Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='agnes1']Wiesz:cool3: może wcale się nie mylisz i to ****tycznie dzieci Szelmy Taki oto znalazłam dowód Hym....Może rzeczywiście :evil_lol: [quote name='Vectra']buhahahahahha , poplułam się Ja też :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]cze obrażalska[/FONT] :obrazic: [quote name='dealer']dzien dobry Pysiowa:p zyjesz? czy cie pomioty zjadly Jest gorąco wiec spią :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu.... jak Twpje trolle?? nocka spokojna była? ubawila mnie ta opowiesc z prysznicem...nie mozna powiedziec zeby nie były pomysłowe....:loveu: W nocy nawet nawet.... [quote name='madzia i medor']losie:mdleje: Ile miałam nadrabiania Nawet zapomniałam, co miałam napisać:hmmmm: Bilobil ;) [quote name='BeaC']żyjesz jeszcze??? .......ja wprawdzie nie mam pomiotów szatana:diabloti:....ale mam pracę:cool1: wykończą mnie...i jeszcze ciśnienie poniżej.........zero............tak nie można ale ty kochana:razz: baseniczek bedziesz miała na lato no no no miłego wolnego...Ci życzę i nie nerwaj się tak na te małe biedne czarne troliki które Ci pozostały...............zobaczysz będzie Ci tego brakować no to PA Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PA [quote name='clockwork'][FONT=Arial]żyjesz Pysiu ?? pozbądź sie tych szkodników jaknajszybciej. jakkolwiek ale sie pozbądź.. dychnij dziołcha.. i bierz sie za po-miot C- czekam , coby zajechać do Bielska ;)[/FONT] Potopić w workach? :diabloti: [quote name='*Ania...Niuf*']Oj prawda,prawda:evil_lol: przynajmniej wiem że nie jestem sama;) dzień doberek:lol: Wiedziałam ze się ucieszysz :diabloti: [quote name='malawaszka']narzeka narzeka ,a to takie kochane aniołki są :loveu: wczoraj byłam u nich z Luną :diabloti: oczywiście Luna wpadła w panikę jak dwa małe trole jej wielkości rzuciły sie biegiem ją poznawać :evil_lol: i naszczekała na nie :angryy: więc uciekły - Ballada schowała się w domku dla gości :diabloti: a Behemot położył się w bezpiecznej odległości doopą do nas i był spokój :lol: no ale żeby uniknąć takich scen to my z Luną siedzieliśmy w szzeniaczkowym kojcu a szczeniaki miały cały ogród do dyspozycji :evil_lol: a potem Pysia pokazała mi jak Ballada super umie jużsiadać :klacz: mądra bestyjka :loveu: Luneta przetrzepała Behemota ale to Ballada postanowiła się z nią nie kolegować ;) Behemota specjalnie to nie obeszło ;) Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Pysia'] Potopić w workach? :diabloti: [FONT=Arial] na przykład... tylko koniecznie wsadź głaz do wora coby nie wypłynęły :diabloti:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] na przykład... tylko koniecznie wsadź głaz do wora coby nie wypłynęły :diabloti:[/FONT] sadystki!!! - OBIE:cool1: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']sadystki!!! - OBIE:cool1: [FONT=Arial]oby cwaj cuzamen do kupy?? sadystki jeszcze cipowie :shake: :shake: ratujemy życie przyszłym właścicielom niufów[/FONT] :diabloti: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oby cwaj cuzamen do kupy?? sadystki jeszcze cipowie :shake: :shake: ratujemy życie przyszłym właścicielom niufów[/FONT] :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:nooo...pełne miłości do bliźniego i zycia jego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:rymło mnie sie:eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:nooo...pełne miłości do bliźniego i zycia jego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:rymło mnie sie:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]znaczy... czujesz że rymujesz [/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]znaczy... czujesz że rymujesz [/FONT][FONT=Arial]:pnooo zdolna jestem ...no nie:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] na przykład... tylko koniecznie wsadź głaz do wora coby nie wypłynęły :diabloti:[/FONT] Eee tam, głaz może dziure w woreczku zrobić i szelmy wypłyną... ja tam proponuję cementowe buciki:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Eee tam, głaz może dziure w woreczku zrobić i szelmy wypłyną... ja tam proponuję cementowe buciki:loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]każdemu po 4 .....i dzwonko do szyi uwiesić:diabloti:[/FONT] Quote
panienkabubu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 cześć Pysia :loveu: widziałam szczeniaczki u Ciebie :loveu: my właśnie czekamy na poród Halszki no i zastanawiałam się na moim wątku razem z olchą odnośnie cycków, Halszka jest w 8 tygodniu ciąży, niebawem ma termin na poród, powiedz mi, czy to normalne, że ona ma twarde cycki? Tzn nie same sutki, ale w miejscu, gdzie mleko, to ma twarde, ale tylko nad 3 i 4 parą sutków .. Sorki, że tak offowo, ale po prostu panikuję ;) Quote
olcha Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 panienkabubu napisał(a):cześć Pysia :loveu: widziałam szczeniaczki u Ciebie :loveu: my właśnie czekamy na poród Halszki no i zastanawiałam się na moim wątku razem z olchą odnośnie cycków, Halszka jest w 8 tygodniu ciąży, niebawem ma termin na poród, powiedz mi, czy to normalne, że ona ma twarde cycki? Tzn nie same sutki, ale w miejscu, gdzie mleko, to ma twarde, ale tylko nad 3 i 4 parą sutków .. Sorki, że tak offowo, ale po prostu panikuję ;) BUahahhaha o przepraszam ja się nad niczyimi cyckami nie zastanawiam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Muszę Wam coś powiedzieć - bardzo sie martwię o Pysię - była dziś u lekarza i okazało się, że ma kamienie w mózgu :shake::shake::shake: i koniecznie jak będziecie jechać do niej w odwiedziny to zabierzcie ze sobą flaszke BILOBILU :diabloti: Paaaaaaaaaa :hand: :scared: Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] na przykład... tylko koniecznie wsadź głaz do wora coby nie wypłynęły :diabloti:[/FONT] Na wszeslki wypadek wrzuce do beczki z zaprawą, zamkne i dam Ewie mówiąc że to Ballada i niech ją wrzuci do morza przy odpływie :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']sadystki!!! - OBIE:cool1: MY????????:shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oby cwaj cuzamen do kupy?? sadystki jeszcze cipowie :shake: ratujemy życie przyszłym właścicielom niufów[/FONT] :diabloti: Ja nie chcę aby potem pisali o niufach w gazecie :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nooo...pełne miłości do bliźniego i zycia jego:evil_lol:rymło mnie sie:eviltong:[/FONT] Martwie się o Ciebie.... [quote name='clockwork'][FONT=Arial]znaczy... czujesz że rymujesz [/FONT] Chora? [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pnooo zdolna jestem ...no nie:eviltong:[/FONT] Tia.... [quote name='madzia i medor']Eee tam, głaz może dziure w woreczku zrobić i szelmy wypłyną... ja tam proponuję cementowe buciki:loveu: :loveu: Szkoda cementu bo teraz niedostępny i drogi .... [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]każdemu po 4 .....i dzwonko do szyi uwiesić:diabloti:[/FONT] Nic z tego bo po materiały budowlane teraz w kolejkach się stoi... [quote name='panienkabubu']cześć Pysia :loveu: widziałam szczeniaczki u Ciebie :loveu: my właśnie czekamy na poród Halszki no i zastanawiałam się na moim wątku razem z olchą odnośnie cycków, Halszka jest w 8 tygodniu ciąży, niebawem ma termin na poród, powiedz mi, czy to normalne, że ona ma twarde cycki? Tzn nie same sutki, ale w miejscu, gdzie mleko, to ma twarde, ale tylko nad 3 i 4 parą sutków .. Sorki, że tak offowo, ale po prostu panikuję ;) Cześć ! Jeżeli nie ma zaczerwienienia i gorączki to jest ok :) [quote name='olcha']BUahahhaha o przepraszam ja się nad niczyimi cyckami nie zastanawiam :evil_lol: Ja w sumie tez nie :evil_lol: [quote name='malawaszka']Muszę Wam coś powiedzieć - bardzo sie martwię o Pysię - była dziś u lekarza i okazało się, że ma kamienie w mózgu :shake: i koniecznie jak będziecie jechać do niej w odwiedziny to zabierzcie ze sobą flaszke BILOBILU :diabloti: Paaaaaaaaaa :hand: :scared: WIEDZIAŁAM ze nie omieszkasz :mad: Quote
panienkabubu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ma ponad 38, ale to tylko dzisiaj, wczoraj było ok. Nie ma zaczerwienienia nigdzie, mleko się pojawia, ale tylko jednym otworkiem no i nie wiem.... poczekamy na poród i później się wyjaśni :loveu: dzięki :) Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 paula_z napisał(a):Witaj fochmenko ;) :loveu: Źle bardzo.... Byłam u lekarza :cool1: Weszka zawiozła inwalide nawet bo TZ se pojechał do Torunia :mad: Obejrzała wyniki badań i stwierdziła ze mam kamice nerkową jak byk :crazyeye: Zrobiła USG i dostałam piękną fotke kamienia w prezencie :cool1: Kanały moczowe ( zapomniałam fachowej nazwy ) powiększone, pęcherz powiększony ( wiec tam już też coś moze być) i w drugiej nerce też nieciekawie :mdleje::no-no-no: W piątek o 8 rano mam być w szpitalu :crazyeye: Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 panienkabubu napisał(a):Ma ponad 38, ale to tylko dzisiaj, wczoraj było ok. Nie ma zaczerwienienia nigdzie, mleko się pojawia, ale tylko jednym otworkiem no i nie wiem.... poczekamy na poród i później się wyjaśni :loveu: dzięki :) Jeżeli ma ponad 38 to znaczy że ma temperature w normie :) Nie ma zaczerwienienia, nadwrażliwosci dotykowej tzn że wsio ok :) Mleko u różnych suk różnie leci. U Zmorki już 10 dni przed porodem leci a u innych dopiero na dzień przed ;) To osobnicze :) Quote
panienkabubu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pysia napisał(a):Jeżeli ma ponad 38 to znaczy że ma temperature w normie :) Nie ma zaczerwienienia, nadwrażliwosci dotykowej tzn że wsio ok :) Mleko u różnych suk różnie leci. U Zmorki już 10 dni przed porodem leci a u innych dopiero na dzień przed ;) To osobnicze :) Tylko, że te dwa właśnie takie 'upośledzone' zostały ;) bo reszta jest ok, nawet z tych najmniejszych coś zaczyna lecieć... Do porodu liczę już godziny, anie dni, a tamte mnie martwią, jak naciskam na sutka (może źle to robię?) to Halszka przebiera nogami, chyba ją boli lekko... Nie wiem, chyba przesadzam............. A ta Twoja kamica...... wspolczuje....... Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Vectra napisał(a):o kurde Pysiu .............. Czego babo chcesz? Behemot dzisiaj poprawił ucho Balladzie :mad: Sama zaczyna gadzina jedna :cool1: Jak TZ przyjechał to Behemot tak go niespodziewanie złapał za nogawke od spodni że prawie stracił Czort kła :angryy: Ballada obgryzła nam tapete w szopce.... Kupiłam im obroże i będę je jutro wiązać do drzewa :diabloti: Dostały tez pluszaki wszystkie ;) Szelma, Zmorka i reszta diabłów :) Mam foty ;) Tylko ze na razie w aparacie ... TZ nie kupił ppieru toaletowego...Zapomniał :angryy: Nie mamy ani centymetra :placz: Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 panienkabubu napisał(a):Tylko, że te dwa właśnie takie 'upośledzone' zostały ;) bo reszta jest ok, nawet z tych najmniejszych coś zaczyna lecieć... Do porodu liczę już godziny, anie dni, a tamte mnie martwią, jak naciskam na sutka (może źle to robię?) to Halszka przebiera nogami, chyba ją boli lekko... Nie wiem, chyba przesadzam............. A ta Twoja kamica...... wspolczuje....... To trzeba było do weta z tym iść. Bo ja nie widzę tego wiec nie wiem. Może rozmasuj? A godziny jak chcesz odliczać jak temperatura w normie i nie spada?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
panienkabubu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pysia napisał(a):To trzeba było do weta z tym iść. Bo ja nie widzę tego wiec nie wiem. Może rozmasuj? A godziny jak chcesz odliczać jak temperatura w normie i nie spada?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: U niej z temperaturą to róźnie, miała już spadek do prawie 36.. Ale widzę po zachowaniu, że to już blisko... :loveu: Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Vectra napisał(a):będziesz rodzić :( Rodzę od 10 dni i jakoś żyję wiec nie rycz babo nade mną bo Ci zęby wybiję :mad: Quote
Recommended Posts