Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='bouvik']Po prostu Bahiya estetka chciała mu poprawić co nieco:eviltong: Zapewne nie mogła znieść mysli, że jakiś inny psiór może być tak ładny jak ona:evil_lol:

P.s Pamiętaj babo, żeś te potforki na własnej piersi wychowała (no może na Setikowej):diabloti::evil_lol:
Estetycznie to Behe,ot wygląda ze swoimi wielkimi faflami :eviltong:
Właśnie...Jak to się stało że z takiej spokojnej rodziny takie potfffory wyszły :crazyeye:

[quote name='malawaszka']a ja chciałam tylko coś powiedzieć szybciutko :diabloti: PYSIA TO STRASZNA KłAMCZUCHA!!!! gada co jej ślina na język przyniesie :diabloti: i zawsze wydaje jej się że ma rację :diabloti: oto co dziś znalazłam zapisując moją galerię - to było 26 grudnia 2006 jak u mnie były szczeniaki znalezione na klatce schodowej :diabloti:

i co??? i co???? i gdzie te spokojniutkie niufeczki????? :diabloti:
I nic :mad: Spokojne są :cool1::evil_lol:

[quote name='Vectra']hahahahha , ze mnie też się Pysia śmiała jak Franio rozrabiał :evil_lol: i niufeczki tak reklamowała że takie spokojne i ona lubi ten spokój bo przy niufeczkach może odpoczywać :evil_lol:
Jednak im sporo brak do Frania :diabloti:

[quote name='Maga100']dokładnie tak! ZA MAŁO!! ZA MAŁO!!!!!!
Prosze...

[quote name='AlKil']Witaj kochana Edytko!!!
Wcale nie chciałam Cię pocieszyć. Ballada w podróży to anioł. Pół drogi spała drugie pół obserwowała świat. Zapoznanie z psami ok. jak opierniczyła Alberta, to później bał sie spojrzeć w jej stronę... Ballada zbudowała już półki z jarkiem, pozamiatała chatę i chodziła za nim krok w krok. Na siusiu schodzi z tarasu i idzie na trawkę. Na razie jest cudowna i grzeczna.. Szczekała przez sen.
wszystko pieknie zjadła.
jak odjeżdżaliśmy, to o mało mi serce nie pękło jak słyszałam płacz Zmorki. Aż mi się psy popierniczyły i podziękowałam Szelmie za córeczkę...
Zaraz mi padnie bateria w laptopie.
Muszę wszystkim powiedzieć, że nasza kochana Malawaszka poszła sobie do kina a my z Pysią pojechałyśmy specjalnie do niej. Chyba mnie unika.

Edytka w realu jest tak samo cudowna jak tu, Julek boski... Ubawiłam się świetnie. I wcale nie chcieliśmy zostawić Pysi w szpitalu na siłę, tylko nie chcieliśmy Jej zawracać głowy naszym pobytem. Zdrowie ważniejsze.

Zdjęć mamy mnóstwo, ale zacznę wstawiać jutro, bo dzisiaj ma pierwszeństwo nasza nowa Córeczka. Podbiła serce nas wszystkich, cioci Magdy , wujka Szymka i 8 dzieciom okolicznym , którym można było popatrzeć się z 2 metrów na Niunię.
na razie Ballada nie ma ADHD. Może ujawni się jutro.
pa pa>>>:loveu:
Ewa właśnie dzwoniła i mówiła że Ballada w ciągłym ruchu :evil_lol:

[quote name='malawaszka']:mad:ja Ci dam unika!!!! jak caluśki dzień siedziałam w domu to NIC nie napisały że chcą się ze mną spotkać!!! no to wieczorkiem pojechałam do kina bo co tu bede tak sama siedzieć - a im się wteeeeedy przypomniało :mad: zołzy jedne

ale i tak życzę żeby się Ballada zdrowo i pięknie chowała :loveu:
Zołza nie jestem bo chciałam Cię poznać z Ewą :cool3:

[quote name='Pegaza']Dzień dobry Pysiu:p jak tam zdrówko?
jestem przelotem ostatnio brak czasu na kompa:roll:
Witaj :) Zdrówko nawet takie sobie ;) Mnie tez brakuje czasu....

