Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

taaak cudowne :angel: :angel: :angel:

A co do kotecek trikolorowych to mam słabość :loveu: PRzepiekne :angel:

paździoszki

Posted

No to resztę tez wstawiam :)

To wspinaczka koteczki po niedxwiedziu :wink:

Dalszy ciąg

A to juz na...

Co ona ma w tym uchu...

Pouczenie ze do ucha się nie wchodzi :angel:

To juz praktycznie wszystkie :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Kociambra niemożliwa :lol: , / niektóre pamiętam , ale nie wszystkie :wink: /
Ja też juz tęsknię za wiosenką :-?

Bo nie wszystkie były wstawione :)
Kurcze....a tu cała zima przed nami...Byleby była chociaż taka ładna- prawdziwa śnieżna a nie szara i paskudna :-? U mnie przed oknami drzewa juz gołe. Kolory jesieni wyblakły. Na dodatek jako czynny i nie umiejący usiedziec w miejscu człowiek mam kiepski humor :-? Tyle rzeczy można robić a ja chora :evil: To skandal :-?

Posted

anetta napisał(a):
Pysia, masz druga niufke? :D

Foty z kociakiem sa pieeekneeee

Mam tylko jedną :lol: To Zmorka będąca miesiąc w stanie błogosławionym :D Cud natury :D Dodam że ona widziała te kotki pierwszy raz w życiu i one ją też :angel: Zmorka zawsze opiekuje się maleństwami obojętnie jakiego gatunku :angel: To czrrny anioł :) Szkoda że że hodowli nie nazwałam Black Angel :wink: Też by pasowało - tyle że do niej ;) A do nas....Black Obsession ....Faktycznie to obsesja i to jaka :o

Posted

anetta napisał(a):
Mowilam o Sabie ale ok :lol: Myslalam sie ze sie dorobilas pod moja nieobecnosc :lol:

Chciałabym się dorobić ale mój zgodzi się tylko na córkę Zmorki :wink: A ta jak wszystkim wiadomo nie kwapiła się takową urodzic :evil:

Guest bernulka
Posted

JejQ jaka ona koffana :loveu: :angel: :iloveyou: a jaka Zmorka cierpliwa :angel:

paździoszki

Posted

Pysia napisał(a):
Jutro przyjeżdza do mnie w odwiedziny smarkata niufka:) Co prawda będziemy tylko w domu - bom chora- ale tutaj tez porobie fotki :)

Yeahhhaaa.... :angel:

Posted

jakieś powietrze syfiaste mamy w dąbrowie bo mnie znowu złapało - tym razem gardło mi wysiadło :evil:

Pysia - czekam na te fotki ojj czekam - hihih coś czuję że Zmorka z małą koleżanką Wam mioeszkanko rozniosą :lol:

Posted

Wasia...do Ciebie mam prośbe.
Jak wychodzisz na dwór to czy możesz jutro wyjsć i zobaczyć jak Kasia prowadzi smarkatą na ringówce? Czy ona dobrze biegnie i czy Kasia ładnie ja prezenntuje....Bo ja mam ją w Kielcach wystawiać :D A przez okno to nic nie zobaczę a tak w domu też nie da sie biegac...

Posted

5 minut potrzebne. Jeździsz na wystawy i wiesz jak pies ma biegać i jak sie go wystawia. A to identycznie prawie jak sznaucera. A mnie nie wolno z zapaleniem pluc na dwór....

Posted

obejrzałam fotki dopiero dzisiaj,booomba :o tak sobie pomyślałam,ze cooodownie byłoby zasnąć koło takiego czarnego niedźwiadka :lol: i wtulić się wjego futro :angel:

Posted

Ania-k napisał(a):
obejrzałam fotki dopiero dzisiaj,booomba :o tak sobie pomyślałam,ze cooodownie byłoby zasnąć koło takiego czarnego niedźwiadka :lol: i wtulić się wjego futro :angel:

Wiesz co? To ogromna frajda :lol:

Posted

[quote name='Pysia'][quote name='Ania-k']obejrzałam fotki dopiero dzisiaj,booomba :o tak sobie pomyślałam,ze cooodownie byłoby zasnąć koło takiego czarnego niedźwiadka :lol: i wtulić się wjego futro :angel:

Musiałas to powiedziec... :evil: :wink:

Posted

[quote name='LAZY'][quote name='Pysia'][quote name='Ania-k']obejrzałam fotki dopiero dzisiaj,booomba :o tak sobie pomyślałam,ze cooodownie byłoby zasnąć koło takiego czarnego niedźwiadka :lol: i wtulić się wjego futro :angel:

Musiałas to powiedziec... :evil: :wink:
Noooooooooo :wink: :lol: