Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
To dawaj szybko tylko po to cudo to musisz wybrać się do Gdańska do AlKil :diabloti:

To nie ma problemu 23 czerwca będę przejeżdżać tamtędy w drodze na Hel :lol: A wogóle to kiedy minęły te tygodnie? Przecie one dopiero co się rodziły:shake:

Posted

[quote name='jo-jo']To nie ma problemu 23 czerwca będę przejeżdżać tamtędy w drodze na Hel :lol: A wogóle to kiedy minęły te tygodnie? Przecie one dopiero co się rodziły:shake:
To umów się z Ewą ;)
Kiedy minęły? Nie wiem ....Za szybko w kazdym bądź razie...

[quote name='malawaszka']dawaj więcej Askarysa :loveu::loveu::loveu:
A myślisz ze ja - jako pani domu - ile miałam czasu na focenie? :razz: Askarysy focili i czekam na fotki...Ja mam kilka w tym większośc spieprzonych :cool1:

[quote name='Vectra']popieram przedmówczynię :cool3: :cool3:

witaj Pysiu :loveu: :loveu: :loveu:
Witaj Ewo :loveu::loveu::loveu:
Fotki robił TZ....Ja nie miałam ani głowy ani czasu :shake:

Askarys jako jedyny jest z głowy podobny do Zmorki :loveu:

Tu padł...Było 32 st.C a on miał dwie dziewczyny :evil_lol:

Jęzor mu wypadał ..

W całej okazałości...

Wzrok Zmorki :loveu:

I języczek

Śliczny stop na główce

A to słodki ciężar w ramionach Dorotki :loveu: Przed odjazdem...

Posted

[quote name='Pysia']To umów się z Ewą ;)

Chyba będę musiała :lol:

[quote name='Pysia']

Pinkny :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Pysia']

Kluch, przesłodki kluch :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']mało mało mało Askarysa - kurcze chciałabym go na żywo zobaczyć :placz:
To trzeba było przyjechać :mad: Przynajmniej ktoś miałby głowe na karku i natrzaskał fot...A tak? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Następnym razem jak przyjadą to zgło9szę się do Ciebie jako do fotografa ;) A fotki dostanę ponoć popołudniu ale jakie one? Nie wiem....
Właśnie po upalnym przedpołudniem przyszła do nas burza i deszcz :) Super bo za wodę zapłace majątek...Świerki Konika już mi zaczęły brązowieć :placz:TZ za słabo podlewał :angryy: Niech pada bo roślinki potrzebują deszczu. Ptaszki też...Do naszego oczka już ostatnio przylatują stadami na wode ...

Zmorka szuka

Posted

[quote name='evaxon']

eheheh z ty mokrym uchem wyglada jak spaniel:grin:
ale fajowy :cool3:
Buahahahaha:evil_lol: To nie ucho tylko sierść z łałoka :diabloti: Ucho ma znacznie wyżej :evil_lol: I do tyłu :eviltong: Widać tylko nasade ;)

Posted

I znowu wspomnienia....
Moje doopencje :loveu:

Ballada u babci Pysi

Wspólna nauka siadania :)

I zostawania :)

Behemot ma to w głębokim poważaniu :evil_lol:

Zmorka pilnuje uczniów ;)

I pokazuje jak to się robi ;)

Czesanko....

Wielka ucieczka na widok grzebienia :)

Posted

[FONT=Arial]:loveu:Askarys jest bowski:loveu:....Pysia ależ Behemot wyrósł od tego czasu jak my tam byłyśmy ...masakra ...toż to olbrzymek na rękach:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:Askarys jest bowski:loveu:....Pysia ależ Behemot wyrósł od tego czasu jak my tam byłyśmy ...masakra ...toż to olbrzymek na rękach:razz:[/FONT]
:loveu: Askarysek :loveu:
A Behemot licho wie ile wazy...Dowiemy się w następną sobote jak pójdzie na szczepienie bo ja wagę mam do 11 kg. i od jakiegoś czasu nie ma mozliwości zważenia go...Na szczęście starałam się aby był chudziutki ;) Jest ciężki i potężny. Przy kapieli nadal miał łapska grube i potężną klatke :loveu: A jaki kąt w tylnich łapach :loveu:

Zmorka od wczoraj odmawia jedzenia. TZ dzwonił się pozalić..

Behemocisko :loveu:

I Zmork z zabawką :)

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahaha:evil_lol: To nie ucho tylko sierść z łałoka :diabloti: Ucho ma znacznie wyżej :evil_lol: I do tyłu :eviltong: Widać tylko nasade ;)

co ty tam wiesz:razz: nie znasz sie.. przecie widac ze to mokre ucho spaniela:grin::evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/5cz119.jpg
:loveu::loveu:

Askarys mmmmmmmmmmm :loveu:
Moje maleństwa są w nowych domkach a mnie smutno kurcze dalej...

[quote name='evaxon']co ty tam wiesz:razz: nie znasz sie.. przecie widac ze to mokre ucho spaniela:grin::evil_lol:
Pewnie że się nie znam :diabloti: Swoją drogą Askarys miał takie włosy na uszach że warkoczyki możnaby pleść :crazyeye: Opitoliłam i od razu lepiej wyglądał :loveu:Tylko łałoka nie mogłam bo było strasznie upalnie i on ciągle pił i był mokry :razz: Portki tez były do uciachania bo miał na nich tyle sierści że wydawało się jakby pupe miał z tyłu a łpy tylnie bliżej przodu....Tego też nie ciachnęłam bo czasu brakło ale pokazałam jak to się robi ;)

[quote name='bonita']Byłam oglądać te corne niufy duże i małe :loveu::loveu::loveu::loveu:
Pikne są - prawda? :loveu:

Posted

[quote name='bonita']Prawda:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:buzi:

[quote name='madzia i medor']Cóż za diabelskie spojrzenie:diabloti: :diabloti: :loveu:

Ale extra:mdleje:
Bo to Behemot :evil_lol:
Fajny jest :loveu:

Wandzia od Justynki czyli bouvika jutro rodzi ;) Trzymajcie mocno kciuki za lekki poród i cudne, zdrowe maluszki :thumbs: Chociaz ja wiem że wsio budiet ok ;)
Swoją drogą to kompletnie nie rozumiem dlaczego Bouviery są tak rzadkie...To takie mądre i zrównoważone psy :loveu: Fakt - są ruchliwsze od niufów ale jak trzeba to potrafią sie doskonale zachować :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
Pysiu, kiedy mam się do Ciebie zameldować po suczydła z kolejnym miotem (ale już odchowanym?) :cool3: :evil_lol:

Miotem? Za nic :diabloti: Jak po kochanej Zmorce takie Szelmy wyrosły tyo co będzie po Szelmie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:shake::evil_lol: