Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witajcie Wszystkie baby jagi pamiętające o mojej wymierającej galerii :loveu::loveu::loveu: Z powodu bardzo silnej choroby na tle wirusowym mego już jakże w pewnej części zabytkowego kompa nie mogę sobie pobiegać po dogo....Nie mogę nic w sumie robić....Trudność sprawia mi nawet wpisanie czegokolwiek...Sterowników brak, Menager urządzeń znikł, wsio poznikało...Poprostu masakra:angryy: Jutro oddajemy go do szpitala na reanimacje bo inaczej zaginą śmiercią tragiczną me foty i dokumenty które od niejakiego czasu nie miałam kiedy na płyty zgrać...

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:komu Ju kuffił komfuter:razz:
Jak to?? Nie wiesz komu? :diabloti:

Weszka powiedziała dzisiaj do mnie w sklepie: " Mamo!! Froszę taki 2 x " :mdleje:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie Wszystkie baby jagi pamiętające o mojej wymierającej galerii :loveu::loveu::loveu: Z powodu bardzo silnej choroby na tle wirusowym mego już jakże w pewnej części zabytkowego kompa nie mogę sobie pobiegać po dogo....Nie mogę nic w sumie robić....Trudność sprawia mi nawet wpisanie czegokolwiek...Sterowników brak, Menager urządzeń znikł, wsio poznikało...Poprostu masakra:angryy: Jutro oddajemy go do szpitala na reanimacje bo inaczej zaginą śmiercią tragiczną me foty i dokumenty które od niejakiego czasu nie miałam kiedy na płyty zgrać...

Jak to?? Nie wiesz komu? :diabloti:

Weszka powiedziała dzisiaj do mnie w sklepie: " Mamo!! Froszę taki 2 x " :mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ....mogłam się spodziewać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ....mogłam się spodziewać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja Weszce postanowiłam odpowiedzieć tutaj :diabloti:

Weszko - dziecko me drogie :diabloti: Jak Cie przyniosą do domu nieprzytomną bo dostaniesz z główki , jucha będzie Ci się lała z nosa i buzi to tez Ci kupię taki :diabloti:

Nie bierz tego na powaznie bo gotowa jesteś jeszcze wynająć kogo za grosze żeby Ci wpieprzył :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ja Weszce postanowiłam odpowiedzieć tutaj :diabloti:

Weszko - dziecko me drogie :diabloti: Jak Cie przyniosą do domu nieprzytomną bo dostaniesz z główki , jucha będzie Ci się lała z nosa i buzi to tez Ci kupię taki :diabloti:

Nie bierz tego na powaznie bo gotowa jesteś jeszcze wynająć kogo za grosze żeby Ci wpieprzył :evil_lol:

Mamuninieńko moja kochana jak Ty mnie znasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
melduje sie w pospiechu... dopuszczono mnie do kompka a ty kochaniutka ratuj wszystkie zdjecia ze starego wirusowego kompa!!!!!!!

Jutro lekarz będzie reanimował ;)

Bouviki moje kochane :loveu:
Big Boy w 9 dobie podwoił wage urodzeniowa :multi:
Big Girl podwoiła swoją wage urodzeniową :multi:
Reszta jest blisko :loveu: Fioletowy tez :multi:
Tfu tfu ...

Posted

:klacz: dla Bouvikowych dzieciaczków :loveu::loveu::loveu:

udaje że jest śliczna :loveu:

udaje że jest skromna :cool1:

a Jej mąż udaje, że jest Lordem Vaderem :roflt:

bardzo groźnym zresztą :evil_lol:

Posted

TZ właśnie zobaczył fotki i powiedział ze w życiu taka brzydka nie byłam :evil_lol: I powiedział też ze jakbym miała taką masakryczną cere toby mi dał na operacje plastyczną :evil_lol:
Weszka - Ju jutro powie Ci jaki z Ciebie fotograf ludzki :diabloti: Za to on wyszedł Ci cudownie :evil_lol:

Posted

nie no ja protestuje:mad: ta fotka jest ładna:loveu:

no a jeśli chodzi o Tz to nie wiem komu bardziej potrzebna ta operacja:roll:
Tobie buzke widać a jemu już nie:lol: ;)

Posted

Byłam prześledzić co sie dzieje:cool1:
Tyż ostatnio nierówną walkę prowadziłam z wirusami:cool3:
I wygrałam:multi: ( narazie:p )

pozdrowionka dla Pysi i całej rodzinki :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):

Weszka - Ju jutro powie Ci jaki z Ciebie fotograf ludzki :diabloti: Za to on wyszedł Ci cudownie :evil_lol:

aha!! jutro nie przyjadę :obrazic: :diabloti: BA!!! już NIGDY nie przyjadę :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
:obrazic: :obrazic: :obrazic:

Buahahahahaha jakbyś widziała mine Ju jak te foty zobaczył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiesz że on jak usłyszał cene kompa i dowiedział się ze monitor tez kupiliśmy to teraz fochy strzela takie ze chyba się wyprowadzę? Na pytanie po licho Karolowi komp bez monitora stwierdził że mamy przecież. No to zadałam mu pytanie a gdzie dla mnie monitor to odpowiedział że czarno-biały stoi na strychu :cool1: Dzieki ze z nami pojechałaś....Wyczułam sprawe ;) :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
aha!! jutro nie przyjadę :obrazic: :diabloti: BA!!! już NIGDY nie przyjadę :diabloti:

Powiedziałam Ju ze masz Viktora i ze to Ty namówiłaś mnie na tego kompa i ten monitor :diabloti: Jak jutro nie przyjedziesz to mu nie powiem ze żartowałaś :evil_lol: Znajdzie Cię :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Powiedziałam Ju ze masz Viktora i ze to Ty namówiłaś mnie na tego kompa i ten monitor :diabloti: Jak jutro nie przyjedziesz to mu nie powiem ze żartowałaś :evil_lol: Znajdzie Cię :diabloti:

Fcale się nie boję :diabloti: jutro wyjeżdżam za granicę - przebukowałam bilet - tylko w jedną stronę - drugi (powrotny) oddałam :diabloti:

Posted

buuuhahhahhaha... weszka masz przedoopane... Ju cie dopadnie i wypatroszy, a twoje zwloki zaleje betonem w basenie:eviltong:

swoja droga.. dobre dobre... moze i mnie na cos namowisz

Pysiu widzialam twoja fote- mam wrazenie ze skads cie znam, ze gdzies cie widzialam:hmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
Fcale się nie boję :diabloti: jutro wyjeżdżam za granicę - przebukowałam bilet - tylko w jedną stronę - drugi (powrotny) oddałam :diabloti:

Zabierz ze sobą Karola :diabloti: Bo jutro odbieram nowego kompa....

paula_z napisał(a):
Cześć śliczna :p Pozdrowienia dla Pysiowej i Bouvikowej rodzinki :loveu:

Cześć :) Pozdrawiam - zawirusowana Pysia ;)

clockwork napisał(a):
buuuhahhahhaha... weszka masz przedoopane... Ju cie dopadnie i wypatroszy, a twoje zwloki zaleje betonem w basenie:eviltong:

swoja droga.. dobre dobre... moze i mnie na cos namowisz

Pysiu widzialam twoja fote- mam wrazenie ze skads cie znam, ze gdzies cie widzialam:hmmm:

Ja bym się bała na jej miejscu :evil_lol:

Znasz mnie ? :crazyeye: Mam sobowtóra? :-o Niem ozliwe abyśmy się gdziekolwiek spotkały :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Ja bym się bała na jej miejscu :evil_lol:

Znasz mnie ? :crazyeye: Mam sobowtóra? :-o Niem ozliwe abyśmy się gdziekolwiek spotkały :evil_lol:

:hmmmm: moze mi sie tylko wydaje,
Pysiaczku... czy Ty tez wybierasz sie do Ustronia??
weszka - namow ja....