Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

Boszzzzzzzzzzz jak mnie potwornie boli ręka od wyczesywania :razz: Ona linieje....Zmorka też....Odciski mi się znowu odnawiają od grzebienia :roll:

bo Ci znowu zabiore ten grzebień :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Kurcze ja zaczynam się martwić o moją rodzine :evil_lol:

Zastanawiam się czy inni komary zabijają...

kochana - ja TAK...bo jak mnie tak brzeczy i brzeczy nad uchcem w nocy to mnie cos strzela i kapciem go , kapciem......:diabloti: i krew na scianie.....:mad:

No tak...Powinnm się tego spodziewać bo Ty moje dziecko ;)

czesc Pysiu,

jak Twoj poród???

Posted

Witam Pysie i wszystkich tu obecnych:lol:
Nie dziękuję za :kciuki::kciuki::kciuki: za moją Wandzię, żeby nie zapeszyć:razz::razz:
A u nas wciąż bez zmian- Wandzia dyszy, sapie ale "rozsypać" sie nie chce:cool1:
A to już 65 dzień od pierwszego krycia:crazyeye:
Co prawda Pysiowa mi tłucze do głowy, żebym nie panikowała, ale sami wiecie.....:p
Dobrze, że mam w domu małego, zwariowanego niufa, który służy jako doskonały "rozładowywacz" napięć:lol:
Pozdrawiamy:cool1:

Posted

[quote name='bouvik']Witam Pysie i wszystkich tu obecnych:lol:
Nie dziękuję za :kciuki::kciuki::kciuki: za moją Wandzię, żeby nie zapeszyć:razz::razz:
A u nas wciąż bez zmian- Wandzia dyszy, sapie ale "rozsypać" sie nie chce:cool1:
Co prawda Pysiowa mi tłucze do głowy, żebym nie panikowała, ale sami wiecie.....:p
Dobrze, że mam w domu małego, zwariowanego niufa, który służy jako doskonały "rozładowywacz" napięć:lol:

to sie trzymajcie......
ja trzymam kciukaski:loveu:

Posted

Pozdrawiamy:cool1:[FONT=Arial];)no to czekamy ....[/FONT]

Posted

bouvik napisał(a):
Witam Pysie i wszystkich tu obecnych:lol:

a dasz fotki mały bouvików :loveu: :loveu: :loveu: one są takie cudowne :loveu: :loveu: :loveu:

witaj Pysiu z odciskami na palcach :diabloti:

Posted

:kciuki::kciuki::kciuki: A gddzie będzie można pooglądać takie małe kudłate bouvierki:loveu:, bo ja jeszcze nie widziałam:p

Posted

[quote name='bonita']:kciuki::kciuki::kciuki: A gddzie będzie można pooglądać takie małe kudłate bouvierki:loveu:, bo ja jeszcze nie widziałam:p
Dla wszystkich zainteresowanych:cool1:
Bouviki- jak już sie w końcu urodzą będzie można pooglądać naocznie u mnie w domku- zapraszam:p Pomożecie socjalizować gówniarstwo:evil_lol::evil_lol:
A co do zdjątek to przymierzam się do otworzenia galerii moich TRZECH :cool1: psiórów. Ale jak na razie to z czasem krucho:roll: A poza tym do tego trzeba V stopnia wtajemniczenia technicznego a ja takowego nie posiadam:oops: Jak mi Pysiowa wytłumaczy jak to się robi to może coś z tego wyjdzie;)

Posted

bouvik napisał(a):
Dla wszystkich zainteresowanych:cool1:
Bouviki- jak już sie w końcu urodzą będzie można pooglądać naocznie u mnie w domku- zapraszam:p Pomożecie socjalizować gówniarstwo:evil_lol::evil_lol:
A co do zdjątek to przymierzam się do otworzenia galerii moich TRZECH :cool1: psiórów. Ale jak na razie to z czasem krucho:roll: A poza tym do tego trzeba V stopnia wtajemniczenia technicznego a ja takowego nie posiadam:oops: Jak mi Pysiowa wytłumaczy jak to się robi to może coś z tego wyjdzie;)

aaaa ja sie piszę ja ja ja na socjalizowanie :multi::multi::multi::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa ja sie piszę ja ja ja na socjalizowanie :multi::multi::multi::loveu:

Monika- masz to jak w banku:razz:- mniej więcej wiesz gdzie mieszkam-od Pysi to rzut kamieniem-więc zapraszam :p:p:p:p
Przy okazji zobaczysz sobie Bahiyę z ADHD w akcji:evil_lol:

Posted

bouvik napisał(a):
Monika- masz to jak w banku:razz:- mniej więcej wiesz gdzie mieszkam-od Pysi to rzut kamieniem-więc zapraszam :p:p:p:p
Przy okazji zobaczysz sobie Bahiyę z ADHD w akcji:evil_lol:

mniej więcej to mało powiedziane :eviltong: ja wiem dokłądnie bo nie da się nie zauważyć tabliczki :p ostatnio nawet wodziałam Twojego TZ jak kosił trawniczek :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
mniej więcej to mało powiedziane :eviltong: ja wiem dokłądnie bo nie da się nie zauważyć tabliczki :p ostatnio nawet wodziałam Twojego TZ jak kosił trawniczek :evil_lol:

Cholera!! Malawaszka szpieg numer 1:eviltong: Nic sie przed tobą nie ukryje:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']oznajmiam ze dzien dobry
Witaj paskudo wstrętna :mad:

[quote name='malawaszka']bo Ci znowu zabiore ten grzebień
No popatrz...A ja jak mi trole pogubiły tamten to nie wiedziałam dlaczego moje ręce zrobiły się ładne ...

[quote name='madzia i medor']Witam siem z rana:p Kąpiel przeprowadzona
Witam!
Kąpiel przeprowadzona:multi:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu,

jak Twoj poród???
Spoko :) Wczoraj było ciut zwijania się ale rano już ból był spoko...

[quote name='bouvik']Witam Pysie i wszystkich tu obecnych
Nie dziękuję za :kciuki: za moją Wandzię, żeby nie zapeszyć:razz:
A u nas wciąż bez zmian- Wandzia dyszy, sapie ale "rozsypać" sie nie chce
Pozdrawiamy
Dzisiaj się Wandzia tak jak przewidywałam rozsypie :) Wszystkie objawy na ziemi i niebie na to wskazują ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to sie trzymajcie......
ja trzymam kciukaski:loveu:
Trzymjcie za Justynke bo Wndzia uważam że sobie świetnie poradzi ;)

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no to czekamy ....[/FONT]

[quote name='Vectra']a dasz fotki mały bouvików :loveu: one są takie cudowne :loveu:

witaj Pysiu z odciskami na palcach
Jak ona nie da to dam ja...
Witaj babo bez odcisków :eviltong:

[quote name='bonita']:kciuki: A gddzie będzie można pooglądać takie małe kudłate bouvierki:loveu:, bo ja jeszcze nie widziałam
Przyjedziesz w odwiedziny do mnie to zaliczymy bouviki...

[quote name='bouvik']Dla wszystkich zainteresowanych
Bouviki- jak już sie w końcu urodzą będzie można pooglądać naocznie u mnie w domku- zapraszam:p Pomożecie socjalizować gówniarstwo:evil_lol:

Pozdrawiamy
I to jest prawidłowe podejście...

[quote name='malawaszka']aaaa ja sie piszę ja ja ja na socjalizowanie :loveu:
Proszę ...Pierwsza wpraszajaca się :evil_lol:

[quote name='bouvik']Monika- masz to jak w banku:razz:- mniej więcej wiesz gdzie mieszkam-od Pysi to rzut kamieniem-więc zapraszam
Przy okazji zobaczysz sobie Bahiyę z ADHD w akcji
Ona wie bo jej Tomka koszącego pokazywałam...

[quote name='malawaszka']mniej więcej to mało powiedziane :eviltong: ja wiem dokłądnie bo nie da się nie zauważyć tabliczki :p ostatnio nawet wodziałam Twojego TZ jak kosił trawniczek
Bo Ci pokazałam...

[quote name='bouvik']Cholera!! Malawaszka szpieg numer 1:eviltong: Nic sie przed tobą nie ukryje
Hym...

Posted

Szelmowska wykąpana :multi: Jest czyściutka i pachnąca :loveu: A jaka była grzeczna :loveu: Anioł w kapieli :loveu:Dzięki jej współpracy udało nam się to szybciutko i bezstresowo załatwić :multi: Chyb obie byłyśmy zadowolone bo Szelma tak kombinowała zebym się z wcieraniem szamponu wszędzie dostała :loveu: Nawet wlazła na półke w wannie naroznej żebym jej brzuch wyszorowała :multi:A szampon który kupiłam zasługuje w pełni na swoją cene :p Ułatwiał namaczanie superaśnie :multi:
Nie wiem ile przy cieczce Szelma będzie tak ślicznie cytrynowo pachniała ale teraz przynajmniej nas nie odrzuca przy przytulaniu ;) Wprost przeciwnie :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ja już dużo wcześniej widziałam tabliczkę :eviltong::eviltong::eviltong:

No tak..Nie pomyślałam ze ktoś mógłby Ci przeczytać napisy na tabliczce:diabloti:

Posted

Dostałam właśnie komunikat że Wandzia zaczyna przeć :) Zaczyna Justynka rodzić :multi: Lecę na pomoc!! Pa i buziaki dla Wszystkich :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Dostałam właśnie komunikat że Wandzia zaczyna przeć :) Zaczyna Justynka rodzić :multi: Lecę na pomoc!! Pa i buziaki dla Wszystkich :loveu:

:kciuki::kciuki::kciuki:

Powiedz mi koffana, jaki to szamponik macie:razz: