clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 w końcu nadrobiłam i TU!!!! :multi: poczytałam o bouviku..:-(. nie komentuje ale nadal trzymam kciuki za całą dziewiątkę, mamcie i panciów :kciuki::kciuki::kciuki: bedzie dobrze!!! ;) Pysiu... i tak nie dam rady nadrobić wszystkiego- wybaczysz?? jak nie to nakopiesz mi do doopy w niedzielke ... Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 clockwork napisał(a): jak nie to nakopiesz mi do doopy w niedzielke ... Z pewną nieśmiałościa chcę sie zapytać - Pysiu,czy dane mi bedzie poznać Cię w Ustroniu???:multi: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pysia napisał(a):1. Najpierw wlazła okrakiem na moją georginie i połamała ją a potem kończąc dzieło zniszczenia puściła wielki strumień moczu na bulwy :-x 2. Następnie odkryła ze da się weść do basenu bo przecież pańcio zrobił specjalne dla piesków schodki ( :angryy: ) i wlazła...Tylko że dno basenu jeszcze nie wyschło :chainsaw: Potem pobiegała łapeczkami jakże malutkimi ( patrz niedźwiedzie .....) mokrymi na turkusowo z większą nutą zieleni po mojej kostce brukowej :snipersm: Następne ślady wskazują na lustracje stołu na dworze :2gunfire: Idę obudzić Karola :diabloti: Niech weźmie rozpuszczalnik i czyści to wszystko :diabloti: A dla Szelmy szykuję trociny :cool1: A myśłam, że niufki to takie spokojne psy:roll::roll::roll::diabloti: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Z pewną nieśmiałościa chcę sie zapytać - Pysiu,czy dane mi bedzie poznać Cię w Ustroniu???:multi: no mi napisała Pysiowata że jak tylko weszka ją przygarnie.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Weszka ma wieelkie serducho to napewno i Pysie przygarnie:multi: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:a ja jednak widze że wszystko w normie:eviltong: :angryy: [quote name='Vectra']Brawo Szelma , tak trzymaj :evil_lol: :mad: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu pamietasz to jeszcze??? Pamiętam :loveu: Cała Zmorka :loveu: :mad: [quote name='malawaszka']Justynko przykro z powodu odejścia fioletowego - widać tak było mu pisane :-( trzymam :kciuki: za pozostałą 9 i za mleko Wandziowe :kciuki: noo i wielkie :klacz: dla Bahiyi??? haha jak się to pisze??? :evil_lol: Bahiya, Bahiyi, Bahiye itd ;) [quote name='clockwork']w końcu nadrobiłam i TU!!!! :multi: poczytałam o bouviku..:-(. nie komentuje ale nadal trzymam kciuki za całą dziewiątkę, mamcie i panciów :kciuki: bedzie dobrze!!! ;) Pysiu... i tak nie dam rady nadrobić wszystkiego- wybaczysz?? jak nie to nakopiesz mi do doopy w niedzielke ... Wybacze ale i tak nakopie :diabloti: [quote name='Hugo-Kochaś']Z pewną nieśmiałościa chcę sie zapytać - Pysiu,czy dane mi bedzie poznać Cię w Ustroniu???:multi: Nie wiem czy wcisne się między dwie chude kolezanki :diabloti: Do auta znaczy :evil_lol: [quote name='madzia i medor']A myśłam, że niufki to takie spokojne psy:roll::diabloti: Ja też tak myślałam.... [quote name='clockwork']no mi napisała Pysiowata że jak tylko weszka ją przygarnie.... :evil_lol: Ona pewnie przygarnie ale ciągle gada że gruba to nie wiem czy się zmieszczę do auta .... [quote name='Hugo-Kochaś']Weszka ma wieelkie serducho to napewno i Pysie przygarnie:multi: Ona pewnie napisze że doope ma też wielką :diabloti: I teeraz to ja będę miała nakopane :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 bouvik napisał(a):I teeraz to ja będę miała nakopane :evil_lol: do chudej doopy :mad::diabloti: Quote
Vectra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a):A myśłam, że niufki to takie spokojne psy:roll::roll::roll::diabloti: Sama Pysia zapewniała tu na dogo , że niufy to takie aniołki :diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 malawaszka napisał(a):do chudej doopy :mad::diabloti: Anie mówiłam?:scared: Vectra napisał(a):Sama Pysia zapewniała tu na dogo , że niufy to takie aniołki :diabloti: :diabloti: Bo są :diabloti: Wszystko robią w zwolnionym tempie ;) No może oprócz zmorkowego pie1rdolca wokół domu..... Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Vectra napisał(a):Sama Pysia zapewniała tu na dogo , że niufy to takie aniołki :diabloti: :diabloti: Marketing kochana, marketing:diabloti: Pysia napisał(a): Ja też tak myślałam.... Widać myślenie nie jest naszą mocną stroną:evil_lol::evil_lol:;) Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Marketing kochana, marketing:diabloti: Widać myślenie nie jest naszą mocną stroną:evil_lol::evil_lol:;) Nio :diabloti: W sumie mają dobre strony ;) Nie szczekają, nie skaczą po ludziach i widać je w wysokiej trawie :evil_lol: Co do myślenia to nadal są lepsze ode mnie :evil_lol: Kurcze muszę wstawić kiedyś jakieś fotki :oops: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Pysia']widać je w wysokiej trawie :evil_lol: Kurcze muszę wstawić kiedyś jakieś fotki :oops: Buhahahhaaa, na to bym na pewno nie wpadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no zdałoby się:roll: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pysiu, Ty cholero ! Konsekwentnie trwasz w obrazie na swojego aparata :cool1: Chciałabym Ci przypomnieć, że to są FOTO - blogi :cool1::cool1::cool1: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Vectra']Pysia , w bannery klikaj w banery :diabloti: Klikam kurna klikam tylko otwiera mi się od jakiś 15 minut!!!!! Do tego potem ostatnia strona...Potem choć ze dwie zaległe....W sumie pewnie jutro rano znajdę się u kilku z Was :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Buhahahhaaa, na to bym na pewno nie wpadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no zdałoby się:roll: Prawda? Ale naprawdę je widać :diabloti: Tylko skąd je brać? Viktor w odstawce.... Badziewie Karol pożyczył koledze....Hym :cool1: [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, Ty cholero ! Konsekwentnie trwasz w obrazie na swojego aparata :cool1: Chciałabym Ci przypomnieć, że to są FOTO - blogi :cool1::cool1::cool1: :crazyeye: Oszzzzzzzzzz psia jucha to Ty nie wiesz że ja jestem konsekwentna? :diabloti: A obraziłam się nie na aparata tylko na siebie :roll: On mnie nie kocha to ja go też nie :evil_lol: Naprawdę sa to FOTO - blogi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tylko jest pewien problem.....Strony mi wchodza sto lat więc jakbym chciała wstawić 15 fot do jednej opowieści to czekałabym 300 lat :diabloti: Odpada :shake: :evil_lol: A skrócić historii nie potrafię ;) Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Pysia'] Prawda? Ale naprawdę je widać :diabloti: Tylko skąd je brać? Viktor w odstawce.... Badziewie Karol pożyczył koledze....Hym :cool1: Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę:shake::shake::diabloti: Ahh Victor, gdybyś był mój to bym ciem tak w życiu nie odstawiła :loveu: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę:shake::shake::diabloti: Ahh Victor, gdybyś był mój to bym ciem tak w życiu nie odstawiła :loveu: To przybywaj patrzeć :bigok: Póki co on Ci mój i w odstawce :diabloti: Quote
Paula Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pożycz wiktora Waszce :razz: niech odreaguje chłopak odrzucenie Twe ;) Dobry wieczór i dobranoc Pysiulku :grins: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']To przybywaj patrzeć :bigok: Póki co on Ci mój i w odstawce :diabloti: A wysoką masz tą trawę, czy niską:roll: Bo w niskiej, to nawet moje widać:diabloti: Twój Ci on, a tak go zaniedbujesz - Victorku oćć oćć do ciociuni Madziuni:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='paula_z']Pożycz wiktora Waszce :razz: niech odreaguje chłopak odrzucenie Twe ;) Dobry wieczór i dobranoc Pysiulku :grins: Chłopak ma urlop :p Co prawda nie zasłużył sobie ale.... [quote name='madzia i medor']A wysoką masz tą trawę, czy niską:roll: Bo w niskiej, to nawet moje widać:diabloti: Twój Ci on, a tak go zaniedbujesz - Victorku oćć oćć do ciociuni Madziuni:loveu::loveu: Trawe mam niziutką bo koszona regularnie :eviltong: Ale na łąkach jest taaaaaaaaaaaaaaaka wysoka ;) Ja go zaniedbuje? Leży sobie w pokrowcu i słodko śpi!! Szelma odmawia wyjścia na dwór. Zmorka lata dookoła domu :-o Wstałam skoro świt żeby tą maupe wyszaleć na łąkach ale padłam ja i Szelma a ta pomylona dalej bzikuje :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :evil_lol:cze Pysiu lansująca ,,grzeczne niufy'':eviltong:...zapomniałaś dodać że wpychają siędo samochodów gości:p Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:cze Pysiu lansująca ,,grzeczne niufy'':eviltong:...zapomniałaś dodać że wpychają siędo samochodów gości:p Cześć kobieto :eviltong: Bo one są grzeczne :diabloti: Popatrz w tej chwili ;) Zmorka leży w domu i słodko śpi a Szelma śpi na dworze :loveu: Dwa niewinne aniołki :loveu: Co do ładowania się do samochodów to one tak poprostu kochają mieszkanie w domu z ogródkiem na wsi że najchętniej by z niego wyjechały.... No dobra :) Tommy, gdy Zmorka szalała dookoła domu postanowił zwiedzić teren...Znalazłaam go w dziurze pod krzakiem całego w ziemi :cool1: I zastanawiam się czy Anielica nie postanowiła go zakopać :evil_lol: W sumie to nie wyglądał na szczególnie nieszczęśliwego z tego powdu :diabloti: Chyba że to była radość z dalszego życia :evil_lol: Pewnie się cieszył że Szelmy nie było na dworze..... Kto chce koteczka zanim go Szelma dopadnie? Quote
clockwork Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ufff... sie mi otworzyło... ale nie czytam bo.... braknie mi czasu przed koncem pracy- zaś bede nadrabiać jutro- jak szanowne dogo bedzie chciało współpracować... pozdróweczka i całuski :loveu::loveu: Quote
Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']Cześć kobieto :eviltong: Bo one są grzeczne :diabloti: Popatrz w tej chwili ;) Zmorka leży w domu i słodko śpi a Szelma śpi na dworze :loveu: Dwa niewinne aniołki :loveu: Co do ładowania się do samochodów to one tak poprostu kochają mieszkanie w domu z ogródkiem na wsi że najchętniej by z niego wyjechały.... No dobra :) Tommy, gdy Zmorka szalała dookoła domu postanowił zwiedzić teren...Znalazłaam go w dziurze pod krzakiem całego w ziemi :cool1: I zastanawiam się czy Anielica nie postanowiła go zakopać :evil_lol: W sumie to nie wyglądał na szczególnie nieszczęśliwego z tego powdu :diabloti: Chyba że to była radość z dalszego życia :evil_lol: Pewnie się cieszył że Szelmy nie było na dworze..... Kto chce koteczka zanim go Szelma dopadnie? ja chce ja ja ja :diabloti: :diabloti: :diabloti: u mnie będzie musiał uważać na Kano i Ivanka :loveu: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='clockwork']ufff... sie mi otworzyło... ale nie czytam bo.... braknie mi czasu przed koncem pracy- zaś bede nadrabiać jutro- jak szanowne dogo bedzie chciało współpracować... pozdróweczka i całuski :loveu::loveu: A mnie w pracy nawet się otwiera :multi: Szkoda tylko że przed urlopem jestem zawalona:cool1: Pracą oczywiście.... [quote name='Vectra']ja chce ja ja ja :diabloti: :diabloti: :diabloti: u mnie będzie musiał uważać na Kano i Ivanka :loveu: :evil_lol: Chcesz? To jak się umawiamy? Kiedy Ci mam go przywieźć? Jutro? W sobote? No kiedy? Kiedy ? Może natychmiast? Ewentualnie wezmę TAXi :evil_lol: Co do uważania do Tommy jest przygłup bo kompletnie nie wie że psy są zagrożeniem....On przed nimi nie ucieka tylko się od razy kładzie :diabloti: Quote
Recommended Posts