Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Ona to naprawde lubi :wink: Właśnie przez te rączki :angel: No i jak każda prawdziwa kobieta uwielbia być w centrum uwagi :evilbat:
Myślę że jezeli choc jedno dziecko wyrosnie na odpowiedzialne w stosuku do psów to warto poświecać swój czas dla takich działań :)
I wiecie co? Ja to też lubię :wink:

Guest bernulka
Posted

Super Seti cudownie! Naprawde taka spokojna, uśmiechnięta, radosna :laola: Naprawde wspaniale :klacz: Jeszcze dogoterapeuckich fotek sie domagam :multi: Naprawde wspaniałe! Gratulacje Seti :lilangel: Gratulacje Pysiu - wspaniale wychowałaś swojego skarba :rainbowa:

paździoszki

Posted

Bardzo często dzieciaki na nią włażą, kładą sie na niej a ona nic. Jakby wiedziała ze to dziecko i trzeba uważac. Oczywiscie ja cały czas kontroluję sytuacje ale jeszcze nigdy nie musiałam jakoś wkraczać w akcje specjalnie ;) Jest cudowna :) Myślałam ze po dzieciach będą problemy bo ją bardzo rozpiesciliśmy no i stała się bardzo ruchliwa ale okazało się ze w obecnosci najmłodszych nadal jest bardzo zrównowazona i ostrozna :angel: Moja kochana Zmoreczka :D
Mamy też cykl spotkań z osobami właściwie dorosłymi. Bardzo uważnie słuchaja i zadaja bardzo duzo pytań. Zdziwiło mnie zainteresowanie tych ludzi. Pierwsze spotkanie bardzo im sie podobało chociaż myślałam ze dla takich starych byków to będzie nudne ble ble ble... A tu taka niespodzianka :) Teraz Zmorka takze dorosłych ze szkoły policealnej uczy odpowiedzialności ;)
Chyba nie muszę mówić że Zmorka zrobiła na nich rewelacyjne wrażenie ( ale jestem skromna ;) )

Posted

No to jeszcze kilka. Raczej rzadko sa fotki bo nie po to do dzieciaków jeździmy :) Ale tym razem było nas dwie więc jedna mogła robić ;)

I ze spotkania z dorosłymi :
Zmorka się przymila ;) No bo nikt jej nie głaska a tyyyyyyyyyyyyyle ludzi.....

Koleżanka Luka robi prezentacje a znudzona Zmorka czeka na swoją kolej ;)

Tutaj Pysia( ja czyli ;) ) robie prezentacje a Zmorka stwierdza ze bezkontaktowo jest do kitu :lol:

Tu znowu Luka gada ale Zmorka tym razem słucha ;)

A tutaj postanowiły ze trochę dla smiechu pokażą jak sie bawią razem :lol:

To wszystkie

Posted

fotki z dziećmi coodowne :angel: :angel: uważam,że takie lekcje sa bardzo dobre,bo w szkole dużo się uczy na biologi o stułbiach,pantofelkach :lol: i takie tam...a o tych zwierzętach z którymi obcujemy na codzień nie ma praktycznie nic :o :o zawsze mnie to dziwiło :o że tak ważny program został pominięty!!!!nie porusza się problemu przepełnionych schronisk w których brakuje wszystkiego oprócz psów :evil: ,gdyby tak z każdej szkoły min. jedna klasa zbierala datki na schronisko to by było już coś,przynajmniej od najmłodszych lat uczulibyśmy się odpowiedzialności za to co sami wychodujemy :lol: to tak po mojemu :D

Posted

Pewnego popołudnia po spacerku i kolacyjce postanowiłam odpoczać :)
Zgadnijcie gdzie ?

A to mój noseczek :)

Jak włączyli odkurzacz to Tommy przyleciał do mnie po pomoc :) On boi sie tego potwora :evilbat:
Pocieszałam go jak potrafiłam ;)

Posted

Jeszcze obiecałam zdjęcia smarkaczy :D
Oto zdjęcia ze spotkania dwóch braci :D

Przywitanie

Hmmmmmmm

Jeden upadły a drugi prawie ;)

Dalszy ciag szalenstwa :lol:

Piękny wykrok ;)

Jagerek :D

Łobuzy :)

Jeszcze ktos sie zaplatał ;)

Walka

Uffffffffffff :wink: To juz wszystkie :angel:

Posted

Ania-k napisał(a):
Pysia napisał(a):
głodna jesteś?? :o Najpierw Zmorke chciałaś zjesć a teraz jej synkow ?? :o Zaczynam sie bac.... :wink:

jak już jeść to coś konkretnego :o

Łomatko!! :o Tylko nie moje chłopaki :o :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Nie moge się napatrzeć na zdjęcia twoich wnuków, chyba pekasz z dumy, co? 8)

Jak na nich patrzę to się uśmiecham :D Przypominam sobie jak Asarys zawsze pierwszy wchodził i wychodził a za nim reszta :) Szczekał jak ktoś przychodził i bardzo pilnował całe stado włącznie z mamą :) Jagerek to ten którego chciałam utopic w worku :evilbat: Wszędzie go bylo pełno ;) Wszystko go ciekawiło :) Nigdy nie szukał pierwszy zaczepki - wolał przyjsć do mnie i mnie pokąsac :evilbat: A przy tym miał taką niewinną minkę .... Był to też niejadek :) Poprostu nigdy nie miał czasu :lol: Urodził się ostatni i bardzo szybko stał się ulubieńcem wiekszosci ludzi :) Wyróżniał się duzą białą łayką na piersi:) Teraz widze ze łatka mu zanika ale za to wychodzą mu coraz wieksze plamy na języku :D Takie jak u Zmorki ;) Czyli Zmorowaty syn :lol:
Askarys był u nas najdłuzej i bardzo przyzwyczailismy się do niego. Regularnie budził nas o 5 rano szczekajac donosnie :evilbat: Wieczorem potrafił zamęczyć nas wszystkich i dopiero iść spac :evilbat: A wszyscy mu ustępowali bo tak potrafił przewracać tymi oczami ze serce miękło nawet najsilniejszemu :lol:
Ech....Poszły chłopaki w swiat :) Ale to nic bo maja kochających ludzi i takich tylko " dla siebie" :D

Posted

Udało się i im i mnie :D :drinking:
Jutro jadę do Kielc wystawiać koleżanki Atenke :) No i zobaczę kilku smarkaczy...Jesu...jak się cieszę !! Normalnie doczekać sie nie mogę !! :drinking:

Guest bernulka
Posted

hejejejej nie jeść moich sceniorków i Zmorki :/ A cudowne fotki "malusków" :lol:

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
hejejejej nie jeść moich sceniorków i Zmorki :/ A cudowne fotki "malusków" :lol:

paździoszki

Raczej nikt nie da rady :lol: Przynajmniej na jeden posiłek :) Chłopaki wazą prawie po 30 kg a Zmorka 50 więc to SPORY posiłek :evilbat: Wiec sie nie martw - nikt nie zje TWOICH sceniorków :lol:

Guest bernulka
Posted

nio MOICH nie zjedzą scneiorków i dobbrze bo bym zlała na kwaśne jabłko :lol: Paździoszek tylko tak nie pozornie wygląda :lol: A gdzie nowe fotki? :evil: :lol:

paździoszki