Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]każdemu po 4 .....i dzwonko do szyi uwiesić:diabloti:[/FONT]
Wszystko wszystkim, ale po co ten dzwoneczek:hmmmm::diabloti::diabloti: :diabloti:

A Ty sie trolowata babciu pozbądź tych kamyczków ...

Posted

dbsst napisał(a):
powiem tak PRZYJ PRZYJ PRZYJ

WDECH WYDECHD

Wdech i wydech mi jest potrzebny bo Behemot znowu trzymał Bllade za ucho :mad:

madzia i medor napisał(a):
Wszystko wszystkim, ale po co ten dzwoneczek:hmmmm::diabloti::diabloti: :diabloti:

A Ty sie trolowata babciu pozbądź tych kamyczków ...

Coby Ali dzwoniło :diabloti:

Kupiłam Trolom pluszaki i....jednego rozkawałkowały na dwie części :mad: Teraz sobie wydzieraja miśka :shake: Jakieś sadystyczne zapędy mają ...

Posted

[quote name='Pysia']To Ci opowiem jak Czorty posnęły w łazience ( bo na kafelkach jest najlepiej....) i TZ poszedł brać prysznic ( woda w koncu wytrysnęła ...). Mydli się, macza pod prysznicem , robi malutkiego kroczka i trafia na....czarne futro :mdleje:Nie pytajcie jak te gadziny otworzyły kabine :crazyeye: Były strasznie zadowolone że im na łby leci woda :cool1: TZ się wydarł, ja zakrętu zebrać nie mogłam na schodach a on mi na to że Trole go podglądają
!! Szkoda że się nie poskarżył że używaja jego mydła, maszynki do golenia i ręcznika :cool1: Teraz mam zasznurowaną kabine u góry....Bo jak już potrafią otwierać kabine to obawiam się ze Behemot zje uszczelke od niej :mad:
Ciekawe jakby wyglądał mój dom za miesiac gdyby dłużej zostały :chainsaw::2gunfire::flaming:

Wiem i wmówiłam im że ja jestem Zombie ....Na razie uwierzyły ale jak długo? ....
może je zostaw.........jeszcze miesiąc;) :evil_lol: :loveu:
[quote name='Pysia']Źle bardzo....

Byłam u lekarza :cool1: Weszka zawiozła inwalide nawet bo TZ se pojechał do Torunia :mad: Obejrzała wyniki badań i stwierdziła ze mam kamice nerkową jak byk :crazyeye: Zrobiła USG i dostałam piękną fotke kamienia w prezencie :cool1: Kanały moczowe ( zapomniałam fachowej nazwy ) powiększone, pęcherz powiększony ( wiec tam już też coś moze być) i w drugiej nerce też nieciekawie :mdleje::no-no-no:
W piątek o 8 rano mam być w szpitalu :crazyeye:
Biedna Pysiu, witaj w Klubie Kamieniczników Nerkowych - my z Piką tysz tam należymy...... Będziecie rozbijać tego kamyrdola? Ja na I roku studiów urodziłam kamienia wielkości pestki daktyla..... a potem to już tylko kilka drobniejszych. Właśnie popijam sobie wodę Jana....

Posted

[quote name='Pysia'] Obejrzała wyniki badań i stwierdziła ze mam kamice nerkową jak byk :crazyeye: W piątek o 8 rano mam być w szpitalu :crazyeye:

ojej, Pysiu, i co ty narobiłaś? :cool1:

[quote name='Pysia']TZ nie kupił ppieru toaletowego...Zapomniał :angryy: Nie mamy ani centymetra :placz:

wykorzystaj liście łopianu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
może je zostaw.........jeszcze miesiąc;) :evil_lol: :loveu:

Biedna Pysiu, witaj w Klubie Kamieniczników Nerkowych - my z Piką tysz tam należymy...... Będziecie rozbijać tego kamyrdola? Ja na I roku studiów urodziłam kamienia wielkości pestki daktyla..... a potem to już tylko kilka drobniejszych. Właśnie popijam sobie wodę Jana....

Myślę ze po miesiącu byłby jeden Czort mniej :diabloti: Bo tak walczą ze sobą że masakra :crazyeye:
Tez popijam wode Jana :cool1: Ale z sokiem :evil_lol: Na dodatek właśnie zjadłam rodzynki i orzeszki ;) Działają nawet przeciwbólowe to se bimbam :roll:

Posted

[quote name='Maga100']ojej, Pysiu, i co ty narobiłaś? :cool1:

wykorzystaj liście łopianu :evil_lol: :evil_lol:
Ja nic nie narobiłm :shake: To Trole :diabloti:
Nie ma u nas łopianu :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Pysia']
Coby Ali dzwoniło :diabloti:

Kupiłam Trolom pluszaki i....jednego rozkawałkowały na dwie części :mad: Teraz sobie wydzieraja miśka :shake: Jakieś sadystyczne zapędy mają ...
Aaaa, to Ala lubi jak jej dzwunki dzwonią:cool3: :diabloti: :diabloti:
Mordecze niufy:shake:

Posted

Edyta - w razie bólu (oczywiście w takim łagodniejszym) dobrze robi poduszka elektryczna. Albo bardzo ciepła kąpiel. A do kąpieli piwka... dużo piwka.. Ja mam szczawiany wapnia.......

Posted

[quote name='madzia i medor']Aaaa, to Ala lubi jak jej dzwunki dzwonią:cool3: :diabloti: :diabloti:
Mordecze niufy:shake:
Ala lubi dzwoki ;) Pokazuje je w galerii często ;)
Czorty są szatanskie ;)

[quote name='aga1215']Edyta - w razie bólu (oczywiście w takim łagodniejszym) dobrze robi poduszka elektryczna. Albo bardzo ciepła kąpiel. A do kąpieli piwka... dużo piwka.. Ja mam szczawiany wapnia.......
Wiem :) Lekarz mi powiedział...Ale ja na antybiotykach i piwka nie mogę teraz :shake:

Zmoreczka :loveu:

I jej Czorty ;)

Janielica Ballada :loveu:

Janioł Behemot

I dalej ...

Tylko nos mi pozostał ;)

Zmęczona

Ballady łapka

Posted

[quote name='Pysia']Ala lubi dzwoki ;) Pokazuje je w galerii często ;)
Czorty są szatanskie ;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Teraz mogę udać się w objęcia Morfeusza:loveu:

Posted

[quote name='paula_z']
:loveu: :loveu: :loveu:
Ballada obmyśla tu plan...:mad:

[quote name='evaxon']jakie rozkoszne niedzwiadki:lol!:
Baaaaaaardzo :mad: Wierz mi :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Dzien dobry byłam, widziałam i współczuje bólu:glaszcze:
Witaj :)
W chwili obecnej mój dom opanowały dużo gorsze Trole :-o W domu mam czterech podrostków :mdleje:

Posted

[quote name='madzia i medor']Wszystko wszystkim, ale po co ten dzwoneczek:hmmmm::diabloti::diabloti: :diabloti:

A Ty sie trolowata babciu pozbądź tych kamyczków ...[FONT=Arial]:diabloti:co by szybciej na dno poszło a jeszcze z muzyczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysiula a po co one cię chca do tego szpitala:shake:to nie lepiej jakby ci dali porzadne coś p/bólowego i rozkurczowego....ale nie nos-pa bo to dziadostwo .....dostawałam takie robione tabletki w opłatku z papaweryną i atropiną ....extra pomagało
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:co by szybciej na dno poszło a jeszcze z muzyczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aaaa i wszystko jasne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witaj babulu:hand:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj :)
W chwili obecnej mój dom opanowały dużo gorsze Trole :-o W domu mam czterech podrostków :mdleje:

hahahahhaa ale miałam zagwozdkę skąd wzięłaś znowu 4 szczeniaki :evil_lol: na szczęście sobie przypomniałam że to koledzy Karola mieli przyjść:evil_lol:

Posted

Witaj Pysiu!
Jak zdrówko?Co oni Ci będą robić w tym szpitalu???????

[quote name='Pysia']Witaj :)

[quote name='malawaszka']hahahahhaa ale miałam zagwozdkę skąd wzięłaś znowu 4 szczeniaki :evil_lol: na szczęście sobie przypomniałam że to koledzy Karola mieli przyjść:evil_lol:
Ciekawe, czy też zamknął się w kabinie prysznicowej? :hmmmm: ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Źle bardzo....

Byłam u lekarza :cool1: Weszka zawiozła inwalide nawet bo TZ se pojechał do Torunia :mad: Obejrzała wyniki badań i stwierdziła ze mam kamice nerkową jak byk :crazyeye: Zrobiła USG i dostałam piękną fotke kamienia w prezencie :cool1: Kanały moczowe ( zapomniałam fachowej nazwy ) powiększone, pęcherz powiększony ( wiec tam już też coś moze być) i w drugiej nerce też nieciekawie :mdleje::no-no-no:

Pyska, kurcze..... kobieto ja trzymam kciuki bo to nie sa smichy......
duzo zdroweczka.....od Maxia, Sabi i mnie......:loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Czego babo chcesz?
Behemot dzisiaj poprawił ucho Balladzie :mad: Sama zaczyna gadzina jedna :cool1: Jak TZ przyjechał to Behemot tak go niespodziewanie złapał za nogawke od spodni że prawie stracił Czort kła :angryy: Ballada obgryzła nam tapete w szopce....
Kupiłam im obroże i będę je jutro wiązać do drzewa :diabloti: Dostały tez pluszaki wszystkie ;) Szelma, Zmorka i reszta diabłów :) Mam foty ;) Tylko ze na razie w aparacie ...

TZ nie kupił ppieru toaletowego...Zapomniał :angryy: Nie mamy ani centymetra :placz:

znaczy sie uwielbiasz sporty extremalne.......:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Rodzę od 10 dni i jakoś żyję wiec nie rycz babo nade mną bo Ci zęby wybiję :mad:

Pysiu......tylko do konca wyrzuc to z siebie....koniecznie.....

[quote name='dbsst']powiem tak PRZYJ PRZYJ PRZYJ

WDECH WYDECHD

no prosze jakie madre rady kobiety po paru porodach....fachowe...i sluszne:loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Źle bardzo....

jak to w szpitalu? :crazyeye: Po co? :crazyeye:
Piwo to w pubie dają a nie w szpitalu :evil_lol: Moze czegoś nie zrozumialas? :cool3:

A tak w ogóle to wspolczuje :roll: