Guest bernulka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 taaak cudowne :angel: :angel: :angel: A co do kotecek trikolorowych to mam słabość :loveu: PRzepiekne :angel: paździoszki Quote
Pysia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No to resztę tez wstawiam :) To wspinaczka koteczki po niedxwiedziu :wink: Dalszy ciąg A to juz na... Co ona ma w tym uchu... Pouczenie ze do ucha się nie wchodzi :angel: To juz praktycznie wszystkie :D Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Kociambra niemożliwa :lol: , / niektóre pamiętam , ale nie wszystkie :wink: / Ja też juz tęsknię za wiosenką :-? Quote
Pysia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kociambra niemożliwa :lol: , / niektóre pamiętam , ale nie wszystkie :wink: / Ja też juz tęsknię za wiosenką :-? Bo nie wszystkie były wstawione :) Kurcze....a tu cała zima przed nami...Byleby była chociaż taka ładna- prawdziwa śnieżna a nie szara i paskudna :-? U mnie przed oknami drzewa juz gołe. Kolory jesieni wyblakły. Na dodatek jako czynny i nie umiejący usiedziec w miejscu człowiek mam kiepski humor :-? Tyle rzeczy można robić a ja chora :evil: To skandal :-? Quote
anetta Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Pysia, masz druga niufke? :D Foty z kociakiem sa pieeekneeee Quote
Pysia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 anetta napisał(a):Pysia, masz druga niufke? :D Foty z kociakiem sa pieeekneeee Mam tylko jedną :lol: To Zmorka będąca miesiąc w stanie błogosławionym :D Cud natury :D Dodam że ona widziała te kotki pierwszy raz w życiu i one ją też :angel: Zmorka zawsze opiekuje się maleństwami obojętnie jakiego gatunku :angel: To czrrny anioł :) Szkoda że że hodowli nie nazwałam Black Angel :wink: Też by pasowało - tyle że do niej ;) A do nas....Black Obsession ....Faktycznie to obsesja i to jaka :o Quote
anetta Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Mowilam o Sabie ale ok :lol: Myslalam sie ze sie dorobilas pod moja nieobecnosc :lol: Quote
Pysia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 anetta napisał(a):Mowilam o Sabie ale ok :lol: Myslalam sie ze sie dorobilas pod moja nieobecnosc :lol: Chciałabym się dorobić ale mój zgodzi się tylko na córkę Zmorki :wink: A ta jak wszystkim wiadomo nie kwapiła się takową urodzic :evil: Quote
Guest bernulka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 JejQ jaka ona koffana :loveu: :angel: :iloveyou: a jaka Zmorka cierpliwa :angel: paździoszki Quote
Pysia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Jutro przyjeżdza do mnie w odwiedziny smarkata niufka:) Co prawda będziemy tylko w domu - bom chora- ale tutaj tez porobie fotki :) Quote
LAZY Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Pysia napisał(a):Jutro przyjeżdza do mnie w odwiedziny smarkata niufka:) Co prawda będziemy tylko w domu - bom chora- ale tutaj tez porobie fotki :) Yeahhhaaa.... :angel: Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 jakieś powietrze syfiaste mamy w dąbrowie bo mnie znowu złapało - tym razem gardło mi wysiadło :evil: Pysia - czekam na te fotki ojj czekam - hihih coś czuję że Zmorka z małą koleżanką Wam mioeszkanko rozniosą :lol: Quote
Pysia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Wasia...do Ciebie mam prośbe. Jak wychodzisz na dwór to czy możesz jutro wyjsć i zobaczyć jak Kasia prowadzi smarkatą na ringówce? Czy ona dobrze biegnie i czy Kasia ładnie ja prezenntuje....Bo ja mam ją w Kielcach wystawiać :D A przez okno to nic nie zobaczę a tak w domu też nie da sie biegac... Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 cały dzień będzie tak biegać?? :lol: Quote
Pysia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 5 minut potrzebne. Jeździsz na wystawy i wiesz jak pies ma biegać i jak sie go wystawia. A to identycznie prawie jak sznaucera. A mnie nie wolno z zapaleniem pluc na dwór.... Quote
Pysia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 To będzie 15- 16 ...Ona ma tak przyjechać :) Przypomnę. :angel: Quote
anushka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 obejrzałam fotki dopiero dzisiaj,booomba :o tak sobie pomyślałam,ze cooodownie byłoby zasnąć koło takiego czarnego niedźwiadka :lol: i wtulić się wjego futro :angel: Quote
Pysia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ania-k napisał(a):obejrzałam fotki dopiero dzisiaj,booomba :o tak sobie pomyślałam,ze cooodownie byłoby zasnąć koło takiego czarnego niedźwiadka :lol: i wtulić się wjego futro :angel: Wiesz co? To ogromna frajda :lol: Quote
LAZY Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Pysia'][quote name='Ania-k']obejrzałam fotki dopiero dzisiaj,booomba :o tak sobie pomyślałam,ze cooodownie byłoby zasnąć koło takiego czarnego niedźwiadka :lol: i wtulić się wjego futro :angel: Wiesz co? To ogromna frajda :lol: Musiałas to powiedziec... :evil: :wink: Quote
Pysia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Pysia'][quote name='Ania-k']obejrzałam fotki dopiero dzisiaj,booomba :o tak sobie pomyślałam,ze cooodownie byłoby zasnąć koło takiego czarnego niedźwiadka :lol: i wtulić się wjego futro :angel: Wiesz co? To ogromna frajda :lol: Musiałas to powiedziec... :evil: :wink: Noooooooooo :wink: :lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Pysia']Nie będe pozować !! No dobra.... :lol: Zmorka poszła na kompromis :wink: Quote
Recommended Posts