Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Dzień Dobry :multi:
[quote name='aga1215']eeeeee -pionowe to były korytarze:evil_lol: Brej Nocki :buzi:
Nie łyskaj mi po oczach :mad:

[quote name='Alicjarydzewska']bry ...nie czytam ...oki mnie boleją ...za dużo napisane:p
To żałuj żeś nie czytała :diabloti:

A ja mam od dzisiaj urlop :multi:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Witaj kobieto urlopująca:loveu::loveu::loveu:
Pierwszy dzień urlopu mija:diabloti:

Żywcem obedre ze skóry i wypcham :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']Padał deszcz...Jest mokro na dworze. Zmoreczka po przyjściu do domu wskakuje na kanape i układa się: tył w lewo, przód w prawo a łeb zwisa. Jako że futro nieco zamokło to jej pańcia mówi słodkim głosem: " Zmorka złaź". I nagle się okazuje że pies potrafi w 3 sekundy zasnąć kamiennym snem....Podnosimy powieki. Gałki oczne uciekają do góry. Nieboszczka czy co? Trochę brutalności. Brak reakcji. Więcej brutalności czyli zrzucenie z kanapy. Przecież każdy pies jak się go zrzuca to stara się ratować. Zmorka po chwili zsuwa się z kanapy głową w dól.....Poprostu spływa...Jak na filmach rysunkowych :diabloti: Tył w lewo, przód w prawo a łeb jako pierwszy dotyka podłogi :evil_lol:
Ciąg dalszy:
Zmoreczka śpi dalej.....

Pysiu... czy zmorka żyje??? matko!!! daj znać !!!

:buzi:

Posted

[quote name='Pysia']Dzień Dobry :multi:

Nie łyskaj mi po oczach :mad:

To żałuj żeś nie czytała :diabloti:

A ja mam od dzisiaj urlop :multi:;)to potem poczytam...cieszkam ze masz urlopika:multi::multi::multi:

Posted

Pysia napisał(a):
Padał deszcz...Jest mokro na dworze. Zmoreczka po przyjściu do domu wskakuje na kanape i układa się: tył w lewo, przód w prawo a łeb zwisa. Jako że futro nieco zamokło to jej pańcia mówi słodkim głosem: " Zmorka złaź". I nagle się okazuje że pies potrafi w 3 sekundy zasnąć kamiennym snem....Podnosimy powieki. Gałki oczne uciekają do góry. Nieboszczka czy co? Trochę brutalności. Brak reakcji. Więcej brutalności czyli zrzucenie z kanapy. Przecież każdy pies jak się go zrzuca to stara się ratować. Zmorka po chwili zsuwa się z kanapy głową w dól.....Poprostu spływa...Jak na filmach rysunkowych :diabloti: Tył w lewo, przód w prawo a łeb jako pierwszy dotyka podłogi :evil_lol:
Ciąg dalszy:
Zmoreczka śpi dalej.....

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak robi mój morderczy pitbull :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:jak nakazuje zejśc z łóża lub iść na miejsce lub pada deszcz/śnieg na dworze i ma wyjść na spacer.To zamiast wyrwać mi aortę razem z żołądkiem i mózgiem , pies zasypia kamiennym snem :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']:grins::grins::grins: Tyż ciem kocham:diabloti:
:angryy:

[quote name='clockwork']Pysiu... czy zmorka żyje??? matko!!! daj znać !!!

:buzi:
Zmorka dopiero co powywracała się na trawie....Mrucząc przy tym :evil_lol: A jak wzięłam grzebień do ręki to dostała pie1rdolca:cool1:
[quote name='Alicjarydzewska'];)to potem poczytam...cieszkam ze masz urlopika:multi::multi::multi:
:multi:
[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak robi mój morderczy pitbull :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:jak nakazuje zejśc z łóża lub iść na miejsce lub pada deszcz/śnieg na dworze i ma wyjść na spacer.To zamiast wyrwać mi aortę razem z żołądkiem i mózgiem , pies zasypia kamiennym snem :diabloti:
Tommy wnerwiony bo mu nie pozwalam zwiedzać placu :cool1: Zmorka jest na dworze a on dopiero co nabrał prawidłowych kolorów ....
A Ty to temu morderczemu psu pewnie dajesz narkotyki :diabloti:

Posted

jak już to środki uspakajające i zwiotczające mięśnie co by nie skakał i nie rzucał się na wszytsko co żywe :diabloti:

o właśnie , dawno nie było mojego kota w domu :hmmmm:

Posted

Vectra napisał(a):
jak już to środki uspakajające i zwiotczające mięśnie co by nie skakał i nie rzucał się na wszytsko co żywe :diabloti:

o właśnie , dawno nie było mojego kota w domu :hmmmm:

Pewnie wypchałaś i zapomniałaś o nim :diabloti:

Posted

Znalazłam fotki z 22 czerwca i wcześniejsze :) I wstawiam zeby nie było....
Zmorka po dzieciach...Masakra :shake: Długo jej focić nie będę :cool1:

Uchachana

Śpiąca

Z ozorkiem :loveu:

Posted

Czereśnie :) Wtedy jeszcze nie do końca słodkie ;)

Te rosną specjalnie dla Zmoroszelm...

Kilka ton czereśni na drzewkach

Jedna malutka kiść

Posted

[quote name='clockwork']Zmoreczka poszczeniakowa superro!!!!!!

coś chciałam Ci Pysiaczku napisać, ale zanim sie mnie to otworzyło.... zapomniałam!!!- cholerny niemiec!!!
Wiesz....Weszka postanowiłas nie jechać do Ustronia :placz: Bo ma psiaka :cool1: Boi się go z rodzicami zostawić :roll: Buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Posted

[quote name='Pysia']Wiesz....Weszka postanowiłas nie jechać do Ustronia :placz: Bo ma psiaka :cool1: Boi się go z rodzicami zostawić :roll: Buuuuuuuuuuuuuuuuuu

słyszałam, słyszałam.... :placz::placz::placz:
ale też zaprosiłam Cie do nas (chyba u Ali) i gdybyś czytała dokładnie to bys wiedziała :p wziełybyśmy cie do Ustronia, a potem odwiedziłabyś se znajomków w Wiśle... Małysza czy kogo tam :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']słyszałam, słyszałam.... :placz::placz::placz:
ale też zaprosiłam Cie do nas (chyba u Ali) i gdybyś czytała dokładnie to bys wiedziała :p wziełybyśmy cie do Ustronia, a potem odwiedziłabyś se znajomków w Wiśle... Małysza czy kogo tam :eviltong:
Knujemy z Justynką i chyba obie pojedziemy :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Knujemy z Justynką i chyba obie pojedziemy :multi:

ooo widzisz dziołcha... dobrze kombinujesz!!! :multi::multi::multi:
w razie czego, gdybyś mie nie poznała (bo wiesz tak sie opaliłam w tej Anglii:cool3::cool3:) bede siedziała w klatce z Dulką ;)

pozdrowionka dla Justynki- namawiaj namawiaj :cool3: Justynka!!! :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='clockwork']ooo widzisz dziołcha... dobrze kombinujesz!!! :multi::multi::multi:
w razie czego, gdybyś mie nie poznała (bo wiesz tak sie opaliłam w tej Anglii:cool3::cool3:) bede siedziała w klatce z Dulką ;)

pozdrowionka dla Justynki- namawiaj namawiaj :cool3: Justynka!!! :modla::modla::modla:
To będę szukać psa w klatce z tatuażem i ogolonym łbem :evil_lol:

[quote name='aga1215']

Już jestem :multi: :multi: :multi:

http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/22cz14.jpg
ooooooooo - a co to :crazyeye: u nas takich ni ma :shake: jeszcze a jak będzie to pewnie z 15 sztuk może ..........
U mnie sa ogromne i ogrom :loveu: I jakie słodkie :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']To będę szukać psa w klatce z tatuażem i ogolonym łbem :evil_lol:
nie między grzywaczami wenezuelskimi , tylko między bullkami, i nie psa tylko suczy :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']nie między grzywaczami wenezuelskimi , tylko między bullkami, i nie psa tylko suczy :eviltong:
Chciałam między nagimi chińskimi grzywaczami bo i fryzura pasuje i postura i wzrost :diabloti:

[quote name='Pegaza']Dzień dobry:cool1: nie wiem czy Pysia mnie jeszcze pamięta:roll:
wróciłam z krótkiego urlopu z Międzybrodzia Bielskiego:p
Pamiętam? O ! Pamiętam :evil_lol: Witaj pourlopowiczko :multi: