Alicja Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 bry ...nie czytam ...oki mnie boleją ...za dużo napisane:p Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dzień Dobry :multi: [quote name='aga1215']eeeeee -pionowe to były korytarze:evil_lol: Brej Nocki :buzi: Nie łyskaj mi po oczach :mad: [quote name='Alicjarydzewska']bry ...nie czytam ...oki mnie boleją ...za dużo napisane:p To żałuj żeś nie czytała :diabloti: A ja mam od dzisiaj urlop :multi: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witaj kobieto urlopująca:loveu::loveu::loveu: Pierwszy dzień urlopu mija:diabloti: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj kobieto urlopująca:loveu::loveu::loveu: Pierwszy dzień urlopu mija:diabloti: Żywcem obedre ze skóry i wypcham :cool1: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Pysia napisał(a):Żywcem obedre ze skóry i wypcham :cool1: :grins::grins::grins: Tyż ciem kocham:diabloti: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Pysia']Padał deszcz...Jest mokro na dworze. Zmoreczka po przyjściu do domu wskakuje na kanape i układa się: tył w lewo, przód w prawo a łeb zwisa. Jako że futro nieco zamokło to jej pańcia mówi słodkim głosem: " Zmorka złaź". I nagle się okazuje że pies potrafi w 3 sekundy zasnąć kamiennym snem....Podnosimy powieki. Gałki oczne uciekają do góry. Nieboszczka czy co? Trochę brutalności. Brak reakcji. Więcej brutalności czyli zrzucenie z kanapy. Przecież każdy pies jak się go zrzuca to stara się ratować. Zmorka po chwili zsuwa się z kanapy głową w dól.....Poprostu spływa...Jak na filmach rysunkowych :diabloti: Tył w lewo, przód w prawo a łeb jako pierwszy dotyka podłogi :evil_lol: Ciąg dalszy: Zmoreczka śpi dalej..... Pysiu... czy zmorka żyje??? matko!!! daj znać !!! :buzi: Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Pysia']Dzień Dobry :multi: Nie łyskaj mi po oczach :mad: To żałuj żeś nie czytała :diabloti: A ja mam od dzisiaj urlop :multi:;)to potem poczytam...cieszkam ze masz urlopika:multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Pysia napisał(a):Padał deszcz...Jest mokro na dworze. Zmoreczka po przyjściu do domu wskakuje na kanape i układa się: tył w lewo, przód w prawo a łeb zwisa. Jako że futro nieco zamokło to jej pańcia mówi słodkim głosem: " Zmorka złaź". I nagle się okazuje że pies potrafi w 3 sekundy zasnąć kamiennym snem....Podnosimy powieki. Gałki oczne uciekają do góry. Nieboszczka czy co? Trochę brutalności. Brak reakcji. Więcej brutalności czyli zrzucenie z kanapy. Przecież każdy pies jak się go zrzuca to stara się ratować. Zmorka po chwili zsuwa się z kanapy głową w dól.....Poprostu spływa...Jak na filmach rysunkowych :diabloti: Tył w lewo, przód w prawo a łeb jako pierwszy dotyka podłogi :evil_lol: Ciąg dalszy: Zmoreczka śpi dalej..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak robi mój morderczy pitbull :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:jak nakazuje zejśc z łóża lub iść na miejsce lub pada deszcz/śnieg na dworze i ma wyjść na spacer.To zamiast wyrwać mi aortę razem z żołądkiem i mózgiem , pies zasypia kamiennym snem :diabloti: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']:grins::grins::grins: Tyż ciem kocham:diabloti: :angryy: [quote name='clockwork']Pysiu... czy zmorka żyje??? matko!!! daj znać !!! :buzi: Zmorka dopiero co powywracała się na trawie....Mrucząc przy tym :evil_lol: A jak wzięłam grzebień do ręki to dostała pie1rdolca:cool1: [quote name='Alicjarydzewska'];)to potem poczytam...cieszkam ze masz urlopika:multi::multi::multi: :multi: [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak robi mój morderczy pitbull :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:jak nakazuje zejśc z łóża lub iść na miejsce lub pada deszcz/śnieg na dworze i ma wyjść na spacer.To zamiast wyrwać mi aortę razem z żołądkiem i mózgiem , pies zasypia kamiennym snem :diabloti: Tommy wnerwiony bo mu nie pozwalam zwiedzać placu :cool1: Zmorka jest na dworze a on dopiero co nabrał prawidłowych kolorów .... A Ty to temu morderczemu psu pewnie dajesz narkotyki :diabloti: Quote
Vectra Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 jak już to środki uspakajające i zwiotczające mięśnie co by nie skakał i nie rzucał się na wszytsko co żywe :diabloti: o właśnie , dawno nie było mojego kota w domu :hmmmm: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Vectra napisał(a):jak już to środki uspakajające i zwiotczające mięśnie co by nie skakał i nie rzucał się na wszytsko co żywe :diabloti: o właśnie , dawno nie było mojego kota w domu :hmmmm: Pewnie wypchałaś i zapomniałaś o nim :diabloti: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Znalazłam fotki z 22 czerwca i wcześniejsze :) I wstawiam zeby nie było.... Zmorka po dzieciach...Masakra :shake: Długo jej focić nie będę :cool1: Uchachana Śpiąca Z ozorkiem :loveu: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Czereśnie :) Wtedy jeszcze nie do końca słodkie ;) Te rosną specjalnie dla Zmoroszelm... Kilka ton czereśni na drzewkach Jedna malutka kiść Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 I prześwietlona Szelmusia.... Słodka:loveu: Znudzona Zainteresowana Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Zmoreczka poszczeniakowa superro!!!!!! coś chciałam Ci Pysiaczku napisać, ale zanim sie mnie to otworzyło.... zapomniałam!!!- cholerny niemiec!!! Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']Zmoreczka poszczeniakowa superro!!!!!! coś chciałam Ci Pysiaczku napisać, ale zanim sie mnie to otworzyło.... zapomniałam!!!- cholerny niemiec!!! Wiesz....Weszka postanowiłas nie jechać do Ustronia :placz: Bo ma psiaka :cool1: Boi się go z rodzicami zostawić :roll: Buuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Pysia']Wiesz....Weszka postanowiłas nie jechać do Ustronia :placz: Bo ma psiaka :cool1: Boi się go z rodzicami zostawić :roll: Buuuuuuuuuuuuuuuuuu słyszałam, słyszałam.... :placz::placz::placz: ale też zaprosiłam Cie do nas (chyba u Ali) i gdybyś czytała dokładnie to bys wiedziała :p wziełybyśmy cie do Ustronia, a potem odwiedziłabyś se znajomków w Wiśle... Małysza czy kogo tam :eviltong: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']słyszałam, słyszałam.... :placz::placz::placz: ale też zaprosiłam Cie do nas (chyba u Ali) i gdybyś czytała dokładnie to bys wiedziała :p wziełybyśmy cie do Ustronia, a potem odwiedziłabyś se znajomków w Wiśle... Małysza czy kogo tam :eviltong: Knujemy z Justynką i chyba obie pojedziemy :multi: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Pysia']Knujemy z Justynką i chyba obie pojedziemy :multi: ooo widzisz dziołcha... dobrze kombinujesz!!! :multi::multi::multi: w razie czego, gdybyś mie nie poznała (bo wiesz tak sie opaliłam w tej Anglii:cool3::cool3:) bede siedziała w klatce z Dulką ;) pozdrowionka dla Justynki- namawiaj namawiaj :cool3: Justynka!!! :modla::modla::modla: Quote
aga1215 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Już jestem :multi: :multi: :multi: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/22cz14.jpg ooooooooo - a co to :crazyeye: u nas takich ni ma :shake: jeszcze a jak będzie to pewnie z 15 sztuk może .......... Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']ooo widzisz dziołcha... dobrze kombinujesz!!! :multi::multi::multi: w razie czego, gdybyś mie nie poznała (bo wiesz tak sie opaliłam w tej Anglii:cool3::cool3:) bede siedziała w klatce z Dulką ;) pozdrowionka dla Justynki- namawiaj namawiaj :cool3: Justynka!!! :modla::modla::modla: To będę szukać psa w klatce z tatuażem i ogolonym łbem :evil_lol: [quote name='aga1215'] Już jestem :multi: :multi: :multi: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/22cz14.jpg ooooooooo - a co to :crazyeye: u nas takich ni ma :shake: jeszcze a jak będzie to pewnie z 15 sztuk może .......... U mnie sa ogromne i ogrom :loveu: I jakie słodkie :loveu: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Pysia']To będę szukać psa w klatce z tatuażem i ogolonym łbem :evil_lol: nie między grzywaczami wenezuelskimi , tylko między bullkami, i nie psa tylko suczy :eviltong: Quote
Pegaza Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dzień dobry:cool1: nie wiem czy Pysia mnie jeszcze pamięta:roll: wróciłam z krótkiego urlopu z Międzybrodzia Bielskiego:p Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']nie między grzywaczami wenezuelskimi , tylko między bullkami, i nie psa tylko suczy :eviltong: Chciałam między nagimi chińskimi grzywaczami bo i fryzura pasuje i postura i wzrost :diabloti: [quote name='Pegaza']Dzień dobry:cool1: nie wiem czy Pysia mnie jeszcze pamięta:roll: wróciłam z krótkiego urlopu z Międzybrodzia Bielskiego:p Pamiętam? O ! Pamiętam :evil_lol: Witaj pourlopowiczko :multi: Quote
Recommended Posts