Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]każdemu po 4 .....i dzwonko do szyi uwiesić:diabloti:[/FONT] Wszystko wszystkim, ale po co ten dzwoneczek:hmmmm::diabloti::diabloti: :diabloti: A Ty sie trolowata babciu pozbądź tych kamyczków ... Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 dbsst napisał(a):powiem tak PRZYJ PRZYJ PRZYJ WDECH WYDECHD Wdech i wydech mi jest potrzebny bo Behemot znowu trzymał Bllade za ucho :mad: madzia i medor napisał(a):Wszystko wszystkim, ale po co ten dzwoneczek:hmmmm::diabloti::diabloti: :diabloti: A Ty sie trolowata babciu pozbądź tych kamyczków ... Coby Ali dzwoniło :diabloti: Kupiłam Trolom pluszaki i....jednego rozkawałkowały na dwie części :mad: Teraz sobie wydzieraja miśka :shake: Jakieś sadystyczne zapędy mają ... Quote
aga1215 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Pysia']To Ci opowiem jak Czorty posnęły w łazience ( bo na kafelkach jest najlepiej....) i TZ poszedł brać prysznic ( woda w koncu wytrysnęła ...). Mydli się, macza pod prysznicem , robi malutkiego kroczka i trafia na....czarne futro :mdleje:Nie pytajcie jak te gadziny otworzyły kabine :crazyeye: Były strasznie zadowolone że im na łby leci woda :cool1: TZ się wydarł, ja zakrętu zebrać nie mogłam na schodach a on mi na to że Trole go podglądają !! Szkoda że się nie poskarżył że używaja jego mydła, maszynki do golenia i ręcznika :cool1: Teraz mam zasznurowaną kabine u góry....Bo jak już potrafią otwierać kabine to obawiam się ze Behemot zje uszczelke od niej :mad: Ciekawe jakby wyglądał mój dom za miesiac gdyby dłużej zostały :chainsaw::2gunfire::flaming: Wiem i wmówiłam im że ja jestem Zombie ....Na razie uwierzyły ale jak długo? .... może je zostaw.........jeszcze miesiąc;) :evil_lol: :loveu: [quote name='Pysia']Źle bardzo.... Byłam u lekarza :cool1: Weszka zawiozła inwalide nawet bo TZ se pojechał do Torunia :mad: Obejrzała wyniki badań i stwierdziła ze mam kamice nerkową jak byk :crazyeye: Zrobiła USG i dostałam piękną fotke kamienia w prezencie :cool1: Kanały moczowe ( zapomniałam fachowej nazwy ) powiększone, pęcherz powiększony ( wiec tam już też coś moze być) i w drugiej nerce też nieciekawie :mdleje::no-no-no: W piątek o 8 rano mam być w szpitalu :crazyeye: Biedna Pysiu, witaj w Klubie Kamieniczników Nerkowych - my z Piką tysz tam należymy...... Będziecie rozbijać tego kamyrdola? Ja na I roku studiów urodziłam kamienia wielkości pestki daktyla..... a potem to już tylko kilka drobniejszych. Właśnie popijam sobie wodę Jana.... Quote
Maga100 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Pysia'] Obejrzała wyniki badań i stwierdziła ze mam kamice nerkową jak byk :crazyeye: W piątek o 8 rano mam być w szpitalu :crazyeye: ojej, Pysiu, i co ty narobiłaś? :cool1: [quote name='Pysia']TZ nie kupił ppieru toaletowego...Zapomniał :angryy: Nie mamy ani centymetra :placz: wykorzystaj liście łopianu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 aga1215 napisał(a):może je zostaw.........jeszcze miesiąc;) :evil_lol: :loveu: Biedna Pysiu, witaj w Klubie Kamieniczników Nerkowych - my z Piką tysz tam należymy...... Będziecie rozbijać tego kamyrdola? Ja na I roku studiów urodziłam kamienia wielkości pestki daktyla..... a potem to już tylko kilka drobniejszych. Właśnie popijam sobie wodę Jana.... Myślę ze po miesiącu byłby jeden Czort mniej :diabloti: Bo tak walczą ze sobą że masakra :crazyeye: Tez popijam wode Jana :cool1: Ale z sokiem :evil_lol: Na dodatek właśnie zjadłam rodzynki i orzeszki ;) Działają nawet przeciwbólowe to se bimbam :roll: Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Maga100']ojej, Pysiu, i co ty narobiłaś? :cool1: wykorzystaj liście łopianu :evil_lol: :evil_lol: Ja nic nie narobiłm :shake: To Trole :diabloti: Nie ma u nas łopianu :placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Pysia'] Coby Ali dzwoniło :diabloti: Kupiłam Trolom pluszaki i....jednego rozkawałkowały na dwie części :mad: Teraz sobie wydzieraja miśka :shake: Jakieś sadystyczne zapędy mają ... Aaaa, to Ala lubi jak jej dzwunki dzwonią:cool3: :diabloti: :diabloti: Mordecze niufy:shake: Quote
aga1215 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Edyta - w razie bólu (oczywiście w takim łagodniejszym) dobrze robi poduszka elektryczna. Albo bardzo ciepła kąpiel. A do kąpieli piwka... dużo piwka.. Ja mam szczawiany wapnia....... Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Aaaa, to Ala lubi jak jej dzwunki dzwonią:cool3: :diabloti: :diabloti: Mordecze niufy:shake: Ala lubi dzwoki ;) Pokazuje je w galerii często ;) Czorty są szatanskie ;) [quote name='aga1215']Edyta - w razie bólu (oczywiście w takim łagodniejszym) dobrze robi poduszka elektryczna. Albo bardzo ciepła kąpiel. A do kąpieli piwka... dużo piwka.. Ja mam szczawiany wapnia....... Wiem :) Lekarz mi powiedział...Ale ja na antybiotykach i piwka nie mogę teraz :shake: Zmoreczka :loveu: I jej Czorty ;) Janielica Ballada :loveu: Janioł Behemot I dalej ... Tylko nos mi pozostał ;) Zmęczona Ballady łapka Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Pysia']Ala lubi dzwoki ;) Pokazuje je w galerii często ;) Czorty są szatanskie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz mogę udać się w objęcia Morfeusza:loveu: Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='paula_z'] :loveu: :loveu: :loveu: Ballada obmyśla tu plan...:mad: [quote name='evaxon']jakie rozkoszne niedzwiadki:lol!: Baaaaaaardzo :mad: Wierz mi :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Dzien dobry byłam, widziałam i współczuje bólu:glaszcze: Quote
Pysia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Pegaza']Dzien dobry byłam, widziałam i współczuje bólu:glaszcze: Witaj :) W chwili obecnej mój dom opanowały dużo gorsze Trole :-o W domu mam czterech podrostków :mdleje: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Wszystko wszystkim, ale po co ten dzwoneczek:hmmmm::diabloti::diabloti: :diabloti: A Ty sie trolowata babciu pozbądź tych kamyczków ...[FONT=Arial]:diabloti:co by szybciej na dno poszło a jeszcze z muzyczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiula a po co one cię chca do tego szpitala:shake:to nie lepiej jakby ci dali porzadne coś p/bólowego i rozkurczowego....ale nie nos-pa bo to dziadostwo .....dostawałam takie robione tabletki w opłatku z papaweryną i atropiną ....extra pomagało [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:co by szybciej na dno poszło a jeszcze z muzyczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaaa i wszystko jasne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj babulu:hand: Quote
malawaszka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Pysia napisał(a):Witaj :) W chwili obecnej mój dom opanowały dużo gorsze Trole :-o W domu mam czterech podrostków :mdleje: hahahahhaa ale miałam zagwozdkę skąd wzięłaś znowu 4 szczeniaki :evil_lol: na szczęście sobie przypomniałam że to koledzy Karola mieli przyjść:evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witaj Pysiu! Jak zdrówko?Co oni Ci będą robić w tym szpitalu??????? [quote name='Pysia']Witaj :) W chwili obecnej mój dom opanowały dużo gorsze Trole :-o W domu mam czterech podrostków :mdleje: [quote name='malawaszka']hahahahhaa ale miałam zagwozdkę skąd wzięłaś znowu 4 szczeniaki :evil_lol: na szczęście sobie przypomniałam że to koledzy Karola mieli przyjść:evil_lol: Ciekawe, czy też zamknął się w kabinie prysznicowej? :hmmmm: ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Pysia']Źle bardzo.... Byłam u lekarza :cool1: Weszka zawiozła inwalide nawet bo TZ se pojechał do Torunia :mad: Obejrzała wyniki badań i stwierdziła ze mam kamice nerkową jak byk :crazyeye: Zrobiła USG i dostałam piękną fotke kamienia w prezencie :cool1: Kanały moczowe ( zapomniałam fachowej nazwy ) powiększone, pęcherz powiększony ( wiec tam już też coś moze być) i w drugiej nerce też nieciekawie :mdleje::no-no-no: W piątek o 8 rano mam być w szpitalu :crazyeye: Pyska, kurcze..... kobieto ja trzymam kciuki bo to nie sa smichy...... duzo zdroweczka.....od Maxia, Sabi i mnie......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Pysia']Czego babo chcesz? Behemot dzisiaj poprawił ucho Balladzie :mad: Sama zaczyna gadzina jedna :cool1: Jak TZ przyjechał to Behemot tak go niespodziewanie złapał za nogawke od spodni że prawie stracił Czort kła :angryy: Ballada obgryzła nam tapete w szopce.... Kupiłam im obroże i będę je jutro wiązać do drzewa :diabloti: Dostały tez pluszaki wszystkie ;) Szelma, Zmorka i reszta diabłów :) Mam foty ;) Tylko ze na razie w aparacie ... TZ nie kupił ppieru toaletowego...Zapomniał :angryy: Nie mamy ani centymetra :placz: znaczy sie uwielbiasz sporty extremalne.......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Pysia']Rodzę od 10 dni i jakoś żyję wiec nie rycz babo nade mną bo Ci zęby wybiję :mad: Pysiu......tylko do konca wyrzuc to z siebie....koniecznie..... [quote name='dbsst']powiem tak PRZYJ PRZYJ PRZYJ WDECH WYDECHD no prosze jakie madre rady kobiety po paru porodach....fachowe...i sluszne:loveu: Quote
Pegaza Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 taa ale Tz za ręke ma Cię trzymać i wspierać przy tym porodzie:eviltong: Quote
PIKA Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Pysia napisał(a):Źle bardzo.... Byłam u lekarza :cool1: Weszka zawiozła inwalide nawet bo TZ se pojechał do Torunia :mad: Obejrzała wyniki badań i stwierdziła ze mam kamice nerkową jak byk :crazyeye: Zrobiła USG i dostałam piękną fotke kamienia w prezencie :cool1: Kanały moczowe ( zapomniałam fachowej nazwy ) powiększone, pęcherz powiększony ( wiec tam już też coś moze być) i w drugiej nerce też nieciekawie :mdleje::no-no-no: W piątek o 8 rano mam być w szpitalu :crazyeye: jak to w szpitalu? :crazyeye: Po co? :crazyeye: Piwo to w pubie dają a nie w szpitalu :evil_lol: Moze czegoś nie zrozumialas? :cool3: A tak w ogóle to wspolczuje :roll: Quote
beria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Pika dobrze radzi. Mogę asystować w terapii :cool3: A tak poważnie, współczuję. Podobno to cholernie boli. Quote
Recommended Posts