Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnes1']Wiesz:cool3: może wcale się nie mylisz i to ****tycznie dzieci Szelmy

Taki oto znalazłam dowód
Hym....Może rzeczywiście :evil_lol:

[quote name='Vectra']buhahahahahha , poplułam się
Ja też :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]cze obrażalska[/FONT]
:obrazic:

[quote name='dealer']dzien dobry Pysiowa:p zyjesz? czy cie pomioty zjadly
Jest gorąco wiec spią :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu....
jak Twpje trolle??
nocka spokojna była?

ubawila mnie ta opowiesc z prysznicem...nie mozna powiedziec zeby nie były pomysłowe....:loveu:
W nocy nawet nawet....

[quote name='madzia i medor']losie:mdleje: Ile miałam nadrabiania Nawet zapomniałam, co miałam napisać:hmmmm:
Bilobil ;)

[quote name='BeaC']żyjesz jeszcze???
.......ja wprawdzie nie mam pomiotów szatana:diabloti:....ale mam pracę:cool1:
wykończą mnie...i jeszcze ciśnienie poniżej.........zero............tak nie można
ale ty kochana:razz: baseniczek bedziesz miała na lato no no no
miłego wolnego...Ci życzę i nie nerwaj się tak na te małe biedne czarne troliki które Ci pozostały...............zobaczysz będzie Ci tego brakować
no to PA

Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PA

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]żyjesz Pysiu ??
pozbądź sie tych szkodników jaknajszybciej. jakkolwiek ale sie pozbądź.. dychnij dziołcha.. i bierz sie za po-miot C- czekam , coby zajechać do Bielska ;)
[/FONT]
Potopić w workach? :diabloti:

[quote name='*Ania...Niuf*']Oj prawda,prawda:evil_lol: przynajmniej wiem że nie jestem sama;)
dzień doberek:lol:
Wiedziałam ze się ucieszysz :diabloti:

[quote name='malawaszka']narzeka narzeka ,a to takie kochane aniołki są :loveu: wczoraj byłam u nich z Luną :diabloti: oczywiście Luna wpadła w panikę jak dwa małe trole jej wielkości rzuciły sie biegiem ją poznawać :evil_lol: i naszczekała na nie :angryy: więc uciekły - Ballada schowała się w domku dla gości :diabloti: a Behemot położył się w bezpiecznej odległości doopą do nas i był spokój :lol: no ale żeby uniknąć takich scen to my z Luną siedzieliśmy w szzeniaczkowym kojcu a szczeniaki miały cały ogród do dyspozycji :evil_lol:

a potem Pysia pokazała mi jak Ballada super umie jużsiadać :klacz: mądra bestyjka :loveu:
Luneta przetrzepała Behemota ale to Ballada postanowiła się z nią nie kolegować ;) Behemota specjalnie to nie obeszło ;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']sadystki!!! - OBIE:cool1:

[FONT=Arial]oby cwaj cuzamen do kupy??
sadystki jeszcze cipowie :shake: :shake: ratujemy życie przyszłym właścicielom niufów
[/FONT] :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]oby cwaj cuzamen do kupy??
sadystki jeszcze cipowie :shake: :shake: ratujemy życie przyszłym właścicielom niufów
[/FONT] :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:nooo...pełne miłości do bliźniego i zycia jego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:rymło mnie sie:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:nooo...pełne miłości do bliźniego i zycia jego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:rymło mnie sie:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]znaczy... czujesz że rymujesz [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] na przykład... tylko koniecznie wsadź głaz do wora coby nie wypłynęły :diabloti:[/FONT]
Eee tam, głaz może dziure w woreczku zrobić i szelmy wypłyną... ja tam proponuję cementowe buciki:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Eee tam, głaz może dziure w woreczku zrobić i szelmy wypłyną... ja tam proponuję cementowe buciki:loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]każdemu po 4 .....i dzwonko do szyi uwiesić:diabloti:[/FONT]

Posted

cześć Pysia :loveu:
widziałam szczeniaczki u Ciebie :loveu: my właśnie czekamy na poród Halszki no i zastanawiałam się na moim wątku razem z olchą odnośnie cycków, Halszka jest w 8 tygodniu ciąży, niebawem ma termin na poród, powiedz mi, czy to normalne, że ona ma twarde cycki? Tzn nie same sutki, ale w miejscu, gdzie mleko, to ma twarde, ale tylko nad 3 i 4 parą sutków ..

Sorki, że tak offowo, ale po prostu panikuję ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
cześć Pysia :loveu:
widziałam szczeniaczki u Ciebie :loveu: my właśnie czekamy na poród Halszki no i zastanawiałam się na moim wątku razem z olchą odnośnie cycków, Halszka jest w 8 tygodniu ciąży, niebawem ma termin na poród, powiedz mi, czy to normalne, że ona ma twarde cycki? Tzn nie same sutki, ale w miejscu, gdzie mleko, to ma twarde, ale tylko nad 3 i 4 parą sutków ..

BUahahhaha o przepraszam ja się nad niczyimi cyckami nie zastanawiam :evil_lol:

Posted

Muszę Wam coś powiedzieć - bardzo sie martwię o Pysię - była dziś u lekarza i okazało się, że ma kamienie w mózgu :shake::shake::shake: i koniecznie jak będziecie jechać do niej w odwiedziny to zabierzcie ze sobą flaszke BILOBILU :diabloti:

Paaaaaaaaaa :hand: :scared:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] na przykład... tylko koniecznie wsadź głaz do wora coby nie wypłynęły :diabloti:[/FONT]
Na wszeslki wypadek wrzuce do beczki z zaprawą, zamkne i dam Ewie mówiąc że to Ballada i niech ją wrzuci do morza przy odpływie :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']sadystki!!! - OBIE:cool1:
MY????????:shake:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]oby cwaj cuzamen do kupy??
sadystki jeszcze cipowie :shake: ratujemy życie przyszłym właścicielom niufów
[/FONT] :diabloti:
Ja nie chcę aby potem pisali o niufach w gazecie :diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nooo...pełne miłości do bliźniego i zycia jego:evil_lol:rymło mnie sie:eviltong:[/FONT]
Martwie się o Ciebie....

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]znaczy... czujesz że rymujesz [/FONT]
Chora?

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pnooo zdolna jestem ...no nie:eviltong:[/FONT]
Tia....

[quote name='madzia i medor']Eee tam, głaz może dziure w woreczku zrobić i szelmy wypłyną... ja tam proponuję cementowe buciki:loveu: :loveu:
Szkoda cementu bo teraz niedostępny i drogi ....

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]każdemu po 4 .....i dzwonko do szyi uwiesić:diabloti:[/FONT]
Nic z tego bo po materiały budowlane teraz w kolejkach się stoi...
[quote name='panienkabubu']cześć Pysia :loveu:

Cześć !
Jeżeli nie ma zaczerwienienia i gorączki to jest ok :)

[quote name='olcha']BUahahhaha o przepraszam ja się nad niczyimi cyckami nie zastanawiam :evil_lol:
Ja w sumie tez nie :evil_lol:

[quote name='malawaszka']Muszę Wam coś powiedzieć - bardzo sie martwię o Pysię - była dziś u lekarza i okazało się, że ma kamienie w mózgu :shake: i koniecznie jak będziecie jechać do niej w odwiedziny to zabierzcie ze sobą flaszke BILOBILU :diabloti:

Paaaaaaaaaa :hand: :scared:
WIEDZIAŁAM ze nie omieszkasz :mad:

Posted

Ma ponad 38, ale to tylko dzisiaj, wczoraj było ok. Nie ma zaczerwienienia nigdzie, mleko się pojawia, ale tylko jednym otworkiem no i nie wiem.... poczekamy na poród i później się wyjaśni :loveu: dzięki :)

Posted

paula_z napisał(a):
Witaj fochmenko ;) :loveu:

Źle bardzo....

Byłam u lekarza :cool1: Weszka zawiozła inwalide nawet bo TZ se pojechał do Torunia :mad: Obejrzała wyniki badań i stwierdziła ze mam kamice nerkową jak byk :crazyeye: Zrobiła USG i dostałam piękną fotke kamienia w prezencie :cool1: Kanały moczowe ( zapomniałam fachowej nazwy ) powiększone, pęcherz powiększony ( wiec tam już też coś moze być) i w drugiej nerce też nieciekawie :mdleje::no-no-no:
W piątek o 8 rano mam być w szpitalu :crazyeye:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ma ponad 38, ale to tylko dzisiaj, wczoraj było ok. Nie ma zaczerwienienia nigdzie, mleko się pojawia, ale tylko jednym otworkiem no i nie wiem.... poczekamy na poród i później się wyjaśni :loveu: dzięki :)

Jeżeli ma ponad 38 to znaczy że ma temperature w normie :) Nie ma zaczerwienienia, nadwrażliwosci dotykowej tzn że wsio ok :) Mleko u różnych suk różnie leci. U Zmorki już 10 dni przed porodem leci a u innych dopiero na dzień przed ;) To osobnicze :)

Posted

Pysia napisał(a):
Jeżeli ma ponad 38 to znaczy że ma temperature w normie :) Nie ma zaczerwienienia, nadwrażliwosci dotykowej tzn że wsio ok :) Mleko u różnych suk różnie leci. U Zmorki już 10 dni przed porodem leci a u innych dopiero na dzień przed ;) To osobnicze :)

Tylko, że te dwa właśnie takie 'upośledzone' zostały ;) bo reszta jest ok, nawet z tych najmniejszych coś zaczyna lecieć... Do porodu liczę już godziny, anie dni, a tamte mnie martwią, jak naciskam na sutka (może źle to robię?) to Halszka przebiera nogami, chyba ją boli lekko... Nie wiem, chyba przesadzam.............

A ta Twoja kamica...... wspolczuje.......

Posted

Vectra napisał(a):
o kurde Pysiu ..............

Czego babo chcesz?
Behemot dzisiaj poprawił ucho Balladzie :mad: Sama zaczyna gadzina jedna :cool1: Jak TZ przyjechał to Behemot tak go niespodziewanie złapał za nogawke od spodni że prawie stracił Czort kła :angryy: Ballada obgryzła nam tapete w szopce....
Kupiłam im obroże i będę je jutro wiązać do drzewa :diabloti: Dostały tez pluszaki wszystkie ;) Szelma, Zmorka i reszta diabłów :) Mam foty ;) Tylko ze na razie w aparacie ...

TZ nie kupił ppieru toaletowego...Zapomniał :angryy: Nie mamy ani centymetra :placz:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Tylko, że te dwa właśnie takie 'upośledzone' zostały ;) bo reszta jest ok, nawet z tych najmniejszych coś zaczyna lecieć... Do porodu liczę już godziny, anie dni, a tamte mnie martwią, jak naciskam na sutka (może źle to robię?) to Halszka przebiera nogami, chyba ją boli lekko... Nie wiem, chyba przesadzam.............

A ta Twoja kamica...... wspolczuje.......

To trzeba było do weta z tym iść. Bo ja nie widzę tego wiec nie wiem. Może rozmasuj? A godziny jak chcesz odliczać jak temperatura w normie i nie spada?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
To trzeba było do weta z tym iść. Bo ja nie widzę tego wiec nie wiem. Może rozmasuj? A godziny jak chcesz odliczać jak temperatura w normie i nie spada?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

U niej z temperaturą to róźnie, miała już spadek do prawie 36.. Ale widzę po zachowaniu, że to już blisko... :loveu: