak siedzę przy kompie to głowa mi pęka. Wolę spac.... Szelma dzisiaj taka cichutka. Spałyśmy obie a Zmorka u góry dmolowała mi kuchnie :mad: Miałam ciastka :cool1: W szafce :cool1: Pani choruje, a psy po szafkach buszują Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Pysia napisał(a):Witajcie :) Zrobiłam fotki Upiorowi ;) Tylko trzeba je na kompa wstawić :roll: A ja zajmuję się od rana spaniem. Nigdy tyle nie spałam :crazyeye: Jak siedzę przy kompie to głowa mi pęka. Wolę spac.... Szelma dzisiaj taka cichutka. Spałyśmy obie a Zmorka u góry dmolowała mi kuchnie :mad: Miałam ciastka :cool1: W szafce :cool1: miałas?? znaczy sie Zmorka juz dala rade z szyfrowym zamkiem i oproznila szafeczke z ciasteczek???:diabloti: no a moze Ty kochana masz krasnoludki w domu...bo to na 100% nie byla Zmorka.....:cool1::p Quote
Pysia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Doginka napisał(a):Pani choruje, a psy po szafkach buszują Śmiej się a ta cholera kradnie :mad: W nocy spała i warczała przez sen. Potem wiercąc się spadłaz kanapy i nie przerwała warczenia :evil_lol: Babiki pewnie widziała :-o Musiałam je przeganiać :diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a):miałas?? znaczy sie Zmorka juz dala rade z szyfrowym zamkiem i oproznila szafeczke z ciasteczek???:diabloti: no a moze Ty kochana masz krasnoludki w domu...bo to na 100% nie byla Zmorka.....:cool1::p Pewnie że mam krasnoludki. Murzynowate i niewydepilowane :diabloti: Witajcie dziewczyny :loveu::multi: Dzisiaj mnie ciut mniej boli głowa :multi: Quote
Recommended Posts