Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pysia napisał(a): Koniec wariactwa nastąpi wraz z moim końcem bo ja i wariactwo to jedno :evil_lol: jAMENt siostro:evil_lol::evil_lol::diabloti: Witaj Ptysiu:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 czesc Pysiu.... widze ze szans na uspokojenie sie w Twoim wykonaniu nie ma zadnych:razz: .....to zycze samych sukucesów w sciaganiu tych tapet i malowaniu, a i skoro Magdalena od Leona Tobie bedzie pomagac to koniec tapet jest szybki......:diabloti: Szczeniaczki - robaczki sliczniunie i jak szybko rosna.... ale juz takie konkretne pulpeciki sa....:loveu: Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 aaaaaa jejuuuuu niedługo się wykąpiemy w basenikuuu :multi::multi::multi: kurna musze szybko schudnąć :angryy: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaaa jejuuuuu niedługo się wykąpiemy w basenikuuu :multi::multi::multi: kurna musze szybko schudnąć :angryy:siem nie zamartwiaj ...JU mniej wody napuści:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....gupia ...czemu sie scesz odchudzać :razz: Cze Zwariowana Pysiosławo:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']siem nie zamartwiaj ...JU mniej wody napuści:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....gupia ...czemu sie scesz odchudzać :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ano musze się odchudzić jeszcze bo jak mam stanąć w bikini koło Pysiosławy - przeca ja jestem jak trzy Pysie :placz: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ano musze się odchudzić jeszcze bo jak mam stanąć w bikini koło Pysiosławy - przeca ja jestem jak trzy Pysie :placz::diabloti:to musisz obok ...niech Pysia stanie za Tobą:angryy:....i nie przesadzaj że jak 3 Pysie:crazyeye:... Quote
Pysia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='madzia i medor']jAMENt siostro:evil_lol::evil_lol::diabloti: Witaj Ptysiu:loveu: Witaj Madzia ;) [quote name='dealer']dzien dobry zapracowana Pysiu:diabloti: Hej leniwcze :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu.... widze ze szans na uspokojenie sie w Twoim wykonaniu nie ma zadnych:razz: .....to zycze samych sukucesów w sciaganiu tych tapet i malowaniu, a i skoro Magdalena od Leona Tobie bedzie pomagac to koniec tapet jest szybki......:diabloti: Szczeniaczki - robaczki sliczniunie i jak szybko rosna.... ale juz takie konkretne pulpeciki sa....:loveu: Szans nie ma a co do Leonowej to już widzę ten remont :evil_lol: Maluszki bowskie... [quote name='malawaszka']aaaaaa jejuuuuu niedługo się wykąpiemy w basenikuuu :multi:kurna musze szybko schudnąć :angryy: Noooooooooooooo!! Już za tydzień :multi: Babo przestań z tym odchudzaniem bo będziesz wyglądać jak ja :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']siem nie zamartwiaj ...JU mniej wody napuści:evil_lol:...gupia ...czemu sie scesz odchudzać :razz: Cze Zwariowana Pysiosławo:loveu: Buahahahaha :evil_lol: Z tej wody omalże nie padłam :evil_lol: [quote name='malawaszka']:evil_lol:ano musze się odchudzić jeszcze bo jak mam stanąć w bikini koło Pysiosławy - przeca ja jestem jak trzy Pysie :placz: Albo Pysia jak Twój kawałek :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:to musisz obok ...niech Pysia stanie za Tobą:angryy:....i nie przesadzaj że jak 3 Pysie:crazyeye:... Pysia nie stanie za nią bo jej łeb będzie wystawał :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nie ma już fioletowego :-( Big Uruz poszedł za Tęczowy Most....I proszę bez komentarzy bo tak widać musiało być. Urodził się z wadą a mimo to Justynka i Tomek walczyli jak lwy o niego. Dali mu szanse i teraz nie mają sobie nic do zarzucenia. Los tak chciał i lepiej teraz niż później :roll: Trzymajcie kciuki za 9 maluchów bouvikowych!!!!!! Tfu tfu odpukać reszta jest ok. Rośnie i rozwija się. I niech tak zostanie - szczęśliwa dziewiątka górą !! Justynko podnieś głowę i uśmiechnij się bo już niedługo Twoje nogi będa podgryzane ze wszech stron ;) Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Pysia']Nie ma już fioletowego :-( Big Uruz poszedł za Tęczowy Most....I proszę bez komentarzy bo tak widać musiało być. Urodził się z wadą a mimo to Justynka i Tomek walczyli jak lwy o niego. Dali mu szanse i teraz nie mają sobie nic do zarzucenia. Los tak chciał i lepiej teraz niż później :roll: Trzymajcie kciuki za 9 maluchów bouvikowych!!!!!! Tfu tfu odpukać reszta jest ok. Rośnie i rozwija się. I niech tak zostanie - szczęśliwa dziewiątka górą !! Justynko podnieś głowę i uśmiechnij się bo już niedługo Twoje nogi będa podgryzane ze wszech stron ;):loveu:i uściski dla Tomka i Justynki ...jesteście wspaniali ....życie ma swój tor ... A ja czekam na foty maluszków:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pysia napisał(a):Nie ma już fioletowego :-( Big Uruz poszedł za Tęczowy Most....I proszę bez komentarzy bo tak widać musiało być. Urodził się z wadą a mimo to Justynka i Tomek walczyli jak lwy o niego. Dali mu szanse i teraz nie mają sobie nic do zarzucenia. Los tak chciał i lepiej teraz niż później :roll: Trzymajcie kciuki za 9 maluchów bouvikowych!!!!!! Tfu tfu odpukać reszta jest ok. Rośnie i rozwija się. I niech tak zostanie - szczęśliwa dziewiątka górą !! Justynko podnieś głowę i uśmiechnij się bo już niedługo Twoje nogi będa podgryzane ze wszech stron ;) Za resztę maluchów:kciuki: Widocznie tak musiało być... Quote
bouvik Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dzięki wszystkim za słowa wsparcia:roll: Tak bardzo walczyliśmy o fioletowego- ale najwyraźniej nie dane mu było:-( Teraz zamartwiam się o pozostałe 9, bo Wandzi jakoś mleko znika:angryy:, a maluchy nie chcą jeść sztucznego z butli:shake:. Trzymajcie kciuki kochani- przyda sie- jeszcze z tydzień- dopóki nie zaczniemy dokarmiać!!! Potem oczywiście tez;) A teraz z innej beczki:p Na rozładowanie emocji z dzisiejszego dnia, wybrałam się z Bahiyą na PIERWSZY spacer po okolicy (wiadomo-kwarantanna poszczepienna:p). Przy tym całym zamieszaniu przy szczeniakach bouvierowych nie miałam kiedy nauczyć Młodej chodzić na smyczy:cool1:, ale jak się okazało nauka wcale nie była potrzebna:lol: Pięknie szła, jedynie co kawałek siadała i przyglądała się okolicy:loveu::loveu: Mądre psisko- mówię wam:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pod koniec- była pełna harmonia- ona i smycz:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam:cool1: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :multi:Justynko ...bedzie dobrze , cały czas o Was myślimy i wspieramy pozytywną energią :loveu:...uda się Wam i wandzi , a maluchy ....będa rosłe i zdrowaśne:loveu::loveu::loveu:. Ale ci się trafiła mądraśna Bahiya;)....babcia Pysia pewno jej słówko jakie szepnęła ;) Quote
Paula Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Zaciskami łapki i pazurki za Bouvikową familię :kciuki: Trzymajcie się kochani :loveu: I Ty też Pysiu :loveu: Quote
agbar Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Justynko trzymamy kciuki i lapy za bouviki male:p Quote
bonita Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kciukaski również od nas :) Bardzo , bardzo mocne :) Pozdrowionka Quote
Pysia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witajcie Czarownice i inne :loveu: W nas pochmurno i zimno. Pada deszcz od czasu do czasu i momentami zza chmur wyziera nieśmiałe słoneczko. Pranie na dworze mi zmokło bo wczoraj zapomniałam zdjąć.... TZ pomalował wczoraj calutki basen ale co z niego będzie to nie wiem :shake: Ten deszcz ciut nie w pore :cool1: Quote
bonita Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 No nie zapowiedział się, nie lubię takich niespodzianek:shake: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :loveu: [quote name='Pysia']Nie ma już fioletowego :-( Big Uruz poszedł za Tęczowy Most....I proszę bez komentarzy bo tak widać musiało być. Urodził się z wadą a mimo to Justynka i Tomek walczyli jak lwy o niego. Dali mu szanse i teraz nie mają sobie nic do zarzucenia. Los tak chciał i lepiej teraz niż później :roll: Trzymajcie kciuki za 9 maluchów bouvikowych!!!!!! Tfu tfu odpukać reszta jest ok. Rośnie i rozwija się. I niech tak zostanie - szczęśliwa dziewiątka górą !! Justynko podnieś głowę i uśmiechnij się bo już niedługo Twoje nogi będa podgryzane ze wszech stron ;) dokladnie tak jak Pysia mowi Justynko Ty juz kupuj ochraniacze na nozki dla siebie i Tomka......przydadza sie z tego co Pysia mowi.....:loveu: [quote name='bouvik']Dzięki wszystkim za słowa wsparcia:roll: Tak bardzo walczyliśmy o fioletowego- ale najwyraźniej nie dane mu było:-( Teraz zamartwiam się o pozostałe 9, bo Wandzi jakoś mleko znika:angryy:, a maluchy nie chcą jeść sztucznego z butli:shake:. Trzymajcie kciuki kochani- przyda sie- jeszcze z tydzień- dopóki nie zaczniemy dokarmiać!!! Potem oczywiście tez;) A teraz z innej beczki:p Na rozładowanie emocji z dzisiejszego dnia, wybrałam się z Bahiyą na PIERWSZY spacer po okolicy (wiadomo-kwarantanna poszczepienna:p). Przy tym całym zamieszaniu przy szczeniakach bouvierowych nie miałam kiedy nauczyć Młodej chodzić na smyczy:cool1:, ale jak się okazało nauka wcale nie była potrzebna:lol: Pięknie szła, jedynie co kawałek siadała i przyglądała się okolicy:loveu::loveu: Mądre psisko- mówię wam:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pod koniec- była pełna harmonia- ona i smycz:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam:cool1: gratulacje dla dzielnej dziewczynki ze smycza........normalnie wrodzony talent do nauki to chyba po babci...Pysi:loveu: całusy dla maluchow i duzo zdroweczka.....dla calej rodzinki.... Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pysia napisał(a):Witajcie Czarownice i inne :loveu: W nas pochmurno i zimno. Pada deszcz od czasu do czasu i momentami zza chmur wyziera nieśmiałe słoneczko. Pranie na dworze mi zmokło bo wczoraj zapomniałam zdjąć.... TZ pomalował wczoraj calutki basen ale co z niego będzie to nie wiem :shake: Ten deszcz ciut nie w pore :cool1: Poka basen:cool3::cool3: Quote
Pysia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Poka basen:cool3::cool3: Przyjedź i se sama zobacz :diabloti: Quote
AlKil Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witaj Edytko z zielonym basenem...:lol: Możesz obejrzeć twoją wnusię, dałam kilka zdjęć....:oops: Quote
Pysia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Edytko z zielonym basenem...:lol: Możesz obejrzeć twoją wnusię, dałam kilka zdjęć....:oops: Basen jest turkusowy :eviltong: A na foty leeeeeeeeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:multi: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pysia napisał(a):Przyjedź i se sama zobacz :diabloti: Oj żebyś się kiedyś nie zdziwiła:siara::diabloti: A dasz popływać:razz::diabloti: Quote
Pysia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Oj żebyś się kiedyś nie zdziwiła:siara::diabloti: A dasz popływać:razz::diabloti: Chcę się zdziwić :multi: Kobiety ja jestem w pracy!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts