Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysiulku zdrowiej!!!! :drinking:

Jutro do lekarza. Oczywiście Ju nie ma :mad: Będzie dopiero we wtorek :cool1: A tu tak wieje, że zaraz pofruniemy razem z domem licho wie gdzie :-o Jak ja jutro do lekarza dojadę? :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ehhh pomogłabym Ci, ale jutro muszę jechac z Oliwią na ćwiczenia :shake:

Dam se rade ;) Tylko muszę tampony do nosa wsadzić....

Posted

Doginka napisał(a):
Kup sobie te mini mini:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Muszę kupić te najbardziej chłonne, bo te mini mini to po minucie nadawałyby się do wymiany ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Muszę kupić te najbardziej chłonne, bo te mini mini to po minucie nadawałyby się do wymiany ;)

Nie wygoopiaj siem - nos sobie rozepchasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i będziesz miała kopalnie:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Doginka napisał(a):
Nie wygoopiaj siem - nos sobie rozepchasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i będziesz miała kopalnie:evil_lol::evil_lol::eviltong:

No co Ty ;) Będę wtedy handlować jako szejk :diabloti: Będę bogata :loveu::multi: A ceny paliwa wciąż rosną :evil_lol:

Posted

Witajcie :loveu:

Doginka napisał(a):
Hahahahahahaha
Dobranoc - śpij dobrze pomimo kataru

Spałam okropnie :placz:

Alicja napisał(a):
Berek PYSIU :multi::multi::multi:w 19999 poście :multi::multi::multi:

Berek :) Tylko ja nie jestem w stanie się bawić....

malawaszka napisał(a):
aaaa 20000 mój mój mój :laola: :drinking:

Gratulacje - Twój ci on :multi::multi::multi:

Alicja napisał(a):
:klacz: czekał an ciebie ....:knajpa:

Czekał - owszem :) Alkoholiczki :diabloti:

Doginka napisał(a):
Ja mam za to 20002 - 2 otwiera i 2 zamyka:multi:

Fajna będzie jeszcze 20202 :evil_lol:

Masakra kochane. Dzisiaj to masakra....Bolą mnie zatoki masakrycznie:-( Ruszyć głową nie mogę z bólu. Niedługo wyruszam do lekarza....

Posted

tygra napisał(a):
a ja mam 20004 :)
:multi::multi::multi:

To jakaś epidemia ?:crazyeye::evil_lol:

Byłam u lekarza. Stwierdził, że jestem chora i mam leżeć w łóżku :diabloti: Odkrywczy facet :evil_lol: Nobel mu się za to należy :diabloti:

Była u nas Bihiya czyli Niufo-Upiór :loveu: Ale się ze Zmorką całowały :loveu: Tylko kuna dlaczego 10-miesięczna smarkula jest dużo większa od swojej matki? :cool3: Łeb ma jak sklep albo supermarket :mdleje: Widzę ją często, ale za każdym razem jest coraz większa :hmmmm:

Posted

Pysia napisał(a):
To jakaś epidemia ?:crazyeye::evil_lol:

Byłam u lekarza. Stwierdził, że jestem chora i mam leżeć w łóżku :diabloti: Odkrywczy facet :evil_lol: Nobel mu się za to należy :diabloti:

Była u nas Bihiya czyli Niufo-Upiór :loveu: Ale się ze Zmorką całowały :loveu: Tylko kuna dlaczego 10-miesięczna smarkula jest dużo większa od swojej matki? :cool3: Łeb ma jak sklep albo supermarket :mdleje: Widzę ją często, ale za każdym razem jest coraz większa :hmmmm:

Biedna Pysiulka
Zrób foto wielkopsiudowi:loveu: - lecę do wyrka, bo mnie też coś głowizna napier***a:placz:

Posted

Doginka napisał(a):
Biedna Pysiulka
Zrób foto wielkopsiudowi:loveu: - lecę do wyrka, bo mnie też coś głowizna napier***a:placz:

Witajcie :)
Zrobiłam fotki Upiorowi ;) Tylko trzeba je na kompa wstawić :roll: A ja zajmuję się od rana spaniem. Nigdy tyle nie spałam :crazyeye: Jak siedzę przy kompie to głowa mi pęka. Wolę spac....

Szelma dzisiaj taka cichutka. Spałyśmy obie a Zmorka u góry dmolowała mi kuchnie :mad: Miałam ciastka :cool1: W szafce :cool1:

Posted

Alicja napisał(a):
Pysiu .......sces ciastko :grins:

Sces ...po głowie? :diabloti:
malawaszka napisał(a):
wgrywaj foty gigantusa!!!

Ale one są w domu robione w pokoju na dole :roll:
Wgram tylko odpocznę ...

Posted

Pysia napisał(a):
Zrobiłam fotki Upiorowi ;) Tylko trzeba je na kompa wstawić :roll: A ja zajmuję się od rana spaniem. Nigdy tyle nie spałam :crazyeye: Jak siedzę przy kompie to głowa mi pęka. Wolę spac....

Szelma dzisiaj taka cichutka. Spałyśmy obie a Zmorka u góry dmolowała mi kuchnie :mad: Miałam ciastka :cool1: W szafce :cool1:

Pani choruje, a psy po szafkach buszują

Posted

Pysia napisał(a):

miałas??
znaczy sie Zmorka juz dala rade z szyfrowym zamkiem i oproznila szafeczke z ciasteczek???:diabloti:
no a moze Ty kochana masz krasnoludki w domu...bo to na 100% nie byla Zmorka.....:cool1::p

Posted

Doginka napisał(a):
Pani choruje, a psy po szafkach buszują

Śmiej się a ta cholera kradnie :mad: W nocy spała i warczała przez sen. Potem wiercąc się spadłaz kanapy i nie przerwała warczenia :evil_lol: Babiki pewnie widziała :-o Musiałam je przeganiać :diabloti:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
miałas??
znaczy sie Zmorka juz dala rade z szyfrowym zamkiem i oproznila szafeczke z ciasteczek???:diabloti:
no a moze Ty kochana masz krasnoludki w domu...bo to na 100% nie byla Zmorka.....:cool1::p

Pewnie że mam krasnoludki. Murzynowate i niewydepilowane :diabloti:

Witajcie dziewczyny :loveu::multi: Dzisiaj mnie ciut mniej boli głowa :multi: