Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Pysia napisał(a):Trzymałam polędwice w ręce ;) 8) :lol: czułam że musiała być jakaś MOTYWACJA :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 hihih Seti ma mokrą włoszkę?? :wink: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Pysia, w końcu znalazłam chwilkę, żeby obejrzeć zdjęcia 8) Zdjęcia Zmorki z kociakiem za każdym razem mnie rozwalają, są cudne!!!!! :angel: Quote
Pysia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):Pysia, w końcu znalazłam chwilkę, żeby obejrzeć zdjęcia 8) Zdjęcia Zmorki z kociakiem za każdym razem mnie rozwalają, są cudne!!!!! :angel: Dzięki :oops: Waszka - Zmorka jak jest mokra to tak ma ;) Zresztą jak praktycznie wszystkie niufy :D Raz na tydzień idzie pod prysznic bo trzeba kuciapkę i resztę opłukac w ciepłej wodzie zeby kurzu nie miała na sobie :wink: Kuciapka dla higieny osobistej myta w ludzkim plynie do higieny intymnej ;) Quote
Guest bernulka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Pysia napisał(a):Trzymałam polędwice w ręce ;) 8) :lol: czułam że musiała być jakaś MOTYWACJA :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Genialne :lol: paździoszki Quote
Pysia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Najpierw kot - Tommy ;) A teraz sprawozdanie z pobytu Atenki u nas :) Niestety z powodu charakteru dosć nagłego psinki Zmorka była w innym pokoju.... Witaj Karol Błyskaja mi po oczach Jakieś smakowite zapachy czuję :evilbat: Nie daja mi kłaść pyska na stole :evil: Tak wyglądam Dobra- juz daję ten głos :wink: Jestem też gościem ;) Przecież goście siedzą na kanapie :evilbat: No co?? Nieprawda ?? To mi sie podoba ;) Karmienie na kanapie :lol: Z tej pozycji też mogę ;) Gdzie reszta? Co się gapisz ? Pokrojone zdjęcie :lol: Quote
Pysia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Pokrojone zdjęcie ;) Atenka tuli sie do swojej Kasi :) Dość już tych czułości ... Obraza :evilbat: Quote
Pysia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Podchody do ławy ;) Coraz bliżej :) Wygonili dranie :evil: Obrazona Atena :lol: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ahhh a i ja dziś tą pannicę głaskałam :angel: :angel: :angel: jest superancka - duuużaaaa i leniiiwaaa :wink: :lol: :lol: :lol: a fotki ślicne :klacz: czemu Seti takich w domu nie robisz??? :evil: :lol: Quote
Pysia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Waszka mnie zwyzywała ze nie robie Zmorce takich zdjęć w domu więc wzięłam aparat i wstawiam :lol: Wymęczona Zmorka :wink: Ale za to roześmiana :lol: No i dumna choć nieuczesana :wink: Ten cho...ny kot przygląda mi sie z sarkazmam :evil: Smaczny był :evilbat: Teraz to nawet pojedzona jestem :wink: Co by tu teraz zbroic... Tak się zastanawiam :angel: Wejdę sobie na kanape ;) Schowam sie - moze mnie nie zauważą ze tu jestem :evilbat: A co mi tam:) Obce mogą to ja też :lol: Ułożę sie wygodnie :wink: Trzeba sie rozejzeć czy nie patrzą :wink: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 yeeeahhhhh jest moja Setulka :multi: ślicna choć nieuczesana :lol: :wink: Quote
Pysia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ona rano była sliczna ale pojechała do Sabci...a Sabcia kocha z nią szaleć :lol: Quote
Pysia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Zmorka obraziła sie na mnie ...Postanowiłam ja ugłaskać i wstawiam równie nieuczesane swoje zdjęcie :lol: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :roflt: hahaha zap. płuc na mózg jej poszło :roflt: :lol: :wink: Quote
anetta Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 uchhhhhhhhh, jakie te zycie jest ciezke..... http://i9.photobucket.com/albums/a64/BlackObsession/listopad/12-ty4.jpg :shake: :lol: :lol: Pycia, super!!!! :lol: :lol: Kociamber jest sliczny :loveu: Quote
Pysia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a)::roflt: hahaha zap. płuc na mózg jej poszło :roflt: :lol: :wink: Bo mnie nawet wiedźmo nie odwiedzasz !! :evilbat: Więc mi poszło ;p Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :lol: też chora jestem i nie chcę Ci dorzucić jeszcze dodatkowo zap. gardła i kataru :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Wszytskie fotki boskie, ale ta mi sie spodobala najbardziej, Pysia ma takie slodkie spojrzenie :iloveyou: Pozdrawiam :D Quote
Pysia Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Wszytskie fotki boskie, ale ta mi sie spodobala najbardziej, Pysia ma takie slodkie spojrzenie :iloveyou: Pozdrawiam :D To nie Pysia :) Zmorka tez nie :lol: To Atenka od naszej kolezanki Kasi :lol: Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Wszytskie fotki boskie, ale ta mi sie spodobala najbardziej, Pysia ma takie slodkie spojrzenie :iloveyou: Pozdrawiam :D hahaha ojjj Daga Daga- widać kto tu nieuważnie czyta :lol: Pysia to właścicielka galerii - jej sunia to Zmorka lub Seti :lol: a ta na zdjęciu to Atenka - zaprzyjaźniona niufka :lol: Quote
Pysia Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Widzisz Waszka? Nie wstawie juz obcego psa :) Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 noo z Luną nikt Zmorki a tym bardziej CIEBIE nie pomyli :roflt: Quote
Pysia Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 malawaszka napisał(a):noo z Luną nikt Zmorki a tym bardziej CIEBIE nie pomyli :roflt: Dzięki Daga za poprawienie nam humoru :lol: Jestes wielka :wink: Quote
Pysia Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 www.showdog.com Czy ktoś mi moze objasnic jak tam wejsć? Trzeba sie zalogowac ale gdzie? To internetowa gra. Mozna stworzyć swoją wirtualną hodowle. Tylko trzeba sie zalogowac.... :-? Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 na pierwszej stronie masz Sign up NOW!!!!! - pod tekstem na środku i tam kliknij a reszta już do wypełnienia łatwa :fadein: Quote
Recommended Posts