malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pysia napisał(a): Boszzzzzzzzzzz jak mnie potwornie boli ręka od wyczesywania :razz: Ona linieje....Zmorka też....Odciski mi się znowu odnawiają od grzebienia :roll: bo Ci znowu zabiore ten grzebień :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witam siem z rana:p:p Kąpiel przeprowadzona:razz::p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Pysia']Kurcze ja zaczynam się martwić o moją rodzine :evil_lol: Zastanawiam się czy inni komary zabijają... kochana - ja TAK...bo jak mnie tak brzeczy i brzeczy nad uchcem w nocy to mnie cos strzela i kapciem go , kapciem......:diabloti: i krew na scianie.....:mad: No tak...Powinnm się tego spodziewać bo Ty moje dziecko ;) czesc Pysiu, jak Twoj poród??? Quote
bouvik Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witam Pysie i wszystkich tu obecnych:lol: Nie dziękuję za :kciuki::kciuki::kciuki: za moją Wandzię, żeby nie zapeszyć:razz::razz: A u nas wciąż bez zmian- Wandzia dyszy, sapie ale "rozsypać" sie nie chce:cool1: A to już 65 dzień od pierwszego krycia:crazyeye: Co prawda Pysiowa mi tłucze do głowy, żebym nie panikowała, ale sami wiecie.....:p Dobrze, że mam w domu małego, zwariowanego niufa, który służy jako doskonały "rozładowywacz" napięć:lol: Pozdrawiamy:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='bouvik']Witam Pysie i wszystkich tu obecnych:lol: Nie dziękuję za :kciuki::kciuki::kciuki: za moją Wandzię, żeby nie zapeszyć:razz::razz: A u nas wciąż bez zmian- Wandzia dyszy, sapie ale "rozsypać" sie nie chce:cool1: A to już 65 dzień od pierwszego krycia:crazyeye: Co prawda Pysiowa mi tłucze do głowy, żebym nie panikowała, ale sami wiecie.....:p Dobrze, że mam w domu małego, zwariowanego niufa, który służy jako doskonały "rozładowywacz" napięć:lol: Pozdrawiamy:cool1: to sie trzymajcie...... ja trzymam kciukaski:loveu: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='bouvik']Witam Pysie i wszystkich tu obecnych:lol: Nie dziękuję za :kciuki::kciuki::kciuki: za moją Wandzię, żeby nie zapeszyć:razz::razz: A u nas wciąż bez zmian- Wandzia dyszy, sapie ale "rozsypać" sie nie chce:cool1: A to już 65 dzień od pierwszego krycia:crazyeye: Co prawda Pysiowa mi tłucze do głowy, żebym nie panikowała, ale sami wiecie.....:p Dobrze, że mam w domu małego, zwariowanego niufa, który służy jako doskonały "rozładowywacz" napięć:lol: Pozdrawiamy:cool1:[FONT=Arial];)no to czekamy ....[/FONT] Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 bouvik napisał(a):Witam Pysie i wszystkich tu obecnych:lol: Nie dziękuję za :kciuki::kciuki::kciuki: za moją Wandzię, żeby nie zapeszyć:razz::razz: A u nas wciąż bez zmian- Wandzia dyszy, sapie ale "rozsypać" sie nie chce:cool1: A to już 65 dzień od pierwszego krycia:crazyeye: Co prawda Pysiowa mi tłucze do głowy, żebym nie panikowała, ale sami wiecie.....:p Dobrze, że mam w domu małego, zwariowanego niufa, który służy jako doskonały "rozładowywacz" napięć:lol: Pozdrawiamy:cool1: a dasz fotki mały bouvików :loveu: :loveu: :loveu: one są takie cudowne :loveu: :loveu: :loveu: witaj Pysiu z odciskami na palcach :diabloti: Quote
bonita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='bouvik']Witam Pysie i wszystkich tu obecnych:lol: Nie dziękuję za :kciuki::kciuki::kciuki: za moją Wandzię, żeby nie zapeszyć:razz::razz: A u nas wciąż bez zmian- Wandzia dyszy, sapie ale "rozsypać" sie nie chce:cool1: A to już 65 dzień od pierwszego krycia:crazyeye: Co prawda Pysiowa mi tłucze do głowy, żebym nie panikowała, ale sami wiecie.....:p Dobrze, że mam w domu małego, zwariowanego niufa, który służy jako doskonały "rozładowywacz" napięć:lol: Pozdrawiamy:cool1: :kciuki::kciuki::kciuki: A gddzie będzie można pooglądać takie małe kudłate bouvierki:loveu:, bo ja jeszcze nie widziałam:p Quote
bouvik Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='bonita']:kciuki::kciuki::kciuki: A gddzie będzie można pooglądać takie małe kudłate bouvierki:loveu:, bo ja jeszcze nie widziałam:p Dla wszystkich zainteresowanych:cool1: Bouviki- jak już sie w końcu urodzą będzie można pooglądać naocznie u mnie w domku- zapraszam:p Pomożecie socjalizować gówniarstwo:evil_lol::evil_lol: A co do zdjątek to przymierzam się do otworzenia galerii moich TRZECH :cool1: psiórów. Ale jak na razie to z czasem krucho:roll: A poza tym do tego trzeba V stopnia wtajemniczenia technicznego a ja takowego nie posiadam:oops: Jak mi Pysiowa wytłumaczy jak to się robi to może coś z tego wyjdzie;) Pozdrawiamy:cool1: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 bouvik napisał(a):Dla wszystkich zainteresowanych:cool1: Bouviki- jak już sie w końcu urodzą będzie można pooglądać naocznie u mnie w domku- zapraszam:p Pomożecie socjalizować gówniarstwo:evil_lol::evil_lol: A co do zdjątek to przymierzam się do otworzenia galerii moich TRZECH :cool1: psiórów. Ale jak na razie to z czasem krucho:roll: A poza tym do tego trzeba V stopnia wtajemniczenia technicznego a ja takowego nie posiadam:oops: Jak mi Pysiowa wytłumaczy jak to się robi to może coś z tego wyjdzie;) Pozdrawiamy:cool1: aaaa ja sie piszę ja ja ja na socjalizowanie :multi::multi::multi::loveu: Quote
bouvik Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):aaaa ja sie piszę ja ja ja na socjalizowanie :multi::multi::multi::loveu: Monika- masz to jak w banku:razz:- mniej więcej wiesz gdzie mieszkam-od Pysi to rzut kamieniem-więc zapraszam :p:p:p:p Przy okazji zobaczysz sobie Bahiyę z ADHD w akcji:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 bouvik napisał(a):Monika- masz to jak w banku:razz:- mniej więcej wiesz gdzie mieszkam-od Pysi to rzut kamieniem-więc zapraszam :p:p:p:p Przy okazji zobaczysz sobie Bahiyę z ADHD w akcji:evil_lol: mniej więcej to mało powiedziane :eviltong: ja wiem dokłądnie bo nie da się nie zauważyć tabliczki :p ostatnio nawet wodziałam Twojego TZ jak kosił trawniczek :evil_lol: Quote
bouvik Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):mniej więcej to mało powiedziane :eviltong: ja wiem dokłądnie bo nie da się nie zauważyć tabliczki :p ostatnio nawet wodziałam Twojego TZ jak kosił trawniczek :evil_lol: Cholera!! Malawaszka szpieg numer 1:eviltong: Nic sie przed tobą nie ukryje:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']oznajmiam ze dzien dobry Witaj paskudo wstrętna :mad: [quote name='malawaszka']bo Ci znowu zabiore ten grzebień No popatrz...A ja jak mi trole pogubiły tamten to nie wiedziałam dlaczego moje ręce zrobiły się ładne ... [quote name='madzia i medor']Witam siem z rana:p Kąpiel przeprowadzona Witam! Kąpiel przeprowadzona:multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu, jak Twoj poród??? Spoko :) Wczoraj było ciut zwijania się ale rano już ból był spoko... [quote name='bouvik']Witam Pysie i wszystkich tu obecnych Nie dziękuję za :kciuki: za moją Wandzię, żeby nie zapeszyć:razz: A u nas wciąż bez zmian- Wandzia dyszy, sapie ale "rozsypać" sie nie chce A to już 65 dzień od pierwszego krycia:crazyeye: Co prawda Pysiowa mi tłucze do głowy, żebym nie panikowała, ale sami wiecie.....:p Dobrze, że mam w domu małego, zwariowanego niufa, który służy jako doskonały "rozładowywacz" napięć:lol: Pozdrawiamy Dzisiaj się Wandzia tak jak przewidywałam rozsypie :) Wszystkie objawy na ziemi i niebie na to wskazują ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']to sie trzymajcie...... ja trzymam kciukaski:loveu: Trzymjcie za Justynke bo Wndzia uważam że sobie świetnie poradzi ;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no to czekamy ....[/FONT] [quote name='Vectra']a dasz fotki mały bouvików :loveu: one są takie cudowne :loveu: witaj Pysiu z odciskami na palcach Jak ona nie da to dam ja... Witaj babo bez odcisków :eviltong: [quote name='bonita']:kciuki: A gddzie będzie można pooglądać takie małe kudłate bouvierki:loveu:, bo ja jeszcze nie widziałam Przyjedziesz w odwiedziny do mnie to zaliczymy bouviki... [quote name='bouvik']Dla wszystkich zainteresowanych Bouviki- jak już sie w końcu urodzą będzie można pooglądać naocznie u mnie w domku- zapraszam:p Pomożecie socjalizować gówniarstwo:evil_lol: A co do zdjątek to przymierzam się do otworzenia galerii moich TRZECH :cool1: psiórów. Ale jak na razie to z czasem krucho:roll: A poza tym do tego trzeba V stopnia wtajemniczenia technicznego a ja takowego nie posiadam:oops: Jak mi Pysiowa wytłumaczy jak to się robi to może coś z tego wyjdzie;) Pozdrawiamy I to jest prawidłowe podejście... [quote name='malawaszka']aaaa ja sie piszę ja ja ja na socjalizowanie :loveu: Proszę ...Pierwsza wpraszajaca się :evil_lol: [quote name='bouvik']Monika- masz to jak w banku:razz:- mniej więcej wiesz gdzie mieszkam-od Pysi to rzut kamieniem-więc zapraszam Przy okazji zobaczysz sobie Bahiyę z ADHD w akcji Ona wie bo jej Tomka koszącego pokazywałam... [quote name='malawaszka']mniej więcej to mało powiedziane :eviltong: ja wiem dokłądnie bo nie da się nie zauważyć tabliczki :p ostatnio nawet wodziałam Twojego TZ jak kosił trawniczek Bo Ci pokazałam... [quote name='bouvik']Cholera!! Malawaszka szpieg numer 1:eviltong: Nic sie przed tobą nie ukryje Hym... Quote
Pysia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Szelmowska wykąpana :multi: Jest czyściutka i pachnąca :loveu: A jaka była grzeczna :loveu: Anioł w kapieli :loveu:Dzięki jej współpracy udało nam się to szybciutko i bezstresowo załatwić :multi: Chyb obie byłyśmy zadowolone bo Szelma tak kombinowała zebym się z wcieraniem szamponu wszędzie dostała :loveu: Nawet wlazła na półke w wannie naroznej żebym jej brzuch wyszorowała :multi:A szampon który kupiłam zasługuje w pełni na swoją cene :p Ułatwiał namaczanie superaśnie :multi: Nie wiem ile przy cieczce Szelma będzie tak ślicznie cytrynowo pachniała ale teraz przynajmniej nas nie odrzuca przy przytulaniu ;) Wprost przeciwnie :loveu: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pysia napisał(a): Ona wie bo jej Tomka koszącego pokazywałam... Bo Ci pokazałam... Hym... hahaha ja już dużo wcześniej widziałam tabliczkę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pysia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha ja już dużo wcześniej widziałam tabliczkę :eviltong::eviltong::eviltong: No tak..Nie pomyślałam ze ktoś mógłby Ci przeczytać napisy na tabliczce:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pysia napisał(a):No tak..Nie pomyślałam ze ktoś mógłby Ci przeczytać napisy na tabliczce:diabloti: a widzisz - są na tym świecie jeszcze dobrzy ludzie :diabloti: Quote
Pysia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dostałam właśnie komunikat że Wandzia zaczyna przeć :) Zaczyna Justynka rodzić :multi: Lecę na pomoc!! Pa i buziaki dla Wszystkich :loveu: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 aaaaaaaaaaaaaa trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pysia napisał(a):Dostałam właśnie komunikat że Wandzia zaczyna przeć :) Zaczyna Justynka rodzić :multi: Lecę na pomoc!! Pa i buziaki dla Wszystkich :loveu: :kciuki::kciuki::kciuki: Powiedz mi koffana, jaki to szamponik macie:razz: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]:multi:biegnij Pysiu ....biegnij ...trzymamy za Wandziuchny poród;)[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dokładnie ...Ty Pysiu biegnij my trzymamy kciukaski....... Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witamy na świecie dziewczynkę i chłopczyka bouvikowego :drinking: :drinking: :laola: i trzymamy :kciuki: za resztę :multi: Quote
Recommended Posts