[quote name='madzia i medor']Byłam i wszystko nadrobiłam:loveu: a najbardziej rozśmieszyło mnie to:evil_lol:
Hi hi hi jakie śmieszne :mad:

Posted

Behemot też pojechał :placz: Nie ma ani jednego mego dziecka :-(

Askarys jest cudowny :loveu: Ma takie spojrzenie Zmorkowe :loveu: A jaki jest ogromny:crazyeye: Charakter ma też superaśny - jak Zmorka :loveu:
Askarys zakochał się w mamusi i chciał ją i siebie w upał zamęczyc :roll: Zmorka została zamknięta i wypuszczona Szelma...pachnąca :evil_lol: Askarys zwariował :diabloti: A juz kompletnie osłupiał jak się Szelma zaczęła do niego podwalać i na niego skakać :evil_lol: Tego to już było za wiele :shake: Poszedł chłopak do cienia i padł ;)
Zapoznanie Behemota z bratem wypadło swietnie :loveu: Lizali się obaj po pysiach :loveu: Behemocisko szukał nawet cyców ale znalazł tylko jeden :diabloti: Dzisiaj Behemot dobrał się do fafli Askarysa i został opieprzony na co odpowiedział warkotem, szczekaniem i ciepaniem się :crazyeye: Askarys stwierdził że z agresorami się nie zadaje i spokojnie odszedł ....Po chwili jednak wrócił i lizaniem uspokoił małego :loveu: Jest przecudowny !! Jego mama - Zmorka - była z niego taka dumna !!:loveu:
Pojechali...Wspaniali ludzie z dwoma moimi synkami...I dziwnie...Cicho...Smutno...

Posted

No to se teraz odpoczniesz od tych dzieci należy Ci się:eviltong:

troche się pogubiłam w tych psach ale zajarzyłam, że Zmorka wcześniej potomstwo na świat wydała:p

Posted

Pysia napisał(a):

Hi hi hi jakie śmieszne :mad:

Też tak myślisz:multi::diabloti::diabloti::diabloti:
Pysia napisał(a):
Behemot też pojechał :placz: Nie ma ani jednego mego dziecka :-(

Trzeba sobie sprawić następne:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
No to se teraz odpoczniesz od tych dzieci należy Ci się:eviltong:

troche się pogubiłam w tych psach ale zajarzyłam, że Zmorka wcześniej potomstwo na świat wydała:p

Tak....Z nudów odpoczywam robiąc w zaniedbanym ogrodzie porządki ;)
Zmorki to jest drugi miot :)

madzia i medor napisał(a):
Też tak myślisz:multi::diabloti::diabloti::diabloti:

Trzeba sobie sprawić następne:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

Na razie pracujemy nad Szelmą i musimy poczekać...

Posted

No tak....
Siedzę sobie, nikt nie wrzeszczy, nie warczy, nikt się nie zagryza i mi jakoś tak dziko ;) A jeszcze niedawno chodziły mi po głowie takie janiołki :loveu:

Posted

[quote name='bonita']Cześć Pysiu :)
Jak mogłaś się już wszystkich małych troli pozbyć- tak szybko:placz:

Patrz jaka podła baba ze mnie :cool1: Wydaje psiaki w wieku 8 tygodni :evil_lol:

Wspomnieniowe już...

I napad na mój zarosnięty skalniak ;)

Oczywiscie Ballada :loveu:

Spacerek

I moja urocza fotka kombinowana :evil_lol:

Posted

[quote

A co to:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Proszę o wyjaśnienia?? jakiś niufowy kolaż??:evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]Pysiu ...pozdrowionka od 3 tenorków:diabloti::diabloti::diabloti:Debe , Pauli i Alicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wczoraj jeszcze z nami był Szatan i Klockowa:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Debe chętnie by z tobą pogadała ale ma problem z językiem Ozzulca w swojej paszczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']I moja urocza fotka kombinowana :evil_lol:
:hmmmm::evil_lol: Wszystko super, ale powiedz mi jeno, kaj to jezd:niewiem::evil_lol:

[quote name='bouvik'][quote

A co to:crazyeye:

[quote name='Vectra']Pysiu , mistrzostwo świata ;)

Wiedziałam że Wam się spodoba :diabloti: Mogłm lepiej kupić zwykłą cyfrówke bo tak mięszam w tym aparacie że zamiast robić coraz lepsze to mi wychodzą coraz ...komiczniejsze foty :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Pysiu ...pozdrowionka od 3 tenorków:diabloti::diabloti::diabloti:Debe , Pauli i Alicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wczoraj jeszcze z nami był Szatan i Klockowa:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Debe chętnie by z tobą pogadała ale ma problem z językiem Ozzulca w swojej paszczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Baby!! Ja sama jedna tylko z Szelmą w domu jestem do jutra !! A Wy zamiast u mnie siedzieć to co? :mad:
Co do jęzora to niech debe mu poprostu odgryzie :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']A co to:crazyeye:

Wiedziałam że Wam się spodoba :diabloti: Mogłm lepiej kupić zwykłą cyfrówke bo tak mięszam w tym aparacie że zamiast robić coraz lepsze to mi wychodzą coraz ...komiczniejsze foty :evil_lol:

Baby!! Ja sama jedna tylko z Szelmą w domu jestem do jutra !! A Wy zamiast u mnie siedzieć to co? :mad:
Witaj Pysiu!
Wpadłam sprawdzić jak się czujesz? A tu widzę coś, co mnie zatkało:crazyeye: GDZIE Zmorka?????????????

Posted

[quote name='Pysia']

Witam cię Pysiu:multi: :multi: :multi: Wiem że chciałaś już się pozbyć pomiotów:oops: :siara:ale czy casem się nie rozpędziłaś:hmmmm: Zmorkę też oddałaś:crazyeye: No i co ty teraz będziesz z czasem robić :cool3:

Posted

Pysiu osierocona przeglądnęłam 500 nagadanych stron . I głowa mnie rozbolała. I cieszę się, że WSZYSTKIE maluchy mają fajne domy. I że Ty nie musisz się operować.
:calus:

Posted

[quote name='Pysia']Behemot też pojechał :placz: Nie ma ani jednego mego dziecka :-(

Askarys jest cudowny :loveu: Ma takie spojrzenie Zmorkowe :loveu: A jaki jest ogromny:crazyeye: Charakter ma też superaśny - jak Zmorka :loveu:
Askarys zakochał się w mamusi i chciał ją i siebie w upał zamęczyc :roll: Zmorka została zamknięta i wypuszczona Szelma...pachnąca :evil_lol: Askarys zwariował :diabloti: A juz kompletnie osłupiał jak się Szelma zaczęła do niego podwalać i na niego skakać :evil_lol: Tego to już było za wiele :shake: Poszedł chłopak do cienia i padł ;)
Zapoznanie Behemota z bratem wypadło swietnie :loveu: Lizali się obaj po pysiach :loveu: Behemocisko szukał nawet cyców ale znalazł tylko jeden :diabloti: Dzisiaj Behemot dobrał się do fafli Askarysa i został opieprzony na co odpowiedział warkotem, szczekaniem i ciepaniem się :crazyeye: Askarys stwierdził że z agresorami się nie zadaje i spokojnie odszedł ....Po chwili jednak wrócił i lizaniem uspokoił małego :loveu: Jest przecudowny !! Jego mama - Zmorka - była z niego taka dumna !!:loveu:
Pojechali...Wspaniali ludzie z dwoma moimi synkami...I dziwnie...Cicho...Smutno...

Pysiu....ja tu za kazdym odjazdem placze... i to nie na zarty.... czuje tak jakbys z kolejnym dzieckiem sie roztawala i czuje jak serduszko troszku peka....:-(
kobieto bo ja tu morze lez wyleje.....:placz:
Prosze niech Szelma tez juz bedzie mama...bo ta cisza nie jest za dobra dla Ciebie....
a Tobie kaminna kobieto duzo zdrowia zycze..i pozbadz sie juz tego paskudztwa.....:diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Pysiu!
Wpadłam sprawdzić jak się czujesz? A tu widzę coś, co mnie zatkało:crazyeye: GDZIE Zmorka?????????????
Witaj aga !
Czuję się nieźle. A Zmorka pojechała na naszą działke w głusze :) Biega teraz ze swoją koleżanką Sonią ( sznaucer olbrzym) i jej dokucza :evil_lol: Dzisiaj przyjeżdżają. Te dwa dni są poświęcane zaniedbanej przez szczeniaki Szelmie :loveu: To wyłącznie JEJ dni ...

[quote name='jo-jo']Dobry Wieczór :diabloti:

Melduję się po suki a dodatkowo po to to cudo :loveu:
To dawaj szybko tylko po to cudo to musisz wybrać się do Gdańska do AlKil :diabloti:

[quote name='agnes1']Witam cię Pysiu:multi: :multi: :multi: Wiem że chciałaś już się pozbyć pomiotów:oops: :siara:ale czy casem się nie rozpędziłaś:hmmmm: Zmorkę też oddałaś:crazyeye: No i co ty teraz będziesz z czasem robić :cool3:
Oddałam i jeszcze oddam Szelme :diabloti: A co z czasem będę robić to nie wiem...

[quote name='Maga100']:-( :-( :-( aż mnie wstrząsło :-(
To szybciutko na pogotowie po leki antywstrząsowe :diabloti:

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu osierocona przeglądnęłam 500 nagadanych stron . I głowa mnie rozbolała. I cieszę się, że WSZYSTKIE maluchy mają fajne domy. I że Ty nie musisz się operować.
:calus:
Jestem osierocona i w głowie mi się majga ....Gdyby Szelma nie miała odlotów to tym razem może by się udało? I byłyby małe Szelmiątka? Ale nie mogę rezykować...
Co do operacji to ja się duuuużo bardziej cieszę ! Boli - owszem. Ale każda ingerencja jest paskudna ;)

[quote name='Pegaza']Witaj Pysiu:p
Zmorka pewnie pojechała sobie na urlop :eviltong: należy jej sie po tych trudach macierzyństwa:lol:
Tak :) Pojechał wypocząć i zamęczyć Sonie .

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu....ja tu za kazdym odjazdem placze... i to nie na zarty.... czuje tak jakbys z kolejnym dzieckiem sie roztawala i czuje jak serduszko troszku peka....:-(
kobieto bo ja tu morze lez wyleje.....
Prosze niech Szelma tez juz bedzie mama...bo ta cisza nie jest za dobra dla Ciebie....
a Tobie kaminna kobieto duzo zdrowia zycze..i pozbadz sie juz tego paskudztwa.....:diabloti:
Mnie przy Basmie łazka poleciała...I przy Bahati. Bo do obcych rąk poszły....Bahiya, Ballada i Behemot poszły w 100% pewne ręce więc smutno mi tylko było. Ale bez zmatwienia że ktoś kiedyś sie od nich odwróci :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witaj wolna kobieto ......wiem jak tam u Ciebie teraz pusto ....ale takie życie[/FONT]
Witaj rozrywkowa kobieto :eviltong:

Wspomnienie przedpokojowe...

Wywalić...nie wywalić?

Co tam jest?

Przyczaję się

To brat :)

Rzeźba korzenna jest dobra ;)

Ostrzymy ząbki na babcie :diabloti:

Tfu! Niedobre